Alle innlegg Sukkerforum

Hvor `Shallow`er dere når det gjelder profilbilder her inne ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Njæ ti. 27 sep. 2011 23:29

Ser dere mest på bildene, eller betyr profilteksten mest ?

For meg betyr faktisk bildene aller mest,
da jeg er helt nødt til å være fysisk tiltrukket av personens utseende før jeg i det hele tatt gidder å ta kontakt, eller å svare på mail.

Og hvis jeg liker det jeg ser, så leser jeg profilteksten.

Hvis ikke blokker jeg de.

Skjult ID med pseudonym **Milla** ti. 27 sep. 2011 23:31

Selvsagt må det være noe ved bildene som trigger..... ellers tar jeg ikke kontakt! Men blokkerer ikke nødvendigvis selv om jeg ikke ønsker å treffe vedkommende. Kommer helt an på om det er noe spesielt jeg misliker i profilen, eller om det har kommet meldinger fra vedkommende som har vekket avsky....

Skjult ID med pseudonym Uvanlig ti. 27 sep. 2011 23:34

Problemet er vel at det foregår en del hardcore bruk av photoshop. Du risikerer å møte de som egentlig ikke er som de er, mens de som er naturlige er de beste og de går du glipp av...

(kvinne 34 år fra Rogaland) ti. 27 sep. 2011 23:36 Privat melding

Legger merke til profilbildet først, så myser jeg inn på profilen så albumet til slutt!

(mann 39 år fra Oslo) ti. 27 sep. 2011 23:37 Privat melding

Synes det er best å se på albumbildene jeg. Profilbildene bruker lyge litt, som @Uvanlig poengterer :)

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 27 sep. 2011 23:39

Jeg er ganske lite shallow, egentlig, fordi jeg vet at ikke alle er like fotogene. Det nærmeste jeg har vært et forhold på nettet var med ei som ikke hadde lagt ut bilder. Da hun før daten sendte bilde, vurderte jeg nesten å avlyse den, jeg ville i hvert fall aldri tatt kontakt med henne om hun hadde det som profilbilde. Men siden vi hadde så god tone online, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne møte henne. Og da vi først møttes, var hun jo skikkelig flott også.

Tror vel egentlig de eneste jeg utelukker på bakgrunn av profilbildet, er dem som bruker klorin som shampo og har solarium i senga.

Skjult ID ti. 27 sep. 2011 23:39

Eller så har de mange flotte bilder, men så kommer det desverre ett der de ryker på ;)

Skjult ID med pseudonym kompromiss ti. 27 sep. 2011 23:41

Ca en halvmeter.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 27 sep. 2011 23:46 Privat melding

Jeg ser egentlig ikke så mye på profiler. Har ikke tid til sånn avsporing......--------------------------------------------------

MEN, er enig med (Skjult ID ) - tir 27 sep 23:39

Skjult ID med pseudonym SnillGutt on. 28 sep. 2011 00:20

Er jo en selvfølge at man ikke går inn på profilen til en man ikke syns er tiltrekkende. Må jo tenke at denne personen skal du kanskje se fjeset på hver gang du våkner resten av livet.
<----->

(kvinne 37 år fra Hordaland) on. 28 sep. 2011 08:45 Privat melding

Ser på bildene først og prøver så godt jeg kan og lage interesse via mine egne bilder..så går jeg videre til å skrive litt med personen og deretter ser profilen.

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 28 sep. 2011 08:47

Profilteksten er definitivt viktigst.

(mann 43 år fra Oslo) on. 28 sep. 2011 08:52 Privat melding

Såpass shallow at jeg ikke hadde klart å date noen jeg ikke har tiltrekning til. Bilde er jo det mest fremtredende sålenge man er på nett så, men det ligger jo noe bak som ikke kommer til uttrykk dessverre.

Skjult ID med pseudonym elisa on. 28 sep. 2011 09:19

SnillGutt: Jeg var ikke klar over at man må våkne opp til fjeset av enhver profil man har besøkt resten av livet. Det kommer til å bli folksomt i den sovesalen...

Skjult ID med pseudonym SnillGutt on. 28 sep. 2011 09:23

hehe...der vridde du en del på meningen av det jeg skrev, men okay ;P
<----->

(kvinne 34 år fra Rogaland) on. 28 sep. 2011 09:24 Privat melding

@elisa

Haha dagens ;)

(mann 33 år fra Akershus) on. 28 sep. 2011 09:42 Privat melding

For å svare litt seriøst.. Bildet er viktig, for jeg må like utseendet til jenta. Profilteksten er også viktig, for jeg må like personligheten til jenta.

Skjult ID med pseudonym Caph on. 28 sep. 2011 17:48

Bilder er viktig, men det trenger absolutt ikke være fantastiske bilder for at jeg har lyst å ta kontakt. Men det må være noe der som jeg tror jeg kan like om jeg blir kjent med personen. Noe udefinerbart positivt noe.

Her er forresten en oppfordring til ALLE: Vær ærlige med bildene!! Vet ikke om jeg bare har vært ekstra uheldig, men nå har jeg datet 3 jenter de siste 4 mnd (ikke samtidig;) som jeg på forhånd var skikkelig betatt av både når det gjelder kommunikasjon, og utseende. Fikk se flere bilder av de, og tok det for god fisk at det var noenlunde slik de så ut. Alle 3 gikk fra å være slanke (men med litt former, altså ikke syltynne) på bildene, til å være direkte overvektige i real life. Ikke et vondt ord om å være overvektig, men rent fysisk så funker det ikke for min del. Utseende HAR noe å si, så hvorfor vise bilder som overhode ikke stemmer med virkeligheten?? Hvorfor vise 3-4 år gamle bilder fra den tiden du var 65 kg og ikke 95 kg som nå? Det finnes mange gutter som liker store jenter. Eller oss gutta; vise bilder fra den tiden en hadde en fyldig manke, mens en nå har måne og noen grå hår i tinningen? Sikkert mange slike eksempler også som damene kan komme med..

Jeg forventer ikke at bilder forteller den hele og fulle sannhet, men jeg forventer at bildene ikke direkte lyver. Nå er jeg blitt så skeptisk at jeg har lyst å spørre neste gang om dette er helt nye bilder, men det blir så feil det også. Det burde ikke være nødvendig, for det skaper en mistroisk og ubehagelig stemning. Så kan de som på død og liv mener at utseende ikke burde bety noe ta seg en bolle.

Skjult ID med pseudonym Boble® on. 28 sep. 2011 17:53

Jeg fjerner en del etter å ha kikket på bildene deres.

Noe som egentlig er helt latterlig i og med at jeg irriterer meg over avslag fra damer som ikke har vært innom profilen engang, men bare har sett profilbildet mitt.

Men.. "Gjør som jeg sier.. Ikke som jeg gjør!" :D

Skjult ID med pseudonym tdh on. 28 sep. 2011 18:58

Bilde er vel absolutt viktig som ett førsteinntrykk, selv om de ofte sjelden gjengir virkeligheten, noen ser bra ut på bilder andre ikke. Synes selv at jeg ikke ser bra ut på bilder. Men er nå engang slik at man først ser på bilde og er det noe der så leser man profilen før man tar kontakt. Er sikker for kresen når det gjelder bilder men..

Kan vel egentlig si det samme om profiltekst da, ikke alle som er like flinke til å gjengi sin personlighet gjennom tekst, og mye blir borte når man mangler kroppsspråk og tonefall.

(kvinne 36 år fra Buskerud) on. 28 sep. 2011 21:32 Privat melding

Begge deler. Det hjelper ikke å være flott å se på om profilteksten ikke er interessant.

Skjult ID med pseudonym arneand on. 28 sep. 2011 21:59

@-Cielo- ons 28 sep 21:32
*host*Sjokolade :D*host*
bra nic ^^