Alle innlegg Sukkerforum

ganske sikker på

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 28 sep. 2011 23:29

at her inne er det få som kommer til å bli sammen etter å ha blitt kjent med hverandre her inne....

og noe av grunnen til det er fordi mange setter høyere krav her inne enn i virkeligheten... og tror de er mer verdt eller mer viktig og vakker enn i virkeligheten.. Og jeg har intrykk og at mange er ekstremt kjedelige mennesker men viser at de ikke er det når de har fest bilder eller andre bilder , og slike bilder av hvor nydelige de er...

Og at det virker som at vi guttene må ja komme som en skikkelig storm og ta jentene med humor økonomi og det ene og det andre... jeg er sikker på mange jenter i rl er mer ydmyk og ikke så opptatt og vise seg frem som her,...

En annen ting... så tror jeg jenter fra andre land enn norge er mye bedre for oss gutta.. Ikke fordi de skal lage mat eller vaske eller gjøre alt for oss men at de har mer å gi av kjærlighet varme nærhet tillit og mye mer enn de norske for de norske jentene har det for godt i forhold til andre jenter i andre land...

jeg vet at jeg kommer ikke å møte ei her inne takket være de norske jentene...og skulle øsnke vi kunne sende ut nesten alle jentene så de kunne ha opplevd andre ting som er viktige...

Skjult ID med pseudonym SnillGutt on. 28 sep. 2011 23:32

i'm just commenting to say....."no comment"
<----->

Skjult ID on. 28 sep. 2011 23:34

kvinnen ble jo skapt den siste dagen... Men da var gud sliten lei trøtt og ikke klar tenkt og da gikk det desverre slik med skapelsen av kvinne....

(mann 33 år fra Akershus) on. 28 sep. 2011 23:40 Privat melding

Jeg vet ikke hvordan det er med jentene her inne, men det er mange eksempler på norske jenter som finner seg norske menn og lever lykkelige alle sine dager. Så jeg forholder meg positiv.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 28 sep. 2011 23:59

Synes du snakker litt mot deg selv her. Få kommer til å bli sammen etter å bli kjent her inne fordi man stiller for høye krav, skriver du. Vel, jeg tenker at blir man kjent, så forsvinner det "skallet" som preger nettdating. Jeg kjenner flere det har skjedd med, og jeg tror ikke de er de eneste.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) to. 29 sep. 2011 03:19 Privat melding

@neptun Enig med du:)

(mann 43 år fra Oslo) to. 29 sep. 2011 07:22 Privat melding

Innimellom føles det ganske håpløst, men så tennes håpet og så blir man dradd inn i det igjen. Rart hvordan det her fungerer til tider.

Skjult ID med pseudonym lime to. 29 sep. 2011 07:59

no lost case skjedd med meg flere gange det der er da bare en annen måte og møte noen på du har like liten/ stor sjangse til at det er kjemi der når du først møtes som ellers in real...men når du har så liten tro på jenter kan du jo skifte fil? :P min tanke er: er du flink til å skjekke opp jenter ellers? sånn jeg har intrykk av så bruker de fleste detta til litt sånn ekstra legger du all tilitten din og styrken din i nettdating så ja..da tror jeg du kommer til å slite litt..flørt litt ellers og ha det morro og ikke ta alt så himla seriøst!

(kvinne 34 år fra Rogaland) to. 29 sep. 2011 08:07 Privat melding

@neptun

Helt enig :)

Skjult ID med pseudonym Diaz to. 29 sep. 2011 11:11

*jeg vet at jeg kommer ikke å møte ei her inne takket være de norske jentene...og skulle øsnke vi kunne sende ut nesten alle jentene ...*

Tror det nesten er bedre om du flytter ut av Norge. Lettere i alle fall:)

Skjult ID med pseudonym Ulv to. 29 sep. 2011 11:41

" sånn jeg har intrykk av så bruker de fleste detta til litt sånn ekstra legger du all tilitten din og styrken din i nettdating så ja..da tror jeg du kommer til å slite litt"
-neptun

Kunne ikkje sagt det bedre selv, neptun. De som melder seg på sukker fordi de tenker dette skal være en mirakelkur til alle deres sosiale utfordringer, de blir nok skuffet og frustrert temmelig fort. Kanskje de siste ukenes utblåsninger på forumet er tegn på nettopp dette?

Den sunne, og vellykkede, oppskriften på å bruke nettdating er som et supplement til et allerede fungerende sosialliv, en ekstra kanal for å oppnå kontakt med nye mennesker.
Funker jaffal for meg.... =)

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 29 sep. 2011 11:46

det jeg syntes er litt trist er at selv om det TS sier er litt "feil", så kommer man ikke unna det at det er veldig mange menn som føler det sånt, de som har vært på forumet en stund burde vite dette med tanke på hvor ufattelig mange tråder som har blitt startet om dette.

og problemet er nok dette med penger. med en gang folk betaler, så vil det være noen av disse som føler at de har "investert" i noe som de ikke får igjen får, jeg mener, de får jo ikke svar på brev en gang!

jeg satte meg ned for et par måneder siden og begynte å lese litt litteratur innen psykologi, kvinnelig psykologi og seksualpsykologi, og nå får jeg svar så å si 90% av gangene. men igjen så sender jeg ikke alltid kontaktbrev, av og til så sender jeg bare et kompliment for å være litt hyggelig! :-)

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 29 sep. 2011 13:30

Som gutt kunne jeg sikkert fått meg dame om jeg senket på kravene, men hva er poenget med det?
Jeg vil ha den jenta jeg syns er perfekt. At hun ikke finnes bryr jeg meg ikke så mye om. :P

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 29 sep. 2011 14:10

"...de norske jentene har det for godt..."

Noe sier meg at du kanskje ikke er mannen i mitt liv. Just a hunch... Rart med det :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 29 sep. 2011 14:14

Han tenkte sikkert ikke på deg Paraply :) Vi vet du lider i det stille! Into each life some rain must fall, osv. :)

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 29 sep. 2011 14:24

...men så STERK jeg er! Åjada, jeg holder det ut altså :P