Alle innlegg Sukkerforum

Tilbakemeldinger på profil..

Vis siste innlegg
(mann 30 år fra Vestfold) sø. 2 okt. 2011 01:10 Privat melding

Ville satt pris på dersom noen kunne tatt en titt på profilen min (igjen), og kommet med tilbakemeldinger om profilen min er "attraktiv".
Det var en slik tråd som dette tidligere, men den har havnet såpass langt ned at jeg ikke kan finne den.

Andre må også gjerne benytte seg av denne tråden for tilbakemeldinger til sin profil også!

Takker på forhånd!

(mann 44 år fra Akershus) sø. 2 okt. 2011 01:15 Privat melding

Hadde satt pris på en ny titt jeg også. Når det gjelder din profil, Hasse, så er det ikke noen vits i for meg å se på den - om min har bommet, så har jeg tydelig vis ingen gode råd :p

(mann 30 år fra Vestfold) ma. 3 okt. 2011 19:13 Privat melding

Bumper denne jeg.
Har nok en gang totalrenovert profilteksten min, så "nye" tilbakemeldinger ønsker nå :)

Skjult ID med pseudonym Lovely ma. 3 okt. 2011 20:18

Hei Hasse.

Jeg vil være så ærlig jeg kan og dette er kun min mening! Det betyr nødvendigvis ikke at det jeg skriver, stemmer i andres øyne.

1. Du har bilde av et juletre i Oktober, halve ansiktet til katten din og et close-up-bilde av deg selv hvor jeg igrunn ikke vet meningen bak bildet. Juletre-bildet (hvor juletreet er av plast) er igrunn litt meningløst, litt tidlig og plast-juletre? Hmm. Bildet av katten din er det (helt ærlig) ingen som vil se, damene er ikke på utkikk etter en katt de kan tilbringe livet sitt med. Og close-up bildet ditt er egentlig bare... litt unødvendig? Hadde det vært litt lenger avstand mellom deg og kameraet på det bildet, ville det ikke virket påtrengende for de som ser gjennom albumet. De to første bildene i profilen din, er veldig bra bilder... du har også kjempe fine lepper (!), men prøv å ikke lage trutmunn, det virker litt useriøst (i mine øyne). Hvis det var opp til meg, ville jeg brukt det første bildet du har i albumet ditt, som profilbilde.

2. Du har satt "180 cm og et par kilo for mye". HVOR ER DE EKSTRA KILOENE, HASSE?! Ikke mist ballene dine ved å legge til kilo du IKKE har (det er det som regel kvinner som gjør).

3. Du er flink til å skrive, men av og til føler jeg at profiltekstene dine er litt mer ment på en CV, enn på en nettdating-profil. Det er kjempe fint at du meldte deg inn i Røde Kors etter 22.07.11, det er POSITIVT! Allikevel føler jeg at du kanskje gir litt for mye av deg selv i profiltekstene dine, det blir liksom ikke noe mystisk ved deg, og kan til tider virke litt langtekkelig.

4. Du er en attraktiv kar med flotte lepper, men av og til trenger man et lite hint for å komme i riktig retning. Håper det jeg skrev kommer til nytte.

Lykke til, i hvertfall! Du virker som en réal kar.

(mann 30 år fra Vestfold) ma. 3 okt. 2011 20:32 Privat melding

Oi, dette var ikke lett.. Hehe, men takk for tilbakemelding, Lovely, og dere som sendte meg meldinger!

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 3 okt. 2011 21:00 Privat melding

Syntes profilen din var helt grei:) kanskje du kunne hadd noen flere bilder, men ellers er den helt ok;)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 3 okt. 2011 22:58 Privat melding

Når dere er igang med å sjekke profiler..... X-reveur relanserer sin profil med nny profiltekst og noen nye bilder.... Er blitt så gammel at jeg forandrer meg ikke så veldig mye..... Blitt litt tynnere og sterkere bare.... kanskje.... ;)

(kvinne 34 år fra Rogaland) ma. 3 okt. 2011 22:59 Privat melding

Syns profilen var litt kjedelig, mer bilder hadde og vært noe :)