Alle innlegg Sukkerforum

Jeg har blitt forelska...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sally lø. 1 okt. 2011 17:08

... i en mann jeg traff her på sukker. Forholdet vårt utviklet seg og vi ble veldig gode venner istedet for noe mer. Vi var i begynnelsen enige om at vi bare skulle være venner da, men så dreit jeg meg ut og ble forelsket. Han er ikke interessert på den måten, og det gjør så himla vondt.
Av alle mennersker, så gikk vi nesten på hverandre i dag, jeg med mine tanker, og han med sin søte ekskjæreste. Jeg knakk sammen etterpå. Synes kjærligheten har vært ekstrem urettferdig mot meg hele livet egentlig..

(mann 42 år fra Oppland) lø. 1 okt. 2011 17:18 Privat melding

slikt er jo ikke noe hyggelig oppleve da, men er jo også et bevis på at det ikke er bare oss gutta som går i vennefella :/

Skjult ID med pseudonym LeNom... lø. 1 okt. 2011 17:28

Så fint dere skriver... så fint å lese, om ekte mennesker, som lever... takk :-)

(mann 33 år fra Østfold) lø. 1 okt. 2011 17:32 Privat melding

har noe som nesten er det samme.. Har ei venninne som betyr alt for meg, er kjempe glad i ho. og har følelser for ho.. Men ho har ikke de samme tilbake.. Noe som til tider kan gjøre vennskapet tungt...

Skjult ID med pseudonym LeNom... lø. 1 okt. 2011 17:33

Sally, (og Magge og de andre som måtte føle for det) ... hør på

"Ly fra Stormen" med han Åge...

og grin godt ut... det gjør jeg av og til... :-)

http://www.youtube.com/watch?v=eekbaLR7PRc

gode ønsker til dere :-)

Skjult ID med pseudonym Plumbo lø. 1 okt. 2011 17:54

Gi heller faen i kjærlighetshåpet her på Sukker og skru på Åge med "Levva LIvet!" for full styrke.Treff heller mennesker fra den virkelige verden:)

Skjult ID med pseudonym Sally lø. 1 okt. 2011 18:05

Takk alle!! Gode ord som har kraften å trøste ei litt (...ganske) utrøstelig jente :/

Må si at det er fryktelig vanskelig å alltid se fremover og komme seg videre, er en av de heldige/ uheldige som har opplevd alt for mye for alderen min, og må innrømme at det tar på å alltid skulle tenke positivt. På en side så har jeg jo blitt "sterkere", men på en annen side igjen så merker jeg at jeg har blitt "kaldere" også og vanskelig å bli kjent med. Man bygger opp enorme vegger rundt seg for å kunne overleve, jeg føler at jeg dreit meg ut fordi jeg slapp denne herlige mannen innpå meg, for første gang på på veldig lenge.. så det er utrolig kjipt å måtte komme seg videre fra dette også--

Skjult ID med pseudonym Sally lø. 1 okt. 2011 18:05

*hører på Åge* :)

Skjult ID med pseudonym LeNom... lø. 1 okt. 2011 18:07

:)

Skjult ID med pseudonym fjesløs lø. 1 okt. 2011 18:32

Føler det samme, Sally!

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) lø. 1 okt. 2011 18:33 Privat melding

move on :) love hurts vet du

Skjult ID med pseudonym Sally sø. 2 okt. 2011 01:48

Ja, det er lett å slenge ut klisjeer med Love hurts og Move on.. men hallo, har du prøvd selv eller? Det er ikke sånn at du vurderer følelsene mens du nyter en kopp kaffe, også er du ferdig.. :(

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 2 okt. 2011 02:06 Privat melding

@Sally føler med deg..har opplevd mye det samme sjøl

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt sø. 2 okt. 2011 04:30

Det er slik det er, Sally. Jeg har ingen bedre trøst til deg enn at vi er flere i omtrent den samme båten.

For egen del har jeg helt uten plan pangforelsket meg i en mann jeg var kunde hos. Det var det velkjente lynet som slo ned. Jeg forsøkte å ignorere det. Nå ramler det inn små hentydninger fra ham via "feilsendte" sms og "feilopprigninger". Siste var at han ba meg gi beskjed om tidspunkt når jeg skal gjeste et idrettsarrangement i hans nabolag slik at han kan komme bortom. Og han oppfordret meg til å ringe oftere, riktignok i fleipete ordelag, men likefullt en oppfordring da jeg ikke hittils har kontaktet ham privat. Og han er forholdsvis nygift fant jeg ut idag. Det går ikke an å grine av det, så det er like greit å le. Livet gir jammen utfordringer, men vi er jo så heldige at vi får oppleve det, og da er det vel ingenting annet å gjøre enn å more seg over ironien. ikke sant ;-)

Skjult ID med pseudonym Sally sø. 2 okt. 2011 09:53

Ok, denne mannen i mitt liv er slettet fra telefonen, blokkert fra sukker og det er bare facebook som gjenstår.. Det er vel ett skritt i riktig retning? Jeg har virkelig ikke lyst til å miste ham, er så utrolig glad i ham. Dessverre så har jeg alltid "presset" ut folk som har såret meg fra livet mitt.

Dette er så utrolig kjipt.. må vel beklage overfor dere fine mennesker også, jeg pleier egentlig ikke syte så mye, men dette var bare den siste dråpen :(

Setter veldig pris på å høre hvordan dere også har opplevd lignende, da føler jeg meg ikke heeeelt alene om det, men hvordan takler dere slike situasjoner?

Skjult ID med pseudonym Skjønner sø. 2 okt. 2011 11:55

Sally

Jeg skjønner så godt hva du mener...

Jeg har hatt den meste fantastiske sommeren i år, da jeg datet en herlig mann som virkelig vekket følelser i meg. Han var åpen, klar og sa han ville være sammen med meg.

Hverdagen kom, og ting endret seg. Han visste ikke lenger hva han ville eller hva han følte. Det endte med at jeg avsluttet det hele, da jeg ikke lenger klarte å leve i usikkerheten.

Han ville ha kontakt, men jeg klarte ikke det. Har også slettet han fra facebook. Det har hjulpet litt, og jeg begynner å få det hele litt på avstand. Men tenker fremdeles en del på han.

Masse lykke til, og ta tiden til hjelp. Fyll dagene med aktiviteter, og vær sammen med venner. Jeg har nå bestilt meg opphold på spa - resort hotell, og planlagt fjelltur m.mer. Hjelper å ha noe å se frem til :-)

Skjult ID med pseudonym Sally sø. 2 okt. 2011 12:09

Tusen takk, jeg prøver å holde meg selv opptatt med forskjellig, men han dukker stadig opp i tankene mine. Jeg får prøve hardere tror jeg :/

Skjult ID med pseudonym Skjønner sø. 2 okt. 2011 12:13

Jeg råder deg også til å slette han fra facebook, bare sånn inntil videre. Så kan du legge han til igjen, når du har fått han på avstand. Det har som sagt hjulpet en del på meg, da jeg slipper å se hva han gjør til en hver tid.

Jeg ga han beskjed om at dette var en midlertidig løsning, så jeg kommer til å legge han til igjen når jeg er klar for det....

Skjult ID med pseudonym ma sø. 2 okt. 2011 12:14

Det værste er når man i et stadie, at man ikke vil miste noen, for man er så glad i den personen. Men på en annen måte, så bør man bryte kontakten med tanke på følelser..

Skjult ID med pseudonym Sally sø. 2 okt. 2011 12:28

Jeg har funnet ut at jeg må prioritere meg selv, er i en livssituasjon hvor jeg har få mennesker i livet jeg kan stole på og regne med vil stille opp uansett, så jeg har "stilt opp" for meg selv de siste årene, dette har igjen gjort meg litt "hard" da..

men ja, jeg skal prøve å løse dette også..

Skjult ID med pseudonym Sally sø. 2 okt. 2011 12:53

Du er en engel CreativeOne :) Tusen takk!

Skjult ID med pseudonym 123 sø. 2 okt. 2011 13:10

TS
Synes jeg så at du ikke har slettet vedkommende fra fb?

Bare en ting å gjøre hvis du skal komme deg videre :)

Skjult ID med pseudonym forelsket sø. 2 okt. 2011 16:54

jeg har opplevd tilsvarende som TS flere ganger. Har hatt oppheng på to menn det siste halve året.

For fire uker siden møtte jeg en gutt på vei hjem fra byen. Vi begynte å snakke, liker hverandre kjempegodt, og har vært sammen hver dag siden! Trener sammen, spiser og ser på tv sammen og prater om alt. Han har kun vært en venn for meg, da jeg ikke har klart å tenke på han siste jeg var hekta på. Men NÅ i helgen fant jeg ut at jeg kun vil være sammen med han jeg er venner med. Han er forelsket i meg, og jeg er faktisk det tilbake. Har blitt mer enn venner den siste uken.Akkurat nå er vi fra hverandre i tre timer, og jeg kan nesten ikke vente med å reise hjem!

Jeg har i 6 mnd tenkt at dating og sjekking etc er håpløst, og det er veldig mange gutter som er useriøse og som kun ønsker elsker/ elskerinneforhold. Det er faktisk mulig å komme videre, det finnes seriøse og hyggelige gutter. Jeg tror det er viktig å gi alle relsjoner noe tid, følelser kan komme etterhvert. Og når det gjelder han som ikke vil være sammen med deg -
GÅ VIDERE. Møt andre og finn nye venner/ dater. Du ville ikke blitt lykkelig med han uansett, når han ikke gir deg den oppmerksomheten du ønsker og fortjener. Lykke til videre :)

Skjult ID med pseudonym Sally sø. 2 okt. 2011 19:59

Jeg har ikke slettet ham fra fb ennå :S Har tenkt på det uttalige ganger, og gått in på hans profil og nesten gjort det. Jeg klarer det bare ikke.. er alt for glad i ham tror jeg.. shit, er det mulig å være så stor pyse hehe

Jeg har hatt verdens største klump i magen i dag, det er ufattelig vondt å ikke bli elsket tilbake. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke forstår ordtaket som sier at "Its better to have loved and lost, than to never have loved at all..."

Skjult ID med pseudonym trist sø. 2 okt. 2011 23:19

Sally

Jeg vet hvordan du har det. Jeg har for tiden kjærlighetssorg, og det er noe av det verste som finnes !
Dagene går opp og ned, og man vet aldri hvordan morgendagen blir. I dag har det vært vondt, og jeg har hatt behov for å gråte. I morgen er det kanskje bedre....

Jeg måtte slette han fra facebook, samtidig som jeg holder meg aktiv.
Men det er godt å gråte masse ! Sunt er det også.....

Lykke til !

Skjult ID med pseudonym Mort1 sø. 2 okt. 2011 23:26

@Sally

Jeg gjør akkurat det samme som deg. Hvis jeg holder på med ei jente, og hun finner ut at hun ikke liker meg allikevel, er det rett ut fra mitt liv :) Jeg vil ikke være venner med jenter jeg har "datet" (tegnene fordi jeg ikke dater i ordets forstand, men ja..).

Slett ham fra fb! Beste medisin!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 2 okt. 2011 23:28

Hva kan man si? Vær glad du ikke elsker ham, men bare er forelsket. Det går over....selv om det kan ta litt tid.

Gode tanker.

(mann 49 år fra Troms) sø. 2 okt. 2011 23:39 Privat melding

Love hurts, det er jeg enig i...
Men det er jo den biten som også er deilig, dvs at man er kontakt med følelsene sine.

nazareth love hurts (1976)
http://www.youtube.com/watch?v=soDZBW-1P04

Skjult ID med pseudonym Sally ma. 3 okt. 2011 16:54

Lenge siden jeg har hatt kjærlighetssorg, så det er en merkelig følelse i tillegg til at det føles som om man rives i to innenifra.. :S
Har hatt en tøff helg, det må jeg bare innrømme, det som er litt fælt er at vi snakket sammen i helgen. Jeg spurte rett ut om vi alltid kommer til å bare forbli venner, hans svar var at det kan vi aldri vite.. som om det gjør det lettere...? jaja.... kanskje det finnes en nydelig mann der ute for meg også, som ser etter meg? :)
Håper han er tålmodig da, og gidder å skrelle bort alle disse veggene og lagene jeg har samlet meg opp i løpet av livet.. for jeg tror jeg er en awsome kjæreste, om man bare gidder gi meg litt tid :) ;)

I dag har det vært lettere i hvertfall, jobbet og koblet ham ut, GODT! :)

Ønsker alle en herlig kveld! Jeg skal i hvertfall fokusere på meg selv og kose meg! (det er i hvertfall planen nå... )