Alle innlegg Sukkerforum

Skjønner lite

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Akershus) ma. 5 mars 2007 17:30 Privat melding

Hvordan kan en person sende meg meldinger, mens bruker id'en er borte, snakker om veruca79 Jeg får ikke godt inn på hennes profil for å få avsluttet tullet hennes.

Skjult ID med pseudonym Lurende ma. 5 mars 2007 17:43

Så vidt jeg har forstått er det visst mulig å melde sammen selv om en person ikke er aktiv, fordi man kan svare på tidligere meldinger.

Når det er sagt, og dette har jeg vel frontet i andre meldinger på dette forumet, har jeg liten sans for mennesker som outer andre profiler her, uansett hvor kjip noen må ha vært. Nå er ikke dette den verste outingen jeg har sett, men allikevel. Denne profilen du snakker om har vel vært outa før, og da ble tråden slettet. Greit nok, kan hende denne personen ikke er helt stabil (har meldt med henne selv), men jeg synes uansett det er rimelig lavmål å oute noen for det. Ta det privat er vel egentlig oppfordringen, og hev deg over det. Da blir det som regel stille.

Forresten, heter det ikke "får ikke gått inn på..." ?

Skjult ID med pseudonym bim ma. 5 mars 2007 17:59

Det bør ikke være sånn at vi skal beskytte og holde kjeft om de som har bad behaviour. Sukker blir dårligere av det.

Skjult ID med pseudonym Lurende ma. 5 mars 2007 18:28

Godt mulig, men jeg mener det er bedre å tie når idioter kjører "show", også vil de bare forsvinne. Enkelt og greit.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 5 mars 2007 18:34 Privat melding

Vel, dårlig oppførsel er en del av livet. Hvis hun plager trådstarter, får han ta det direkte med sukker.no. Vet ikke om noen andre administratorer her. Eventuelt kan han sette henne som uinteresant.

Skjult ID med pseudonym Lurende ma. 5 mars 2007 18:37

Nå har vel ikke sukker.no noe med hva som sies mellom to enkeltpersoner vel? Hadde det vært harselering offentlig (les: her på forumet), hadde jeg sett den.

Jeg hadde ikke satt pris på om sukker.no snoket i mine private meldinger til andre medlemmer her inne. For, har de muligheten til å se kjipe meldinger, kan de se alle meldinger, og da blir det litt for mye Storebror Ser Deg. Og, som medlem av sukker er ikke jeg interesset i det i allefall.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 5 mars 2007 19:03 Privat melding

nei, men de har noe med det hvis den ene trakkaserer den andre og ikke lar han være i fred.

Skjult ID med pseudonym Lurende ma. 5 mars 2007 19:08

kit, selvfølgelig har de det. Nå har jo jeg tidligere hatt "gleden" av å oppleve nevnte bruker. Spesiell, helt klart, og veldig rett frem. Ikke alle tåler det. Jeg tåler det, men gadd ikke, så jeg tiet hun bort. Ved å ikke svare når jeg synes noe gikk over streken, ble det også tyst.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 5 mars 2007 19:11 Privat melding

Jeg har også hatt gleden av å få en melding fra henne. Sendte en posetiv melding til henne i forbindelse med den outing episoden du nevnte. Gjør ingenting at jeg ikke hører noe mer fra henne. Hun er på ikke interesant listen :-)