Alle innlegg Sukkerforum

Tips til utdrikningslag :)

Vis siste innlegg
(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 10 mars 2008 12:58 Privat melding

Jeg har en fantastisk flott venninne som jeg skal være forlover til i august...og nå er tiden å begynne å planlegge...
Jeg tar gjerne imot gode tips og forslag til et hyggelig, spennende utdrikningslag i Osloområdet :)
Hun er en sofistikert skjønnhet, virker skjørere enn hun er: hun liker velvære, men også å prøve nye ting!

...og gjerne andre tips til hva en forlover må gjøre for å være en skikkelig god en :D... *gledergruer meg*

(mann 31 år fra Oslo) ma. 10 mars 2008 13:43 Privat melding

Oslo Gladiators må du sjekke ut! Helt sykt kult der:D

Kansje en plass for gutta men søk deg fram og finn hjemmesiden dems:D

(mann 51 år fra Oslo) ma. 10 mars 2008 15:53 Privat melding

Noe med massasje, kanskje? Både behandling og workshops er mulig hos Vel & Være.
www.velogvaere.no

Skjult ID med pseudonym Forlover ma. 10 mars 2008 16:19

Det går an å leie vestkantbadet, skru av alle lys, sette masse telys rundt hele bassengkanten og starte dagen med en lun svømmetur med tilhørende champagne og noe smågodt å spise. Det finnes også muligheter for spa her om det er av interesse. Sammen kan dere sminke dere, snakke sammen og gjøre dere klare for en god sushilunsj/middag på Alex rett over gaten, forøvrig byens beste sushiresturant. Noen liker å gå på byen, andre liker å gjøre ting sammen. Hva med bowling på Solli om dere ønsker å holde dere i området? Dere kan jo leie karaokemaskin og ha en festaften hjemme med mye latter og hjemmelaget punsj om dere ønsker det, før dere f.eks tar dere en tur på Bollywood? Fartsfylte ting går selvsagt også an, som f.eks paintball eller go-kart. Men mange bruder er redde for både blåmerker og avrevne negler o.l før denne viktige dagen. Viktigst av alt er vel at hun får en deilig dag fremfor at hun må drite seg ut og føle seg dum for å underholde de andre jentene. Dette var bare noen enkle forslag. Hilsen erfaren forlover.

Skjult ID med pseudonym johns ma. 10 mars 2008 16:54

Sist jeg var med i utdrikkingslag, hadde forloveden leid inn en fotograf. Han tok mange bilder av hun som skulle gifte seg i ulike antrekk og av hele gjengen. 10 av de beste bildene fikk hun i et sort skinnalbum. Veldig fint! Tror det kostet rundt 1000,- Ellers var vi også på danseskole og fikk en time i salsa undervisning. Her kan du jo velge en danseform du vet hun liker da.

I mellom dette satt vi ute i en park og nøt champagne og jordbær i solen! Veldig vellykket!

Pakkeleken pleier å være bra. Alle tar med seg en liten ting som minner dem om hun som skal gifte seg. Trenger ikke være så dyrt eller stort. Så skal hun gjette hvem det er fra.

Lykke til!

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 10 mars 2008 17:00 Privat melding

Da jeg var forlover var vi på Grand... Fordelen der var at vi alle kunne bade i bassenget, så vi fikk ingen dødtid mens "brura" fikk litt egenpleie i salongen. Det er også bar ved bassenget og solterasse...

Hun visste ikke noe om dagen..J eg hadde fått en kollega til å utgi seg for å være frisøren (for brudeprøving) på ADAM og EVA. Hun sa timen hennes måtte flyttes pga. sykdom og fikk den flyttet til det tidspunktet som passet oss. Når hun kom til frisøren (som jeg også hadde alliert meg med), fikk hun ikke sette seg i stolen, men i stedet en konvolutt om hvor hun skullle gå. Det var til en bar der hun skulle si: Jeg heter.... og har lyst på hvitvin. Dermed fikk hun gratis vin, og en ny konvolutt. Helt til hun fant oss alle i Slottsparken med jordbær og champagne... En liten utfordring bør hun jo få. Alt avhengig av hva hun liker og kan. Min venninne hadde vært reiseleder, så hun ble utstyrt med skjerf og froskeparaply med beskjed om å guide gruppen gjennom utsillingen i Frosken. En jobb hun klarte utmerket og syntes var morsom.

Vi avsluttet (etter Grand) med nydelig middagsmeny og barbesøk. Lykke til!

(kvinne 56 år fra Østfold) ma. 10 mars 2008 17:35 Privat melding

Har vært forlover ved to svært forskjellige bryllup.
Utdrikkningslagene gjennspeilet også dette.
Den ene var for en nyutdannet psykolog ganske robust av natur. Henne startet vi med å putte i tvangstrøye og mate henne med jordbær og sjampanje, men først etter at vi hadde bedt henne møte en av oss på et hjørne på Karl Johan. Der dukket ingen av oss opp, men en av yngre bror av en av venninnene hennes (kjempe søt med de lange øyevippene) som i anledning dagen hadde i oppdrag å legge ann på henne etter beste evne :)) Da hadde hun fått kjenne på både det å bli fristet og holde fast ved sitt valg, og å bli bundet i ordets rette forstand. Bar det på Karl Johan der hun skulle selge rundstykker formet som mannlige kjønnsdeler. Dette avsluttet vi med en skikkelig jentefest. Vi hadde avtalt med noen kjenninger i politiet som kom innom i løpet av kvelden og hadde i oppdrag å si at de kom fordi de hadde fått klage fra noen naboer om at vi bråkte for mye.
Det ble hennes oppgave å overbevise dem om at vi ikke bråket sååå mye :)) Hun giftet seg i utlandet, så det å ha en jentefest på forhånd der alle kunne være med å feire var en god ide. Som bryllupsgave fikk hun bilder tatt av henne. De var sensuelle, på grensen til å være erotiske og henger så vidt jeg vet fremdeles på deres soverom.

Den andre var mer tradisjonell og vi havnet på spa, før vi hadde en bedre middag. Hun fikk stadig lapper under middagen med vitser som var godt over kanten og måtte lese dem opp. Vi hadde leid en liten restaurant, og var ganske mange den gangen også.

Skjult ID med pseudonym Bulldog ma. 10 mars 2008 19:00

Speeddate med frivillige fra Sukker!

Skjult ID med pseudonym Kandolor ma. 10 mars 2008 21:29

Takk for mange flotte forslag og idéer! :D
Jeg kommer til å kopiere hele tråden - så kan jeg ta for meg hvert forslag en fin kveld.

Jeg kommer ikke til å fine på noe utdriting, men utfordringer skal det bli. Og kos! Og god mat!
jeg vet ikke om vi skal ut enda...tror ikke det er så nødvendig! Likte idéen om gaveleken! den kan man ha uavhengig av hva man ellers skulle finne på :)

Gladiatorstedet hørtes litt spennende ut også. Og kanskje hoppeloppeland? :)
Klatring? Noe eksotisk?


Hva pleier prisen på et utdrikningslag å ligge på per pers? Sånn ca?

Takker&bukker! (Og sier gjerne jatakk til flere forslag - kjekt med masse å velge mellom, i riktig sukkerånd) ;p

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 10 mars 2008 21:34

@perle
det første utdrikkingslaget du skrev om hadde jeg godt kunnet tenkt meg om jeg skulle giftet meg,hørtes helt perfekt ut:-)

Skjult ID med pseudonym Skjult ID ma. 10 mars 2008 21:41

Prisen bruker å ligge fra ca. 300 til 600. Tror 500 er ganske normalt.

Skjult ID med pseudonym femme ti. 11 mars 2008 22:17

Var med på utdrikning der bruden ble sendt på shopaholic, for å kjøpe popstjerneantrekk for noen få hundringser.
senere sto cd-innspillling på tapetet (vi sang refreng, var lov å ha med seg vin dit, cd-en ble spilt i bryllupet).

Har også sendt brud på aromaterapi, klatring etc. Men det er jo hyggeligst å gjøre noe venninne er sammen om...eller?

Har hørt om vestlandbadet men at det var noe tull der, at det var kaldt eller ikke så koselig likevel.?!

Skjult ID med pseudonym Amor on. 12 mars 2008 13:18

Kjøp et fotoalbum som alle venninnene kan skrive personlige hilsener i og lim inn bilder fra utdrikningslaget og sett (evt ikke sett) den blant alle gavene i bryllypet. Billig og personlig og kjempekoselig å få.
Klemmegaver, alle må pakke inn en personlig gave hver, hvorpå bruden pakker opp og ressonnerer seg frem til hvem gaven er fra. Alt fra 10 til 100 kr. Det ligger alltid en god historie bak hver gave.

Skjult ID med pseudonym 1972em on. 12 mars 2008 14:21

I venninna mi sitt lag hadde forlovaren spurt den kommande ektemann om alt mellom himmel og jord, og bruden måtte svare kva ho trudde han hadde svart. Ho tok det på strak arm!
Me var også på Grand, ogmedan ho fekk massasje blåste me andre opp ein heil gjeng med ballongar og festa dei ein etter ein på lang hyssing. Me skreiv namn på kvar ballong - på alle menn/gutar ho hadde "vore intim med", frå barnehagen og opp.
Utover dagen måtte ho gå med desse ballongane på ryggen, og ho fekk ikkje smelle ein før ho hadde fortalt kven denne ballongen representerte og kvifor dette ikkje vart mannen i hennar liv. Vart ein del humor av dette...

Me samla også inn pengar slik at ho ikkje måtte betale noko som helst, ho fekk "bongar" av oss, og måtte veksle inn i pengar før ho handla.

God fornøyelse:)

Skjult ID med pseudonym vita134 on. 12 mars 2008 16:42

Ei venninne fekk ein "drømmedag" på brannstasjonen, med full uniform, fekk prøve "stanga", køyre utrykningsbil, handere slange og stå øverst i stigen på Simon Snorkel- bilen. Etterpå vart ho send opp i fallskjerm bak ein båt, og heilt til sist plassert i ein gummiring i sjøen bak båten. Tøffa vår :)
Ei anna venninne blei utstyrt med eingongskamera og ti billedtitlar. Må gjerast i åpningstida for fotobutikken helst, bilda blei behørig limt inn i album og lagt på utstilling i bryllupet.
Ei venninne, innfødd bergenser, blei utsett for 20 spørsmål om byen sin, som det dessverre ikkje var mulig å få rett svar på... Grøss og gru, som et slikt tap av ansikt kan herje med en stolt bergensk innvåner.. Men ho fekk eit praktverk om byen sin som premie likevel :)
Ei venninne som skulle ha dobbeltbryllup med søster si, blei henta på motorsykkel av ukjend mann og kjørt til ei øde kai der det sto et enslig bord med kvit duk, to glass og ei flaske champagne. Men fullstendig folketomt, tilsynelatande. Akkurat i det damene ankom, åpna himmelens slusar seg, så søstrene snappa sjampisen og dukka lynkjapt inn i ein ulåst bil som tilfeldivis stod der. Snarrådige damer, men det hjalp ikkje så mykje når dei skulle stå på vannski i sjøvatn som heldt 12 grader, trur eg det var... :)
Ei venninne blei plassert på ein bar, nok ein gong i Bergen, og skulle konverserast av Helge Jordal til dei andre kom... Helge Jordal syns nok dette var passelig teit, men hadde jo sagt ja til oppgåva og gjorde sitt beste for å være høflig, venninna mi var ille til mote og rødglødande av raseri når resten av oss kom...
Ei venninne fekk overrakt ein pose med ein bh frå kvar av deltakarane. Så var det hennar jobb å resonnere seg fram til kven som eigde kva for ein bh. Mykje moro og eit par sannhetens ord med på vegen mht størrelse, beskaffenhet og farge på undertøyet... :)

Altså mange, mange muligheter. Det gjeld å finne fram til kva som vil passe akkurat henne, og å planlegge godt. Planlegging er alfa og omega og mi erfaring er at det funkar best hvis gjengen har ein stad for seg sjølv, går ein på byen har det eit lag til å bli slik at ein vert spreidde for alle vindar... Lykke til Kandy, blir heilt sikkert moro! :)))

Skjult ID med pseudonym Kandolor on. 12 mars 2008 22:39

Takk for mange flotte svar og idéer! Morsomt å høre deres historier og opplevelser også! :)

Takker, bukker, neier og snurrer rundt omkring :)