Alle innlegg Sukkerforum

Bilde av død huggorm med flåsete tekst

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Idioten ma. 26 sep. 10:19

Dame som holder død huggorm i halen og skryter av sin evne til å drepe slike kryp. Mann sender melding og sier huggormer er fredet, og det ikke er lov å drepe dem. Dame sender først "den var ikke død"-melding. *LOL*. Får til svar whatever, men nå vet du i hvert fall det er ulovlig. Dame kaller mann idiot med mer og blokkerer ham.

Yay or Nay?

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 26 sep. 11:34

...og dette er et forsøk på å irritere henne ytterligere ettersom du nå er blokkert? ;)

Skjult ID med pseudonym Idioten ma. 26 sep. 11:41

Hehe, jepp :)

Skjult ID ma. 26 sep. 12:30

Jeg skjønner ærlig talt ikke hvordan de fungerer de som bare MÅ korrigere folk på ting, irettesette og opplyse om at de gjør feil. Kan ikke folk bare få være sitt dumme seg noen gange?

Skjult ID med pseudonym Idioten ma. 26 sep. 12:41

Se, det fikk du akkurat lov til @Skjult ID :)

Dumme seg ut som i å skyte katter med luftgevær, skyte ulv med rifle, kjøre over barn på skolevei - eller dumme seg ut som i å skryte av å drepe huggorm?

For min del håper jeg en litt ihuga miljøverner gidder lage rabalder for henne. Hun fikk beskjed på en ganske ordentlig måte, og svarte som en gås.

(mann 36 år fra Østfold) ma. 26 sep. 16:02 Privat melding

Hahaha! En skikkelig keeper det der.

Den var jo nesten like bra som hu som hadde skrevet "Spør hvis du lurer på noe" i profilen sin, og jaja tenker jeg, så jeg spurte hva det siste desimalet i Pi er...

Skjult ID med pseudonym Jeno ma. 26 sep. 16:57

Idioten

Synes du gjorde helt riktig jeg:) Hoggormen er fredet i alle europeiske land, og det synes jeg at man skal respektere:) Er ikke noe glad i hoggormen jeg heller, men dreper den ikke for moro skyld. Kjenner ei som kjører over de med gressklipper for det er så mange av dem ved hytta hennes. Det gjør meg forbanna.