Alle innlegg Sukkerforum

Salme til køens slutt

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 27 sep. 2011 19:15 Privat melding

En fantastisk artikkel i Drammens Tidende idag, om køkaoset fra byen til Konnerud for tiden. Siden jeg selv står og trøkker i den køen hver jævla dag, lo jeg så tårene trilla av denne. Utdrag deles med glede til andre slitere! Enjoy! :-))

"Vi gir deg musikken som gjør at du overlever køen og ikke lar irritasjonen ta overhånd.

ZZ Top: "Waiting for the bus"
Drammen er med i miljøsamarbeidet Buskerudbyen. Flere skal reise kollektivt. Akkurat det frister kanskje ikke så mye der du ser bussen bruke like lang tid som deg. Mens du hører denne ZZ Top-perlen ser du bussen stå i akkurat samme kø som bilene. Nøkkelstrofe: "We`ll all be riding the bus till I Cadillac"

Kate Bush: "Running up that hill"
Vel er det kanskje drøyt å gå fra Konnerud. Men har du tenkt på å løpe? Med venstrefoten i konstant clutchmodus kan du høre litt på Kate Bush sine ønsker om å inngå en "deal" med Gud, å bytte plass med ham, for så å løpe opp bakken. Nøkkelstrofe: "Be running up that hill with no problems"

Jonas Alaska: "In the backseat"
Køkjøring er også frustrerende for passasjerene. De sitter imidlertid fritt til å la tankene vandre. Og hva med å bruke denne dødtiden til å finne ut hvem du egentlig er og hva du skal bruke livet ditt til? Nøkkelstrofe: "In the backseat you can find out who you are and decide what you should do"

Raga Rockers: "Noen å hate"
Hvorfor er det så lett å hisse seg opp i trafikken. Ansiktet blir aldri så ildrødt som når folk sniker i køen. "Road rage" er imidlertid ingen tjent med. Derfor hører du heller litt på Raga og holder fantasiene om hevn for deg selv.

Jonas Fjeld: "Konnerud"
Når situasjonen er som tøffest er det viktig å finne trøst der trøst kan finnes. Ingen kan lindre håpløsheten like godt som Konneruds største formidler, Jonas Fjeld. Denne låten minner deg også om grunnen til at du bor på Konnerud. Nøkkelstrofe: "Der er det haugevis med byggefelt, og noen gamle hus blant dem. Og så en hageflekk som jeg har stelt, det er ikke svært, men det er hjem"

Tracy Chapman: "Fast car"
"You got a fast car, I`ve got a plan to get us out of here"

Bo Kaspers Orkester: "I samma bil"
"Tusen år och tusen mil. Om det här är vad du vill, kan jag åka tusen till"

Stein Torleif Bjella: "Tvangsgutan kompani"
"Når eg såg inn i framtida mi vart eg ufør ei vikus tid"

Millencolin: "Move your car"
"Move your car, I think it`s best for you right now, move your car, you have to get on with your life, so do it now""

(Skrevet av Øyvind

Skjult ID med pseudonym LeNom... ti. 27 sep. 2011 19:29

Bakkene opp til Konnerud må være de bratteste på hele østlandet... kult å sykle ned til byen sikkert. men hva gjør du når du skal opp igjen?

Mye kul musikk her, minnet meg på at jeg har kjøpt nyeste CDen til JOnas Fjeld og glemt å høre på den! :-)

Skjult ID med pseudonym skruf ti. 27 sep. 2011 20:42

You had me at "ZZ Top" :P

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 27 sep. 2011 23:39 Privat melding

:-))

Jeg synes passasjerdelen av det hele tar kaka, der man kan bruke tiden til å finne ut av hvem man er og hva man vil med livet sitt. Priceless :-D