Alle innlegg Sukkerforum

Hvofor ønsker ikke folk å svare på meldinger?

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Østfold) sø. 25 sep. 2011 01:15 Privat melding

Hei alle dere der ute....kvinner og menn.

Jeg må aller først innrømme at jeg er litt "periode-sukker". Iblant er jeg her for å snoke og titte litt, mens andre ganger er jeg her for å sende en (i mine øyne) koselig hilsen.

Det som gjør at jeg blir mer og mer "periode-bruker" er at jeg sjeldent får svar når jeg sender en melding til jenter jeg synes ser søte/hyggelige/sjarmerende ut. Jeg må selvsagt innse at jeg helt sikkert ikke er "guds gave til kvinnen" og kunne helt sikkert ha truffet bedre i lotteriet da utseendet ble delt ut...men det er ikke det som er poenget. Poenget er den genrelle høfligheten vi alle skal (eller bør) besitte.

Hva er det som gjør at normal høflighet er totalt fraværende her inne? Hva er grunnen til at man ikke svarer når man får en privat melding? ....ikke misforstå....jeg skjønner veldig godt at litt vel slibrige meldinger havner i søppeldunken...men et lite "hei, du er interessant" fortjener vel et svar? Eller misforstår jeg helt?

Hva mener dere? Er god, gammeldags høflighet passé? Eller er det noe annet som gjør at man ignorerer innkommende, private meldinger???

Skjult ID med pseudonym giropp sø. 25 sep. 2011 01:18

helt enig med deg der.... alt for mye gørre kvinnfolk her inne... og dem som gidder svare er enten psykisk ustabile eller desperate.... fin side :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 25 sep. 2011 01:19

du får kikke innom oftere og lese alle trådene som er startet om dette temaet:) der hadde du sikkert funnet eit svar:)

Skjult ID med pseudonym Retallion sø. 25 sep. 2011 01:22

Det går på det at jentene/damene 100 ganger flere å velge i her, og ifølge de selv så mottar det ørten meldinger i døgnet. Noen er slibrige møkkameldinger, noen er normale slik den du har sendt. Problematikken er den at jo mer mail de får, jo bedre og flottere tror de at de ser ut, noe som igjen fører til at noe så enkelt som "Hei, du er interresant" rett og slett ikke er godt nok. De høfligste du kan regne med å oppleve her inne, er at brevet ditt er lest og at du ikke får tilbakemelding.

Men fra spøk til revolver. De mottar utrolig mye mail sier de, og da kan det fort glippe, bli for kjedelig det du sender eller rett og slett være det at de ikke liker deg. Mulighetene er mange.

Send 30 pr dag, få svar på 1 og du er igang;-) Mirakler har skjedd før, og kan skje igjen;-)

(mann 42 år fra Østfold) sø. 25 sep. 2011 01:28 Privat melding

@Blindebukk: Selvsagt, burde jeg det...men her er det "latskapen lenge leve"...he he :) ...no offense... ;) Og jeg er klar over at dette er et tema som dukker opp titt og ofte...

Er nok heller at jeg er oppdratt med å være hyggelig og høflig uansett...men jeg må nok innse at det er en kvalitet som er på vei bort fra det norske samfunn. ganske trist i grunn.

@Giropp: Å si at de som "gidder å svare" er psykisk ustabile eller desperate blir helt feil. Det er de som motbeviser det jeg sier. Og, tross alt, de som svarer deg har jo du kontaktet først...eller hva???

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 25 sep. 2011 01:40 Privat melding

Helt enig med deg RockMusic, sånn er jeg også oppdratt :)

Skjult ID med pseudonym lovely sø. 25 sep. 2011 01:40

Det er fint at du er oppdratt til å være høflig og hyggelig, men allikevel syns jeg det er litt feil å henge ut jentene her inne på sukker. Hvis jeg skal være ærlig med deg, RockMusic, så er det mange kvinner her inne som ikke får svar, så det går begge veier! Jeg mener at vi jenter lærer oss å komme over det, og dermed går videre til nestemann. Det er sjeldent du finner ei jente bak en slik tråd - hvor "menn aldri svarer", og derfor tror jeg at det er mange av forumistene som automatisk tror at kvinner har mindre å klage på. Det er ikke tilfellet, jeg har pratet med ganske mange av det samme kjønn fra forumet, og de har fortalt meg at det hender at de ikke får svar de også.

Dette er sikkert den n'te kommentaren jeg legger igjen på en slik tråd, men du er kanskje ny på dette forumet og vil derfor ha seriøse svar. Det er naturlig. Men du burde også vite at dette skjer blandt jentene også (som sagt), vi klager bare ikke så mye over det.

Men jeg kan si at jeg personlig vet hva du mener. Jeg har også opplevd å ikke få svar, men allikevel starter jeg ikke en tråd for å finne ut av grunnen til hvorfor de ikke svarer, eller om det er mangel på høflighet. Det kan være mange grunner til at man ikke svarer på en melding, men svaret ligger kun hos de som ikke svarer. Det du får ut av forumet, er teorier og "bullshit" hvis jeg skal si det på den måten. Mange av mennene her inne tror at kvinner blir selvgode fordi de får mange meldinger, men hvem har egentlig rett til å dømme disse personene? Jeg syns det blir feil å si at kvinnene her inne er "the bad guys" når menn gjør akkurat det samme.

Beklager hvis jeg gjentok meg i denne kommentaren, det begynner å bli litt sent for min del!

Skjult ID med pseudonym jane sø. 25 sep. 2011 01:49

Synes det virker tåpelig med rådet; "Send 30 pr dag, få svar på 1 og du er igang".
Det riktige må jo være å sende til dem som er interessante - de du mener kan være en passelig partner.

Ellers er jeg enig med Rockmusic. Når noen sender en seriøs melding til noen, mener jeg at det er dårlig folkeskikk og respektløst å ikke gi svar,

Skjult ID sø. 25 sep. 2011 01:54

Prøv å se det fra deres side og se for deg at du plutselig begynte å få 10-50 meldinger i døgnet.... Ville nok gjøre ett og annet med selvtilliten, og etter kort tid ville du uungåelig konkludere med at det bare er et tidsspørsmål før Triana Iglesias sender deg en melding... :-) Og siden du plutselig har funnet ut at du tilsynelatende bare kan velge og vrake er det vel ikke noe poeng i og kaste bort tiden på helt normalt pene damer? Til nød kan du jo trykke på høflig avslag-knappen, hvis det ikke har kommet noen nye meldinger i mellomtiden :-) Du kan jo prøve å opprette en fake dame-profil på en eller annen dating-side uten å betale noe... Vil nok få noen aha-opplevelser... :-) Men selvsagt, folk vinner jo faktisk i lotto hver uke også.
Og forøvrig tror jeg ikke det er noe galt med utseendet ditt, selv om det er fryktelig lett å trekke den konklusjonen etter noen uker eller måneder her inne...

(mann 42 år fra Østfold) sø. 25 sep. 2011 01:56 Privat melding

@Lovely: Jeg beklager hvis du tolket det slik at jeg "rakket" ned på jentene her inne. Det var ikke intensjonen. Jeg er helt sikker på at det går begge veier, og poenget er forstatt det samme om det er jenter eller gutter som ikke svarer. Det jeg ønsket å belyse er hvor det ble av høfligheten! Gutter/mannfolk er selvsagt ikke noe bedre på å svare enn det jenter/kvinnfolk er. Men vi bør alle være oppdratt med en såpass mengde høflighet til å kunne si at "du er ikke interessant" eller at du "er ikke min type", etc.... istedet for å legge igjen "total taushet og uvisshet". Dette er en generell sak....ikke at jeg som mann skal klage på damene her inne! ...eler vice versa...

Jeg skjønner kommentaren din, og at du er lei av den type spørsmål. Men jeg tror du kanskje misforsto hvor jeg ville hen. Og jeg beklager i så fall at jeg har uttrykt med uklart!

@77mod: Godt å høre at vi er fler fra samme tid :) Da er ikke all håp ute for menneskeheten...he he :) Jeg må bare beklage at jeg ikke har klart å uttrykke meg godt nok her på forumet som det jeg tenkte. Men du forstår i alle fall hva jeg mener :)

Skjult ID med pseudonym lovely sø. 25 sep. 2011 02:02

Bra innspill! :-) Tror muligens jeg misforstod deg der, ja. Beklager for det, som sagt, det er litt sent for min del!

Men når det gjelder høflighet, så tror jeg at dagens befolkning har litt annerledes oppfatning av høflighet. Jeg for eksempel, som ble oppdratt til å bli en høflig, ung dame har vanskelig for å la være og svare på meldinger uavhengig om jeg er interessert eller ikke. De som ikke har blitt oppdratt på samme måte, har nok litt vanskeligere for å se tilfredsstillelsen man kan gi andre ved å avvise dem. Men er det egentlig bedre å bli avvist gang på gang? Jeg ville foretrukket the silent treatment, faktisk.

Men ja, jeg forstår hvorfor du lurer på hvordan noen kan være såpass uhøflige. Det kommer kanskje litt an på situasjonen. Jeg skriver alltid en "personlig" avviselse, noen ganger får jeg uhøflige svar tilbake, andre begynner og mase om hvorfor jeg ikke ville prate videre med de osv. Kanskje noen bare vil unngå de frekke tilbakemeldingene etter en avviselse? Hvem vet..? :-)

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 25 sep. 2011 02:11 Privat melding

@RockMusic: Jeg forstår veldig godt hva du mener og har skrevet om dette på forumet her tidligere. Så lenge folk er høflige og hyggelige mot meg, fortjener de et høflig og hyggelig svar tilbake uansett om de er interessante eller ikke.'

@lovely: Er det ikke bare å blokkere de som ikke gir seg etter et høflig avslag? Jeg vil tro at de er i mindretall, og da er det etter min oppfatning bedre å svare alle enn å la være fordi noen få ikke vil la seg avvise

(mann 38 år fra Østfold) sø. 25 sep. 2011 02:20 Privat melding

Som så mange har svart i slike tråder tidligere... Man gidder rett og slett ikke lenger, fordi man den tiden man gjorde det opplevde at det er endel som ikke akkurat reagerer spesiellt pent på et høflig avslag.

(mann 42 år fra Østfold) sø. 25 sep. 2011 02:28 Privat melding

@Lovely: Du skal ikke beklage. Om du misforstod, så er det jeg som uttrykte meg utydelig. Det er ofte slik at fingerne skriver noe annet enn det hodet tenker :)

Selvsagt er vi alle forskjellige. Som du skriver - du kan kanskje foretrekke en "silent treatment". Men det er ikke sikkert det er regelen for alle. Og det er også godt mulig at du har rett i at man bare skal la det fare med det. Det er godt mulig at det bare er mitt hode som tror man bør få et "hei" som respons, når man har gitt et "hei" først (ja, jeg setter det spissen...og jeg er klar over det). Jeg er ikke redd for at du ikke skal forstå det, for du virker som en voksen og reflektert person. Det er bare tanker jeg gjør meg.

@77mod: Det er godt å ha en alliert :) Føler nesten at det bare er jeg som tenker slik :)

@KongKebab: Og da belyser vi et annet sentralt tema....man er nødt til å kunne takle avslag på sider som dette! Kan man ikke det, så har man strengt tatt ikke noe her å gjøre, eller? Tar jeg helt feil???

NB: jeg fikk en tilbakemelding forrige uke fra ei jente som sa at hun var opptatt med en annen. Det er første gang jeg har fått et så ærlig svar, og direkte grunn til at jeg startet denne tråden. Setter stor pris på den type ærlighet! Jeg synes det var et helt suverent og skvær ærlig svar!

(mann 38 år fra Østfold) sø. 25 sep. 2011 02:29 Privat melding

"man er nødt til å kunne takle avslag på sider som dette!"

Vel, tydeligvis ikke? Det er mye man burde, men ingenting man MÅ.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 25 sep. 2011 02:36 Privat melding

Jeg liker best å få et høflig avslag, andre liker best å "slippe" å høre noe om den andre ikke er interessert. Noen blir sure når de får avslag og plager den andre, og andre blir sure når de ikke får svar. Man kan ikke få både pose og sekk. Noen ganger kan man ikke få noen av delene.

Selv prøver jeg å skrive et høflig svar, og opplever også at enkelte skal begynne å argumentere for hvorfor jeg tar feil. Om jenter får 100x flere brev enn meg, hvilket ikke er usannsynlig siden jeg nesten aldri får, så har jeg full forståelse for at de ikke gidder å skrive et personlig svar til alle de som ikke er interessante, og jeg forstår godt at de er lei av folk som skal krangle ved et avslag.

Jeg tenker nok slik som deg, ts, at det beste hadde vært et avslag, og gjerne en blokkering også om de var lei akkedering i etterkant, men jeg har full forståelse for at enkelte ikke gidder.

(mann 42 år fra Østfold) sø. 25 sep. 2011 02:37 Privat melding

@KongKebab: Selvsagt... Jeg mente vel heller at man må ta "nei" for et "nei". Var vel ikke noe værre enn det :) Jeg skjønner at problemet kan eskalere når man møter den personen som ikke klarer å ta i mot et avslag! Men når en person har gitt et greit signal på at "her er ballen død", så skal man også respektere det.

Avslag må man uansett takle. Hvis ikke har man ikke noe her å gjøre (....en svært bastant påstand det der....) ;)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 25 sep. 2011 02:57 Privat melding

Dette opplever jeg også at jentene sjelden svarer tilbake når man sender ei hyggelig melding.
Vært bedre å fått ei melding tilbake da og takket høflig for komplimentet,men at du ikke er hennes type eller desverre ikke er interessert. Men istedet gidder de ikke svare i det hele tatt. Noen er jo flinke å svarer,men de fleste gjør ikke det og det syns jeg er synd. Jeg personlig takler jo et nei eller avslag da,men syns de skal være høflige å svare tilbake da. Er ikke det normal folkeskikk da?? Er jo bare å takke nei eller noe sånt og si det ikke er interessant. Skjønner at de fleste jentene her får mange meldinger hver dag,men kan jo ta seg tid til å takke nei til de som ikke er interessante da. Så vet man det og det er mye hyggeligere også.
Lurer jo ofte da på når de ikke svarer,at er man så stygg og fæl at det er derfor de ikke svarer tilbake.

(mann 34 år fra Buskerud) sø. 25 sep. 2011 03:33 Privat melding

Som Kongkebab Sier, så er det flere jenter som sier at de får ubehagelige meldinger tilbake når de sender et høflig avslag. Noen folk er mer....ustabile enn andre når det kommer til den delen.

Så da må vi andre mer stabile gutter desverre ta støyten gjennom at vi ikke får svar i det hele tatt.

Sånn er det bare....kjedelig, men å leve med det skal vi nok lære oss.
Har selv vært heldig å fått svar på alle meldingene mine., og med "alle", så mener jeg de veldig få jeg har sendt ;P

Skjult ID med pseudonym Julenissen sø. 25 sep. 2011 03:37

Er bare så helt enig med@ gir opp... jeg har møtt,datet og hadd sex og mye annet med temmelig mange damer her på sukker... før "kritikk og nedrakkegjengen" sier noe så må jeg bare si at jeg er nok ikke helt "normal",men gud bevare meg vel hvor mange damer det er her som sliter med alt for høy selvtillit,mistenksomhet,fysiske skavanker,psykiske problemer,sexangst og en grusom redsel for nærhet... kan bare ikke skjønne at dem i det hele tatt ser seg nødt til å skrive til oss menn,få oss på hugget og så vise sitt sanne jeg. Hvorfor kan ikke dem som har psykiske problemer og andre traumer la oss menn som er på leit etter en seriøs og oppegående kjæreste,slippe og møte dem... Jeg har bare blitt så jævla skeptisk til alle damer her inn etter å ha møtt enkelte som burde vært tvangsinnlagt på et sykehus,detsverre......

(mann 38 år fra Østfold) sø. 25 sep. 2011 03:38 Privat melding

"Jeg mente vel heller at man må ta "nei" for et "nei". Var vel ikke noe værre enn det :) Jeg skjønner at problemet kan eskalere når man møter den personen som ikke klarer å ta i mot et avslag! Men når en person har gitt et greit signal på at "her er ballen død", så skal man også respektere det.

Avslag må man uansett takle. Hvis ikke har man ikke noe her å gjøre (....en svært bastant påstand det der....) ;)"
------

Hahaha... Ja altså... Som jeg sa. Man må absolutt ingenting! Strengt tatt må man ikke bruke ordet "må" på steder hvor det burde stått "burde" heller, selv om man strengt tatt burde det. Men man må jo ikke, og det forrige innlegget ditt er jo et ganske greit bevis på det, akkurat som at alle disse tullingene som ikke takler et avslag er et bevis på at det å takle et avslag på ingen som helst måte er noe man MÅ. Hadde man måttet gjøre det, så hadde de jo gjort det!

...men dette blir jo mer semantikk. Uansett, svaret står jo lenger opp her. Folk svarer ikke fordi de opplever at endel takler det å bli avvist svært dårlig. Ferdig butikk.

Skjult ID med pseudonym jente sø. 25 sep. 2011 09:08

MYTEAVLIVING:

Myte 1: Jenter får generelt veldig mye post hver dag! FEIL. Mange jenter får omtrent ikke post.

Myte 2: De fleste menn svarer på alle meldinger de får. FEIL. Mange kvinners erfaring er at de ikke nødvendigvis gjør det. Husk at de mes populære sjeldnerer skriver førstemeldinger. De får nok i inn-boksen. Men de damene som ikke har full innboks og som skriver til menn selv, får neimen ikke alltid svar. Men som det ble påpekt over her, de har nok litt lettere for å takle et stillhet, og gå videre enn å hyle opp om mangel på høflighet. De mest populære mennene har fulle inbokser de og!

Myte 3: Det er lurt å skyte med hagle. Skriver du til 30 får du kanskje svar fra 1. Bra taktikk.. FEIL. Det der er en ond sirkel. Jo mindre personlig meldingen er, jo mindre sjanse for at du får svar! Mange flere ville fått svar om de viste at HUN var spesiell og en han virkelig ville bli kjent med framfor å si: "Hei, hatt en fin helg?" Som gjerne kan være sendt ut til 30 jenter. Trenger ikke være en lang førstemelding. En setning eller to holder lenge. Men vis at den er til akkurat henne!

Myte 4: Det er bedre å få standardsvaret om at vi dessverre ikke passer sammen enn ingenting. Her er vi ulike, men jeg sier likevel FEIL. Det er lite som utløser mer irritasjon enn det svaret, virker det som. Oppfølginsspørsmålet blir da: Hvordan kan du vite det uten å kjenne meg?

Myte 5: Bilde har alt å si, så hva du skriver er ett fett. FEIL. Igjen - joda noen diskvalifiserer pga. bilde, ja det stemmer. Men veldig mange ligger i en kanskje-kategori utseendemessig. Da har det absolutt mye å si hva som skrives i forhold til å få svar. En oppskrift på å ikke få svar, er å vise at man ikke har lest profilen og hva de søker.

Myte 6: Jenter flest får masse slibrige meldinger, og tror at også DU har dårlige hesikter. FEIL. Kan ikke huske at det har skjedd meg, og det er ikke et problem blant de jentene jeg kjenner. (kan ha med alder og stil å gjøre).

Myte 7: Jenter flest er bare ute etter å booste egoet sitt... FEIL! eller kanskje RETT? Hva vet jeg om tusenvis av andres motiver? Ingenting -annet enn egne motiver som er dønn seriøse. Poenget er at det vet INGEN. Slike påstander blir derfor meningsløse.

Myte 8: Hvis du vil være på den trygge siden høflighetsmessig så send avslag. FEIL. Hva folk foretrekker varierer. Jeg tror nok de fleste foretrekker svar, men kanskje også for å få muligheten til å argumentere videre?

Gjør mot andre som vil andre skal

Skjult ID med pseudonym heart sø. 25 sep. 2011 10:12

@ jente
Veldig, veldig enig med deg. Bra oppsummert :)

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) sø. 25 sep. 2011 10:22 Privat melding

Får ikke svare samma ka jeg skriver jeg ! Sette meg inn i profilen og finner ting som en kan ha felles ! Så når mnds greia er over bye bye...!! Ikke siden for meg ! Tørt,kjedlig og overlegent

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 25 sep. 2011 10:31

Igjen? :)

Skjult ID med pseudonym s.a.me sø. 25 sep. 2011 10:42

Ts.. Jeg syns at god gammeldags høflighet ikke burde være passè.
Jeg tror nok de færreste her inne får ekstremt mye mail, som er vanskelig å besvare med noen få ord.
Jeg syns at det ikke bare har med høflighet å gjøre, men også noe med at vi viser litt respekt for de som har skrevet. Kanskje det satt " langt inne " bare å gjøre det.
Selv svarer jeg alle som skriver, om det så er et høflig avslag, eller om jeg ønsker videre kontakt.

Det jeg ikke skjønner er at så mange jenter visstnok skal få " stygge " svar tilbake ved avslag.
Selv har jeg vært her i noen år, og sendt ganske mange avslag. Men omtrent aldri noe stygt tilbake,
heller en melding tilbake om at det var hyggelig jeg i hvert fall skrev noen ord.
Mulig jeg bare har vært heldig der, ikke vet jeg.

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 25 sep. 2011 10:47

Vent nå litt...

Det er snodig å lese hvor utrolig lite støtte et innlegg som TS sitt får. Veldig mange skriver ting som "dette er bare et forum, så det er ikke noe å bry seg om". Det synes jeg er en fallitterklæring i forolhd til at det faktisk er virkelige, ekte mennesker som sitter og skriver og bruker masse tid av livet sitt her. Og så skal vi late som etterpå at "næh, dette er da bare noe uvesentlig drit og tull, liksom".

Jeg vet ingen ting om hvilken konflikt (eller hvilke konflikter) som har trigget det her, og jeg ønsker ikke ta del i eller blande meg i det bakenforliggende. Jeg skriver derfor generelt.

Men drittsekker fins i hele samfunnet. Heldigvis er det ikke mange av dem. De aller fleste mennesker er ålreite, hyggellige folk. Det gjelder også her på forumet! Dette er min erfaring etter å ha levd noen år. Men drittsekkene har en tendens til å gjøre veldig mye ut av seg. Det ligger i drittsekkens natur. Han eller hun trenger mye oppmerksomhet fra andre, for å bli sett, så han/hun kan føle seg litt bedre etterpå, føle seg litt mer "verdt". Og sånne mennesker, som i utgangspunktet kanskje er veldig feige, blir veldig tiltrukket av en medium som dette, der man kan sitte og poste anonymt og gjemme seg bak ett eller annet navn man finner på. Og si det man vil.

Så hvorfor skal vi andre bare sitte og se på og bare si.. "Nei, dette er ikke noe å bry seg om"... "Du er dum hvis du bryr deg om dette." ... "Det er bare dette bedritne forumet."
Hvorfor skal vi gi drittsekken fritt leide, istedenfor å verne litt om dette forumet som vi bruker ganske mye tid av livene våre på mange av oss?

Hvorfor kan ingen si : "TS, det er for jævlig at du føler det slik. Jeg skjønner deg godt. Det beste er å ignorere de som poster dritt, så mister de interessen".

For de som mobber eller slenger dritt til andre, er helt avhengige av én ting : Et publikum. Dersom alle ignorerer dem, eller driter i det de sier, er det liksom ikke så moro mer.

Så la oss heller vise litt sympati, istedenfor å late som vi er teflonbelagte alle sammen. Det å bli lei seg når noen kaster dritt ,er faktisk ganske menneskelig. Heldigvis.

For det er jo litt patetisk, hvis vi sitter her og bruker timevis av livene våre nesten hver eneste dag på forumet, for så bare etterpå å si : "Nei, forumet, det er da det mest uviktige av alle uviktige ting i verden".

For øvrig anbefaler jeg alle å se "Kong Curling" med Atle Antonsen - en stor film! :-)

Ha en god dag.

dikkedik

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 25 sep. 2011 10:55

Har irritert meg over det samme. Sender mld, ser at den er lest og så ingenting... Man venter og venter utover natta, men må bare gi opp til slutt. Er jo bare normal høflighet å sende et svar synes jeg. Selv om det er negativt.

Jeg har gått over til å skyte med hagle som noen sa. Sikkert sendt 250 jenter mld siden juli. Har sendt opptil 30 på en dag. Men da har den jo ikke blitt så personlig så er jo litt mindre sjanse for å få svar. Men hvis noen virkelig er interesserte så vil de sannsynligvis svare uansett er det jeg støtter meg til. Vet ikke hvor nøyaktig dette stemmer... Jeg orket hvertfall ikke å virkelig legge sjela mi i en melding lenger hvis det var helt bortkasta.

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 25 sep. 2011 11:12

@Alene
I hvor stor grad varierer du innholdet i meldingene og prøver nye vinkler?
Og hva er formålet?
Er du ute etter date generelt?
Eller også for å bli ferdig med noe utestående du nevnte i en annen tråd?

Kanskje du i en håndfull meldinger bare kan forklare din situasjon og be om pityfuck, bare for å få den delen unna?

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 25 sep. 2011 11:23

McCloud: Jeg er ute etter noe å dele resten av livet mitt med og ikke være alene lenger. Noen å se film med, lage mat med, dra på turer med, dele hverdagen med rett og slett. Oppleve ting sammen med noen og ha noen å få lov til å bry meg om. Og selvfølgelig være intim med. Jeg vil ha full pakke og gir full pakke også.

De første ukene her leste jeg profilene nøye gjennom og fant gjerne en eller to spesielle ting jeg kunne bruke for å oppnå kontakt i meldinga. Ting som enten beskrev meg, en felles interesse eller liknende. Nå etter noen måneder har jeg nesten bare gått over til en standardmal for å prøve en annen approach og sendt til maaaange. Antall svar i prosent har ikke endret seg. De som svarer prater ofte med mange andre også og har nesten noe på gang allerede eller vil ikke møtes for de er her bare for moro skyld. Var ei jeg pratet med nesten med en gang som ting klaffa veldig bra med. Fikk tilogmed høre at hvis jeg tok den 7-timers kjøreturen for å møte henne så var det hyggelig. Jeg var klar jeg, trengte bare vite hvilken dag det passet, men da ble det stille. Profilen ble deaktivert. Gjennom facebook så jeg to dager etter at hu var i et forhold. Syns det var ganske uærlig... Hvor mye av det som ble sagt var sant da liksom. Prater med noen nå, men ikke møtt noen enda. Er kanskje ikke de jeg er mest interesserte i av alle jeg har prøvd å få kontakt med, men jeg skal da møte dem med åpent sinn hvis de vil. For jeg skulle ønske at andre ga meg den sjansen så da gir jeg dem den sjansen. Men vi får se om det blir noe av. Er ikke meg det står på hvertfall.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 25 sep. 2011 11:25

Høflighet går aldri ut på dato. Det er her som IRL. Du starter ikke en samtale med et
menneske du ikke har intensjoner med å følge opp på noen som helst måte. Noen menn
burde definitivt lære å lese profiler før de "skyter" avgårde meldinger. Det er meget mulig
mange menn tenker "hun er lekker og noe for meg".... man har du da lest profilen for å
sjekke om det damen ønsker sammenfatter med hva du har å tilby?....

Happy hunting.... setter meg på terrassen i solen med en kopp kaffe og en interiørbok
for å få litt inspirasjon. Det handler om å bruke tiden positivt:)

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 25 sep. 2011 11:55

*host*
Jeg synes det er litt pussig at man betviler folks folkeskikk på grunnlag av at de ikke svarer på meldinger fra fremmede mennesker. Det er vel mest bare for at når et svar uteblir så er det faktisk det eneste man kan dra frem om personen. Man MÅ ikke alltid sette et negativt stempel på alle som ikke gjør som en vil. Bare for å ha det sagt..

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 25 sep. 2011 11:59

Jeg tror cluet ligger i å lese profilteksten til de man sender mail til.

I min står det for eksmpel at jeg liker menn med normalt utseende og som liker å være i fysisk aktivitet. Ellers er det lite beskrivelser på hva jeg ønsker meg av en mann. Likevel får jeg mail fra menn som ikke trener.

Ser mange menn skriver i profilene sine at det er fint om damen de ønsker å komme i kontakt med, deler noen av hans interesser. Dersom dette er en mann som har interesser jeg ikke kunne tenke meg å delta i, kontakter jeg ikke ham. Jeg vurderer rett og slett om mannnen kan fatte interesse for meg og at det ikke bare er meg som fatter interesse for ham.
Jeg tar ikke kontakt med yngre menn heller. Eller menn som ser voldsomt fotomodellish ut på bildene.

Men jeg svarer på mail jeg får. Alltid.

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 25 sep. 2011 12:31 Privat melding

Gidder ikke lese hele tråden. Fatter ikke at dere tar dette opp IGJEN! Hvor mange damer blir overlesset av meldinger her?? Også klager dere på de ufine damene som ikke svarer, må jo være fordi de har så mange å velge mellom og er så høye på seg selv osv.... Det samme blir tatt opp igjen og igjen og igjen her inne. Kjære menn, hvorfor mange av oss her inne velger å ikke svare på meldinger med et høflig avslag (egenkonstruert eller ei), er IGJEN for at vi blir skjelt ut av de mannfolka som ikke takler at vi avviser dem!!! Arggg

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 25 sep. 2011 12:35

Jeg takler både å bli avvist, blokkert og ikke få svar i det hele tatt. Var jeg flink nå? :-)

Skjult ID med pseudonym **Milla** sø. 25 sep. 2011 12:38

Klapper dirigenten på hodet! Flink gutt! Slike gutter det vil gamle Norge ha!

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 25 sep. 2011 12:40

Og nå håper jeg VIRKELIG ikke du blokkerer meg så flink som jeg har vært!!!

Skjult ID med pseudonym **Milla** sø. 25 sep. 2011 13:22

Nei kjære deg, du blir ikke blokkert :)

Skjult ID med pseudonym mio sø. 25 sep. 2011 13:31

Jeg blir så ufattelig lei av alle dem som reagerer negativt hver gang noen stiller et spørsmål som har blitt stilt før. Der er ikke alle som har vært her i årevis. Og det er ikke alle nye brukere som gidder å lese alle tråder som tidligere har vært postet. Så neste gang du føler at du ser de samme trådene om og om igjen, så bør du kanskje ta en pause fra sukker.

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 25 sep. 2011 13:33

Enkelt nok, ikke les dem, eller post noen nye :)

(mann 44 år fra Oslo) sø. 25 sep. 2011 13:36 Privat melding

Når jeg skriver til noen her, forventer jeg egentlig ikke å få svar.. Det er mitt utgangspunkt.
Ser jeg en jente jeg finner noe intr ved, kan jeg slenge ut en mld - så går jeg videre. Jeg gidder ikke å dvele ved en profil. Hun er glemt en halv time senere.
..og slik går no dagan.. :P
Men iblant popper det opp et svar.. og da er jeg igang. Kikker på henne igjen og leser den mld jeg sendte henne (jeg husker jo knapt hva jeg skrev til henne) - konversasjonen er igang..

Skjult ID sø. 25 sep. 2011 14:02

Kjenner jeg blir provosert og irritert når jeg skal betraktes som uhøflig, arrogant, oppmerksomhetsyk osv, bare fordi jeg ikke svarer alle meldingene jeg får. Om jeg ikke svarer så er det vel fordi jeg ikke er intressert. Uansett grunn, jeg er jo ikke et dårligere menneske av den grunn?? Jeg har så utrolig mange gode grunner for at jeg ikke svarer enkelte meldinger, men orker ikke skrive alle ned her da denne tråden ser ut til å gå igjen og igjen her inne!

Det tar tid å svare alle som skriver fordi de ofte skriver tilbake og ikke gir seg. Å kanskje man har noen man skriver til å ikke ønsker å forholde seg til flere samtidig!

Forøvrig har jente forklart det veldig tydelig. Så mannfolk som føler seg tråkket på og såret; les og lær å "get over it"!

(mann 37 år fra Rogaland) sø. 25 sep. 2011 14:51 Privat melding

Et tips til å kanskje få litt oftere svar er å skrive melding til dem som har vært innom profilen din.

Jeg får hvertfall oftere svar fra de som har tittet innom profilen enn de som ikke har det.