Alle innlegg Sukkerforum

Føle eg er lite aktraktiv for damer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym meg sø. 2 okt. 2011 21:20

Eg er ein mann på 25 år som er litt av den sjernerte typen. Eg har aldri hatt drage på damer, vore veldig dårlig til å ta kontakt med dei, er redd for å dumme meg ut. Dette har vel medført når eg er ute med vennene mine så er det dei damene kommer til, tar kontakt med, mens eg blir sittende aleine som regel. Utsende mitt vil eg sei er normalt.
Nå føle eg om eg ikkje greier å få sikklig kontakt med damene så tenker eg at nå har det gått så mange år uten noe form for sikklig kontakt med damene at eg like godt kan gje opp. Har prøvd noen ganger å kommunisert med damer eg har likt, men dette har stagnert etterkort tid, og eg har som regel aldri komt til steget å bedt dei ut på date.
Så derfor tenkte eg det kunne være lurt å opprette ein profil her på sukker, og opprette eit medlemskap, noko som eg har gjort.
Kan vel sei det har blitt ein einaste stor skuffelse, har sendt PM til rundt 40 damer her inne på sukker uten eit einaste svar tilbake.
Så det eg begynner å lure kan det vær noko gale med meg som gjer at damer ikkje finne meg akktraktiv i det heile?
Håper det er nokon her som kan komme med tips til korleis eg kan begynne ein samtale.
Eg slite virkligpå denne fronten.

Skjult ID med pseudonym Seriøsa sø. 2 okt. 2011 21:22

Hvis du sliter ute i virkeligheten, så blir det nok ikke noe bedre her. Et hot tips er å melde deg på et sjekkekurs, gjør noe med selvtilliten din og jobb heller med å bli mer utadvendt.

Skjult ID med pseudonym SnillGutt sø. 2 okt. 2011 21:24

1. kontakt de som det faktisk ser ut som du kan ha en match med i forhold til hva de skriver de leter etter, og i forhold til interesser.
2. Spør henne om ting du faktisk lurer på som også viser at du har satt deg inn i og lest proflen.
<----->

Skjult ID med pseudonym SnillGutt sø. 2 okt. 2011 21:25

3. Ha et bra profilbilde, om mulig. Er ikke så fotogen selv, så vet det kan være vanskelig for noen :)
4. ha bilder i albumet.
<----->

Skjult ID med pseudonym småtrøtt sø. 2 okt. 2011 21:31

start med en ny aktivitet hvor det er både menn og kvinner, f.eks dansekurs. Øv masse og bli ganske god.
på dansekurs er det alltid flere damer enn menn, og de gode gutta er attraktive, alle vil danse med deg.
selvtilliten vil øke i takt med ferdighetene.
du får trent deg på å omgås damer, i styrte omgivelser, dvs, du bytter dansepartner og dame på instruksjon av instruktør.
har sett mange eksempler på litt "triste" menn som har blitt populære dansesjarmører. Men det krever så klart litt innsats. er du sjenert og forsiktig tror jeg at dette er et bedre tips for deg, enn å fortsette her inne på sukker, her kan alle bli litt desillusjonert etterhver.
ta mot til deg, og meld deg på kurs.

Skjult ID med pseudonym meg sø. 2 okt. 2011 21:32

takk for svar eg har vore inne på den bloggen og sett etter tips, ja eg lese gjennom profilane før eg sender dei ei melding, men det er veldig dårlig med svar.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 2 okt. 2011 21:37

Sånne PUA-kurs ville jeg vært veldig forsiktig med...

Men få ei jente du kjenner godt, søster, samboeren til kompisen din eller noe, til å se på profilen din og komme med tips. Og husk, poenget er ikke å utforme en profil slik at du får flest mulig svar, det er å utforme den slik at du får svar fra de riktige.

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 2 okt. 2011 21:45

Tja, du ligger litt etter meg. Har vel sendt mld til ca 250 jenter her inne. Har fått svar av noen da, men ikke ført med seg stort enda... 1 av 50 svarer nok så at 40 ikke har svart er vel ikke uvanlig... Men sist uke var det litt utvikling så uten at jeg vil gi meg selv forhåpninger om noe (for alltid blitt skuffa før) så er jeg litt mer positiv nå. Er veldig skummelt å bli positiv for meg for da er nedturen desto større etterpå, men jeg slutter aldri å prøve for en gang kanskje det løsner. Ellers var det som å lese om meg selv det du skrev. Bare at jeg er eldre enn deg.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 2 okt. 2011 21:53 Privat melding

Tror det er fryktelig lett å gå seg bort i å tro at dette skal være den eneste vegen å finne "den ultimate lykke"™, som du har fått råd om før så prøv å finn et sted der du er en av få istedetfor en av mange. Menn som er pregløse(meg selv inkludert) trenger arenaer uten altfor mye konkurranse og settinger der vi faktisk kan brilliere.

Selv om det kanskje ikke er så interessant så kan ting som dansekurs, språkkurs eller et eller annet kreativt føre lykken med seg. Utforsk grenser og ikke la det at du ikke får svar her dra deg ned, det er du for bra for. :)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 2 okt. 2011 22:00

Blir fort en nedadgående spiral hvis du i utgangspunktet har dårlig selvtillit og så opplever avslag på avslag. Foreslår som andre å finne aktiviteter der fokuset ligger på å hadde moro med andre folk mer enn å treffe damer. Lettere å slippe seg løs og dermed lettere å få kontakt. Dansekurs er et veldig bra forslag.
Kan også væree noe i profilen du bør endre på, be gjerne noen komme med konstruktiv feedback. Lykke til og cheer up!

Skjult ID med pseudonym Mysterious sø. 2 okt. 2011 22:02

Så leit å høre, TS.

Om du har lav selvtillit er nok Sukker og nettet generelt et dårlig valg. Sjansen for å bli skuffet og enda dårligere selvfølelse, veldig stor.
Flere gode råd ovenfor her. Det viktigste er nok å jobbe aktivt med deg selv, få hjelp av noen du kjenner og er trygg på, kanskje et dansekurs er bra. Da lærer du deg omgang med jenter.

Ikke ha for høye forhåpninger i hvert fall!
Håper du greier å komme i gang, for det krever et godt stykke arbeid - good luck! ;-)

Skjult ID med pseudonym meg sø. 2 okt. 2011 22:05

Eg skjønne den at å opprette ein profil løser problemet, men eg hadde håpet at eg kunne stifte noen nye bekjent skap og blitt bedre å kommunisert med jenter, og kanskje dermed ha fått litt bedre sjølvtilit.
Men det viser seg å vær vansklig da og.
Ja dansekurs er noko eg kunne tenkt meg å tatt, problemet er at bur på ein forholdsvis liten plass og det er et stykke unna til nærmaste by. Etter å lest tilbakemeldingane frå dei som har tatt bootcamp kurset til sjekkeskolen så føle eg kanskje da kan vær ei bra løysning. Om kurset er så bra som dei seierdå....

Skjult ID med pseudonym kar sø. 2 okt. 2011 22:26

Nettdating trenger ikke være så nedbrytende som enkelte her får det til å virke. Spørs litt hva slags innstilling man har kanskje. Jeg har egentlig bare hatt positive erfaringer, selv om jeg er så sjenert som du kan få det, ikke spesielt fornøyd med utseendet, og ikke spesielt erfaren med hverken dating eller kjæresteri.

Kanskje jeg går frem litt annerledes enn andre. På fire år (merk: bare vært aktiv det første og siste) som sukker-medlem har jeg sendt melding til fire jenter, fått svar fra tre og møtt to :)

Det viktigste å huske er at det ikke finnes noen snarveier eller juksekoder. Du vil møte skuffelser, og selv om terskelen for å ta kontakt er lavere online så er det å faktisk gå ut med noen ikke noe enklere. Det nettet hjelper til med er å identifisere potensielle partnere utenfor den sfæren man vanligvis befinner seg i.

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 2 okt. 2011 22:36

De som ruler forumet påstår at det betyr ingenting, men jeg er overbevist om at tildels fraværende skrivekunnskaper er en medvirkende årsak til at du ikke får svar på meldinger. Prøv heller muntlig, og dansekurs er faktisk ett godt forslag!:-)