Alle innlegg Sukkerforum

Bisarre seksuelle preferanser

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym B-Boy sø. 2 okt. 2011 17:26

Har havnet i den situasjonen der jenta jeg har vært så mye sammen med i det siste, begynner så smått å dryppe om sine seksuelle preferanser. Har også "funnet" hennes anonym blogg (hun fortalte meg om den, og det var nok hennes tanke at jeg skulle lese den) der hun blant annet skriver mye om sin forkjærlighet for blant annet BDSM, choking og -hold på hatten- wetsex. Vi har vært intime, men har ikke pissa på hverandre foreløpig, og jeg må innrømme at jeg håper den problemstilingen aldri kommer opp. Innser dog at det er en meget god mulighet for dette om vi skal fortsette som de siste par ukene. Hun er veldig sexy og intelligent, og det er hardt å i det hele tatt måtte vurdere å droppe henne - men må innrømme at hennes seksuelle preferanser skremmer meg en smule. Jeg er nok temmelig tradisjonell i senga, spesielt i forhold til henne.

Hvordan ville dere ha reagert om noen dere holdt på å bli glad i sto frem med (i dine øyne) bisarre seksuelle krav, ønsker og behov?

Skjult ID med pseudonym SnillGutt sø. 2 okt. 2011 17:29

Blir nok for dumt for oss å si hvordan vi ville reagert på en situasjon de fleste av oss nok ikke engang har tenkt på. For meg selv så kan jeg bare svare at det kan jeg rett og slett ikke svare på før jeg hadde havnet i situasjonen.

Får håpe du får noen bedre svar fra noen som faktisk har vært i situasjonen. Blir interessant lesing :)
<----->

Skjult ID med pseudonym B-Boy sø. 2 okt. 2011 17:33

SnillGutt: Det er jo ikke verre enn at du kan prøve å se for deg hvordan du ville reagert om du fant ut at ei dame du var betatt av hadde et sånt sexliv. Det kom jo like ut av det blå for meg også, men det hindret meg ikke i å få en reaksjon på det.

Mitt inntrykk er at de som holder på med slike alternative greier aktivt søker noen med tilsvarende ønsker. Det har overhodet ikke skjedd i dette tilfellet.

Skjult ID sø. 2 okt. 2011 17:34

Jeg mailet litt med ei berte en stund.
Godt hun kom inn på BDSM og luftet sogar at hun likte partnerbytte.
Jeg trakk meg umiddelbart da sånt ikke faller i smak.

*liker oralsex men vil ikke dusjes under akten nei*

(mann 33 år fra Akershus) sø. 2 okt. 2011 17:35 Privat melding

Alle har forskjellige grenser, og grenser kan som kjent utfordres og tøyes. Jeg tror hun forventer litt skepsis men jeg synes du bør være åpen for å prøve ting som ikke høres for drøyt ut, og si ifra hva du ikke har lyst til å prøve.

Skjult ID med pseudonym subbe sø. 2 okt. 2011 17:43

Tenner selv på å bli dominert, bundet osv. Det forenkler ikke akkurat å finne en partner. Må si jeg er spent på svarene i denne tråden.

Skjult ID med pseudonym SnillGutt sø. 2 okt. 2011 17:45

@B-Boy

Saken er jo at det er variabler her, som for eks

*Hvor setter hun grensene. Er det snakk om pissing i trynet ditt o.l.? Det hadde jeg sagt klart nei til.
*Hvor mye bryr du deg om henne i forhold til hvor bisarre ønskene hennes er?
*Vil hun være fornøyd med det om du setter grensen litt under hennes villeste fantasier?
*om dette med pissing er viktig for henne, så kan du jo alltids ordne en avtale med henne om at det kun er du som pisser på henne, og ikke motsatt?

Var bare noen strøtanker. har som sagt ikke tenkt noe som helst på dette tidligere, selv om jeg faktisk har en på matchlista som er åpen om dette i profilen.
<----->

Skjult ID med pseudonym SnillGutt sø. 2 okt. 2011 17:47

Ellers så kan jeg jo si at kompromiss har et godt poeng.
og nicket hans er jo også et godt poeng for denne situasjonen ;)
<----->

Skjult ID med pseudonym B-Boy sø. 2 okt. 2011 17:49

FrkKinky: Hun har skrevet om konkrete opplevelser, så har ikke inntrykk av at det kun er fantasier. Om hun har et sterkt behov for å leve ut disse fantasiene vet jeg ikke. Har liksom ikke funnet noe passende tidspunkt å spørre. Skjønner at det kan være vanskelig å stå i hennes sko også.

Skjult ID med pseudonym Lysstråle sø. 2 okt. 2011 17:54

Jeg har også havnet i en lignende situvasjon.
BDSM, choking altså litt hardere enn jeg har vært vant med.
Jeg var også helt "vanlig" ,men vi ble enig at dette ble introdusert for meg sakte og ikke alt på en gang. Jeg kunne si stopp når jeg ville.osv Dette fungerte veldig fint.Det gå absolutt mitt sexliv et skikkelig boost!
Selvom man jar sike preferanser betyr det ikke at man ikke kan ha vanlig sex også.Dette er ofte bare et krydder ved siden av og må ikke nødvendigvis være slik at man må gjøre slikt hver eneste gang man har sex.
Forholdet vårt er nå over,men ikke pga sexlivet vårt.
Men må innrømme at jeg faktisk savner den sexen:)

Skjult ID med pseudonym B-Boy sø. 2 okt. 2011 17:56

Snillgutt: "*om dette med pissing er viktig for henne, så kan du jo alltids ordne en avtale med henne om at det kun er du som pisser på henne, og ikke motsatt?"

Hehe, jeg vil jo ikke pisse på dama mi. Jeg vil ikke en gang pisse i dusjen min.

Tror nok hun vil ha forståelse for at dette ikke er preferanser som deles av meg. Jeg har iallefall ikke på noe tidspunkt uttrykk interesse for slike ting, så hun har i det minste tatt høyde for dette - men viser fremdeles sterk interesse. Litt problematisk for meg å bli særlig komfortabel med en del ting jeg har lest, men det er muligens en tilvenningssak. I don't know...

Må forøvrig nevne at det ikke er på Sukker jeg har møtt henne, så hun har (etter hva jeg vet) ingen bruker her inne. Da ville jeg naturligvis ikke skrevet om det her.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 2 okt. 2011 17:57

Interessant. Handler det ikke om å finne balansegangen mellom hva du er villig til å prøve og hva som er helt utenkelig? Vil hun noe som er helt utenkelig for deg, så spørs det vel om hun er rett dame uansett, ihvertfall hvis det er et absolutt must for henne. Bare tenker høyt her, har aldri vært i samme situasjon selv.

Skjult ID med pseudonym B-Boy sø. 2 okt. 2011 18:05

En annen ting hun har skrevet om er at hun tenner på blod og smerte. Vet ikke om dette er noe hun har gjennomført, men hun har skrevet relativt mye om akkurat dette. Tenner på tanken om å bli slått til blods, og greier. Da vi "lekesloss" for noen dager siden, og jeg presset henne nede i sofaen kom hun med noen merkelige stønn, og ble helt slørete i fjeset. Dette var før jeg hadde lest noe om hva hun likte, så jeg tenkte ikke så fryktelig mye over det akkurat da. Nå må jeg bare le når jeg tenker på det.

(mann 46 år fra Hordaland) sø. 2 okt. 2011 18:05 Privat melding

Om dere ikke tenner på det samme, så blir det et problem i lengden, men om du er glad i dama er det verdt å forsøke å utvide horisonten litt?

Prøv ut det kan kan akseptere da, spank henne litt?? :) Du trenger ikke starte med wet !
Kan være du finner ut at du liker å bestemme...

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 2 okt. 2011 18:10

På meg virker det som om den seksuelle matchen er svært viktig for de fleste i et forhold, og da bunner det hele ned i god kommunikasjon. I dette tilfellet virker det på meg som om hun ønsker å være tydelig på sine preferanser tidlig i bli kjent-fasen, nettopp fordi du skal få et innblikk i det som (på meg) virker som viktige elementer i sexlivet for henne. Så er det vel slik som med de fleste andre ting at verden ikke er svart/hvitt. :-)
BDSM kan være alt fra et smekk på stumpen og håndjern med pels...til direkte risikosport. Når du skriver choking og wetsex tenker jeg at hun har noe erfaring med dette, og vet hva hun tenner på. Det behøver jo ikke dermed bety at hun MÅ ha dette. Eller at hun er veldig hardcore. Men jeg tror at en total mismatch på dette området kan bli slitsomt for begge parter, jeg. Der den ene stadig er utilfredstilt, og den andre stadig er "bekymret" for å ikke strekke til...
Blir vel likt i et forhold der den ene vil ha sex 2-3-4 ggr pr dag, og den andre er fornøyd med freddagskosen. :-)
Så spørsmålet er vel om forholdet har bærekraft over tid, dersom de seksuelle preferansene ligger for langt unna hverandre.
Utover det er det et stort terreng å utforske sammen i et forhold, og man kan bli overrasket både over hva man liker, hvor mye som faktisk kun egner seg kun i hodet...og hvor lite som egentlig skal til for å opprettholde spenning/tenning. Jeg tror nøkkelen ligger i god kommunikasjon, og på meg virker det som om dere ihvertfall har et godt utgangspunkt der.
:-)

Skjult ID med pseudonym B-Boy sø. 2 okt. 2011 18:13

Et fint svar, Tingeling. Jeg deler det meste av tankesettet ditt her.

Skjult ID med pseudonym bat sø. 2 okt. 2011 18:13

@B-Boy
Hva som regnes som bisart er individuelt og skifter over tid.
Men er dette noe du ikke vil ha i det hele tatt i forholdet, er dette noe hun absolutt må ha, går det an å finne en ordning på det?
Jeg ville kanskje reagert på et eller annet, men alt sånt er relativt og individuelt.

Skjult ID med pseudonym B-Boy sø. 2 okt. 2011 18:19

Bat: Er personlig usikker på hva som kan være "innenfor" hos meg, og hva som vil være helt uaktuelt. Jeg er ikke superkonservativ og kjedelig i senga, men en del av disse tingene er likevel langt unna det jeg har vært borti tidligere. I et hypotetisk scenario ville jeg nok vært svært negativ til dette, det er hakket vanskeligere å slippe henne når hun er så latterlig deilig. Og ja, hun er også en meget spennende personlighet.

Skjult ID med pseudonym bat sø. 2 okt. 2011 18:36

@B-Boy
Det er forøvrig mye som kan ligge latent hos alle og enhver.
Skjønner du nok av det upløyde terrenget til å vite om du får noe tenning av det?
Fikk du tenning av maktskiftet som skjedde da dere lekesloss?
Svaret trenger du bare å gi til deg selv, det er ikke noe du trenger å utbasunere her.

Skjult ID med pseudonym B-Boy sø. 2 okt. 2011 18:38

Bat: Fikk ikke noe tenning av det som skjedde i sofaen jeg, nei. Det var jo helt ufarlig, med klær på (og andre folk var der). Ikke mer voldsomt eller seksuelt enn det jeg kunne gjort med min egen søster, liksom.

Men ja, det er mye upløyd terreng for meg her, og jeg kan ikke vite helt sikkert hvor mine grenser går før jeg har tøyet dem litt mer. Kan bli interessant i fortsettelsen dette, om det blir noen fortsettelse.

Skjult ID med pseudonym Lysstråle sø. 2 okt. 2011 18:46

Veldig mye fine svar her. Hyggelig at tråden har blitt respektert som seriøs. Og som Frk kinky så fint sier. En føler seg litt mindre ensom med sine egne tanker rundt dette.

Skjult ID med pseudonym Rocksbury sø. 2 okt. 2011 18:46

Open your mind you must, young padawan. Gi jernet!

Skjult ID med pseudonym be-my-Man sø. 2 okt. 2011 18:51

Åpen your mind ? For hva da ? Kan det være utrolig givende om man pisse på hverandre?

Skjult ID med pseudonym bat sø. 2 okt. 2011 18:57

@be-my-Man
Det finnes mye mer enn den typen wet.

(mann 46 år fra Hordaland) sø. 2 okt. 2011 18:58 Privat melding

be-my man;
At andre kan tenne på andre ting en deg såklart. At noen tenner på pupper, andre på BJ, andre på SM og whatever.

At noen sier æææææsj munnsex er eeeeekkelt, er helt ok for meg, men om noen ser ned på andre pga at de derimot liker det, synes jeg er helt feil.

Respekter at folk er forskjellige. Eller meld deg inni taliban :)

Skjult ID med pseudonym be-my-Man sø. 2 okt. 2011 19:08

Flaago

OMG du interpreterer myyyyyye mer inn enn jeg noensinne har skrevet. Og hva har det hele med taliban å gjøre.
Synes ditt innlegg er veldig merkelig

(kvinne 37 år fra Hordaland) sø. 2 okt. 2011 19:23 Privat melding

Jeg er selv meget åpen ang. sexualitet og kan ærlig talt ikke si at jeg ser på noe (som ikke skader unger,dyr osv) som rart og "sykt" selv om jeg ikke driver/har prøvd alt der ute så tror jeg at om vedkommende hadde betydd mye for meg så ville jeg prøvd ut før jeg hadde slått det fra meg og heller gidd beskjed om det var noe som jeg følte var ubehagelig..uansett ikke gjør noe du ikke føler deg vel med..det er 1 regelen ..ønsker deg lykke til om du prøver eller ikke prøver :)

(mann 46 år fra Hordaland) sø. 2 okt. 2011 19:23 Privat melding

Jeg insinuerer at du er sneversynt såklart. At du plukker ut en enkeltting fra hva en annen tenner på, også kverulerer over at det er ekkelt/mindreverdig.

Jeg er forsåvidt enig i at om man ser isolert på den aktuelle handlingen (wet) så fremstår jo ikke det sexuelt.
Men sånn kan man si om alle sexuelle handlinger om man bryter de ned til selve handlingen.

Eks: Putt inn penis, gjenta om nødvendig.... Eller: Mannen kommer på pupper/ansiktet til jenta etc.. Hva skal nå noe slikt være godt for?? Allikevel vil jeg påstå at det er veldig normalt, og mange finner det sexy, selv om handlingen i seg selv er teit.

Men sex er aller minst den fysiske akten, det er de psykologiske prosessene som er inni hodet på de som deltar.
Og ofte er det situasjoner der man tar kontroll eller gir fra seg kontroll som mange finner opphissende.

I det beskrevet her så er det jo såklart det at hun er totalt underlegen mannen som tenner, ikke den fysiske handling. Den fysiske handlingen er mere et verktøy til å få frem den følelsen av underlegenhet som hun liker.

Skjult ID med pseudonym Lysstråle sø. 2 okt. 2011 19:26

Godt skrevet Flaggo!!!!
Kunne ikke vært mere enig:)

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 2 okt. 2011 19:34

Jeg synes du er rigtig heldig, at du har fundet en kvinde der faktisk gerne snakker om hvad hun synes er godt og hvad hun har behov for. I mine øjne er det en fantastisk kvalitet i et medmenneske, specielt i en kæreste.
Mit råd er at snakke med hende om hvordan hun har tænkt sig at involvere dig i de ting hun er glad for, så i kan prøve jer frem og finde grænserne for hvad både du og hun synes er sjovt.

Min personlige holdning er at jeg kan godt gøre ting som gør hende glad, hvis det ikke går mod mine principper eller mit velbefindende. At byde på sig selv for at gøre andre glade kan være rigtigt belønnende i et forhold. Men hvis du ikke kan de ting hun efterspørger må du fortælle hende hvad du kan tilbyde og se om det er nok for hende.

Held og lykke fremover, håber du kunne bruge mit input til noget :)

(mann 46 år fra Akershus) sø. 2 okt. 2011 19:39 Privat melding

Her er det bare en ting som gjelder TS.. God kommunikasjon og ærlighet. Hun har gitt deg noen åpninger her om hva hun liker, og som kan virke fremmed og skremmende på deg. Tror det blir litt opp til deg nå å ta tak i dette, få til en dialog rundt det. Vær nysgjerrig og spør henne hvor viktig dette er for henne, i hvor sterk grad hun må ha det osv. Og vær ærlig med henne om at dette er helt nytt og ukjent for deg, og at du er usikker på hvordan dette vil fungere for deg. Jeg er sikker på at hun vil skjønne din skepsis og fortelle deg mer om dette, og også ta det pent med deg om du åpner opp for å utforske noe av dette med henne.

Jeg er selv en type som har ett openminded syn og som har lyster og fantasier som enkelte nok vil rynke på nesen av, mens andre ikke skjønner hva som er så ille med de.. Men jeg ville aldri pushet en partner med på ting hun overhodet ikke har interesse av. Så du må være klar på hva som er helt uaktuelt for deg, og hva som du evt kan være nysgjerrig på å prøve ut sammen med henne.. Veien blir til mens man går vet du, og vi har alle godt av å bli utfordret litt i forhold til våre grenser.. Grenser er til for å tøyes, men ikke brytes ;)
Ønsker deg lykke til i allefall, siden det virker på det du skriver som at dere har det fint sammen, og at hun gjerne vil ha deg med videre siden hun åpner opp og forteller deg om sine lyster.

Skjult ID med pseudonym be-my-Man sø. 2 okt. 2011 19:40

Flaago

Det gjør du selv også, du plukke ut av enkeltting, kverulerer og skriver pølsevev. Du vil tydeligvis står som tolerant og openminded, men du virker på meg som en ubehagelig person og veldig dømmende. Ikke verdt at man bruker tid på deg i det hele tat, men du kan gjerne våse videre. I `m out of here

Skjult ID med pseudonym kar sø. 2 okt. 2011 19:46

Kunne vært verre. Kunne vært bæsj.

Men sånn seriøst, jenta virker som hun er åpen for å prate om disse tingene, og det er en verdifull egenskap. Det kan være en veldig spennende samtale å finne ut hvor preferansene deres overlapper :)

Skjult ID med pseudonym Etc. sø. 2 okt. 2011 19:48

Folk er jo fleksible. Ikke sikkert hun blir ulykkelige om hun ikke for praktisert alt hun kunne tenke seg. Er dere først interessert så finner dere nok ut av det ;)

Skjult ID med pseudonym G.Malla sø. 2 okt. 2011 19:56

Oj! Noen er ikke så vant med å bli sagt i mot :) Dette var en saklig og fin diskusjon om et sikkert vanskelig tema.

Skjult ID med pseudonym Lysstråle sø. 2 okt. 2011 20:14

@ Fr. kinky

Fint du nevnet det...er så utroig mang som tror det er urin.Dette er altså ikke wet sex...

(mann 44 år fra Akershus) sø. 2 okt. 2011 22:24 Privat melding

Helt enig med de som sier at du bare må bestemme deg for hva du vil gjøre. Enten prøver du, eller så prøver du ikke. Det kan jo hende at en del av tingene bare er, som du sier, fantasier og ikke noe hun trenger å oppleve. Hadde det plaget deg om hun fantaserte litt i bilen på vei hjem og var klar som et egg når hun så deg? BDSM trenger jo ikke å være så veldig ille. Det er jo, som forkortelsen sier, en samlebetegnelse for Bondage, Domination, Sadism and Masochism. At en liker noen av tingene betyr jo ikke at hun vil piskes med et sykkelkjede hver gang dere koser litt...Selv ser jeg ikke problemet med litt lek i hverdagen så lenge det ikke blir *for* drøyt (for meg) ;)

Skjult ID med pseudonym Patsy ti. 4 okt. 2011 09:15

Siden tråden viet den eksterne gruppen utspunnet herfra forsvant...
Det nevnes sterk subkultur og disiplin...
Hva er det de holder på med, egentlig? :)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 4 okt. 2011 09:17

Spanky, spanky...

(mann 36 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 09:22 Privat melding

Folk er forskjellige, det er mange av oss som gjerne ønsker litt mer fart og spenning enn ett liv bestående av missjonær.

BDSM er vel mer eller mindre stuerent i dag. Wetsex er også noe de fleste har hørt om, selv om lista sikkert ligger en del høyere for de fleste.

Dere får snakke sammen og forsøke å møtes på halvveien og se om det funker for dere. Om dere er helt forskjellige i senga så er forholdet dømt til å gå dukken, da den ene vil gå rundt å være seksuelt frustrert.

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ti. 4 okt. 2011 10:00

@Frk Kinky: Men det kan gjerne omtrent virke som wetsex. Har vore med på ei forandring over til vannseng omtrent, og en nesten måtte ha snorkel for å kunne komme i mål. =)

Det hørtest verre ut enn det var når eg tenker meg om, men det var totalt verdt det for å høyre nytelsen hos motparten. Men neida, det er ikkje urin. Smaker vel egentlig ingenting....eller det blir vel ikkje så ulikt som å svelge.

Skjult ID ti. 4 okt. 2011 10:14

Fy, jeg hadde en flott drøm i natt, med at jeg hadde møtt den flotte mannen. Desverre begynte han å lekke under "akten". Tror jeg skal droppe å lese enkelte tråder her på forumet.

(mann 55 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 17:06 Privat melding

Enig med Flago
Når men blir lei av "pump og pul" vil man gjerne noe mer og litt gøy og pirrende. Det finnes jo noen hemmeligheter i de fleste og vil kanskje utforske litt utover basic.
Se på Tube8 osv, finn din fantasi og prøv deg fram (bokstavelig talt!)
Rollespill kan være veldig gøy, lettere dominas, f.ex "lekevoldtektlight" og litt "badboy" men selvfølgelig at man ikke tar det ut over begge strekene da og med en partner man er trygg på

(mann 40 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 17:13 Privat melding

Synes det er litt merkelig å sitte og diskutere en tredjeparts seksuelle preferanser... Visstnok moro å lese om synsinger til folk.... Men fortsatt litt merkelig..... :)

Skjult ID med pseudonym Barevås ti. 4 okt. 2011 17:20

Og hvem fikk wetsex til å bli squirting?

Skjult ID med pseudonym lime ti. 4 okt. 2011 17:21

Skjønner Ts ble litt småskremt etter å ha lest denne bloggen men enig med flere her i at du bør snakke med henne og a4 sex er vell egentli ganske kjedeli sånn i lengden? Kan jo som andre nevner her være at hun bare bruker det som krydder eller fantasier og at du ikke trenger være med på alt..uansett snakk med henne! som bdsm og alt annet finnes det gråsoner og grader av ting som flere andre nevner her :);)

Skjult ID med pseudonym bat ti. 4 okt. 2011 17:35

Det finnes egentlig massevis ellers en kan prøve ut.
Tantrisk, kamasutra mm.

Skjult ID med pseudonym lime ti. 4 okt. 2011 17:54

@bat

mm man må jo prøve litt, kan ikke si man ikke liker før man har prøvd mener nå jeg ;) :P

Skjult ID med pseudonym Pingpong ti. 4 okt. 2011 18:07

Jeg liker ikke tomat og ananas på pizzan.
Du liker kanskje ikke rosiner i bollene.
Men vi kan allikevel finne noe vi kan bli enige om å spise.

Se løsninger, ikke problemer.