Alle innlegg Sukkerforum

Er du litt spesiell og venter på at andre skal kontakte deg?

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Oslo) to. 13 mars 2008 00:27 Privat melding

Som de fleste vet så vil det variere hvor høye matchtall man klarer å oppnå på sine beste match. Hvis man ikke er en helt main stream person som kanskje selv trenger en spesiell parter, vil man fort kunne havne litt ned på de fleste sine lister. Dette gjør at man blir oppdaget av færre, og færre vil kontakte en. Hvis ditt beste matchtall er under 95 så kan det tyde på at man ligger litt lavt.

Hvis noen føler at de er langt ned på andre lister så oppfordrer vi til å ta saken i egne hender og sende ut mange mail. Det er da lurest å sende meldinger til dem som er høyt på din liste, men som i følge matchhoroskopet ikke er helt gjenomsnittlige.
Husk at man ofte ikke får mer moro enn man lager selv.. :)
SuperTV'en (banneren på siden som viser superbrukerne) kan forøvrig gi god effekt, og spesielt hvis man samtidig har litt lave matchtall.

Skjult ID med pseudonym Forelsket to. 13 mars 2008 00:48

Kan man stole på matchtreet da? Det gnistrer mellom meg og en med matchtall på 85 :)

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig to. 13 mars 2008 00:55

Det kan gnistre mellom dem med 80 i matchtall også. Men i snitt så varer nok ikke fyrverkeriet da så lenge..
Gnister og 85 er jo forøvrig ikke så galt. Da ville jeg bare fyrt på :)

Skjult ID med pseudonym Tulla to. 13 mars 2008 08:21

Hei
Jo jeg er absolutt "spesiell", men ikke i den forstand at jeg venter på at andre kontakter meg .Jeg har ingen problem om å ta initiativ og har sendt mange hyggelig mailer , takker altid for besøket på profilen min , ønsker velkommen til nye bruker ,you name it, jeg må finn ut fort hva som ,egentlig , er galt med meg... Det kan ikke være noe galt med så mange andre...
Det må det være meg!!!!

PS tusen takk for SPÅTIND, jeg hadde det veldig bra der. MORTEN&MORTEN kjempe team , dere er veldig flinke. Klem til dere begge

Skjult ID med pseudonym sciroco to. 13 mars 2008 08:26

Sitter ennå etter en natts søvn å lurer på hvem Tulla er jeg ;-))

Skjult ID med pseudonym Tulla to. 13 mars 2008 08:51

Hei sciroco
God morgen, koselig at du tenker litt på meg...
Ønsker deg en riktig god dag KLEM


Beklager Fornøyelig vi er ut a tråden, men du kjenner jo han sciroco (he,he,he)

(mann 53 år fra Vestfold) to. 13 mars 2008 08:54 Privat melding

Hei Tulla og god morgen:-))

Du får ha en strålende dag du også..klem:-))

Skjult ID med pseudonym Tulla to. 13 mars 2008 09:01

Tusen, tusen takk:-))

Skjult ID med pseudonym lilje78 to. 13 mars 2008 09:35

Ja, jeg håper jeg er litt spesiell i den forstand at jeg har brukt tid og fylt ut relasjonsprofilen min etter beste evne for å få frem min personlighet og tenkt igjennom hvor viktig det er at en potensiell partner matcher dette. Jeg for min del har mange på lista mi som har svart gjennomsnittelig slik at de av den grunn kommer høyt på lista mi. Jeg svarer de få som tar kontakt, men jeg prøver selv å kontakte de som har svart litt annerledes og har en høy match med meg. Dette fordi jeg ser gang på gang at mange fyller ut relasjonsprofilen i halvsøvne uten å reflektere gjennom spørsmålene. Jeg kan komme med ett eksempel.

Jeg er lite sosial og trives best med få venner. Dette har jeg fylt inn med 1 eller 2 i matchprofilen. Jeg finner en som har grønne blad på dette spørsmålet. Det kan være en som er lik meg på dette området eller en som har svart det samme som meg at det ikke er viktig at en partner matcher dette. Når jeg går inn på profilen hans, er det ikke måte på hvor utadvent, sosial og stor vennekrets man må ha for i det hele tatt være en verdig partner. Dette er selvsagt greit, men jeg forstår ikke at folk ikke kan krysse av at man er sosial og krysse av at det er veldig viktig at en partner matcher dette, siden det er veldig viktig for han. Dette er ikke bare et eksempel men mange jeg har vært innom.

Skjult ID med pseudonym supergrei to. 13 mars 2008 09:58

Til Lilje !!

Det du sier er bare en bekreftelse på at man fyller ut på den måten man tror er best for og få kontakt og ikke hvem man egentlig er !!! Selv så er jeg ikke så opptatt av disse disse bladene !! Hverken grønne eller røde .. Og når det gjelder dette med og sende hjerter så ikke gjør det !!! Da blir de ihvertfall ikke keene på ogb ta kontakt ...

Skjult ID med pseudonym Morpheon to. 13 mars 2008 10:26

Apropo kontakt. Jeg fikk en privat melding fra en bruker som var 'deaktivert eller usynlig'. Betyr det bare at matchen er under 70?

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig to. 13 mars 2008 11:43

Hvis det var i natt så var det nok en fake profil som vi har deaktivert..

Skjult ID med pseudonym Tulla to. 13 mars 2008 11:44

Må nok legg litt til på mitt bidrag

Jeg gjør alt jeg skriver om ,litt uavhenget av MATCH. Selvføgelig begynnet jeg med mine beste "matcher" men da det ikke fungert , setter jeg ikke lenger så mye vekt på det , kontakter alle som virker interessante uansett match, men ser ikke ut at det funker eller...Beklager men jeg tror ikke (av erfaringen) at matchtall har så mye med mengde av kontakt å gjøre
Beklager ...

(mann 56 år fra Hordaland) to. 13 mars 2008 11:48 Privat melding

@fornøyelig. Var litt redd for at den var fake : ). Den kom i 2 tiden, var på engelsk, og ville ha meg til å kontakte henne på en yahoo mail adresse^^

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 13 mars 2008 11:50

jeg har og fått en slik mail i natt:-)

(kvinne 50 år fra Vestfold) to. 13 mars 2008 13:05 Privat melding

@ tulla og @ fornøyelig:

Kjenner meg veldig igjen idet tulla skriver. Jeg er nok "spesiell". Det er så klisjé å si: Ikke helt A4, men det er en beskrivelse som stemmer på meg. Men jeg tror jo ikke jeg er helt corny heller, da. Jeg har i det minste et noenlunde ordnet liv med litt struktur.

Men Fornøyelig, jeg kjøper ikke den at det bare gjelder å være aktiv. Jeg har da jammen vært aktiv så det holder - her på diskusjonsforumet og ved å sende mailer. Jeg skriver og skriver og skriver. Fortsatt hører det med til sjeldenhetene at jeg får svar i det hele tatt, og får jeg det er det svar med avslag. I sum er det ikke til å unngå at det går ut over selvtilliten. Jeg forstår tulla godt, jeg, som lurer på hva som er galt med henne. Jeg sitter med lignende tanker selv.

Jeg lurer virkelig på om Sukker kanskje ikke er det riktige nettdatingstedet for folk over førti. I alle fall når det gjelder damer over førti. Jeg finner jo haugevis av jevnaldrende menn her, men jeg har en stadig sterkere mistanke om at de primært jakter på jenter som er ti år yngre enn dem selv (og meg).

(kvinne 50 år fra Vestfold) to. 13 mars 2008 13:17 Privat melding

PS: Når blir det tur igjen? Jeg vil på en tur uten ski-press.

Skjult ID med pseudonym Tulla to. 13 mars 2008 14:47

Hei tårnslaven

Enig med deg og takk for forståelse! Nå er du forsterket min svekket selvtilliten ! Vet du hva? Jeg tror faktisk at det ikke er noe galt med oss.
Stå på!
God Påske
Klem

Skjult ID med pseudonym draupne to. 13 mars 2008 15:00

Finnes det noen annen måte å finne ut om man har svart "gjennomsnttlig" eller ikke, enn å lage en fake dameprofil og matche med seg selv?

(kvinne 50 år fra Vestfold) to. 13 mars 2008 15:18 Privat melding

@ draupne -

Ha ha. Morsomt. ;-)

Jeg tror man får en slags pekepinn om hvor gjennomsnittlig man har svart basert på hvor mange du matcher med, over 95 poeng. Er det bare tre stykker, er det grunn til å tro at du er litt ... sær. Er det mange er du mer mainstream.

@ tulla: Selvfølgelig er det ikke noe galt med oss. Vi er sjeldne diamanter! :-) Ikke vår feil at mange menn ser ut til å foretrekke bergkrystaller.

Skjult ID med pseudonym Doris to. 13 mars 2008 15:18


Hei Tulla og Tårnsvalen.

Dere er flote kvinner !!!!
Jeg hadde for en god stund siden et innlegg ang. oss over 50. og innholdet gikk ut på noe av det samme som Tårnsvalen sier i det siste innlegget , Men kanskje jeg virket litt "surere" i formuleringen (kjenner meg ikke igjen da jeg vanligvis er allergisk for sure folk). Dette ble helt galt oppfattet og noen slettet brevet. Fikk en del pes og spydigheter . Jeg ble litt lei meg, men det har gått over nå......ler. Jeg får være med en periode til her og se om noe skjer her på Sukker........Kanskje noe skjer når man minst forventer det ???????

Lykke til og GOD PÅSKE

(mann 47 år fra Oslo) to. 13 mars 2008 15:31 Privat melding

@Tårnsvalen: Man ville jo finne den "ideelle matchen" hvis man hadde både dame- og mannsprofil og svarte ærlig på begge. Man kunne "finne seg selv", for å si det slik.. :-)

Vel jeg har bare en match over 95, men 14 på 95. Det ble flere på 95 etter at jeg slo av "barnesperra". Jeg føler meg nok ikke som en gjennomsnittsperson, men svarene kan jo likevel vise seg å være svært så gjennomsnittlige..

(kvinne 50 år fra Vestfold) to. 13 mars 2008 15:44 Privat melding

Å "finne seg selv" er vanligvis ikke spesielt vanskelig. Jeg, for eksempel, er akkurat HER. Og du verden for en fabelaktig jente jeg fant, da jeg kikket etter. ;-) Litt små-sær, men fabelaktig.

Problemet er ikke å finne meg selv. Problemet er å finne en mann som også ser hvilket funn jeg er. ;-)

Skjult ID med pseudonym Tulla to. 13 mars 2008 15:45

Hei draupne
Smart som vanlig!
God Påske
Klem

Skjult ID med pseudonym draupne to. 13 mars 2008 16:00

Hei Tulla
Takk for kompl.
God Påske!
Klem

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 13 mars 2008 16:04

Vil altså konklusjonen være at jo mer unik du er jo mindre populær vil du være og jo mer vanlig du er jo mer sukkerrespons vil du få?

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 13 mars 2008 16:05 Privat melding

hmmmm.....jeg er visst litt spesiell....jeg har ingen over 94....
(...det oppklarer jo DET spørsmålet...hehe...)

Skjult ID med pseudonym draupne to. 13 mars 2008 16:06

Ja Tårnsvale jeg er så enig. Vi, begge funn, skal finne et "funn", eller bli "funnet" av et "funn".
La oss håpe at funnet finner funnet.. :-)

Skjult ID med pseudonym perle62 to. 13 mars 2008 16:13

@hmmm:
Nei ikke uten videre.
Jeg har svart ærlig og annerledes og ved en opptelling for en tid tilbake mener jeg å huske at jeg hadde noen og åtti med match på 95 eller mer. Hvis du derimot er dame og ønsker å finne en mann som driver med nuppereller har du nok et større problem :))
(for å sette ting litt på spissen).

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 13 mars 2008 16:14

synes du virker fryktelig vanlig jeg perle62

Skjult ID med pseudonym draupne to. 13 mars 2008 16:23

- Du får vel gå innom profilen hennes og se da hmmm.

Skjult ID med pseudonym perle62 to. 13 mars 2008 16:24

Til hmmm:
Det der er jeg ikke sikker på om er et koplimang eller ikke....

Til alle: Dersom dere har satt et eller fler absoluttkrav på relasjonstesten er dette noe som begrenser veldig. Du får kun med deg de som er på samme poengsum som deg selv. De som har svart med et poeng avvik, eller mer vil ikke komme med på listen din. Dette bør du mao. bruke med varsomhet.

(kvinne 50 år fra Vestfold) to. 13 mars 2008 17:00 Privat melding

Jeg har ikke tenkt å fire for mye, i alle fall. Jeg vil heller være single enn å bli sammen med en røyker, bare for å nevne noe.

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd sø. 30 mars 2008 11:46

Jeg har 94 som høyeste match. Det er tydeligvis litt dårlig? Har 12-14 personer på listen med matchtall 94. Lurer på hva jeg har skrevet i profilen/i matchberegningen som gjør meg så spesiell. Min egen oppfatning er at jeg er ganske gjennomsnittlig, så dette overrasket meg litt.

Skjult ID med pseudonym Ikke_lett_ sø. 30 mars 2008 12:10

På festen i går:
Hun var nr. 3 på mitt kort....
Jeg var ikke på hennes!

Jeg oppfatter meg ikke som sær.

(kvinne 50 år fra Buskerud) sø. 30 mars 2008 12:45 Privat melding

Jeg vil ha en som passer meg jeg...om han har 87 eller 96 i match med meg spiller ingen rolle så lenge jeg kan like å se på, ta på, lukte på og kline med fyren ;)

Tar dere bare kontakt med de som har match over noen-og-nitti?

(kvinne 50 år fra Buskerud) sø. 30 mars 2008 12:52 Privat melding

Lilje: Mange blir selektive på en rar måte på nett. Ute på byen blir jeg oftere kontaktet av de som er fem år yngre enn fem år eldre. På nett opplever jeg ofte at jevnaldrende menn synes jeg er for gammel. Heldigvis finnes det hederlig unntak som ikke klistrer merkelappen bitter og deperat i pannen min fordi jeg er 40 år :) Tusen takk til dere :)

PS..jeg tror forresten ikke jeg er spesielt sær, men har ikke så mange matcher over 95, så det tyder kanskje på dårlig selvinnsikt hehe :)

Skjult ID med pseudonym anonyma sø. 30 mars 2008 13:21

Matchtreet er i beste fall kun en vag indikasjon, i verste fall sier det null og nix. Jeg kom over en jeg kjenner godt her inne, og hadde matchtall 98 eller noe sånt med ham. Jeg kjenner ham så godt at jeg VET at vi overhodet ikke er noen god match.

Relasjonsprofilen sier noe om hvordan man ønsker å fremstå/være, og hvordan tror man er/fremstår. De færreste er så ærlige, og kjenner seg selv så godt, at det er 100% overlapping mellom virkelighet og selvbilde...

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd sø. 30 mars 2008 14:57

Sitat: "Tar dere bare kontakt med de som har match over noen-og-nitti?"

Nei, jeg ser ikke det som noen begrensninger, tar kontakt med folk som virker interessante på et vis uavhengig av matchtall. Men det er jo spesielt interessant å se nærmere på de med høye matchtall om det skulle dukke opp noen nye brukere for eksempel.
Er forøvrig svært enig med miie. Det viser seg også at mange av de med høyt matchtall på min liste virker veldig lite kompatible med meg. Rart :) Men det er kanskje en indikasjon på å ikke la seg styre av matchtallene.

(mann 53 år fra Oslo) sø. 30 mars 2008 17:54 Privat melding

Jeg tror jeg må være realist...Er tross alt ikke noe sukkertøy lenger:) Har heller ikke vært det.
Kan liksom ikke velge og vrake.
Men man behøver ikke ta alt man kommer over heller...
Men det går ann å være selektiv i valg, uten at det skal gå på bekostning av din selvfølese.
Det eneste jeg ikke er glad i....er bikkjer som lukter vondt.