Alle innlegg Sukkerforum

Hva tenker du...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym none ma. 3 okt. 17:22

... om dem som skriver selv at de er pene, vakre eller kjekke?

Greit at vi ikke skal leve etter janteloven, men dette er vel opp til andre å vurdere?

Jeg syns det er fullstendig turn off med en fyr som skriver at han er kjekk. Da blir han plutselig dum, selv om det skulle være sant at han er kjekk. Jeg vil ikke ha en kjekk og dum mann.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 3 okt. 17:23

Hvis jeg skriver at jeg er dum, synes du jeg er kjekk da?

(kvinne 30 år fra Hordaland) ma. 3 okt. 17:23 Privat melding

Tenker? Eg tenker ikke så mye sånn i det heletatt eg allså...

Skjult ID med pseudonym dagga ma. 3 okt. 17:25

Helt enig med trådstarter!

Vet ikke hvor vanlig det er blant gutta, men en god del av jente skriver at de er pene, søte, eller sexy. Skikkelig turn-off for min del!

Skjult ID med pseudonym SnillGutt ma. 3 okt. 17:25

Kommer helt ann på hva slags ord den personen bruker. har de en skikkelig arrogant og super overfladisk tone, så tenker jeg ikke så positivt om dem. Bortsett fra det, så tenker jeg ikke stort på det.
<----->

Skjult ID med pseudonym Lovely ma. 3 okt. 17:45

Jeg er faktisk veldig uenig med deg, TS. En person som syns h*n selv er kjekk/pen og vil dele det med verden, er overhode ikke dum i mine øyne. Det du skriver, er ikke janteloven, men det er forhåndsdømmende mot personer du aldri har møtt eller skrevet med! Hvis jeg for eksempel leser på en profil: "jeg syns jeg er en attraktiv person", så sier det meg ganske mye om vedkommende. Det sier at han ikke er usikker på seg selv og at han er fornøyd med den han er.

Er det så feil, da?

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ma. 3 okt. 17:48

@TS
Hva hvis man sier at man blant venner blir betraktet som "søt" og sjarmerede"?

Skjult ID med pseudonym dagga ma. 3 okt. 17:49

@Lovely

Formuleringen gjør selvfølgelig forskjellen.

Jeg har imidlertid tilgode å se at noen skriver at de føler seg attraktiv. Som oftest er det: "Jeg er en pen og sexy h*n,...". Hva er vitsen med bilder da...

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 3 okt. 18:00

Hmm. Må vel være lov å skrive man ser ut som en gresk Gud. Mamma sier jo det! Og hun juger aldri!!!

Skjult ID med pseudonym lime ma. 3 okt. 18:02

@VM

hihii :P

hmm nja njo...kansje enig med TS ? Syns ikke han blir dum men da havner han automatisk i en kategori menn som jeg prøver å unngå erfaringsmessig :P ;)

Skjult ID med pseudonym jente, 30 ma. 3 okt. 18:28

Helt enig, jeg synes folk som skriver slikt avslører seg som mindre sosialt intelligent. De er kanskje ikke så klar over hvordan man blir oppfattet av folk. La bildene tale for seg. Jeg skriver IKKE til folk som har disse beskrivelsene. Folk som skriver slikt avslører heller dårlig selvtillit enn god; de må liksom forsikre seg selv og andre at "de er kjekke, altså..."
Møtte en for lenge siden som hadde disse beskrivelsene. Jeg synes IKKE han var kjekk i virkeligheten (selv om forsåvidt var billedskjønn).

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 3 okt. 18:39

jente30:
Hva om du møter en som skriver i profilen at han har humor, møter på date og det viser seg at han ikke får deg til å dra på smilebåndet en eneste gang? Er det da like ille?

(kvinne 36 år fra Hordaland) ma. 3 okt. 18:44 Privat melding

Har aldri sett at noen har skrevet det om seg selv men det hadde ikke betydd noe for meg.. Janteloven er møkk men selv om man selv synst at man tar seg bra ut eller hva det måtte være så synst jeg ikke at man skal mene at man er bedre enn andre. selv har jeg god selvtillit men synst det er MANGE vakre mennesker der ute og er ikke redd for å si det til en vilt fremmed jente/kvinne eller gutt/mann ..

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 3 okt. 18:49

blir fysisk kvalm hehe:)

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 3 okt. 22:05

Man må være klar over at "kjekk" ikke nødvendigvis betyr det samme over hele landet.....

(mann 32 år fra Akershus) ti. 4 okt. 08:50 Privat melding

@TS

Hva med de som vil ha en som er kjekk og dum? Da må han jo skrive at han er kjekk for å vise at han er dum, for det holder ikke å bare skrive at han er dum.

(kvinne 36 år fra Hordaland) ti. 4 okt. 08:51 Privat melding

kompromiss: LOL!

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 4 okt. 08:55

Et godt poeng kompromiss. På den annen side ville han jo da vist at han var smart nok til å skjønne nettopp dette, og da ville han ikke vært så dum likevel. Hvis han derimot skriver at han er dum, framstår han istedet som kjekk, vil jeg tro. Men det er jo igjen også ganske smart. Ikke lett, dette her...

(kvinne 36 år fra Hordaland) ti. 4 okt. 08:56 Privat melding

dere to altså :))) ler...

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 4 okt. 08:58

Kompromiss: Jeg tror Noldus1 synes vi er dumme nok til å være ganske kjekke. :-)

Skjult ID med pseudonym jente, 30 ti. 4 okt. 11:42

Dirigenten; det er helt ok å skrive at man har humor. Men det er ikke lurt å skrive at man har GOD humor. Alle har vel humor, og ser det fra sitt ståsted, ingen har vel fasitsvaren på hva som er god humor. Men at han skriver at humor er viktig for ham/en egenskap han verdsetter høyt hos seg selv, det er ok i mine øyne.

(kvinne 32 år fra Rogaland) ti. 4 okt. 11:53 Privat melding

Syns det er supert at han syns det om seg selv, da har han jo selvtillit noe som helt klart teller :)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 4 okt. 12:13

jente30:
Skjønner. Poenget mitt var vel egentlig at jeg alltid har vært litt tilhenger av prinsippet "show, don't tell" uansett hva det gjelder.

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 4 okt. 12:18

Hvis jeg skriver at jeg er pen, vakker og kjekk i profilen min så kan vel også det si noe om hvilken type humor jeg har? Alle profiler er vel ikke dønn seriøse, og det er vel ikke alle som liker å formulere seg rett frem slik at det man skriver også er hva som menes..?