Alle innlegg Sukkerforum

Mistet motivasjonen til å date!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym CCC sø. 2 okt. 2011 18:14

har vært på sukker i et par år, og har datet ganske aktivt. Men det siste halve året har jeg egentlig mistet helt lysten på det. Jeg føler at jeg ikke får noen ting igjen av å date. Vet ikke helt hvorfor, men føler at jenter gir lite av seg selv. Det virker som jenter har den innstillingen at gutten skal stå for alt av oppvartning. Det er alltid jeg som må finne på hva vi skal gjøre, sted og hva vi skal snakke om, osv. Og selvfølgelig er det jeg som betaler for det.

Etterhvert som man har gått på endel dater begynner dette å bli litt ensformig. Nå har jeg lyst til å bli tatt med ut på date, med en jente som kan finne på noe gøy og ordne alt.

Andre som føler det slik? Gi gjerne noen kommentarer, både seriøse og useriøse taes imot med takk!

(mann 31 år fra Oslo) sø. 2 okt. 2011 18:23 Privat melding

Da gir du enkelt og greit beskjed om sånt på forhånd, så slipper du dette =)

Personlig opplever jeg støtt og stadig det stikk motsatte av det du gjør, og dette kommer som oftest da jeg ikke tar initiativ til noe selv. =)

Skjult ID sø. 2 okt. 2011 18:26

Skjønner at du føler det slik, en tomhet i vid forstand.
Du må kanskje revurdere hvilke type jenter du vil date, tenke på hva slags type jenter du har falt/faller for? Høres ut som mismatch i mine ører, ift. hva du har ønsket å oppnå og oppleve på datene, og hvordan de har blitt. Ta deg god tid før neste date, kan være godt med en pause, få det hele litt på avstand. Når du er klar igjen, prøv å få fram hva du kunne tenke deg ... kommunikasjon er viktig!
Det blir også feil at alt skal stå på deg, ikke minst økonomisk.
Håper du finner ut av det, lykke til videre! ;-)

Erfaringer har jeg, selv om jeg har hatt mange hyggelige og veldig bra dater, men også noen mindre bra ...

Skjult ID med pseudonym B-Boy sø. 2 okt. 2011 18:30

Tror ikke man kan endre innstilling i forhold til hva slags jenter man faller for. Det ligger vel ganske dypt indoktrinert i både kropp og sjel.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 2 okt. 2011 18:30 Privat melding

Hvorfor ikke ta en pause herfra? Idet det blir et ork kommer det nok sjelden noe konstruktivt ut av det likevel. Kan jo alltids komme tilbake seinere. Og hvem vet? Plutselig står hun der i høstmørket og smiler selv uten sukkermedlemskap...

(mann 46 år fra Akershus) sø. 2 okt. 2011 18:33 Privat melding

Det skulle ha vært fratrekk på skattet, på det vi bruker på date. Det kan jo komme nye skatte betalere om en del år. :D

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 2 okt. 2011 18:34 Privat melding

TS

Hvis du har mistet motivasjon for dating, så er det lurt å ta en datingpause

Karvinen

Jeg vet ikke hvordan andre damer liker det, men jeg blir imponert når mann er litt pågående og viser at han er dødsinteressert , sender ofte sjarmerende meldinger, svare raskt på mine meldinger, er initiativrik med konkrete forslag hvor jeg merker han vil gjerne bli kjent med meg. Slik en får jeg lyst å date hvertfall.
Vet ikke hva er din taktikk da, hvorfor kan du ikke får det til en date? Det som du gir av deg selv her tyder på at du er virkelig en bra fyr :)
Don`t give up!

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) sø. 2 okt. 2011 18:35 Privat melding

Ulempen med å prøve på en slik face to face invitasjon er at jeg er både for treg og kanskje mest av alt for pysete til å gjøre nettopp det, òg kanskje en time etter at dama, som jeg seff ikke vet hverken navn eller retning på, er long gone, tenker; Vent nå litt... det der var jo en sjans jeg skulle ha tatt.... (sukk) Men, retter seg i ryggen og går på nye feil med løftet hode :-p

Kan bli litt fram og tilbake innpå her, men det er vel bare å sparke fra før fallhøyden blir for stor?

Det værste er vel at man sitter igjen med følelsen av "Du rykker stadig bakober i køen" mens en egentlig bare har sortert ut noen som ikke passet?

(kvinne 33 år fra Oslo) sø. 2 okt. 2011 18:39 Privat melding

uff då ... :(

Skjult ID med pseudonym Mann sø. 2 okt. 2011 18:40

TS, kjenner meg igjen i det at eg lei av dating men at damer ikkje vil betale for seg er eg heilt ukjent med. Trur aldri eg har vore på date der dama ikkje tilbyr seg å betale sin del i det minste. Av og til har dei til og med betalt heile gildet så verkar som du har vore uheldig her...

Det at det er du som alltid må finne på ting og du klagar på at dei ikkje byr på seg sjøl er ein klar indikasjon på at dei IKKJE er så veldig interessert i deg. Kjenner meg veldig igjen i dette, ser det sjøl med damer eg lunken til, der kjem dei ofte med tilbod om aktivitetar. Det ser meir ut til at dei brukar deg som gratis pauseunderholdning mens dei speidar etter draumemannen. Sorry...

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 2 okt. 2011 18:40

Kjenner meg definitivt igjen. Det blir rett og slett en rutine. Jeg har få problemer med å få kontakt med damer her inne, og jeg har få problemer med å få dem med ut på date. Men når jeg treffer dem, så blir det den samme gamle leksa - et par timer i trivelig selskap, og kanskje ett møte til, før enten jeg eller hun (vel, skal jeg være ærlig, som regel hun) konkluderer med at, nei, dette er nok ikke liv laga.

Skjult ID med pseudonym CCC sø. 2 okt. 2011 18:40

I den forstand at jeg har fjernet alle bilder og ikke har vært på noen date på mange måneder, så har jeg vel tatt en pause herfra. Har beholdt medlemskapet for de det nesten ikke koster noe å beholde det.

Er enig med deg @B-boy, en kan ikke bare endre innstilling i forhold til hva slags jenter man faller for. Heller ikke der det ligger. Det er ingen grunn til at de jentene jeg kommer i kontakt med ikke skulle kunne ta mer initiativ.

Skjult ID sø. 2 okt. 2011 18:41

@B-Boy

Alt er vel ikke svart-hvitt, enten-eller, man tøyer og prøver ut grenser, utvider horisonten, som også nevnt i en helt annen tråd.
Hvis alle datene har båret preg av at han må gjøre alt selv, da vil det si at jentene har vært helt passive, uten idéer og forslag fra A til Å. Det må vel gå an å finne noen han faller for som virkelig har initiativ, er aktive og ikke bare lar seg lede ... ?

Skjult ID med pseudonym CCC sø. 2 okt. 2011 18:53

@Mann
Det har helt sikkert vært jenter som ikke har vært så interessert, men det har ikke vært slik med alle. Har stort sett ikke problemer med å få en hvilken som helst jente med på date. Og mange jenter har spurt om å møte meg også, men da ender det med en gang at jeg må finne på alt hva vi skal gjøre.

Saken er vel at veldig mange jenter har samme innstilling som @be-my-Man. Jeg har heller ikke noe imot å ta litt ansvar, men når man aldri får noe tilbake mister man inspirasjonen.

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 2 okt. 2011 18:56 Privat melding

Selve datingen syns jeg er morsom, har bare truffet hyggelige folk, men skrivingen her inne kan føles tung noen ganger. Kjenner jeg lett ramler ut om det blir for kjedelig.

(kvinne 42 år fra Oslo) sø. 2 okt. 2011 18:58 Privat melding

Opp med hodet, alle leie menn! Dere har tydeligvis datet feil damer :)
Stå på videre!

Skjult ID sø. 2 okt. 2011 19:03

@CCC

Ikke alle er slik som du beskriver og har erfart.
Det kommer selvsagt litt an på hvor lenge dere har kjent hverandre, hvor interessert hun virker m.m.
Men jeg ville ikke hatt problemer med å ta initiativ, komme med idéer, f.eks. overraske med en piknik uti det grønne, ta med noe godt å spise & drikke, ta med daten til byens beste utsikt, se over byen ... osv. osv.

Tvi tvi! Ikke gi opp! :-)

Skjult ID med pseudonym be-my-Man sø. 2 okt. 2011 19:04

CCC

Jeg liker at mann viser mer initiativ i begynnelsen, men tar gjerne initiativ jeg også. Er kanskje litt mer tilbakeholdende da. Men det er meg kan ikke noe for det :)

Er det slik at du gang etter gang må organisere alt og ikke bare når det gjelder første date? I så fall er det virkelig ensformig. Du er muligens magnet for initiativsløse jentene hehe

Skjult ID med pseudonym CCC sø. 2 okt. 2011 19:23

be-my-Man
Det ender jo ofte bare opp i 1 eller 2 dater. Det er en god stud siden det har blitt noen fler.

Det er jo ikke slik jeg opplever jenter i den virkelige verdenen, men dette virker som er sukkerfenomen. Er lei av jenter fra cyberspace!

Skjult ID med pseudonym balansen sø. 2 okt. 2011 19:44

Har også skrevet med flere initiativløse menn, og det er gjerne menn som har satt hjerte på meg og som jeg da deretter har skrevet til. De bruker lang tid på å svare, tar ikke initiativ til treff og vil helst komme til "dekket bord" hvis det skulle bli et treff. Har nå konkludert med at jeg bare var ei av mange de "hjertet" ut og at jeg kanskje var nederst på stigen av de som svarte. Bare å komme seg videre.

Ellers har jeg alltid tilbudt meg å betale halvparten på datene, og som oftest fått lov, selv om jeg har blitt invitert på steder som er litt vel dyre for en student. Men syns det er greit å dele.

Ja til initiativ - fra begge parter - slik at det skjer noe og går framover.

(kvinne 38 år fra Buskerud) sø. 2 okt. 2011 19:49 Privat melding

Kjenner meg overhodet ikke igjen i beskrivelsen TS gir her, så det er håp! :-)

(mann 36 år fra Akershus) sø. 2 okt. 2011 22:04 Privat melding

Jeg føler med deg, TS. Merker at dette føles bortkastet. Jeg møter mange damer utenfor sukker (skremmende mange, i følge min mor :D), men skal jeg vurdere en dame for et fast forhold er jeg svært kresen.
En kamerat av meg dater 3-5 damer herfra i uken og tipset meg om siden, så jeg tenkte jeg skulle gi det et forsøk, men så langt er jeg skuffet.

Kameraten min er ikke ute etter noe fast, så han kan treffe stort sett hvem som helst (som er unge og pene). Jeg vil også treffe unge (18-27) jenter som er pene, men vil i tillegg ha ei som er ferdig med den verste festingen og heller er av den hjemmekjære typen. Videre må hun være intelligent og klar for å slå seg til ro. Jeg er også altfor utålmodig til å finne meg i jenter som skal "spille spill" eller gi lite av seg selv og/eller spiller overdrevent kostbare.

De jeg har høyt matchtall med er stort sett uaktuelle enten fordi jeg ikke synes de er fysisk attraktive, eller fordi de er for gamle for meg.

Men så fant jeg ei som virket interessant. Det vil si hun kontaktet meg. Egentlig var hun litt i eldste laget, men hun var veldig pen og virket smart. Videre fremstod hun som ei jente som visste hva hun ville ha og var kvalitetsbevisst. Den siste daten jeg hadde med henne føltes imidlertid mer som et politiavhør enn en date. Hun sa ting som:

"Du trener mye med vekter - bruker du anabole steroider?
Identifiserer du deg med det miljøet ditt?"

Hvilket miljø!!?? Jeg er partner i et advokatfirma for svarte - jeg er da ingen voldskriminell torpedo! :D

"Synes du disse spørsmålene er ubehagelige?"

Tja...jeg synes DU er ubehagelig.

"Har du tatoveringer?"

WTF!!??

Spørsmålene hennes er autentiske, men jeg tonet nok ned svarene mine litt i virkeligheten.
Det verste var at da jeg forsøkte å komme meg vekk, skulle hun stadig vekk finne på nye spørsmål og samtaleemner for å hale daten ut. Vurderte å ringe 112, men jeg lot det være. :D

Jeg kan imidlertid berolige TS med at det finnes håp - jeg var for eksempel på ferie i en badeby i øst-Europa og fant en "feriekjæreste" andre dagen. Hun var ung (22), nydelig, superkosete, intelligent og ga av seg selv fra første stund. Vurderer å legge datingen her i Norge på is og forsøke å skaffe henne visum.
Jeg har andre kamerater som har "erobret" 50-150 damer i Norge uten å finne lykken, som også ble helt satt ut av hvor flotte damene i øst-europa er. Slike damer finnes i Norge også; men det virker som om norske damer skal feste og herje rundt til de bli

(mann 36 år fra Akershus) sø. 2 okt. 2011 22:05 Privat melding

...... de blir 30+ før de blir "voksne" og slår seg til ro. Jeg får kanskje så øra flagrer nå, men jeg er særs lite interessert i å overta et de facto forsørgeransvar for en dame de siste 50 årene av hennes liv, når hun har brukt de (fysisk) beste årene av sitt liv på festing og uteliv.

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 2 okt. 2011 22:16

*skeptisk*

Skjult ID med pseudonym Etc. ma. 3 okt. 2011 01:13

Hva i all verden får deg til å tro du skal betale? 50-tallet er over for lengst ;) Det er mye makt i å gjøre det en faktisk vil og ytre seg om det en mener.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 3 okt. 2011 03:59 Privat melding

Jeg har delvis den samme oppfatningen som TS.

Jeg tar det ikke så høytidlig om jeg betaler eller ikke. Men skal jeg betale så foretrekker jeg faktisk å betale for hele greia ikke dele på det. Synes i grunn det er litt pinlig å stå der å vente på at vi skal få betalt hver for oss.

Ellers så dater jeg ikke gutter som ikke kommer med et konkret sted eller tidspunkt for å møtes eller hvis det forslaget dem kommer med er totalt uaktuelt fordi jeg ikke finner det som et passende sted til første date o.l. Jenter er og blir prippene sånn sett.
Gutta blir også forkastet hvis jeg kommer med konkrete forslag og de ikke tar hintet om at jeg ikke vil ha det på annet vis. Møtt opp eller finn et lignende sted eller annet tidspunkt! Er ganske enkelt egentlig.

Jeg må jo si om meg selv at det tok meg nesten 2 år selv å finne ut at de fleste gutter liker at jentene kommer med helt konkrete forslag til hvor og når man evt kan møtes. Men det hender innimellom at jeg lar dem spille ballen ang hvor og når for å se hvor evt ivrige de er på møtes(jeg liker dem ivrige, ikke tilbakeholdne).

Skjult ID med pseudonym jente31 ma. 3 okt. 2011 14:59

@koseviking jeg håper du vet at selv om man har bikket 30 og er singel, så behøver ikke det å bety at man har festet bort 20-årene.. For å snakke for meg selv da, så var jeg i et langvarig forhold til jeg var omtrent midt i 20-årene, men etter det har det dessverre blitt med kortere forhold som ikke har vart ett år en gang. Men det betyr ikke at jeg er ute og drikker meg full flere ganger i uka av den grunn. Jeg leter etter også etter drømmemannen, han har bare ikke dukket opp ennå. I mellomtida tilbringer jeg mye tid på venner, familie og på treningssenteret, og sånn tror jeg det er for mange single jenter på min alder. Selvsagt blir det en og annen bytur, men det er kanskje maks en gang i måneden.

Og til dere andre som mener vi er snyltere. Jeg kjenner meg ikke igjen i denne problemstillingen jeg, og jeg betaler gjerne for min halvdel av kaffedaten eller middagen. Noe annet føles feil for min del.

(kvinne 38 år fra Buskerud) ma. 3 okt. 2011 15:18 Privat melding

@koseviking: Siden du har konkludert med at norske damer er sånn og sånn, og øst-europeiske damer er sånn og sånn, er det vel bare èn ting å gjøre? Pakke kofferten og flytte! Det tror jeg alle parter hadde vært tjent med igrunn!

(mann 42 år fra Oppland) ma. 3 okt. 2011 15:38 Privat melding

syns det virker litt rar jeg om man er her inne sammenhengende i over 2 år..dater masse og ikke har funni seg ei jente enda......håper jeg slipper den problemstillingen :)

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ma. 3 okt. 2011 16:32 Privat melding

@Melankolla Enig så det knaker:D

God tur til @koseviking

(mann 36 år fra Akershus) ma. 3 okt. 2011 16:59 Privat melding

Nå har vel ikke jeg gitt noen vurdering av hvordan damer i ulike deler av verden er, rent generelt. Det jeg skrev var da vitterlig at ikke alle damer er slik TS beskriver og at det finnes håp. Så benyttet jeg et konkret eksempel fra mitt eget liv, der jeg nevnte at jeg tilfeldigvis møtte en flott jente som har alle de kvalitetene jeg var ute etter på ferie. Man kan altså møte den rette når man minst aner det.
Hvorvidt vi blir et par i fremtiden er vanskelig å si, da hun er avhengig av visum.

Nå er det heller ikke slik at alle norske damer på medio 30 har festet bort ungdomstiden sin, jeg overdrev bevisst for å sette ting på spissen. Jeg tror imidlertid det er grunnlag for en påstand om at nordmenn i midten av 20-årene (både menn og kvinner) har en del høyere partyfaktor enn det som er tilfellet i en del andre land. Dette har nok mye å gjøre med at vi studerer til vi nærmer oss 30. Mange bruker jo studietiden til en del festing, ettersom man ikke nødvendigvis trenger å være våken og/eller edru kl. 09.00 mandags morgen som student. :)

Skjult ID med pseudonym ost ma. 5 des. 2011 02:11

Koseviking for president!

Skjult ID med pseudonym HÆ? ma. 5 des. 2011 08:52

@ koseviking
Hvordan kan du forvente å finne en pen 18-åring som er ferdig med festing, og klar til å slå seg ned med en kar på 30?

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 5 des. 2011 09:23

Hei, det er da håp her? Fant nettopp ut at en afrikansk kompis av meg har stukket av med en av de peneste jentene her på Sukker. Hyggelig og søt, veldig pen og med en kropp til å dø for. Sånn 9,5 - 10 på skalaen utseendemessig. Jeg kjenner henne så vidt fra før, så jeg vet, selv om de to aldri hadde møtt hverandre før. Så det er jo håp! I det minste hvis du er afrikaner hehe ;)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 5 des. 2011 09:26 Privat melding

Eller hvis du er 9.5-10 på utseendeskalaen?

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 5 des. 2011 09:52

Det også ;) Og for jenter som liker sjokolade tror jeg kanskje kompisen min også er der oppe et sted, med tanke på at alle de jentene jeg har sett han innlede forhold til i de ti årene jeg har kjent han har vært top notch utseendemessig. Skjønt det kan jeg selvsagt ikke si til han, han har høye nok tanker om sin egen dametekke fra før hehe.

Skjult ID med pseudonym arnold ma. 5 des. 2011 11:06

@mann33
Alle de jentene, ja.
Men han er bare sammen med ei om gangen, eller er det flere på en gang?
Og det forteller kanskje noe at han har hatt mange kortvarige forhold?

(mann 33 år fra Oslo) ma. 5 des. 2011 11:33 Privat melding

@KoseViking - Den aller største studien gjort på anabole steorider ble gjort på 30.000 deltagere i Florida og Berlin over en periode fra 1975 til 2005, hovedsaklig for å kartlegge brukerskjemaer for menn og kvinner med HIV og Kref - den er tilgjenglig på pubmed om du har brukertilgang der - desverre for hun du datet så konkluderer den med at den mest normale sideeffekten er at en blir generelt mer omsorgsfull for sine omgivelser og aldringsprosessen stoppes merkbart for menn over 40år.
Testosteron er ikke et stresshormon som generer dårlig humør men noe som gjør mannen glad.
Studien viser også at Politimenn som bruker anabole steorider var langt mer tålmodige og måtte presses mye lenger før de brukte fysiske metoder mot sine arrestanter.

(kvinne 36 år fra Buskerud) ma. 5 des. 2011 12:07 Privat melding

hva med å finne på noe som ikke koster penger da ?
er da mye man kan gjøre enn uten pengebruk. og virker som du møter jenter som går på date for å bli spandert på. Har da hørt om noen som gjør det..
lykke til videre :)

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 5 des. 2011 12:41

@ arnold

Jeg har bare møtt 3 - 4 av damene hans i løpet av nesten ti år, og de har vært fine. Jeg antar at han har hatt en del andre også, han har jo vært singel mye av tiden, men han er så langt jeg vet ikke noe verre enn menn flest i hvertfall, og han dater så langt jeg vet kun hun ene. En bra fyr alt i alt, vokst opp i Norge med høy utdannelse og en god jobb som finansdirektør i et middels stort selskap, så sikkert et bra catch sånn sett.Og hva er galt med kortvarige forhold? Det kommer da an på hvor du er her i livet, og hva du vil? Det betyr heller ikke at du ikke er i stand til å slå deg til ro når tiden er inne for det.