Alle innlegg Sukkerforum

Hjertene på sukker - hva syns du?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym none ma. 3 okt. 2011 17:59

Burde vi få reservere oss mot hjerter, slik vi kan reservere oss mot flørt og chat?

De brukes veldig ulikt av brukerne her inne, og da forsvinner poenget. Det er en for liksomkontakt, man kontakter noen uten å formidle noe til dem, og overlater "ansvaret" for kommunikasjon til den andre. Jeg syns det er håpløst.

Skjult ID med pseudonym lime ma. 3 okt. 2011 18:00

Næ syns da det er koseli å få gule eller røde hjerter jeg..uansett hva de bruker det til eller ikke :P

Skjult ID med pseudonym Caph ma. 3 okt. 2011 18:32

Det virker som at alle, eller i hvertfall veldig mange, som er i mot hjerter, er det fordi de tror at det betyr å "overlate ansvaret" til den andre parten. Som at det ligger en feighet i å sende hjerter. Skjønner ikke helt den logikken der. Jeg setter pris på hjerter, for får jeg et hjerte kan jeg i ro og mak vurdere profilen. Er den ikke interessant, så gjengjelder jeg ikke hjertet og sender ikke melding. Veldig enkelt for meg. Er profilen interessant, så er jo det helt topp, og da sender jeg en melding, for jeg vet at hun er mye mer interessert i meg enn en som ikke en gang besøker profilen min (selv etter at jeg har besøkt hennes). Topp! Er jeg litt usikker hva jeg syns, men ser noe positivt noe, så sender jeg et hjerte i retur, og ser hva som skjer. Skjer det ingenting, så gjør ikke det noe for jeg var uansett litt lunken. Er hun veldig interessert, så har hun da en åpning til å sende meg en melding og så kan det jo likevel utvikle seg.

Akkurat slik håper jeg at jentene jeg sender hjerter til vurderer meg også. Finner de meg interessant, så vet de at jeg er åpen for kontakt. Finner de meg ikke interessant, så får jeg aldri hjertet i retur. Får jeg et hjerte i retur, men ikke melding, så tolker jeg det at hun er litt nysgjerrig, men at det er litt opp til meg som først tok kontakt med å få henne enda mer nysgjerrig.

Kan ikke helt skjønne hvorfor enkelte er så forbaska negativ til disse hjertene :)

Skjult ID med pseudonym SnillGutt ma. 3 okt. 2011 19:20

Ser ikke noe poeng i å gjøre noe med hjertefunksjonen. Den funker helt greit.
<----->

(kvinne 34 år fra Rogaland) ma. 3 okt. 2011 19:22 Privat melding

Syns det er stas å få røde hjerter jeg <3 De gule og er greie da, ja til mer røde hjerter ;P

Skjult ID med pseudonym bollox ma. 3 okt. 2011 19:24

men, da vil jo ikke gratisbrukerne få muligheten til å vise interesse for vip'ene...

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 3 okt. 2011 19:49

I mine øyne betyr et hjerte ikke mer enn at jeg kan ha litt større forhåpninger om å få positivt svar dersom jeg kontakter henne som har satt det. Verken mer eller mindre, men det er jo greit, da.

Skjult ID med pseudonym quickly ma. 3 okt. 2011 19:57

Folk kan forsvare seg mot de fleste come-ons ved å droppe hjerter, bilder osv.. Men, hva er vitsen? De fleste vil vel ha mange besøk og mye interesse? Ellers blir ikke dette noe annet enn tidtrøyte - og å opprettholde illusjonen av å være "aktive i markedet."