Alle innlegg Sukkerforum

Skeikampen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 29 år ma. 5 mars 2007 17:35

Vi er et par stykker som vurderer å melde oss på turen til Skeikampen i mai, men kunne gjerne tenke oss litt informasjon om hvordan dette arrangementet har vært de andre gangene det har blitt arrangert. Alder på deltakere, kjønnsfordeling, fest og moro etc. Noen som har noe å bidra med?

Skjult ID med pseudonym bim ma. 5 mars 2007 18:06

Jeg har ikke noe info, skulle gjerne hatt det selv. Bl a om denne delingen mellom de to hotellene etter alder.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 6 mars 2007 00:55

Det blir nok "bare" ett hotell og 32 hytter, men hvis det tar helt av så fyller vi et hotell til like vel.
Folk var relativt jevnt fordelt fra ca 24 til ca 60 sist gang. Kjønnsfordeling var svak overvekt av menn, men det kan godt bli andre veien neste gang. Jo flere det er jo jevnere blir det typisk. Etter champagnen og rykende varme boller med "kubingo" (Sukkeroppfinnelse) på bussen oppover gikk vi rett til middag. Skeikampen er kjent for sin gode mat så dere kan glede dere til den! Etter dette var det klemmelek, dans og bar. Lørdagen var det masse morro. Dansekurs og uteaktiviteter, tryllekunster, band til langt ut på natten. Bandet Melk leverte virkelig bra og de skal ha takk for det! Dere er hyret neste gang også hvis dere vil være med igjen. Søndagen var det tur til toppen av Skeikampen der vi sto 60 stykker inne i en liten steinhytte og sang "Ja, vi elsker", mens andre ble igjen nede. Det som må sies var at det var serdeles hyggelige og positive folk med på turen. Kanskje ikke så rart for det er jo de som først hopper på slike arrangementer. Vi ble spesielt overasket av en kvinne og en mann som ved middagsbordet plutselig begynte å fortelle hver sine ville historier. Den ene tok den andre med en fantastisk fortellerteknikk og det var svært underholdene. Jeg håper disse blir med neste gang også :)
Noen forsvant på rommene sammen og var borte i lenger perioder, men ryktet sier at de hadde det bra de også :) Hørte ikke om noen som angret på turen, men mange synes det var litt trist å dra hjem. Man skal nemlig ikke legge skjul på at det har et snev av luksus og behagelighet over seg det å få servert alt bokstavelig talt på et fat på denne måten. Noen få ble kjærester etter turen, mens andre måtte vente litt til slik som Snicket (http://www.sukker.no/index.php?page=press). vi kjenner ikke tilstandsrapporten godt nok til å si det. Vi gleder oss i alle fall veldig til 4. mai for nå vet vi at det blir bra :)

Skjult ID med pseudonym ertesuppe ti. 6 mars 2007 14:02

Veldig bra forrige tur. Kan trygt anbefales.
Skulle gjerne vært med denne gangen også , men datoen passet dårlig :(

Men sukker planlegger vel tur til høsten igjen?

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 6 mars 2007 16:57

Det blir nok en ny tur da ja. Synd at det ikke passet. Planlegger i god tid du :)

Skjult ID med pseudonym feigingen ti. 6 mars 2007 17:25

Selv om vi er single, k a n vi ha ett hektisk liv... :D

(kvinne 40 år fra Oslo) ti. 6 mars 2007 20:14 Privat melding

Ser på informasjon om påmelding at sukker vil øke prisen med 10 og 20 %, men når?? Flott om sukker.no kan infomere om betingelser for påmelding.... :)

(mann 36 år fra Oslo) on. 7 mars 2007 09:22 Privat melding

Vurderer faktisk å reise til Skeikampen selv, men vet ikke helt om jeg rekker. Tidspunktet er litt liksom litt feil for meg da, men vi får se...hadde vært kjempe gøy å reist da :)