Alle innlegg Sukkerforum

Forvirring, tvil, kjærlighet, intimitet og savn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Harald ma. 26 sep. 2011 15:38

Sliter med forvirrende og motstridende følelser om dagen.

Har i en fem-seks uker hatt et ganske intest dating-forhold med ei hyggelig jente, hvor det er mye kroppskontakt og sex. Men jeg har hele tiden tenkt at vi har egentlig ikke så mye annet spennende fore, og at vi nok i bunn og grunn er litt for like til at det kan bli noe langvarig forhold ut av det. Dermed har også det berusende forelskesesfølelsen utenblitt. Det har rett og slett vært mer kåtskap enn forelskelse involvert. Nå kom jeg nettopp hjem fra en 10-dagers ferietur der jeg egentlig ikke hadde tenkt så mye på henne. Men nå da vi traff hverandre igjen, kjente jeg jo at jeg hadde savnet henne en del mer en jeg hadde tenkt....

Så nå er jeg blitt forvirret. Er det kanskje en forelskelse på gang allikvel?
Eller er er det frykten for å plutselig ikke ha *noen* i det hele tatt? Frykten for at abstinensen etter kroppskontakt skal bli for stor?
Er det ikke sånn at det av og til er bedre å ha *noen* enn å ha *ingen* ?

En kompliserende faktor er at ei jente som jeg datet forrige vinter, som jeg ble kjempeforelska i (men ble dumpa av), som det tok meg bortimot et halvt år å komme over, plustelig annonserte på facebook at hun hadde fått seg kjæreste. Og at jeg tenkte instinktivt "det skulle vært meg"... :/

Så her går det mye i grubling om dagen.... Og det føles som jeg blir mer og mer forvirra i stedet for å bli noe klokere.
Ingen av dere har nok noe svar på dette, men det er greit å få noen av tankene ned i en tekst innimellom, og kanskje høre noen andres erfaringer.

Skjult ID med pseudonym lime ma. 26 sep. 2011 15:42

Kjære deg harald ikke bare du som er forvirra er jammen bra forvirra å være singel med dating/flørting/ons osv osv og alt som det innebærer kjenner meg godt igjen i det du skriver..er konstant forvirra sjøl jeg..og når jeg først tror jeg har forstått meg på meg sjøl..eller på en gutt..ja da dukker det opp noe som gjør meg enda mere forvirra.. har egentli ingen gode råd å komme med men kan trøste deg med at du ikke er den eneste som er forvirra om dagen...utroli forvirra sjøl! off :/

jente-24

Skjult ID ma. 26 sep. 2011 15:47

Grubling kan det av og til bli for mye av, hvorfor MÅ du ha et svar på om det kåtskap, savn, forelskelse, glad i .... ? Er du redd for å bli forelsket, slippet taket og ta sjansen på å bli skuffet på nytt? Eller er det tanken på å "leke " med et annet menneskes følelser? Mitt råd vil alltid være å snakke medden det gjelder, del din frustrasjon med henne. Om hun ikke forstår deg, blir sur og forbannet og ber deg dra til ... ja, vel, da var hun ikke noe for deg. Om hun forstår og gjerne gir deg tid, så kan du slappe av og slippe gruble og nyte hver dag. Om hun er interessert og opplever en forelskelse og tanker om mer - hva har hun å miste. Å dele med den det gjelder vil alltid gi deg et svar.

Skjult ID med pseudonym lime ma. 26 sep. 2011 15:52

skjult id.. du traff spikern og man burde jo være flink på å gjøre sånt! enten kaste seg utti det og rett og slett spørre personen : er du intresert i meg eller ikke, er du ute etter et forhold eller er dette bare kåtskap for deg og skal det i tilfelle være ok`? for da kan man i allefall finne ut av ting..MEN så er man egentli redd for svaret også...for hvis svaret er at JA jeg ser for meg å bli sammen med deg/ ev vil bli sammen med deg nå..er ikke det utroli skremmende også er du kansje ikke sikker sjøl? eller få høre at nei du var nok bare en flørt etc..hoff hater denne samtalen sjøl..