Alle innlegg Sukkerforum

thailand -sesong for regntid

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Telemark) sø. 9 mars 2008 22:37 Privat melding


Med så mange loffere, og usedvanlig reisevandte profiler på en plass håper jeg noen kan gi meg en tilbakemelding på et par ting ang thailand. Når begynner egentlig regnsesongen, jeg fant flere gode restplasser, bl.a. avgang rundt 1. april. til krabi. Siden jeg liker å klatre, så er det ugunstig om det er vått (glatt fjell) konstant i fjorten dager, ellers har jeg jo tenkt å gjøre andre ting en å henge i klippene, jeg skygger ikke unna om det kommer noen skurer. :o)

Om noen har klatre erfaring fra området, så hører jeg svært gjerne fra dere.

reisepartner har jeg egentlig ikke tenkt å invitere, det blir litt stress å skulle bli kjent før april, og så nærmest gå oppå hverandre i fjorten dager, men skal noen (av alle de reiseglade sukker medlemmene) til området samme periode så hadde det vært artig å høre d. Jeg har faktisk fått litt inspirasjon her inne til en ekstra reise, siden jeg snart er den "eneste" som ikke har vært i sør-øst asia (blir det vel.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 9 mars 2008 22:43 Privat melding

Jeg vet det er mange erfarne Thailandreisende her inne og disse vet sikkert adskillig mer enn meg. Men jeg mener å ha hørt at regntiden er mest gjeldende fra sensommeren og til november. Men noe mer fuktig er det nok i sommermånedene enn toppsesongen des-mar. Noen byger, spesielt på ettermiddag og kveld må påregnes.

Ellers så er jo fjellene i nærheten av Railey et meget kjent klatrested (men dette vet du sikkert :-) )

Skjult ID med pseudonym Ela sø. 9 mars 2008 22:46

Regnsesongen begynner sånn ca rundt juni mnd mener jeg. Men synes selv ikke juni/juli er så ille, en regnskur om dagen ca. som varer i 1 time. Bare forfriskende. Høysesongen ligger i des,jan, feb. Men tror ikke april er ille der nede. Varmt er det hovedsakelig året rundt. Synes selv Thailand er et nydelig land, veldig gjestfrie og godt folkeslag. Har reist på kryss og tvers i landet.

God Reise :)

(mann 47 år fra Telemark) sø. 9 mars 2008 23:02 Privat meldingDette var oppløftende (EIFrodo, ja jeg har vel sikla på de klippene en god stund) så det er på tide jeg somler meg nedover, eller bortover?

Jeg driver og prøver og ordne meg fri, en drøy uke har jeg allerde men jeg må bytte litt for å få til 14 dager... men da vet jeg at årstiden ikke er helt på trynet så det er verdt bryderiet -takk.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 9 mars 2008 23:58 Privat melding

Det er 2 regnsesonger i Thailand, en for Gulfen og en for Andeman. 1 april er vel omtrent midt mellom begge, i alle fall i forhold til dykking, så du bør få noen fine dager, men litt regn må du regne med :-) Det er vel skjelden helt tørt der nede, en frisk skur om ettermiddagen er ikke uvanlig.

Skjult ID ma. 10 mars 2008 00:06

klipper?? hvor, når? er det fin orkesterplass slik at en kan ha med kikkert og beskue det hele fra "betryggende" avstand? (klatringen, muskler? );-))) har med paraply jeg og paraplydrink;-)))