Alle innlegg Sukkerforum

La sola, optimismen og gleden strømme på :-)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no lø. 24 sep. 2011 22:59

Hei, høstmørket har påvirket humøret til noen virker det som, og det er på tide at vi i sukker tar noen grep. Til noens oppmuntring, kan vi fortelle at vi har sett eksempler på mange brukere som ikke har det letteste utgangspunktet for å finne noen, men som har vært her i flere år, før de til slutt endelig har lykkes. Felles for disse er at de ikke gir opp OG at de er positive.

Positivitet er ekstremt viktig for å lykkes på kjærlighetsfronten, så hvis forumet får en negativ aura over seg så er signaleffekten dårlig. Både vanlige forumbrukere og de som leser forumet utenifra og som lurer på om de skal bli medlem, vil bli berørt.

Hvis ting ikke går den veien man vil er det fort gjort å klage på andre. Noen tar seg til og med friheten til å klage på hele skaren av mennesker av motsatt kjønn! Det er da vi i sukker lurer på om de mener det de skriver eller om de bare er ute etter å provosere. Uansett må vi be folk tenke seg om. Sukker er ikke et kommunistregime, men vi ser hvem som skriver under pseudonym og hvis noen bidrar med for mye negativitet så vi de kunne bli utestengt uten ankemulighet.

Så før du poster noe, gjør en vurdering av om det du skriver vil løfte, eller dra folk ned. Det er lett å henfalle til negative følelser, men det gjør ikke ting bedre. Vi trenger en positiv vind på forumet, så hent frem det du har i skattkammeret og kas det opp i luften! :-)

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 24 sep. 2011 23:06

trur ikkje dere vil åpne mitt skattekammer hehe:)

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 24 sep. 2011 23:08

Oo. Pekefingeren...

Skjult ID med pseudonym A lø. 24 sep. 2011 23:22

Fantastisk! Håper det hjelper :)

Skjult ID med pseudonym Julio lø. 24 sep. 2011 23:23

Jeg tar utfordringen. Det er min ærlige mening at damene her inne er skikkelig fine. Og da mener jeg de aller fleste av dere. Kunne spist dere opp alle sammen! Så er jeg sulten og da :D

(mann 38 år fra Østfold) lø. 24 sep. 2011 23:24 Privat melding

"hvis noen bidrar med for mye negativitet så vi de kunne bli utestengt uten ankemulighet."

Det er mye som foregår her inne som tydeligvis går dere hus forbi.

Skjult ID med pseudonym lovely lø. 24 sep. 2011 23:37

Sukker kan se hva som skjuler seg bak de anonyme nickene her inne, kanskje jeg burde søke om å bli ansatt? Det er så mange ganger jeg lurer på hvem som skriver innlegg om hvor "attraktive" de er, men allikevel ikke får svar. Det hadde jo vært interessant å se om de er så attraktive som de sier de er, eller hva som er "galt" med profilen til vedkommende som gjør at det motsatte kjønn kanskje ikke finner vedkommende interessant. Kanskje det hadde hjulpet om noen tok initativ (fra sukker) til å sende melding til vedkommende om hvilke tiltak h*n kan gjøre for å få en bedre profil!

Utover det, så syns jeg det er bra at sukker tar ansvar når det gjelder den negative trenden som følger med forumet. Allikevel må jeg si meg enig med kongkebab, "det er mye som foregår her inne som tydeligvis går dere hus forbi."

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 25 sep. 2011 00:10

Da er et antall svar på denne tråden slettet. Poenget med tråden var å få folk til å legge vekk klage og negativitetsholdningen.. :-)
Bare så det er klart så har vi i sukker ingen mulighet til å følge med på alt som skrives på forumet. Mye vil dermed passere og vi må gjøre som sporveiene og operere etter innfallsmetoden. De som vi ser bidrar til å gjøre forumet til et lite hyggelig sted må ut. Grunnen til at det blir slik er er selvfølgelig at vi ikke har andre måter å gjøre dette på, og som heller ikke er så ressurskrevende at det går utover arbeidet son tjenesten ellers krever.

Ellers må vi jomsi at det er mange hyggelige som skriver på forumet også. Takk til alle de som er med på å gjøre trådene til noe som gleder! :-)

(mann 38 år fra Østfold) sø. 25 sep. 2011 00:17 Privat melding

@sukker.no:

Det er da ingen her som forventer at dere skal få med dere absolutt alt heller, men sånn enkelte her har holdt på over lang tid(!) mtp personhets ovenfor enkelte andre brukere, så kan man jo nesten begynne å lure på om dere er innom forumet i det hele tatt, annet enn når det er på tide å reklamere for neste sukkerfest.

...og det bør da strengt tatt være mulig å ha en dialog på dette her på forumet, uten at dere skal slette det fordi det er "negativt". Selvfølgelig er klaging negativt, men skal dere slette alle klager på tjenesten dere leverer så kan man jo nesten lure litt på hvor seriøs den bedriften her egentlig er.

Helt ok at dere sletter personhets og denslags, men det må da være lov å stille spørsmål ved hvordan dere drifter og modererer forumet, OG få et seriøst svar.

mvh
Betalende kunde.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 25 sep. 2011 00:21

@ukker.no søn 25 sep 00:10
Kan noen, stort sett, positive bidragsytere forvente noe ekstra?
Raskere gratis medlemskap etter som tiden går for eksempel... ^^

Hey, det må være lov å prøve seg! ;p

(mann 33 år fra Akershus) sø. 25 sep. 2011 00:25 Privat melding

Kanskje man kunne oppfordret til litt selvsensur ved å ha en "downvote"-knapp på alle anonyme meldinger, og så kan sukker periodisk eller ved behov sjekke hvilke innlegg som har fått flest downvotes og hvilke brukere som har skrevet de.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 25 sep. 2011 00:30

Godt innspill! Interessant/uinteressant er også en mulighet. For mye uinteressant og man mister muligheten til å skrive på forumet. Og fordi det ikke er opplagt for de fleste: Køen av ting som skal implementeres er lang så ikke klag hvismvinikke får dette opp med det første..
God natt :-)

(mann 38 år fra Østfold) sø. 25 sep. 2011 00:30 Privat melding

Evt ha en "rapporter som ufin"-knapp på innlegg.

Det behøver ikke å være så vanskelig.

Hvor er det meningen at man skal rapportere innlegg som er langt over kanten liksom? Åpne mailen, skrive til support@sukker.no og lime inn en link til tråden, med henvisning til tidspunkt innlegget ble skrevet? Herregud. Det forumet her har jo en funksjonalitet og formfaktor alla 1995.

Få ut fingern og legg til noen enkle forrandringer kjære sukker.no, så blir faktisk jobben deres med å luke ut det som bør lukes ut så mye enklere og mer effektiv med en gang.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 25 sep. 2011 00:36

@KongKebab søn 25 sep 00:30

Eventuelt kunne de ansette noen av oss uhelbredelige forumtroll ^^
Gratis medlemskap og en liten julebonus ville vunnet over meg ^^

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 25 sep. 2011 00:42

Sukker.no) - søn 25 sep 00:30

"For mye uinteressant og man mister muligheten til å skrive på forumet" Denne bør dere kanskje sove litt på, og tenke over en gang til.

1. De som skriver på forumet betaler for det.
2. Hvem skal bestemme hva som er uinteressant? Selv om mange merker noe som uinteressant betyr ikke det at andre kan synes det er ok.
3. Kan resultere i at grupper av medlemmer systematisk trykker uinteressant på en persons innlegg. Hvor fair er dette?
- Jeg kan tenke på enda flere grunner til at dette er en dårlig idé, men det gjør dere sikkert like lett som meg.

I det virkelige liv er det sånn at man ikke kan "holde seg inne med alle" Hvorfor skal det være tilfellet her inne? (får presisere: retorisk)

(mann 38 år fra Østfold) sø. 25 sep. 2011 00:44 Privat melding

Går an det også arneand, men da måtte det nesten blitt på anonym basis. Altså at det ikke var offentlig informasjon på forumet hvem disse medlems-moderatorene er. Slikt blir jo praktisert på andre forum vet jeg og enkelte steder fungerer det utmerket, men igjen på andre steder (spesiellt disse hvor det er offentlig informasjon hvem moderatorene er) så er det jo gjerne slike maktsyke tullinger som søker seg til disse stillingene, og for enkelte andre vanlige brukere er kun det at noen andre vanlige brukere har moderatorrettigheter en kilde til hat, avsky og misunnelse.

Mao, det demper ikke konfliktnivået nødvendigvis.

Den enkleste løsningen for sukker.no hadde nok vært å få på plass et enkelt og funksjonabelt rapporteringssystem.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 25 sep. 2011 00:44

@arneand
Vi uhelbredelig forumtroll nærmer oss uansett en svært så symbolsk medlemsavgift.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 25 sep. 2011 00:46

heller merk ut dei som er intresange og ikkje minst pene...og gje meg eit hint om dei hehe:)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 25 sep. 2011 00:53

@neptun søn 25 sep 00:44
Hmm sant det.
Lurer litt på om jeg skal være glad eller trist for akkurat det x|

Selv ville jeg gått for Z, Sans, Tingeling & Neptun som admins ^^

Jeg spilte Ikariam for noen år siden.
Der var det chat integrert via forumet, og spillerne var selv admins.
Noe slikt hadde vært supert.
Meh, jeg er så trett at jeg drømmer om at sukker ville inført noe slikt ;p

(mann 47 år fra Oslo) sø. 25 sep. 2011 04:36 Privat melding

Kan dere ikke heller synkronoffentligjøre alle gnåle/drittslenging/hylekor-pseudonymer? Mye morsommere (og særdeles tidsbesparende iforhold til hvem man ønsker å ha kontakt med). Selv JEG ville kanskje ha begynt å blokkere folk!
:-D

(kvinne 46 år fra Hordaland) sø. 25 sep. 2011 10:17 Privat melding

Med det samme dere er på banen her, sukker, kan dere si noe høyt om hvordan fordelingen mellom kvinner og menn er?

Skjult ID med pseudonym be-my-Man sø. 25 sep. 2011 12:16

Synes vi er voksne mennesker her , trenger vi en administartor? Hva gjør så en administrator? Rapportere til sukker ufine innlegg? Leder diskusjon i "rette retning"? Eller hva da?

Dessutten forstår jeg at sukker kan ikke overvåke alt helt klart, men kunne reagert iblant på negative innlegg om innvandrere særlig når de får hint om det.

(kvinne 58 år fra Akershus) sø. 25 sep. 2011 19:17 Privat melding

Enig med sukker !

Mye hyggeligere å følge med på forumet når deltagerne viser hverandre en viss form for respekt. De fleste av oss er her inne på seriøs leting etter en kjæreste, men det skal bare så mye til før det klaffer. Det snakkes så mye om profiler hva funker , hva funker ikke....... En ting er sikkert, den beste "markedsføringen" må vel være å fremstå som ett positivt menneske ! Hvis jeg ser en kjekk mann , men en flott profil...... så mister jeg lysten på å ta kontakt hvis jeg ser han som en grinebiter her inne. Livet er ingen dans på roser, men du verden som det hjelper med ett smil og en positiv innstilling. Lykke til med "høstjakten" på sukker alle sammen, smil til meg og jeg smiler tilbake :-)

(kvinne 34 år fra Rogaland) sø. 25 sep. 2011 19:41 Privat melding

Fantastisk :) Skulle heller ikke vært lov å bruke andre sitt brukernavn i det hele tatt,så kanskje dere bør vurdere noe her... :)

Skjult ID med pseudonym Fristil sø. 25 sep. 2011 21:45

Lurer på en ting. Hvor mange byr det i mot å bare være glade og dyrke det positive? Bare sånn yeeees! Heeeeerlig!! Og gosse seg maks mens godviljen velter utover alle man er i kontakt med? Skal vi bare prøve det eller folka? Hæ? Fy f.. for en fin kveld dette kunne bli for mange:-D
Livet er bare så deilig ass! Enig noen her inne?

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 25 sep. 2011 22:23

Elementær psykopati:
Pynte på fasaden for å virke tiltrekkende og forlokkende.

Jeg er uenig i "tiltaket" Sukker.no "iverksetter" for å oppnå et attraktivt forum. Hvis Sukker.no vil ha et attraktivt forum, er første skritt å bedre programvaren til et nivå hvor det går an å være seriøs, meningsløs, frustrert, sint, glad og morsom i adskilte avdelinger; underfora.
Så får en skrive om reglementet til forumet slik at det tilnærmes et profesjonelt nivå - og håndheve dette konsekvent.

Jeg skal, hvis jeg tolker "Forum regler" korrekt, nå kunne bli utestengt fra Sukker.no fordi jeg har kritisert nettstedet som nettsted og dermed skadet dets omdømme.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 25 sep. 2011 22:27

Fristil

IKKE enig. Fordi at i overdrevne doser virker denslags uforbeholden og overøsende positivitet utrolig slisomt og lite flatterende. Positiv - fint. Men alt med måte ;)

Skjult ID med pseudonym Enig men.. sø. 25 sep. 2011 22:33

Vil lufte noe som har iritert meg lenge med forumet her!
Jeg har et veldig sterkt intrykk av at det er en "klan" her inne som kjenner hverandre bedre en andre på forumet! Det kan hende at de møtes i real life, snakker på telefon ETC. Det som virker for meg er at forumet brukes som kontaktarena.
Årsaken til at jeg føler det sånn er at det oprettes tråd etter tråd der de selv utgjør hovedtyngden av forumtroll.
Noe annet som gjør det vanskelig å forstå annet er at de i trådene, henvender seg direkte til hverandre!
Trådene handler som regel om svært lite men i forskjellige nyanser
Dette er kjetterske tanker og noen vil nok tro jeg er misunelig, men jeg har observert dette over lang tid.

Det dumme er at disse trådene virker ekskluderende på andre, og siden det er så mange av dem kan av og til forumet virke noe ekskluderende også.
Jeg sier ikke bastant at det er sånn, men hvis folk legger seg dette på bevistheten så klarer dere kanskje å overbevise meg om at jeg tar feil!

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 25 sep. 2011 23:06

@Enig men.. søn 25 sep 22:33
Ikke så veeldig mange, det er bare den gode gamle flokkmentaliteten.
Selv kjenner jeg forresten ingen av de andre.

Om noen føler seg ekskludert er det bare en ting å gjøre, ta forumet i bruk.
Strengt tatt suger den tekniske løsningen med forumet.
MEN, det gir mulighet til å poste anonymt ;)
Dermed er det ingen gode grunner for å ikke poste nye tråder, selv for nye/uerfarne brukere.

Om man måtte poste med åpen profil ville terskelen ha vært veldig mye høyere.

Jeg får skrive en liten guide for nye forumbrukere siden ;p

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) sø. 25 sep. 2011 23:14 Privat melding

Føler du deg sur og grinete ? Som en negativ person ? Da vil jeg anbefale boka "The secret" . Det skal også finnes noe på you tube.

Skjult ID med pseudonym Enig men.. sø. 25 sep. 2011 23:23

Sikta du til meg, isåfall er svaret nei...jeg føler meg glad og fornøyd!

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 25 sep. 2011 23:27

Det er for mye sutring og negativitet slik det er nå. Folk må ta ansvar for egen lykke og slutte skylde på forumets tekniske løsninger eller det annet kjønn. På forumet bør det diskuteres ting som er interessant for flere. Å hele tiden ha fokus på hva som er feil er ødeleggende for alle, når som helst og spesielt hvis man er ute etter en kjæreste.
Forumet har fått lov til å utvikle seg fritt ganske så lenge nå med liten inngripen. Holdinger og fokus virker hos noen låst med stivt blikk rett mot helvete. Evner man ikke å bidra konstruktivt så må vi ta grep og rydde opp (og da forsvinner man ut av sukker!). Er vi klare for en snuoperasjon? PS: ikke si nei..

Skjult ID med pseudonym Diaz sø. 25 sep. 2011 23:33

*Det som virker for meg er at forumet brukes som kontaktarena. *
Hæ??
Er ikke det hele vitsen at det skal være det da?

Vet at det ofte legges ut tråder om å treffes utenom forumet. da er det vel bare å slenge seg på?

Klart man bir kjent her inne og det føles som alle kjenner hverandre.Men stort sett gjør man ikke det. Men når man sitter her ofte ,så kjennes det jo som man kjenner nickene personlig,uten å vite deres egentige navn eller truffet hverandre personelig.

Skjult ID med pseudonym Yes sø. 25 sep. 2011 23:35

Digger sukker!

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 25 sep. 2011 23:37

*rekker opp handa*

Jeg går gjerne, men det var jo så innmari lang periode jeg måtte binde meg for nå da jeg ble superbruker, så jeg lurer litt på hvilken løsning dere har for refusjon av det jeg har betalt for månedene som kommer da? Jeg tror ikke det er en ok løsning å bare luke folk ut sånn uten videre? (Det er å rappe pengene til folk = uærlig)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 25 sep. 2011 23:37

njaaaaaa.....:)

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) sø. 25 sep. 2011 23:38 Privat melding

@Enig men...)

Nei, ikke i det hele tatt:)) Trådstarten fra sukker leste jeg tidligere. Da jeg var innom nå nettopp, hadde jeg nylig avsluttet en samtale med en venn om denne boka. Jeg syntes det var greit å anbefale boka på denne tråden.
Har ikke lest innleggene enda. Jeg ser på overskrift og spørsmål før jeg svarer som regel. Hvis ikke bruker jeg vel @

Skjult ID med pseudonym Yes sø. 25 sep. 2011 23:43

Hvis du føler at du kommer til å bli kastet ut, hvorfor ikke bare ta det som blir sagt til seg?

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 25 sep. 2011 23:45

hihi han sa helvete....:)

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 25 sep. 2011 23:46

Yes

Hvem, jeg?

Skjult ID med pseudonym Yes sø. 25 sep. 2011 23:47

Yes

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 25 sep. 2011 23:53

Yes

Vel, jeg har ikke skrevet noe som helst som skulle tilsi at de skulle være så mye som i nærheten av å ønske å kaste meg ut. Det jeg ønsker meg av forbedringer på løsningene her har jeg presentert dem i mail direkte - ikke på forumet.

Jeg tenkte rett og slett at hvis de skal i gang med masseslakt av medlemmer her så kunne jeg avvikle medlemskapet mitt litt tidligere. Interessant i seg selv å høre hvilken løsning de vil bruke.

Så der har du forklaringen. Du får ha takk for forsøket på å stramme meg opp.

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 26 sep. 2011 00:01

(Skjult ID med pseudonym Sukker.no) - søn 25 sep 23:27
"Er vi klare for en snuoperasjon?"

Hva sier du/dere egentlig?
* "Er dere klare til å være utelukkende optimistiske og glade?"
* "Er dere klare til å slutte å være uvenner?"
* "Er dere klare til å delta med blanke ark, sterke farger og tydelige retningslinjer?"
* "Skal vi prøve en litt bedre forumsoftware sammen?"
* Noe annet?

Jeg kjenner ikke de konkréte detaljene rundt dette temaet godt nok, det vedkjenner jeg. Men jeg tror jeg vet hva det gjelder generelt.

...og jeg tror ikke at det hjelper å be folk om å (bruke) smile(fjes)...

Skjult ID med pseudonym Enig men.. ma. 26 sep. 2011 00:04

Diaz: Vet ikke helt hvordan jeg på en ordentlig måte skal formidle budskapet mitt, uten at det virker som om jeg er imot kontakt.....beste måten er vel å skrive det svart på hvit som jeg gjør nå!
Det jeg vile ha fram var at det er en klikk eller enda enklere...en vennegjeng, kontakt dem iblant er av en slik art at det bør vurderes mere private kontaktarenaer!
Forumets hensikt må vel være å "opprette" kontakt, og da i datingsammenheng eller?
Det jeg opplever er at forumet brukes for å pleie vennskap framfor å finne potensielle partnere!
Jeg sier ikke bastant at det er sånn, men at noen tråder blir veldig smale og at det er de samme og de samme som poster inlegg etter inlegg er ingen hemmelighet!
Tråden "how was your day honey" er et godt eksempel på det! Samtalen har ingen substans og det er et tjuetalls personer som står for cirka 70% av innleggene!
.

Skjult ID med pseudonym Enig men.. ma. 26 sep. 2011 00:12

Når det gjelder how was your day honey så må jeg kapitulere aldri så lite, det er igrunn feil at samtalen ikke har noen substans! Tror jeg skal si det på en annen måte, den føres ikke noen konstruktiv samtale men minner mere om en slik samtale som venner fører!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 26 sep. 2011 00:27

Vel sosial interaksjon medfører gjerne at det danner seg sosiale relasjoner @Enig men...

Skjønner virkelig ikke hva det er som plager deg med det. Plager det deg at noen oppretter relasjoner? Eller plager det deg at du ikke er en del av disse sosiale relasjonene? Vanskelig å få seg venner uten å åpne kjeften og si noe. Det er en fluktuerende gruppe mennesker her som kommer og går. Som på alle sosiale arenaer er det noen som har lett for å kaste seg på og delta, mens andre finner det vanskelig. Tror ikke du skal skylde på forumistene for at du selv synes det er vanskelig. Skriv i vei og du vil få respons.

Skjult ID med pseudonym Enig men.. ma. 26 sep. 2011 00:34

Voksenmann: Jeg synes ikke det er vanskelig å skrive på forumet, det er heller ikke av negtiv betydning for for meg at jeg ikke er del av disse relasjonene.
Det jeg vil fram til er at det blir mye ukonstruktivt fjas på forumet, jeg synes forumet blir dårligere av det:-)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 26 sep. 2011 08:50

Jeg forstår godt hva Enig men.. mener, jeg! Noen ganger gir dette forumet veldig inntrykk av at vi/de/dere kjenner hverandre godt. Og noen ganger virker forumet rett og slett ganske internt. Slik har jeg alltid oppfattet forumet.

Men så er det sånn at selv om det tidvis er litt "klikkete", tror jeg det virker mer i den retningen enn det strengt tatt er. Ja, det er helt klart at mange kjenner hverandre. Det er helt klart at mange treffer hverandre på fritiden. Men det har også vært helt klart slik jeg ser det at mange av disse treffene er åpne for alle som ønsker å delta og bli kjent.

Det jeg derimot synes kan være litt dumt, er at enkelte konsekvent bare svarer "sine venner", og/eller at nykommere opplever å bli delvis oversett fordi man ikke kjenner nicket til vedkommende. Her har vi nok forbedringspotensiale!

Når det er sagt: Jeg blir ofte oppfattet som en del av denne "klanen". Derfor synes jeg det kan være et poeng å si at
jeg kjenner svært få her selv om det kanskje virker som om jeg er over gjennomsnittet både husvarm og skrivekåt!

:-)

(mann 33 år fra Akershus) ma. 26 sep. 2011 08:56 Privat melding

Jeg synes jeg ble tatt godt imot da jeg begynte å skrive her for ca en uke siden.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ma. 26 sep. 2011 10:11 Privat melding

Jeg fikk et par svar som ga bakoversveis da jeg ble med:)) Ler av det i dag:D