Alle innlegg Sukkerforum

Personlige opplysninger før date!

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 27 sep. 2011 21:51

Hvilke personlige opplysninger (navn, fullt navn, tlfnr o.l) gir du ut om deg selv før du skal på date? Og hvilke syns du selv at du må vite om mottparten?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 sep. 2011 21:53

Varierer
Sist jeg traff en mann fra sukker, visste han ikke hvordan jeg så ut, ikke mer enn fornavnet mitt og ikke noe tlf nr.
Ganske kult av ham, egentlig :-)

(mann 43 år fra Oslo) ti. 27 sep. 2011 21:56 Privat melding

Har ikke noe problemer med å gi ut fullt navn og mobilnummer, man er ikke så anonym som man tror til syvende og sist uansett.

Skjult ID ti. 27 sep. 2011 22:05

Han er veldig tilbakeholden, så litt "skeptisk". Og det blir jo litt vanskelig å avtale møtetid og plass pga avstand., med å bare kommunisere her.

(kvinne 34 år fra Rogaland) ti. 27 sep. 2011 22:11 Privat melding

Hmm snakker som regel en del med de først før jeg evnt legger de til på fb, så gir vi telefon nummer til hverandre som regel :)

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 27 sep. 2011 22:15

Pleier å oppgi telefonnummer når vi har avtalt å treffes, i tilfelle noe skulle skjære seg. Og har man telefonnummeret mitt, er det bare å søke på 180.no for å finne hele navnet mitt. Og har man hele navnet mitt, er det ikke så veldig vanskelig å finne ut mer om meg, siden jeg heter noe litt mer uvanlig enn Jan Johansen.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 27 sep. 2011 23:30

Noen ganger kun navn og nummer. Kan godt skje i første eller andre melding hvis det er snakk om å møtes.
Noen ønsker bilde/andre ikke.
Sjelden jeg gir ut etternavn.

Jeg krever ingenting av motparten, annet enn at jeg vet hvor vi evt skal møtes. Og når.

Skjult ID med pseudonym SnillGutt on. 28 sep. 2011 00:26

Jeg er ikke så viktig på dette med anonymitet. Pleier å gi ut den ekte msn emailen min. Da får de jo navn og hele greia. Og de pleier å gjøre det samme tilbake ;)
<----->

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 28 sep. 2011 08:41 Privat melding

Jeg er sikkert sær her. Jeg er ikke spesielt sky eller anonym av meg, men jeg gir ikke ut telefonnr til folk jeg ikke har møtt. Etter at vi har hilst og man vet at man ønsker å fortsette kontakten utveksler jeg telefonnr. Hvis det ikke blir noe mer av enn første møte, så trenger han jo strengt talt ikke telefonnr heller. Første møte avtales på nett, tid og sted, og så må man bare møte opp.

Skjønner at folk synes det er greit å kunne si fra om noe skjærer seg, men jeg blir ikke sur om tidspunktet strekkes litt (forsinket) for jeg har alltid med meg lesestoff og nyter tiden alene uten å bli stresset. Skulle vedkommende bli forhindret helt, så har jeg mulighet til å lese epost og/eller sukkermeldinger på mobilen, så ikke noe stress det heller.

Årsaken til at jeg er så sær er at jeg har dårlige erfaringer med å gi ut telefonnr på forhånd. Både er det da fritt frem til å finne alle mulige andre opplysninger som @neptun nevner, men jeg har også blitt plaget med oppringninger dag og natt, og noen som fant ut adressen min og begynte å henge utenfor hjemmet mitt. Ikke kult.

Så jeg tenker som så at han får være så modig at han kan møte meg uten å ha fått telefonnr på forhånd, være i stand til å møte opp til avtalt sted og tid (med litt slingringsmonn her fordi man aldri vet så sikkert med Ruter), og så heller få nr hvis vi begge vil ha et møte nr 2.

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 28 sep. 2011 08:44

Oddsen for å treffe en loonic stalker her inne, er omlag like stor som at en av fedrene i klassen til minsten er det. *erfart*

Man vurderer jo hvem man gir ut informasjon til.

Skjult ID med pseudonym SnillGutt on. 28 sep. 2011 09:07

Elisa, du sier du ikke gir ut tlfnr., men gir du ut fullt navn? Er jo tross alt lett å finne ut adresse og tlfnr. ut fra det i disse dager.
<----->

Skjult ID med pseudonym elisa on. 28 sep. 2011 09:15

SnillGutt:
Det har du rett i. Jeg har mine metoder ;)

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 28 sep. 2011 10:16

Jeg har venner bosatt over hele landet. Har flere ganger funnet noen på facebook, som har samme profilbilde der som de har på sukker.
Det er da ikke vanskelig å finne ut hvem noen er. Og ærlig talt; dersom man først tar steget til å møte noen herfra, så må det jo være et menneske man ikke mistenker for å være pling i bollen?

(kvinne 36 år fra Buskerud) on. 28 sep. 2011 21:37 Privat melding

Synes det er greit å få et inntrykk på telefonen først. Klarer man ikke prate sammen der, og samtalen går trått, så ser jeg ikke poenget med å møtes. Greit å ha en viss idè på forhånd om hvem som er i andre enden. Og da er det jo bare å søke opp nummeret, så har man jo informasjonen. Minus gateadresse, for den har jeg med vilje latt være å oppgi.

Skjult ID med pseudonym be-my-Man on. 28 sep. 2011 21:56

Minst mulig, du vet ikke om du vil date person mer enn en gang

(mann 39 år fra Vestfold) on. 28 sep. 2011 23:06 Privat melding

Jeg ville gitt ut det motparten ønsket å vite. Har ingenting å skjule eller bekymre meg for.

Av motparten ville jeg ihvertfall hatt tlf nr, gjerne ha prata på tlf først/chatta en del så jeg vet at denne personen faktisk er av den oppegående sorten. Bilde er selvfølgelig et krav.

"I don`t date to date"

Skjult ID med pseudonym arneand on. 28 sep. 2011 23:10

Stort sett det samme som neptun tir 27 sep 22:15 sier.

Skjult ID med pseudonym Alene on. 28 sep. 2011 23:11

Gir ut det som trengs for å få møtt personen. Fornavn sier jeg i første mld innpå her uansett. Jeg mener man bør presentere seg for en person man vil bli kjent med. Fullt navn, tlfnr, mail, msn, etc gir jeg ut uten å blunke. Trenger ikke å ha hatt mye kontakt heller. Hadde jeg fått en stalker så hadde jeg vel nesten vært glad til så ikke redd for sånt.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) on. 28 sep. 2011 23:12 Privat melding

Minst mulig...........Mange rare dyr i arken :D

Skjult ID med pseudonym alf to. 29 sep. 2011 20:54

Jeg nevner fornavnet mitt i første melding. Hvis det etter litt brevveksling går i retning til at vi skal treffes oppgir jeg fullt navn og telefonnummer. Jeg ser det som lite sannsynlig at noen vil gidde å stalke meg uansett, og syns det er greit at jenta får mulighet til å google litt hvis hun vil det. Når det gjelder telefon så foretrekker jeg faktisk å møte ansikt til ansikt først, så jeg har noe å forbinde stemmen med. Pluss at jeg har litt telefonskrekk...

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 29 sep. 2011 21:35 Privat melding

Det blir litt som "neptun", da jeg pleier å få tlfnr og gir mitt etterpå. Greit når jeg bor på "bygda".

Skjult ID med pseudonym Trulte to. 29 sep. 2011 21:37

Mmm..skeptisk til å gi ut tlfnr der man kan finne navn og adresse. Er eneste med mitt navn i landet, som jeg vet om hvertfall...
Men så fant jeg et kontantkort som mitt bonusbarn hadde (mens jeg enda hadde bonusbarn) som står i mitt navn.
Det nummeret et skjult, så bruker det hvis jeg evt skal treffe noen ukjente. Da forblir jeg anonym hvis det ikke blir flere treff. :)

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 29 sep. 2011 21:56

Jeg ønsker alltid å få nummeret til jenta. Dette er faktisk en deal breaker for meg. Jeg bryr meg ikke om fullt navn og heller ikke så mye om nummeret er skjult, men jeg vil ha et nummer hvis det skal bli noe av møtet. Både fordi jeg synes det er greit i forhold til eventuelle forsinkelser og slikt, og fordi jeg føler at jenta da faktisk investerer litt mer i møtet da og det dermed er mindre sannsynlig at hun bare gir faen i å møte opp. Statistikken min så langt bekrefter vel i alle fall dette synes jeg, selv om det selvsagt kan være tilfeldig også (men jeg tror faktisk ikke det). Har så langt avtalt å møte kun 1 jente uten å få nummeret hennes, og hun ga blaffen i å møte opp. Har avtalt å møte kanskje 40 jenter fra nettet som har gitt meg nummerene sine og alle - hver eneste en - har møtt opp. Tilfeldig? Kanskje, men jeg tror egentlig ikke det. Så det kommer nok fortsatt til å være en deal breaker for meg.