Alle innlegg Sukkerforum

Om det å rekruttere fra Sukker til grupper

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 4 okt. 2011 08:27

Vi gjør oppmerksom på at det å rekruttere fra sukker til grupper på nettet er ikke lov og det blir satt i gang tiltak hvis så sjer. Muligheten til tilgang til mange single er alt sukker har, kan tilby og eier. Vi må derfor verne om dette.
Dette tema er ferdig diskutert og kun til informasjon.
Ha en flott høstdag! :-)

Skjult ID med pseudonym Patsy ti. 4 okt. 2011 09:11

@kit
Hvorfor skal den slettes?
Det er da ingen ekstern gruppe utenfor sukkerforum den refererer til?

Skjult ID med pseudonym lareya ti. 4 okt. 2011 09:20

Altså.. jeg betaler for en tjeneste som gir meg tilgang til single mennesker, men når jeg så treffer disse menneskene skal jeg ikke kommunisere med de eller ha kontakt utenfor sukkers arena?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 4 okt. 2011 09:23

Synes sukker i dette tilfellet gjorde helt rett og slettet den tråden som var riktig å slette slik jeg ser det!

Utover dette: Takk for informasjon, Sukker.no

Skjult ID med pseudonym Patsy ti. 4 okt. 2011 10:13

@kit001
Man sletter da ikke en hel tråd fordi om noen etter at tråden er 1.5 mnd kommer med referanser til whatsoever i den?
Da kan heller sukker.no slette/redigere de innleggene som refererer til whatsoever.
Noe som er omtrent irrelevant, siden fb-gruppen skiftet navn lenge før den andre tråden ble slettet.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 4 okt. 2011 10:25

Kan dere snart slutte å snakke om dette på forumet her, folkens? Blir så lei....
Får ærlig talt mindre og mindre lyst til å treffe en eneste forumskribent av disse interngreiene deres.

Sukker sier dette til informasjon, og vil ikke ha noen diskusjon om temaet. Hva med å godta dette og la det ligge?

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ti. 4 okt. 2011 11:00

kremt.........

Skjult ID med pseudonym Z ti. 4 okt. 2011 11:24

*Takker for sletting av innlegg*

Skjult ID med pseudonym jente, 30 ti. 4 okt. 2011 11:26

Til Sukker; kan dere ikke vær så snill arrangere treff utenfor Oslo også da. Greit for de som bor på østlandet med sukkerfestene, men kjipt for oss andre...

(mann 44 år fra Akershus) ti. 4 okt. 2011 12:31 Privat melding

Hvis jeg noen sinne skal komme meg på sukkerfest så må det være sammen med folk jeg har blitt kjent med fra før...

(mann 37 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 13:09 Privat melding

Der har Tiwas et poeng. Hvis jeg skal dra på Sukekrfest, blir det med et par kompiser som også har meldt seg inn.
Er vel neppe slik at alle har den muligheten, så jeg tror egentlig Sukkerfestene får bedre oppslutning om folk kjenner noen andre som skal litt fra før.

Ikke meningen å legge opp til diskusjon rundt det, bare en ltien tanke..

Skjult ID med pseudonym sukker.no ti. 4 okt. 2011 13:11

Hva betyr det? At man ikke kan bli kjent med og melde folk på Sukker?

(mann 37 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 13:14 Privat melding

Nå vet jeg ikke hva som har skjedd i dette spesifikke tilfelle, men jeg antar at det var snakk om noen som ville finne på noe i grupper "IRL" utenom Sukkerfestene?

Mulig jeg er helt ute å kjøre her.

Skjult ID med pseudonym sukker.no ti. 4 okt. 2011 13:20

Det krever/koster enormt mye å arrangere store fester med folk som ikke kjenner hverandre, og dette er grunnen til at vi ikke gjør det i dag. Sukker har ikke noe i mot at folk arrangerer fester utenfor Oslo og bruker forumet til dette.
Det er noe annet å danne grupper opp mot 100 stk og rekruttere videre inn til dette nettverket. Det er vi ikke så positive til. Det kan ikke være slik at om denne gruppen vokser videre så er vi avhengig å vite om gjengen kommer eller ikke når vi skal planlegge fester og lokaler.

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 13:21 Privat melding

Sukker er ikke lagt opp til å kunne bli kjent med venner av samme kjønn, derfor blir det vanskelig, ja.

Her hadde det hjulpet om
- motsatt kjønn ikke automatisk blir satt til under 70 i match eller
- de av samme kjønn ikke blir automatisk blokkert dersom man ønsker å blokkere motsatt kjønn uten match eller
- man kunne skjule profiler uten å blokkere dem for all kommunikasjon.

Men dette har vært foreslått mange ganger, og det har vel kommet svar på at dette blir for komplisert rent teknisk.

Dessuten er vel sukker et sted for målrettet kjærestejakt og ikke et vennested?

Skjult ID med pseudonym sukker.no ti. 4 okt. 2011 13:22

Vi synes det er viktig at de som blir venner får mulighet til å være det så vi se om vi får tilrettelagt for dette. Køen av ting som skal programmeres opp er dessverre lang.

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 13:25 Privat melding

Jeg mente selvsagt i det første punktet at det ville hjulpet om _samme_ kjønn ikke automatisk ble satt til <70. Beklager trykkfeilen, og jeg har full forståelse for at programmeringstiltakene er mange.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 13:35 Privat melding

Sukker: Ok, takk for forklaring :)

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 4 okt. 2011 13:59

Oh. Fjernet dere spørsmålet mitt, sukker?

Skjult ID med pseudonym sukker.no ti. 4 okt. 2011 14:23

Ja det er ikke lov å nevne andre datingsider her. Dette gjelder alltid, selv om det skrives stygt om dem :-)

Skjult ID med pseudonym Lovely ti. 4 okt. 2011 14:52

Jeg. Elsker. Sukker.no! Syns det er kjempe fint at dere tar ansvar, dere har virkelig steppet opp om dagen og det er jeg skikkelig fornøyd med.

Utover det, kan jeg ikke skryte nok over hvor flott konseptet deres er. Fant reklame på facebook, trykket på knappen og vips - jeg var medlem på et blunk. Istedetfor å klage over det dere kan gjøre bedre, vil jeg heller rose dere for en flott side med mange flotte mennesker! Og man må jo være enig i at sukkerfestene er rett og slett geniale!

(mann 44 år fra Akershus) ti. 4 okt. 2011 16:28 Privat melding

Sukker: Nå skal jeg være ærlig. Dette er et sted for å treffe folk. Venner eller kjærester. Det har dere lagt opp til, og man kan velge at man kun er ute etter venner. Så vidt jeg forstår, og jeg er ikke medlem av den gruppen det er snakk om, så er eneste måten å komme med å faktisk bli invitert med av noen man kjenner personlig. Når man har vært med minst en gang får man kanskje komme inn i gruppen. Det er med andre ord folk som kjenner hverandre personlig, og det er ingen "aktiv rekruttering" fra forumet. Så vidt jeg vet er det ikke noe krav om å være medlem av sukker engang.

Så kommer essensen. Jeg synes det er *smålig* av dere å henge dere opp i dette. Men - dere om det. De fleste andre meninger jeg har formidlet inn til dere har blitt ignorert, så ignorer gjerne meningen min om dette også.

Hva kan dere gjøre med det?
1. Dere kan ekskludere medlemmene i den gruppen, men hvordan skal dere identifisere dem? Når dere eventuelt har gjort det og ryddet dem ut av sukker, så kommer det antakelig vis en protestbølge. Kanskje ikke så stor, men dere mister noen flere medlemmer. Som om ikke det er nok, så kommer dere til å bli anmeldt for forskjellsbehandling! Resultatet er at de som har fått venner her inne kommer inn igjen. Best case for dere er at dere mister noen medlemmer som synes dere er smålige, og de som ble ekskludert kommer inn og sprer galle, som gjør at dere mister flere. Lose-lose.

2. Dere kan se litt større på det, og så kan dere ekskludere dem som faktisk (om noen har...) meldt seg ut fordi den gruppen er nok for dem. Men hva vil det gjøre? De er jo allerede utmeldt, og de som ikke allerede er utmeldt har jo bare skaffet et sosialt nettverk *ved siden av* sukker. Ved å bruke sukkers egen funksjonalitet som er laget for å skaffe venner.

Så konklusjonen min er at mot denne gruppen kan dere rett og slett ikke vinne, men dere kan kanskje prøve å appellere til godviljen deres? Det er jo klart at om noen *misbruker* funksjonaliteten her for å skade deres forretning, så burde dere handle. Det burde alle ha gjort. Men her er det ingen som skader forretningen deres, stjeler modellen deres, eller gjør det vanskeligere for dere å operere - heller tvert imot. Disse personene er jo så fornøyde med sukker-folkene de har møtt at de ønsker å tilbringe mer tid sammen med dem. Det er jo kjempepositivt og noe dere egentlig burde sette på skrytelisten deres!

(mann 44 år fra Akershus) ti. 4 okt. 2011 16:33 Privat melding

I tillegg vil jo eventuelle medlemmer i den "klubben" fortelle hvor de traff hverandre, noe som vil spre et positivt rykte om dere. Det er jo kjempebra markedsføring! Og den er gratis!

Om dere ikke ser fordelene ved det, så kan dere se på det slik - om vi sier at det er 100 medlemmer (noe jeg ikke aner, men det er et rundt og fint tal) og hver av disse har 10 venner, hvorav 5 en single. Disse 100 forteller sine 10 venner om hvor urettferdige dere er, og 1000 stykker har nå et dårlig inntrykk av dere. 500 kunne blitt medlemmer, men velger å ikke bli det. De vil heller henge sammen med vennene sine i den ekskluderte gjengen. Disse 1000 personene har 10 venner hver, hvorav 5 er single. Nå snakker vi om 5000 tapte medlemmer og 10.000 som har hørt førstehåndsrykte om hvordan dere handlet i denne saken. Hvor fort tror dere dette taller kommer opp i 100.000 som har hørt negative ting om dere fra noen de stoler på? Trenger jeg fortsette med regnestykket?

Som sagt er jeg ikke medlem i denne klubben selv, men jeg kunne absolutt ha tenkt meg å bli det. Om jeg blir eller ei, så kommer ikke dere til å vite om det. Om jeg blir medlem er det større sjanse for at jeg blir med på fest, for da kan jeg dra sammen med noen jeg kjenner. *Ingen* av mine venner er single, og jeg drar av prinsipp ikke alene på byen. Det er sikkert flere som meg, og med 20 stykker med samme innstilling så har dere kanskje et tap på 50.000 på grunn at tapt omsetning.

Seriøst - dette kan ikke gå bra! Vær litt store på det og se mulighetene det er om dere kan få en dialog med disse og skape et positivt samarbeid!

(mann 38 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 16:37 Privat melding

Kjære Sukker.no: Stort sett det samme som Tiwas sa.

Skjult ID med pseudonym Tiwas ti. 4 okt. 2011 16:45

Søtstoff: Errugæærn? Nå legger du hodet på hoggstubben :p Men seriøst - når jeg skriver noe kort er stort sett alle uenig med meg, og i denne tråden er det opptil to som har sagt seg enig? hehe :D

(mann 44 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 18:17 Privat melding

Vors på Champoo ved rignes park, den 19.nov, Tiwas.. så kan du også få lanken min, og vi kan gå hånd i hånd inn på sukkerfesten.. U never walk alone..

(mann 48 år fra Troms) ti. 4 okt. 2011 18:19 Privat melding

@Danty (mann 39 år fra Oslo) - tir 4 okt 18:17:

Pingler.... ;-)

(mann 48 år fra Troms) ti. 4 okt. 2011 18:24 Privat melding

@sukker.no:
Jeg er heeeeelt enig i at dere slettet den "reklame-debatten" for den gruppen, for det var slik den andre debatten utviklet seg.
Jeg respekterer deres myndighet til å ta en slik avgjørelse. ut i fra at dere ser det hensiktsmessig.
Samtidig ser jeg også at det ikke er galt at folk melder seg inn i grupper utenfor sukker.no, men ser at rekruteringen burde skje utenfor sukker.no som nettsted.

Det at man blir kjent via sukker.no og melder seg inn i en slik gruppe og at man ikke reklamerer eller verver for den gruppen her inne, da ser ikke jeg at det er et problem, og det er ei heller noe sukker.no kan bestemme over.

(mann 44 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 18:41 Privat melding

Velkommen til champoo du også, itwasntme.. og jeg har jo to lanker da.. den andre til deg kanskje ?? :)

(mann 48 år fra Troms) ti. 4 okt. 2011 18:51 Privat melding

@Danty (mann 39 år fra Oslo) - tir 4 okt 18:41:
hehe, trenger nok ingen sine lanker for å finne frem til sukkerfesten. ;-)
Trenger heller ikke annen støtte enn den støtten bardisken gir mine albuer... hehe.

(mann 48 år fra Troms) ti. 4 okt. 2011 18:54 Privat melding

Men takk som byr allikevel.. ;-)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 18:55 Privat melding

Risky å annonsere invitasjon til vorspiel, Danty. Tenk om det blir så kult at noen ikke drar på Soria Moria og bare blir på Champoo? Da er din tid på Sukker omme, ihvertfall... =0

Skjult ID ti. 4 okt. 2011 18:57

morsomt å se at forumtrollene nok engang klarer å ødelegge en tråd :)

(mann 44 år fra Oslo) ti. 4 okt. 2011 19:30 Privat melding

Var dette en tråd?

(mann 44 år fra Akershus) ti. 4 okt. 2011 20:06 Privat melding

Jeg satt og fantaserte om litt romersk bryting med Danty i badstua etter noen champagne, jeg... :p

Skjult ID med pseudonym Barevås ti. 4 okt. 2011 20:13

Tråden var vel ødelagt i det øyeblikket den ble skrevet...

Skjult ID med pseudonym Danty ti. 4 okt. 2011 21:51

Er det badstue på sukkerfesten?

Skjult ID med pseudonym Tiwas ti. 4 okt. 2011 21:56

Det er det på den festen Dirigenten og jeg skal få deg med på... :p

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 4 okt. 2011 22:24

Synes det er bra at Sukker er strenge her. Jeg ønsker at Sukker skal være et rendyrket nettdatingsverktøy, ikke et sosialt nettverk, slik slike sider har hatt en tendens til å bli. Det bør ikke være tvil om at den man tar kontakt med faktisk vil gjøre noe med singelstatusen sin, for å si det slik.

Skjult ID med pseudonym Tiwas ti. 4 okt. 2011 22:43

@neptun: greit nok det, men for det første må da sukker fjerne muligheten til å sette opp at man er på utkikk etter venner. For det andre må de fjerne forumet, for det er bare et tidsspørsmål før noen blir venner på et sosialt forum...

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 4 okt. 2011 22:57

@Tiwas
Det er greit å bruke det til å få venner, men så lenge forumet er som det er her, er det liten fare for at folk melder seg inn her for å delta i forumet.

"Venn av motsatt kjønn" er jo bare å blokke.

Skjult ID med pseudonym sukker.no ti. 4 okt. 2011 23:09

Tiwas. Hvis de 100 kan gjøre 100.000 negative til sukker, skal vi da frykte dem? Skulle tro det var svartedauen vi snakker om her! :-) Vi tror ikke disse 100 vil være negative til sukker selv om vi ber dem om å ikke rekruttere herfra. Trolig foregår dette i så begrenset omfang at det ikke gjør noe heller. Prinsippet må vi likevel holde fast ved for neste gang kan noen være mer aktive.
Utover dette er vi jævlig ålreite folk her i Sukker :-)

(mann 44 år fra Akershus) ti. 4 okt. 2011 23:22 Privat melding

@Sukker: Nå bør du lese og forstå før du svarer. Jeg har ikke sagt dere skal være redde - jeg har sagt dere IKKE skal være redde, fordi dere fremstår som rimelig skremte når dere legger inn en post som dette.

Og nå som du sier at det er et begrenset omfang - hvorfor la dere da inn dette innlegget i første omgang? Hadde det vært i stort omfang kunne man i det minste forstå at dere ville gjøre et eller annet med det...

(mann 48 år fra Troms) ti. 4 okt. 2011 23:32 Privat melding

@Tiwas (mann 37 år fra Akershus) - tir 4 okt 23:22;

Jeg synes at du krisemaksimerer dette at de slettet den debatten, og at de poengterer det de poengterer det.
Jeg for egen del er altså enig og respekterer sukker.no sin mening og de har rett til å ha den, i og med dette er komersielt, og vi alle har akseptert reglene her inne.

Hva så om de 100 blir negative og at dette blir til 100.000?

Man skal ikke brukke dette forum til å selge andre varer enn det sukker.no tilbyr, eller at man bruker dette som vervebase....

Dette ligger i sukker.no sin rett å si i fra at dette ikke er akseptabelt, de sier ikke at man ikke kan bli venner og utveksle kontaktinfo utenfor sukker.no, men at man gjør ikke dette her inne.

Skjult ID med pseudonym dude on. 5 okt. 2011 00:09

Sukkerforum, nå uten en tråd.....

hahahhaa

Skjult ID on. 5 okt. 2011 00:50

itwasntme (mann 42 år fra Troms) - tir 4 okt 23:32

Hyklere fra for-tiden har nødvendigvis avkommere som de fleste andre.
Så noen ego-opptatte utskudd dukker alltid opp hvor det finnes grupper av mennesker.
De vil aldri kunne tilegne seg og rette seg etter normer og regler de selv ikke liker.

Vi får leve med de blant oss. Case closed for min del.

(mann 44 år fra Oslo) on. 5 okt. 2011 01:21 Privat melding

(Skjult ID ) - ons 5 okt 00:50

Sitat: "Hyklere fra for-tiden har nødvendigvis avkommere som de fleste andre.
Så noen ego-opptatte utskudd dukker alltid opp hvor det finnes grupper av mennesker"

Mener du at oppviglere i tidsepoker som steinalderen, eller kanskje middelalderen har ført sine gener videre, slik at gener for oppviglerskap fortsatt lever i idag og skaper problemer for for oss som har funnet oss til rette med tingenes tilsatnder

Skjult ID on. 5 okt. 2011 01:41

Ifølge google finnes hyklere i alle tidsepoker fra tidenes morgen.

Noen dømmer alle svenske-innvandrere som tar jobber.

Andre hykler om personligheter de har støtt på og som ikke faller helt i deres noget sneversynte smak,
eller som du selv selvsikkert tok en regle på, de utrygge som frykter det ukjente eller rivaler for den saks skyld.

Hykleri er nok kommet for å bli, så får de noget mer balanserte innfinne seg med at det er sånn !!

(mann 44 år fra Oslo) on. 5 okt. 2011 02:07 Privat melding

Sliter litt med å se relevansen i ditt noe krypiske innlegg her, Herr. Skjult id,,,

Det du mener, er at sånne avbalanserte folk som deg og meg bare må innfinne seg med at hyklere fra fortiden og deres barn og barnebarns barn osv.. driver å reker rundt oss og blander seg med oss??

Skjult ID on. 5 okt. 2011 12:51

Det er jo en klar definisjon på hva som kjennetegnes hyklere blant de lærde og jeg forholder meg til de.
Bare for å avdramatisere litt, så finnes ikke hyklere i store mengder,men de kan klare å påvirke en flokk i litt massesuggesjon enkelte ganger, og man merker de oftest først som du nevnte når litt går mot deres vei på et eller annet, men ikke alltid av erfaring .Regner ikke med at du stresser i møte med det ukjente, å stille spørsmål ved en hyklerst opptreden er ei heller å hykle ifølge de lærde. Om man ser litt ironisk på det, burde hyklere egentlig vært iført sladre-skaut så man lettere kunne idetifisere målgruppen .;-) .
Forøvrig er det oftest hykleren som har en negativ tanke eller frykt og starter et budskap som følge av dette. Engasjerte motstandere er jo nettopp, motstandere av hykling.Ting er oftest ikke så ille komplisert.

Så tja. noe i den duren kanskje.

Skjult ID med pseudonym Gampy on. 5 okt. 2011 13:48

Glassklart ble det ikke etter "presiseringen"

Skjult ID med pseudonym Shitty on. 5 okt. 2011 16:01

Enig med Gampy. Hverken før eller etter. Shitty tygger forundret på bisselet, rister forvirret på mulen og steiler vrinskende før han av erfaring han setter avsted i vill galopp i frykt for å bli massesuggesjert av Sukkermafiaen.

Skjult ID on. 5 okt. 2011 17:15

Danty, bare en liten digressjon,
Det som kanskje kan være litt mer bekymringsverdig, er mennesker som har tatt i litt flere bøker enn grunnskolen,
og allikevel blir påvirket og deiser elegant inn i en suggesjon uten å gå dypere i budskapet generellt sagt.
Det kan en kanskje stille et spørsmål ved..;-)