Alle innlegg Sukkerforum

Ønsker rubrikk for Sivilstatus

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 14 mars 2008 12:21

Mange går vel ut fra at dette er et nettsted for single og at status derfor burde være overflødig å legge inn. Vel, slik er det ikke.
Det er mange gifte/samboende menn her (om det gjelder kvinner også, vet jeg ikke noe om). Noen har skrevet det i profilen sin rett ut, mens andre lar det det skinne gjennom. Andre igjen sier ingenting om det, og det kommer ikke fram før etter mye kontakt.

Ønsker at dette punktet skal besvares. Vil si at det er viktigere enn alle andre punkter og hele relasjonstesten til sammen.

Er kanskje også greit med en "dater en person fast-rubrikk" for de som kanskje nettopp har funnet seg noen, men som synes det er for tidlig å slette profilen, eller som ikke vil, fordi de har fått venner her, brevvener de vil holde kontskten med osv. Det hadde gjort det ene hurtigsvaret fra Sukker overflødig, og spart personer for unødvendige avslag. Her kan også den andre personen i date-forholdet få mer informasjon om hvor ekslusivt forholdet er... (Vi ser på på forumet at mange lurer på hvor landet ligger, om de er én av 10 osv. men kvier seg for å spørre rett ut).

Tanker om dette? Hva mener Sukker?

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 14 mars 2008 12:37 Privat melding

SUPERT FORSLAG Lilleulv...

Jeg er jo en av de som er her pga mine "venner" og at jeg ønsker og holde kontakten via foumet etc...

Ja det er MANGE menner her inne (sikkert damer også) som er i forhold som ikke leter etter det samme som en
del andre... Så støtter forslaget ditt... Som Perle ville sagt da unngår man kanskje "blåmerke på en del hjerter"....

Klem Cino - God Påske jeg drar til Bergen i dag...

Skjult ID med pseudonym Kandolor fr. 14 mars 2008 12:51

Helt enig: SUPERT forslag, Lilleulv! :)

@ Cino: Kos deg i Bergen... ;)

Klem&klem

Skjult ID med pseudonym mann fr. 14 mars 2008 13:30

Det finnes nok av andre nettsamfunn for venner. Fordelen med sukker har alltid vært at du kun treffer single her. Så jeg vil heller treffe på en og annen ulv i fåreklær, enn at denne siden blir nok en nettjeneste for venner.

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 14 mars 2008 13:53 Privat melding

Mann - jeg er bare ut superbruker perioden min.. Samt forteller i porfilen min at jeg IKKE ER SINGEL! Fikk kjæreste via sukker og er veldig happy med det!
Holder også kontakt via MSN med vennene mine herfra...

Men du treffer IKKE bare single mennesker her det er helt feil!!! Veldig mange menn som ønsker elskerinner...
Som ikke er single og som ei heller ønsker og gå ut av det forholdet de har..
Så at dette bare er for single stemmer ei....


Lykke til alle sammen og ha en fin fin påske..

Kandy kos deg - håper formen din er bra ...(les enda bedre enn før..)

Klem Cino

Skjult ID med pseudonym pinky fr. 14 mars 2008 14:00

Enig med mann: forventer at de som har profiler her inne er single - ellers blir det hele litt tøvete. Varighet og type forhold gir ellers gode pekepinner på hvor landet ligger. Tror dessuten det går an å deaktivere profilen dersom man i perioder dater fast.

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 14 mars 2008 14:06 Privat melding

Går an og deaktivere ja... Og min profil skal bort den... enn så lenge så er jeg her noen dager til (ikke mye aktiv om dagen men litt her i forumet innimellom..) Men ha heller fokus på de som seiler under falske flagg det er jo de trådstarter vil unngå samt de som opplever og bli LURT av disse menneskene..

Jeg tar hintet Pinky og Mann - kommer ikke til og deaktivere profilen min (men den er tydelig i hva og hvor jeg befinner meg i forhold til andre her inne..) Det er mitt valg og min fulle rett til og gjøre det slik... Tøvete eller ei.. ;o)

Cino

Skjult ID med pseudonym pinky fr. 14 mars 2008 14:08

Heia Cino - det var ikke noe hint til deg dette !! Det jeg mente å si var at man kan deaktivere profilen, men fortsatt bruke tjenestene som td forumet her.... Bedre nå ??

Skjult ID med pseudonym Hvagjørjeg fr. 14 mars 2008 15:51

Synes innlegget et meget konstruktivt og fint for oss som ønsker å ha kontakt med de litt mer seriøse her inne :_)))

Også for å vise egen status ....

Tenker vel at ettersom dette kan ta litt tid så kan man ikke nødvendigvis være "single" til enhver tid .... det er vel noen glidende overganger og man må jo selv kunne bestemme når man føler at det blir riktig å deaktivere.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 14 mars 2008 17:31 Privat melding

@mann. En side kun for single? Jeg tror du hadde blitt overrrasket over hvor mange menn som IKKE er i nærheten av å være single her inne. Er de ulver i fåreklær? Tja. De har ikke sagt noe om sivilstatus, da det faktisk ikke spørres etter det. Men det er jo lov å søke: "Elsker", her - noe om høres litt "utro-aktig" ut. Om jeg velger å svare en som søker elsker bør jeg vel uansett kunne lese ut av informasjonen om personen søker en elsker fordi han er gift/samboende eller om det er av andre grunner.

Nå skal det sies at det sjelden er "elsker" det søkes etter når man kommer over gifte menn. (elsker er dessuten ikke et kjønnsnøytralt ord). Hvis det står noe, står det gjerne: Flørt som kan utvikle seg. De gifte mennene legger noe helt annet i dette, enn de single som er ute etter kjæreste for livet. Men det virker altså som de fleste av fra begge disse kategoriene har tendens til å velge denne kategorien.

Derfor er det viktig å opplyse om sivilstatus, slik at dette lett kan leses ut av profil-informasjonen. Da må også de med tomme/lite utfyllte profiler i det minste ha måttet svare på dette punktet.

Jeg ønsker ikke å bidra til å hjelpe menn som bevisst ønsker å være utro. Personlig ønsker jeg å sette ikke interessert på alle gifte/samboende menn. Per i dag har jeg liten mulighet til det, med mindre de oppgir det i profilen sin i form av tekst. I blant har jeg spurt. Og det virker jo dumt. De som er single synes jo gjerne det er en fornærmelse, (noe man bør ta for gitt), men jeg har også opplevd at svaret har vært gift...

Dersom man har krysset av for singel, men i virkeligheten er gift, vil jeg håpe at det diskvalifiserer til fortsatt medlemsskap.
Vi bør uansett få vite sivilstaus til de personene vi skal treffe her inne. Om dette spørsmålet hadde vært en del av relasjonstesten hadde nok SINGEL vært et absolutt krav for de fleste av oss!

Håper Sukker ser på saken.
Skjult ID med pseudonym knuffings fr. 14 mars 2008 17:44

Helt enig med Lilleulv!
"Flørt med mulighet for utvikling" er noe en kan gå på en smell med...
Noen vil ha mulig forhold, andre vil ha uforpliktende sex. Og det gjelder ikke bare for de som er gift her inne.

(mann 51 år fra Oslo) fr. 14 mars 2008 17:46 Privat melding

Har selv valgt dette alternativet i god tro...mulig jeg må være litt mer konkret når jeg ser hva damene legger i dette valget.

Skjult ID med pseudonym Smily fr. 14 mars 2008 17:46

Hehehehe jeg har vært på date med to jeg herfra som jeg fikk vite var gift... Fikk da ikke vite dette før daten .. eller så ville jeg aldri gått på date... hadde fine dater med begge ,men ble selvsagt skuffet. Sa klart i fra at jeg ikke var intressert i noe sånt, vil ha hele pakka jeg ;oD

Skjult ID med pseudonym kravstor fr. 14 mars 2008 18:07

For noen år siden leste jeg om dette fenomenet i USA. Der hadde de funnet ut at en veldig stor andel av mennene som hadde profil på nettdatingsider som sukker hadde kjæreste. Mener de påstod noe sånt som 40%. Jeg tror ikke det er så utbredt blant jenter. Har vel registrert at det har vært noen jenter som har vært på vei ut av forhold som har hatt sider uten bilde her inne. I en del tilfeller uten at deres daværende kjæreste hadde fått beskjed om at det var slutt. Kanskje vi som er single kunne fått et slags bor alene eller bor alene med barn stempel på profilen vår. Det er jo fullt mulig å bevise hvem som er registrert på en adresse. Måtte vel betale litt ekstra for en slik ordning. Hvis det er så mange som seiler under falsk flagg blir det jo et problem. Gutta som faktisk er single må konkurrere om oppmerksomheten med de som ikke er det. Resultatet blir at mange av de single gutta ikke får kontakt og svar på meldinger fra jentene. På samme måte kan jentene oppleve at gutta her inne er useriøse og gi opp hele nettdatingen.

Skjult ID med pseudonym kravstor fr. 14 mars 2008 18:11

@Lilleulv/frkcino/Smily

Har disse gifte gutta som dere har møtt hatt bilde på profilen? Altså et gjenkjennelig bilde.

Skjult ID med pseudonym Smily fr. 14 mars 2008 18:25

.. han ene som jeg møtte hadde et bilde som han viste i perioder.. noen dager nå og da...
Han andre hadde ikke proilbilde ,men et bilde i album.. Langt unna og ikke så lett å se hvem det var.
Dette er stor del av grunnen til at jeg er veldig skeptisk til profiler uten bilde...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 14 mars 2008 18:28

Jeg har heldigvis aldri truffet gifte menn (pleier å lukte lunta og spørre). Men jeg har brukt unødvendig tid og krefter på det her inne. Har aldri sett at de har bilde på profilen, men det kan gjerne stå at de sender bilde. (Det gjelder jo mange single også).

Likevel har jeg, delvis på grunn av dette, lagt til at i min profil at du bør ha bilde for å få svar. Så Sukker - siden dere oppfordrer til at vi skal svare alle; la oss få vite det mest essensielle om dem som henvender seg til oss... Er lei av å spørre folk om de er gift.

Skjult ID med pseudonym kravstor fr. 14 mars 2008 18:36

Da må man jo bare kunne anbefale alle å gå på sukkerfest eller reise på sukkertur. Der vil det neppe være noen "opptatte".

Skjult ID med pseudonym asså fr. 14 mars 2008 18:38

Dette bekrefter bare det jeg egentlig har visst ganske lenge. Menn er ikke til å stole på.

(kvinne 50 år fra Vestfold) fr. 14 mars 2008 18:40 Privat melding

@ Kravstor:

"Det er jo fullt mulig å bevise hvem som er registrert på en adresse."

Hvordan i all verden mener du det skal gå an å bevise at man ikke har samboer? Alle bor jo ikke i enebolig. Selv har jeg samme adresse som fem andre mennesker - fire av dem naboer i felleseid hus og den femte som er sønnen min.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 14 mars 2008 18:44

Kravstor har et godt poeng med at single gutter må konkurrere om jenters oppmerksomhet med gifte. Det skaper en skjevhet og ubalanse i opplegget, og bidrar til å forsterke inntrykket om at jenter oftere får mail, og guttene sjeldnere får svar... At jenter har mange flere treff på profilene sine, er det i alle fall en logisk grunn til. (All den stund vi kan gå ut fra at det ikke er like mange opptatte damer som kikker på / henvender seg til single gutter..).

Det finnes også menn som skriver i profilen at de er lykkelig gift....hjelp. Det hører vel til unntakene å skrive det i profilen. Men hvor ofte er det sånn i virkeligheten? Lykkelig eller ulykkelig gift er forsåvidt ikke noe hovedpoeng. Men gift /ikke gift er interessant.

Et lite kryss i en rubrikk tror jeg hadde løst mye!

Skjult ID med pseudonym kravstor fr. 14 mars 2008 18:46

Neiiiiiiii...........................

Nå må du virkelig ikke trekke alle over en kam. Det er mange seriøse menn her inne. Problemet er at de som ikke er det skaper en del "støy". Hvis jeg var ute etter å lage en profil som skulle tiltrekke meg mest mulig oppmerksomhet uten at sannhetsgehalten nødvendigvis var så farlig tror jeg faktisk at jeg hadde fått betydelig mer oppmerksomhet. De som er seriøse og ærlige fordi de ønsker å møte noen for et langvarig forhold kan fort tape i konkurransen med de spennende, men uærlige. Med konkurransen mener jeg oppmerksomheten her inne(besøk på profil/svar på meldinger/antall meldinger fra jenter).

Skjult ID med pseudonym kravstor fr. 14 mars 2008 18:47

Mitt siste innlegg var myntet på "asså" :)

Skjult ID med pseudonym asså fr. 14 mars 2008 18:51

Men kravstor ...:

De fleste ser jo ut til å være enige at det er flere slike uærlige menn enn kvinner.

Jeg håper du har rett i at det finnes hederlige unntak. Min erfaring er dessverre at i en gitt situasjon vil enhver mann bedra sin kvinne. Og med "gitt situasjon" kan du like gjerne si: "given the oportunity". Får de muligheten, er det pikken som får bestemme.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 14 mars 2008 18:53

Kravstor, jeg trekker absolutt ikke alle over en kam. Vet at de fleste er seriøse her inne. Jeg vil bare kunne se om folk er single eller ikke før jeg bruker mer tid på dem. Er det for mye forlangt?

Kan man forresten kalle gifte menn uærlige her inne? Umoralske kanskje, men ikke nødvendigvis uærlige.
Poenget mitt er at det spørres ikke etter sivilstatus. Og det er lov å ønske seg elsker...

Skjult ID med pseudonym kravstor fr. 14 mars 2008 18:56

@tårnsvalen

Du har dessverre sikkert rett i dette. Vet ikke helt om det er mulig å bevise det. I torien burde det være mulig. Vi har jo fått et system der alle boenheter blir merket(klistremerke på innsiden av døren). Jeg fikk nylig et skjema der jeg måtte fylle inn hvem som bodde i min leilighet.

Vi trenger vel kanskje ikke dette. Virker jo som et tydelig profilbilde er en brukbar sikkerhet. Det er bare litt synd at jentene må holde på her i lang tid før de forstår at det er mange useriøse. Kanskje gir de opp før de møter noen som er seriøse.

Skjult ID med pseudonym kravstor fr. 14 mars 2008 19:00

@asså

Statistikken viser at utroskap er like utbredt blant menn og kvinner. Det er faktisk mye flere kvinner som er utro på arbeidsplassen enn menn for å ta et eksempel. Dette leste jeg om ganske nylig.

Skjult ID med pseudonym kravstor fr. 14 mars 2008 19:03

Vi kan kanskje trekke en konklusjon.

Det er flere umoralske kvinner i arbeidslivet og fler umoralske menn på nettdatingsidene. Altså uavgjort:)

Skjult ID med pseudonym Like blid fr. 14 mars 2008 19:05

Jeg har bestandig lurt på hvem de utroe menna gjør det med :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 14 mars 2008 19:10

@ kravstor

Joda. Kvinner er nok like utro som menn ute i hverdagen. Men det er ikke poenget her... Er mer opptatt av hvordan Sukker fungerer i forhold til dette. Gifte menn ville nok vel så gjerne tatt kontakt med gifte kvinner som single her. Det er bare det at jeg ikke tror at du finner så veldig mange gifte kvinner her på Sukker. (Korriger meg gjerne om jeg ta feil!) Tror ikke så mange kvinner som har et like "bevisst forhold" til sin utroskap...

Skjult ID med pseudonym kravstor fr. 14 mars 2008 20:11

Prøvde å skifte pseudonym til "kravstor og sta", men det var for mange bokstaver:)

Helt enig med deg at det ikke er like mange "opptatte" kvinner her inne. Er ikke enig i at kvinner har et mindre bevisst forhold til sin utroskap. Når kvinner først er utro er det ofte fordi de blir forelsket/betatt og de innleder oftere et lengre kjærlighetsforhold. Menn og kvinner er utro på ulike måter. Den ene måten er ikke noe bedre enn den andre:)

(kvinne 50 år fra Vestfold) fr. 14 mars 2008 23:37 Privat melding

Savner tilbakemelding fra Sukker, jeg. Håper det kommer, når noen får tid. Kan det bli aktuelt å innføre en sivilstatus-boks? Jeg håper det.

Skjult ID med pseudonym Morpheon fr. 14 mars 2008 23:48

Ble "rotet med" en gang i 1996, ellers så singel som de kommer, trekker den siste.... er vi på lufta nå?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 15 mars 2008 01:21

Kjære kravstor - og sta :-)

Vi er enige, skjønner du.... Det jeg mente var at jeg tror færre kvinner åpent går ut og søker "noen" altså noen de ikke kjenner FOR å være utro/skaffe seg elsker. Det var det jeg mente med besvisst forhold til utroskap. Du finner nok ikke så mye av: Jeg VIL være utro. Noen som stiller?-mentalitet hos kvinner som hos menn. (ellers er jeg enig det du sier). Derfor må jenter i større grad enn gutter faktisk spørre om sivil-status på Sukker, og bruke tid og krefter på gifte menn som egentlig er helt uaktuelle. Noen finner det ut, som vi har hørt, litt sent. Og dette burde være unødvendig.

Skal man finne partner for livet, bør å få lov til å søke blant de som er ledige på markedet. Sukker hevder at relasjonstesten er et viktig redskap for å si noe om et forhold har gode sjanser til å vare. Godt mulig. Men - er personen man treffer gift, hjelper det lite med 97 i matchtall ellers. (Det er antakelig ikke meg han skal reise på sommerferie med likevel... )

Jeg kan ikke se noen argumenter for ikke å måtte oppgi sivilstatus. Men venter på tilbakemelding fra Sukker....

Skjult ID med pseudonym mokkisen lø. 15 mars 2008 02:06

Jeg må bare si noe nå.....
Blir ofte kontaktet av menn som lever i "monotone" forhold......hvor de ikke har hatt sex på mange år...og et brudd ikke er aktuelt nå pga barn og jobbsituasjon.
Dette er menn som har svart singel i profilen sin. De har aldri bilde, men kan sende på msn, noe de gjør, uten suksess...he he ;)
Herregud, sier jeg bare....ikke rart de aldri får sex!!!!! Skjønner bare ikke hvordan noen menn har så godt selvbilde av seg selv, selv om de ser ut som en dass?! De tror de kan kontakte alle single damer...fordi vi sikkert aldri får sex! De skal liksom "hjelpe" oss?!
Jeg føler meg som et "10 kr marked" noen ganger........jeg er singel, ergo, fritt vilt!!!!

Skjult ID med pseudonym kravstor lø. 15 mars 2008 14:57

Kjære Lilleulv:)

Jeg har egentlig forlengst innsett at vi er enige. Måtte bare være litt sta:) Beklager at jeg ikke har vært tydelig på det, men jeg støtter forslaget ditt om sivilstatus. Dessuten hvis det blir et valg bør kanskje ikke alternativet "ikke besvart" være med.

Skjult ID med pseudonym pinky sø. 16 mars 2008 01:14

Og når det er krysset av for singel sivilstand da kan man stole på at dette er like pålitelig som alle andre opplysninger i profilene, eller for bedre kvalitetssikring kan kanskje sukker få datatilsynets velsignelse til en kryssjekk mot folkeregistret?

Skjult ID med pseudonym løven sø. 16 mars 2008 01:34

det kan jo gjøres enklere da pinky, eventuelle x'er kan gi en sivilstatuserklæring
og når de først er i gang, er det jo greit om de også krysser av for hvilke feil hos søker som er årsak for bruddet

Skjult ID med pseudonym DAME50 sø. 16 mars 2008 10:59

Jeg er redd det ikke hjelper stort med en rubrikk. De smarteste av sjekkerne som enten vil ha elskerinne eller bare kjenne at de har draget vil sette seg opp som singel, de har alltid en god grunn til at de ikke har bildet og de vet nøyaktig hva de skal skrive i profilene og mailer for å trekke inn damene og de vet at det virker å spille bare litte granne usikker..
Som Mokkisen sier over har jeg også klart å sile ut en utrolig mengde ganske ekle menn, men har mailet med endel og truffet noen få flotte menn så de gode finnes også.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 16 mars 2008 11:51

Da vi diskuterte aldersgrense var man også veldig opptatt av muligheten av å ikke gi riktige opplysninger. Det synes jeg blir en avsporing. Man kan velge å svare uriktig på ALT med vilje.

Men å lyve om sivil-staus er vel noe de færreste tør. (Hvem ønsker vel hevnaksjoner og telefoner hjem til kona.... ?) De som er opptatt er jo gjerne raske til å innrømme det. når noen spør direkte. Men det er mange som unnlater å si det før etter at en kontakt er opprettet. Og det er dette jeg vil ha mulighet til å avdekke litt tidligere. En egenerklæring er mer enn godt nok for meg.

Venter fortsatt på innspill fra Sukker.
God påske!

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig sø. 16 mars 2008 12:05

I utgangspunktet skal man være single og dermed tilgjengelig for å være på Sukker, men forstår at dette kan være et problem. Spørsmålet er bare hvor mange som vil krysse av på en "i forhold" knapp hvis man da ikke får noe respons?
Grunnen til at vi ikke har det i dag er at dette gir et signal om at det er OK at man er i forhold, men samtidig leter etter en ny kjæreste eller elsker. Det er ikke noe vi vil oppfordre til.

Vi vet ikke hvor stort problemet er i %, men hvis vi f.eks sier at 5 % er i forhold og kun 10% av disse ville innrømmet at de er i et forhold, så vil det si at 5 av 1000 ville innrømmet at de er i forhold. Signalet ved å "legalisere" dette ville kanskje utløst flere enn 5 % nye profiler fra folk i forhold. Grunnen til at de som ikke er helt ærlige tilsynelatende kan være en større andel er sikkert at disse lettere kan hevde seg hvis de er uærlige som det skrives over.

Det er et vanskelig punkt dette her. Vi får ta en gjennomgang på jobb i morgen.

Skjult ID med pseudonym pinky sø. 16 mars 2008 14:22

hehe... løven: jeg er helt på linje med deg her. Og om sukker i tillegg får fritekst-søkfunksjon kan man sile ut de som har unoter man simpelthen ikke kan leve med eller foruten.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 16 mars 2008 18:13

Takk for svar, Sukker!

Argumentet med at man ikke ønsker å legitmere de som ikke er er sigle ved å gi mulige svaralternativer, kan jeg se. Det er et godt poeng. Men ettersom det ikke engang står noe i vilkårene om at man SKAL være singel, er det ingen steder de gifte mennene forbryter seg mot reglene på Sukker, om enn mot intensjonen.

Spørsmålet blir hva som er mest legitimerende i praksis: om det er ved å gi svaralternativer, eller om det er ved at man slipper å si noe om det (opp til hver og en på hvilket tidspunkt slikt skal komme fram). Jeg vil tro svaret avhenger av hvor utbredt dette fenomenet allerede er.

Mitt tips er at det er ganske vanlig, og at behovet for viktig informasjon derfor bør gå foran. Jeg tror ikke antakelsene deres om at gifte menn i så stor grad ville skjult denne informasjonen, stemmer. Jeg ville tippet at det var motsatt, at de aller fleste gifte/samboende menn hadde oppgitt det på direkte spørsmål... (Men det blir selvfølgelig bare spekuasjoner og gjetting).

En annen mulighet er å legge inn noe om syn på utroskap i relasjonstesten, dersom denne skal revideres. Da vil man i det minste få vite noe om holdninger på dette feltet. (Det kunne kanskje være et relevant punkt for alle...?)

Skjult ID med pseudonym ... sø. 16 mars 2008 18:18

Jeg har skrevet det i profilen min, at jeg ikke er interessert i gifte menn. De får jakte på andre jaktmarker enn hos meg. Og hadde en lurt meg likevel så hadde jeg sporet opp kona hans og "angitt" ham! DET er risikoen ved å kødde med denne jenta!

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig sø. 16 mars 2008 19:31

Den siste der liker jeg. Skriv det i profilen!
Hvis det skal være et poeng med at de gifte mennene skal skrive det så ville de jo være lett sporbare for konene. Ville jo utgjøre en mindre del så de fleste konene skulle kune tråle igjennom for å finne mannen sin på en kveld og avlure ham noe informasjon. Så dumme tror jeg ikke mennene er og derfor ville kun noen få prosent være ærlige. Skriver de single så forsvinner de i mengden og er relativt trygge. Nei skriv heller at du er en mester til å angi utro menn! :)

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig sø. 16 mars 2008 19:36

Skriv på slutten av profilteksten: MESTER - til å angi utro menn.

Skjult ID med pseudonym !!! ma. 17 mars 2008 12:46

En hadde nå satt meg som svært interessant
(seff. en profil uten bilde)
helt grei profiltekst..til jeg kom til:
PS1. Ang. disse matchtallene - Hvor viktige er de egentlig ? Hva med uttrykket "Opposites Attract" ? ???
PS2 Er samboer

hehehehe - trodde det var PS2 Som i playstation2 (og i overført betydning er det nesten det)...... :-p Jaja. Sort hjerte der gitt!

Skjult ID med pseudonym pinky ma. 17 mars 2008 13:23

hehe... denne har jeg også sett - playstation2 eller samboer, like stort turnoff begge deler... :))

Sort hjerte fra meg også!!!

(mann 36 år fra Akershus) ma. 17 mars 2008 13:37 Privat melding

Vi er snart en nasjon bestående av primitive fuckfriends..

Skjult ID med pseudonym Lattermild ma. 17 mars 2008 13:49

Morsom tråd det her...!

Ser at det nesten bare er jenter som skriver, så jeg sender noen ord på guttas vegne *ler*.
Jeg har datet endel damer fra nettet etterhvert, både fra sukker og andre datetjenester, og min erfaring er at jenter er _minst_ like utro som menn! Men det er forskjeld på hvordan jenter og gutter dater, og det gjør det mye lettere å henge ut guttene, siden det normalt er de som er den oppsøkende part. Flere ganger har jeg oppdaget i løpet av daten at dama er gift, uten at det har vært nevnt tidligere. Da kommer det gjerne en tårevåt historie om ulykkelig ekteskap, han elsker meg ikke lenger osv...

"given the oportunity" mener jeg er et stikkord her, som desverre gjelder begge parter :(

Skjult ID med pseudonym luringen ma. 17 mars 2008 14:03

Sminke er synonymt med lav intelligens. Mitt tips til gutta er å holde seg unna de som har mest krigsmaling i trynet.

Skjult ID med pseudonym pinky ma. 17 mars 2008 14:11

Luringen da, ordentlig spøkefugl i dag? hehe...:))

Skjult ID med pseudonym luringen ma. 17 mars 2008 14:14

pinky: det er mange som ikke har noe annet å tilby enn kroppen sin vettu ;-)

Skjult ID med pseudonym KiRof sø. 23 mars 2008 12:14

Denne tråden er aktuell igen.
Noen startet nettopp en ny tråd om samme emne. Jeg tar frem denne slik at det går an å se hva som ganske nylig er kommentert om dette emnet.

Skjult ID med pseudonym M.A.N.N sø. 23 mars 2008 12:30

Jeg synes det er helt uhørt å måtte opplyse om sivilstatusen sin før man har datet i 4-5 måneder. Jeg mener, hvorfor skal jeg fortelle en jeg akkurat har møtt om kona mi før jeg forteller kona mi om hun jeg akkurat har møtt?? Henger ikke på greip i det hele tatt spør du meg! Den som mener noe annet er enten full eller dum.

Skjult ID med pseudonym KiRof sø. 23 mars 2008 12:57

Troll

Kjeder du deg M.A.N.N? :-)

(mann 53 år fra Oslo) sø. 23 mars 2008 13:02 Privat melding

Like før jeg detter av stolen her:) er dette et sjekke sted for de er som er gifte, eller???
Da har du det bra hjemme:)

Skjult ID med pseudonym Sita sø. 23 mars 2008 13:08

Stakkarslig med de som bruker argumentet "jeg har profilen min her inne forå holde kontakt med venner blablabla". I dagens it-samfunn skulle det være nok av muligheter til å holde kontakt på andre måter. Mistenker det er nysgjerrigheten (og problemer med å gå videre) som er årsaken til at man fremdeles snoker rundt her inne. Ja, man kan opplyse i profilen at man ikke er singel lenger, men jeg skjønner faktisk ikke vitsen. Svekker Sukkers troverdighet gjør de også, nytter ikke for Sukker å reklamere med x antall profiler når det viser seg at mange ikke er reelle.

Skjult ID med pseudonym M.A.N.N sø. 23 mars 2008 13:09

Svaret er ja. Men nå skal jeg komme meg ut, det er stooore fotballkamper på gang. Og øl i tanken, med vondt skal vondt fordrives!!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 23 mars 2008 16:20

Har lyst til å spørre m.a.n.n og gjerne andre som synes det er OK å være gift og likevel søke noen:
Hvis du måtte krysse av for sivilstatus her. Ville du da løyet? Eller ville det vært for risikabelt / etisk betenkelig?

Skjult ID med pseudonym M.A.N.N ma. 24 mars 2008 04:06

Jeg er ikke gift og ville ikke vært her inne hvis jeg var det. Kan derfor ikke svare på spørsmålet ditt.

(mann 55 år fra Oslo) ma. 24 mars 2008 04:18 Privat melding

Hva er moralen?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 24 mars 2008 12:22

M.a.n.n.
Jeg mener du sa noe sånt som at: hva er så galt med å ville ha noe på si? (Tar jeg feil?)
Så jeg oppfattet deg nok som opptatt på en eller annen måte... Beklager hvis det var feil.

Det jeg ville fram til var at jeg tror mange av de opptatte mennene her inne ville vært ærlge om det hvis de måtte svare på spørsmål om sivilstatus. Husk at en kvinne som ikke vet at mannen er gift, er uskyldig. Hun kan føle seg lurt og ringe kona med god samvittighet og angi han. Det at han utgir seg som singel, er antakelig et dobbelt svik for kona. Dersom det står at vedkommende er gift, er det opp til kvinnen om hun vil treffe en person på tross av dette. Hun har ikke like god grunn til å ringe kona og sladre eterpå. Hun blir jo medskyldig i utroskapet.

Sukker antar at så mange som 90 % av de gifte ville lyve om sivilstatus uansett. Det er jeg ikke så sikkker på... Og det var det jeg ønsket tilbakemeldinger på...

Skjult ID med pseudonym Ikke_lett_ ma. 24 mars 2008 13:06

De som ønsker å være ærlige om at de er ute etter noe i tillegg eller til erstattning for det de får eller ikke får i ektesenga søker vel på sider hvor dette er et lovlig valg.

De som juger juger. Og da hjelper ikke en avkrysningsboks.

Jeg ønsker ikke at Sukker skal bli utvannet, her er vi for å finne Damen med den Store Matchen...

Skjult ID med pseudonym Smily ma. 24 mars 2008 13:13

Helt enig med @Ikke lett.. Det finnes nok av steder for de som er gift og ønsker litt spenning... hadde håpet på at sukker kanskje kunne være kun for de som søker et seriøst forhold ... De som juger for man ikke gjort noe med uansett hva de juger om...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 24 mars 2008 13:22

Smily og Ikke lett.
Jeg er både enig og uenig med dere. Enig i Sukker ikke bør utvennes til å bli en side for alle "behov".. Men er det ikke det allerede? Bare at det tar lang tid i blant å finne det ut? Kanskje det hadde vært bedre om det sto noe i vilkårene om at man faktisk skulle være singel? Da har man i alle fall akseptert vilkårene når man oppretter profil...

De som juger, juger.... og de kommer man ikke unna... Men per i dag juger eller jukser de ikke... Det er det jeg ønsker å synliggjøre.