Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan ha draget på nett

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sana sø. 2 okt. 2011 23:32

Jeg får liksom ikke helt napp her på nettet føler jeg, utover menn som er 10+ år eldre enn meg selv som tar hyppig kontakt. Det kan hende jeg ikke er superfotogen, og har ikke C-cup men tør og påstå at jeg ser relativt bra ut, og har også hørt dette av andre. Jeg leter etter menn på eget alderstrinn, er jeg da på feil sted? Hva ser dere menn etter utover bilder egentlig? Er det f.eks. turn-off med høy utdannelse eller høyde på kvinner, og må de være yngre?

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 2 okt. 2011 23:33

@ts
Du glemte å nevne egen alder og plassering i landet ;)

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 2 okt. 2011 23:35

Det ville jo være fint hvis du fortalte hvilket alderstrin du ligger på, ellers har vi jo ingen idé om hvad vi skal svare.
Hvorvidt man har krav til alder, højde, uddannelsesniveau varierer vel fra person til person, men mit indtryk herinde er at de fleste er åben for det meste.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 2 okt. 2011 23:35 Privat melding

Yngre: ja, helst
Høyere utdanning: GJERNE

Men seriøst...man kommer langt med litt i hodet, så ikke tenk på at alle her inne prøver seg på en hylle eller to over den de rekker :p

Skjult ID med pseudonym Sana sø. 2 okt. 2011 23:36

33 fra storbyen

(mann 36 år fra Akershus) sø. 2 okt. 2011 23:40 Privat melding

Jeg kunne aldri tenkt meg å bli sammen med ei jente som ikke er oppegående. Det innebærer ikke nødvendigvis høyere utdannelse, men det er jo et pluss.

For øvrig vil jeg selvsagt ha en jente som er pen, det er ikke til å komme utenom, og jeg ser helst at hun er ung (18-27). Selv er jeg 29. Høyde er uvesentlig for meg (såfremt det ikke er snakk om ekstremiteter).

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 2 okt. 2011 23:40

Skulle mene at 33, urban og velutdanna burde appellere til en god del mannfolk i samme aldersgruppe, jeg da...

Skjult ID med pseudonym Tiwas sø. 2 okt. 2011 23:41

Apellerer til meg i hvert fall...

Skjult ID med pseudonym Sana sø. 2 okt. 2011 23:46

Det må være noe jeg gjør feil.. Men jo, som sagt, det kommer innom noen interesserte. Men de er litt for høyt oppe i alder for meg.. Så får jeg litt dårlig selvtillit på dette her når jeg prøver å flørte med en på min egen alder som ikke svarer, men sånn er det vel bare så får vel bare fortsette å prøve meg, eller dette er kanskje ikke stedet for meg.. Kan det være at gutta på min egen alder er redd for at kvinner på 30+ er verpesjuke eller noe sånt kanskje? ;) Aldern er jo det første man ser her, trossalt..

Skjult ID med pseudonym Tiwas sø. 2 okt. 2011 23:48

Verpesjuk eller ei - jeg er en tøffing :p

Skjult ID med pseudonym Sana sø. 2 okt. 2011 23:50

Hehe.. det bra vi trenger tøffinger..

Skjult ID med pseudonym Z sø. 2 okt. 2011 23:50

Vær glad for at det kommer innom noen interessante. Jeg synes det er "interessant-tørke" om dagen, jeg.
(men jeg vet jo at det har med meg selv å gjøre, så det er ikke så mystisk når man tenker seg om)

Håper noen leser tråden din, og velger å omfavne deg da, sana :-)

Skjult ID med pseudonym Tiwas sø. 2 okt. 2011 23:52

@Z: Vanskelig å omfavne usynlige brukere :p God natt! *gjesp*

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 2 okt. 2011 23:52 Privat melding

Sana

Du gjør jo ikke noe feil. jeg har ikke problem med høyt utdanna jenter og høyde hvis de ikke er høyere enn meg da. :) da er det heller mannfolka det er noe galt med og kan angre seg pga at de ikke svarer deg tilbake..
Har litt samme problem selv men iht damene da. sender flørter men får sjelden noe tilbake.

Skjult ID med pseudonym Livid sø. 2 okt. 2011 23:53

Er ikke akkurat ukjent det du sier. Har vel det rimelig likt selv, bare andre veien..
Selv ser jeg omtrent utelukkende etter folk med høyere utdanning. Like barn leker best.

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 2 okt. 2011 23:54

Tiwas
Bad to the boner?

Sana
Det går trutt for de fleste av oss her inne. Vær aktiv selv, så ordner det seg nok. Å sitte og vente er i allefall ikke særlig produktivt for de fleste! :)

(mann 41 år fra Akershus) sø. 2 okt. 2011 23:55 Privat melding

Felles interesser er for meg uansett det viktigste. Og selv om jeg trivs både rundt personer som både er 15 år yngre og eldre enn meg, så har det faktisk litt å si at motparten eksempelvis ikke har minner fra 80-tallet, som du selv har så mange gode minner fra. Dele nåtiden er enkelt, men også det ha muligheten til å dele fortiden er også relativt viktig for meg, selv om vi ikke har opplevd den sammen.

Så kan vi også begynne å snakke om folk er modne/umodne for alderen, men da dukker det opp så mange "hvis" at det er en hel debatt i seg selv. Så det hopper jeg galant over nå.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 3 okt. 2011 00:07

@ts
Fin alder, men om storbyen = Oslo er du for langt borte ;)
Noe utdannelse ett pluss for min del.
Høyde er ikke noe jeg henger meg opp i.
Verpesjuken er skummel, men litt risiko takler man da ;p

(mann 36 år fra Oslo) ma. 3 okt. 2011 09:31 Privat melding

Internett er et kjøttmarked. Veldig enkelt. Ikke la nettdating fucke opp deg også, det er nok av oss andre som er ødelagt for lengst :)

(kvinne 38 år fra Hordaland) ma. 3 okt. 2011 10:02 Privat melding

Lykke til ,håper det ordner seg for deg :)

Skjult ID med pseudonym dude ma. 3 okt. 2011 10:11

Nettdating er som dop, man er alltid på jakt etter neste skudd. For å komme dit man vil så lyver og jukser man det som trengs. Så er det bruk og kast før man haster videre. Alle sikter høyere enn de har talent for, derfor er det meste kortvarig og håpløst i utgangspunktet, men greit nok til å være egnet som lett underholdning.

Heldigvis har jeg innsett at jeg skal være singel lenge, og at jeg til slutt kommer til å treffe en partner IRL, men dette ligger muligens langt frem i tid.

I mellomtiden er sukker en grei tidtrøyte... :-)

(mann 37 år fra Oslo) ma. 3 okt. 2011 17:43 Privat melding

"Problemet", dersom man kan kalle det et problem, er utvalget.

Jeg er sikker/håper at det bare på første siden med profilbilder er noen som jeg ville passet godt sammen med. Samtidig gjør utvalget at det alltid vil være noen som er penere, kjekkere og morsommere der ute som kun er et klikk unna.

Tror derfor den del her kan ha vanskeligheter med å våge å slippe Sukker og satse på et forhold.

I tillegg gjør utvalget at et fåtall profiler (de aller peneste) får nesten all trafikken, mens vi andre får promiller :-)

Personlig synes jeg utdanning kun er et pluss og så lenge høyden og alder ikke er unormal er ikke det et hinder.

Skjult ID med pseudonym Sjakkulf ma. 3 okt. 2011 18:11

Du går vel i samme fella som mange andre damer; sikter for høyt. De attraktive mannfolkene på rundt 30 kan velge og vrake i damer i alle aldersgrupper. Da er det ikke så unaturlig at de går for damer noen år yngre, slik at det fortsatt er tid til å "prøve og feile".

Mange damer får one-night stands med slike alfahanner, og tror derfor feilaktig at de har sjans til å kapre slike til et fast forhold...

Hva er så fælt med en stødig kar på rundt 40? (er selv 29)

(mann 36 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 07:35 Privat melding

@Barker31

Jentene er flinke til å vifte med puppa for å få oppmerksomhet, og på en eller annen forunderlig måte klarer de å vri det til at det er gutta som er ekle når vi lar oss forvirre og blikket forsvinner dit :)

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 4 okt. 2011 08:26

sliter med det samme, og er mann. eller rettere sagt, jeg prøver å komme kontakt med damer som er rundt mitt alder (35), men veldig få av dem svarer. det nærmeste jeg har kommet var å avtale å møte en dame som virket veldig interessert, men to dager før så sluttet hun å svare på meldingene mine, og dagen vi skulle møtes så deaktiverte hun profilen sin..

så jeg får bare fortsette å snakke og møte jenter som er +10 år yngre enn meg, for de sender meg faktisk meldinger og svarer ofte på meldinger...

hva er grunnen til dette? who knows, and who really cares?

Skjult ID med pseudonym 1-mann ti. 4 okt. 2011 08:37

Jeg er en sk alfahann som tar de kvinnene jeg vil ha så raskt som mulig. For meg er sexen aller viktigst og dette har nok skadet meg på mange måter, særlig følelseslivet og evnen til å takle kvinner som får "eiersyndromer". Ingen kan eie meg og skygger derfor videre fremover på datingsider eller i byen, dagtid, kveldstid,pub, kro, kafè, restaurant, på gata,osv er jaktmarker og på jakt etter en å dele den nærmeste fremtiden med. Noen holder lengre enn andre men skjeldent over 3 mndr fordi da er det tid for mere rutineaktig sysler som besøk hos ditt og datt og alt det som hører til det kjedelige rutinelivet 53% av oss skiller seg fra og svirrer videre.
Nei, jeg er hektet på kjærlighetsrus men vet ikke hvordan jeg skal kunne leve et helt liv med 1 kvinne. Skulle egentlig ønske jeg kunne greie det men . . . .

(mann 47 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 08:46 Privat melding

1-mann:
Hvis damene skygger unna deg på både datingsider og i byen, hvordan i huleste klarer du da å ta de kvinnene du vil ha? Nå ble jeg faktisk litt nysgjerrig...

Skjult ID med pseudonym Z ti. 4 okt. 2011 09:06

1-mann. Gidder du å definere ordene "kjærlighet" og "kjærlighetsrus" for meg sånn at jeg forstår hva du mener?

Skjult ID med pseudonym quickly ti. 4 okt. 2011 09:22

At menn 10 år pluss tar kontakt er naturlig: Menn er interesserte i kvinner i alle aldre, og på en datesite er det naturlig at dette kommer lettere til uttrykk enn andre steder, tror jeg.

Både svært høye kvinner og svært lave kvinner er turn-off. Kvinner med svært høy utdanning og ingen/liten utdanning er turn-off.

Jeg leser profilteksten nøye: Er dette en person som formidler et snev av varme og selvinnsikt? Er det en person som har TID til et forhold? Mange kvinner er så opptatte av barn, karriere og å klatre i fjell/sykle langt/dra til eksotiske reisemål at de knapt får tid til å utvikle et forhold til en ny mann. Det er kanskje derfor de er alene.

Gode, men sannferdige bilder og en tilsvarende profiltekst tror jeg er inntaket til god respons.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 4 okt. 2011 09:27

Høye kvinner er turn off
Lave kvinner er turn off
Godt utdannede kvinner er turn off
Lite utdannede kvinner er turn off

Interessant, quickly. For i min verden har tenning ingenting med slike kvaliteter å gjøre, men med en "urkraft" som jeg ikke klarer å definere. Tenner jeg, så tenner jeg - helt uavhengig av slike paramtre.

Men nå lærte jeg noe i dag også! Og klokka er bare 09.26! :-)

Skjult ID med pseudonym Patsy ti. 4 okt. 2011 09:37

Vi glemte visst like høye og likt utdannede :)
Alle må velges bort.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 09:45 Privat melding

Bare jeg finner ei dame på 184 cm med grunnfag i engelsk, mellomfag i medieveitenskap og fem år på musikkhøyskolen i Stockholm, så er jeg strålende fornøyd. Og jo: Hun må ha tjenestegjort i Gardemusikken i 1991 også.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 09:55 Privat melding

Er det ett lite slingringsmonn på høyde på en cm? Og kunne det ha vært i 1992? eller er det helt spikra?
Virka kanskje litt snevert med kun det ene året i grunn! Og hvorfor akkurat 184 cm, er det en god historie bak det tallet?

Godt ikke en er blitt for kresen med årene :P

Skjult ID med pseudonym Z ti. 4 okt. 2011 09:56

Hun finnes HELT sikkert, Maestro! Go for it :-)

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 4 okt. 2011 10:18

TS

Hvis du er ute etter at de store hordene av menn skal flokke seg rundt profilen din kan du sikkert med hell lyve på deg å være liten og dum, men da kvalifiserer du igjen kanskje bedre for bruk og kast :)

Menn som ikke liker at du er høyt utdannet er vel kanskje ikke menn med holdninger som du vil ha uansett? :) Ha tålmodighet!

(mann 44 år fra Akershus) ti. 4 okt. 2011 16:43 Privat melding

@Dirigent: Har du begynt å fire på kravene dine? Hadde du ikke en regel om at det var B-klassen på musikkhøyskolen og hun skulle spille klarinett?

(mann 43 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 17:14 Privat melding

Jeg vet hvor hun er, Dirigent

Skjult ID med pseudonym Tuva ti. 4 okt. 2011 20:16

Jeg er en kvinne på 30, og jeg får hverken meldinger fra de som er 10 år eldre, 10 år yngre eller like gamle som meg TS (sånn bortsett fra en gang hvert skuddår), så du er ikke den eneste som sliter i denne jungelen. Og nei, jeg ser ikke ut som et uvær

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 4 okt. 2011 20:28

@ts & Tuva tir 4 okt 20:16
Ikke vær anonyme så skal dere se det ordner seg med profilbesøk i det minste ;)
Meldinger derimot vil alltid avhenge av match, flyttbarhet, og tilholdssted.

(mann 47 år fra Oslo) on. 5 okt. 2011 01:01 Privat melding

beckers:

Speak up, or forever hold your silence!

(mann 36 år fra Akershus) on. 5 okt. 2011 01:05 Privat melding

Ikke vær anonym Tuva, så skal jeg gi deg en respons. Men det vil du sikkert ikke ha, for det får aldri jeg heller:)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 5 okt. 2011 01:08

Tiwas:
2. fløyte. Jeg VISSTE det var noe.

(mann 49 år fra Østfold) on. 5 okt. 2011 15:45 Privat melding

Hvilket interessenivå ønskes da? Nedrent og utpult eller bare lett besvermet?