Alle innlegg Sukkerforum

Bilder lyver

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Oppgitt ma. 10 mars 2008 20:54

Jeg blir så oppgitt, jeg har alltid hatt draget på gutta og får alltid høre av venner, kolleger og de jeg treffer på by`n at jeg er så pen. Men jeg er overhodet ikke fotogen. Hvorfor vet jeg ikke, men jeg ligner ikke på meg selv på bilder. På 10 bilder ser jeg omtrent like mange ulike personer. Får også høre av de som kjenner meg at jeg er mye penere i virkeligheten enn på bilder.
Når man holder på med nettdating, så er det veldig kjipt å være lite fotogen.

Hvilke har erfaring har dere med bilder kontra det virkelige liv? Har dere blitt positivt overrasket/skuffet når dere har datet noen dere først har sett bilder av, eller ser folk stort sett ut som på bilder?

Skjult ID ma. 10 mars 2008 21:01

de jeg har møtt har vært mye værre i virkeligheten en på bildene :)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 10 mars 2008 21:02 Privat melding

Har møtt folk fra alle tre kategoriene. Dårligere, bedre og helt lik.

Få tatt noen gode foto av en fotograf.

Skjult ID med pseudonym lilje78 ma. 10 mars 2008 21:02

Jeg har vært på date, med en gutt som var mye penere i virkeligheten enn på bildet. Han hadde så flott kropp og bevegelser som ikke kommer frem på bilder. Fikk et helt annet inntrykk av gutten i virkeligheten enn det som kom frem på bildet. Jeg liker også at gutta har fotoalbum, det er ikke alltid at gutta har det bildet som tiltaler meg mest som profilbilde.

Skjult ID med pseudonym VodkaBatry ma. 10 mars 2008 21:12

Haha, blei litt "lurt" av ei jente her på sukker engang,.
Hun hadde lagt på seg 50 kilo siden profil-bildene.
Så det var jo ikke så mye vi hadde til felles med hensyn til trening og sånn allikevel....
Jeje... avviste hu pent da!

(kvinne 56 år fra Østfold) ma. 10 mars 2008 21:15 Privat melding

Jeg har fått ganske mange tilbakemeldinger på at jeg ser yngre ut i virkeligheten.
Og at det er litt vel mye granskau og trær med...

Skjult ID med pseudonym Myte ma. 10 mars 2008 21:21

Samtlige gutter jeg har møtt har sett bedre ut i virkeligheten. Så jeg slutta å bry meg om bildet. Jeg har møtt en gutt nå som er kjempenydelig men bildet på profilen er så jævlig at ikke orker å gå innom den igjen. Så du er nok ikke alene om ha problemer med det. Du får håpe at guttene også skjønner at bilder kan lyve den veien og.
Å bruke en fotograf er en god ide. Men det er ikke alle de som klarer å få fram personen heller. Profilbildet mitt ble tatt av en venn av meg som er fotograf. Men det var på vorspiel så jeg vet ikke om det telles ;-) Det ble iallefall veldig likt meg. I motsetning til resten av albumet som jeg synes ser ut som flere forskjelige personer.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 10 mars 2008 21:22 Privat melding

Flesteparten av de jeg har møtt her på Sukker har vært en positiv opplevelse IRL. Men mye av det tror jeg kommer av at det er så mange andre dimensjoner som kommer inn da. Men skal ikke legge skjul på at det innimellom slår litt uheldig ut. Genrelt så bør man vel ikke legge ut bilder som man er kjempefornøyd med men som ikke ligner så mye på en selv (da er det i alle fall lurt å legge ved noen andre i albumet). Det er tross alt mye bedre å bli positivt overrasket på en evt date :-))

(kvinne 41 år fra Troms) ma. 10 mars 2008 21:27 Privat melding

de jeg har møtt herfra har uten untak vært bedre/penere mer sjarmerende i virkeligheten,da har jeg værre erfaringer fra andre date sider.... men så møter jeg ikke alle med håp om at dette er "drømmemannen" men med et ønske om et hyggelig møte og kanskje vi begge ønsker å sees igjen.
og det gjelder både jentene og guttene (nyttårsaften feks)
guttene er litt dårlige på å legge de fineste bildene av seg her,men henger meg på hun over som syntes det var bra med album..
virker som gutta blir fortest skuffet? vet om en del gutter som har møtt noen som er helt ugjenkjennelig fra bilder....
selv får jeg høre at de kjenner meg igjen med en gang,så det er jeg fornøyd med.

trådstarter...du får skrive i profilen at du er mye penere i virkeligheten da,om du føler det har noe å si,eller så får du bare vente til et møte så får han jo en positiv overaskelse....

Skjult ID med pseudonym styggen? ma. 10 mars 2008 23:05

Eg har hatt eit par bilet på profilen som eg selv syntes er heilt greie.
Skal ikke påberopa meg å være ein lekkerbisken, men er relativt fornøgd.

Så traff eg nokre folk på sukker-fest, og fekk beskjed om at eg måtte byte bilete, for eg var kjekkare IRL!

Koseleg å høyre, men eg trur eg beheld bileta so dei e, og håpa eventuelle dates tenkjer det same. Alternativet er ikkje å foretrekke.

(mann 55 år fra Østfold) ti. 11 mars 2008 00:06 Privat melding

Med bildet mitt i profilen, håper jeg at ikke forventningene blir skrudd for høyt,...det er på en måte ikke lagt ut for å vise utseende, men heller hvordan jeg tenker...

Skjult ID med pseudonym Solan_g ti. 11 mars 2008 00:31

Bilder er nesten en hel historie i seg selv. Jeg tror jentene som oftest legger mere arbeid i å legge ut bilder hvor de er litt ekstra pene, enn det gutta gjør. Og min erfaring er at de skjelden ser like bra ut i virkeligheten som på bildene, med noen hederlige unntak vel å merke. Men jeg blir også litt overrasket noen ganger når jeg ser hva folk legger ut av partybilder osv, og da tenker jeg med meg selv "vil vilkelig noen gi et sånt førsteinntrykk av seg selv?" og går videre.....

Det hjelper nok helt klart på antall mailer å ha et tiltrekkende bilde, men jeg tror fallhøyden blir desto høyere når man møtes IRL, så man tar jo en risiko også ved å legge ut alt for bra bilder.

PS: Du er ikke alene om å ikke være fotogen...!
Jeg er ekspert på å skjære grimaser eller blunke på bilder!
Har til og med vært hos en proff fotograf engang som ga opp ;)

(kvinne 73 år fra Akershus) ti. 11 mars 2008 18:57 Privat melding

Bildet bør være up to date. Fotogen eller ikke...... man får jo et visst intrykk. Bedere med et bilde enn intet bilde!!!!!!

(mann 46 år fra Rogaland) ti. 11 mars 2008 19:02 Privat melding

Er veldig enig med Carmina02 at bilde burde være opp til dato .

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 11 mars 2008 19:09 Privat melding

Dette er jo en selvfølge.... at bildene er oppdaterte.
Det kan jo ikke være noe vits å legge ut mange bilder av seg selv som ikke stemmer ,og så skal du på date og blir møtt med stooor skuffelse....;o)

(kvinne 73 år fra Akershus) ti. 11 mars 2008 21:31 Privat melding

Dette gjelder jo profilen også...............ikke "smør" på men vær deg selv...............du lurer ingen når det kommer til et stykke!!!!!

Skjult ID med pseudonym snodig on. 12 mars 2008 23:04

Hva da når man BARE har bilder som ser helt for jævlige ut, men syns man ser ok ut IRL...? Er særdeles lite fotogen...

Skjult ID on. 12 mars 2008 23:26

Vi er nok mange som blir skuffet hver gang vi ser bilde av oss selv. Jeg synes heller ikke det samsvarer med det jeg ser i speilet. Bare jeg går forbi en monitor på vinmonopolet tenker jeg: Er dette virkelig meg?

Så snodig, om det har å gjøre med mangel på å være fotogen eller mangel på selvinnsikt er ikke godt å si.

(mann 47 år fra Telemark) to. 13 mars 2008 00:03 Privat melding

Jeg kan ta en foto session med deg om du vil, enten i et studio, eller ute (foretrekkes) f.eks. vigelandsparken, eller annet egnet sted i nærheten av oslo du er komfortabel med.

Det handler vel om å fange øyeblikket i et ubevoktet glimt. Hvor ofte har du gått til fotograf? Jeg tror du er like fotogen som alle andre.

Jeg er dyktig hobby fotograf, og om det virkelig er så ille som du sier hadde jeg hatt personlig glede av utfordringen. tar raskt et par hundre bilder på 1-2 timer, litt avhengig av personligheten din hvor / hvordan du bør ta deg ut. Det ser teit ut om du aldri har på deg sports utstyr, og plutselig skal posere i en klatrevegg, eller snow board. En benk i parken, urbane bilder med greått/mur/betong som bakgrunn blir ofte veldig bra.

Uansett, lykke til.

Skjult ID med pseudonym Jan Audun fr. 14 mars 2008 14:58

Kjenner noen få medlemmer her inne. De jentene jeg sikter til er lik seg selv i virkeligheten som dem er på bilder..... Men bare betraktelig mye snillere, kosligere, ærlige enn de fleste kan tro....