Alle innlegg Sukkerforum

Jeg gir opp

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym giropp fr. 14 mars 2008 19:57

Jeg er helt på kanten av stupet om å gi opp hele denne greia her.

Jeg skriver til jenter, prøver å chatte med dem etc. Men jeg får overhode ingen respons. Skriver jeg forlite? Hva gjør jeg galt? Er det for lite inntresant om noen bare sier hei? Hva skal jeg gjøre mon tro? Har jo bilde å alt på profilen min.... Dårlige greier dette her...

Skjult ID med pseudonym Felix fr. 14 mars 2008 20:44

Den som gir opp har tapt.

Gi ikke opp.
Vanskelig å si hva du skal forbedre når profilen din ikke kan identifiseres.

Skjult ID fr. 14 mars 2008 20:49

Ta en titt på tidligere tråder om samme emne:-).

Skjult ID med pseudonym Skjult ID fr. 14 mars 2008 20:52

Tror mange føler som deg. Stå på litt til. Man vet aldri når ting skjer. Lykke til.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 14 mars 2008 20:54 Privat melding

Drit i det, bare skriv til noen andre.

Skjult ID med pseudonym Mammadalt fr. 14 mars 2008 20:56

Vi kjenner deg ikke giropp, men ta en prat med din nærmeste venninne, alternativt din beste venn. Still det samme spørsmålet til den/ de. Nå vet du hva som ikke fungerer, så da er det bare å la kreativiteten få fritt spillerom - med eller uten hjelp.

(mann 53 år fra Vestfold) fr. 14 mars 2008 20:56 Privat melding

Sitter i grunn her å aner ingenting........for det skjer jo når man minst aner det...hehe :-))))

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 14 mars 2008 20:58 Privat melding

Enig med mammadalt, med en vri: spør en eks du enda har god kontakt med. De kjenner bedre de attraktive kvalitetene dine og vet hva du bør fokusere på og hva som kanskje er irrelevant for deg å fremheve.

Skjult ID med pseudonym freemind fr. 14 mars 2008 22:03

Det var ikke mange praktiske råd her. Jeg kan jo gi et: Sjekk rettskrivningen din. Det er mange som synes dårlig norsk er turn-off.

Skjult ID med pseudonym Morpheon fr. 14 mars 2008 23:05

@freemind, rope opp om 2 små feil er pirkete. Tipper mange her på forumet har fått napp med flere feil enn det. ville med overlegg ikke gjengi interressant, siden jeg ikke hadde ordbok liggende ved pc'en for å kunne sjekke om det var rett. =P

Skjult ID med pseudonym Morpheon lø. 15 mars 2008 00:50

Ups, stemmer forsåvidt. 3 små feil er fremdeles pirkete ^^

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 15 mars 2008 02:23

freemind tenkte vel ikke primært på feilene i innlegget. Hun siktet vel til at det er lurt å sjekke at profilen ikke er oversvømmet av feil. Og mente det nok som et godt råd og ikke pirking.

Giropp- du sier ikke noe om hvor lenge du har forsøkt. Det er forskjell på 3 dager, 3 uker, 3 mnd og 3 år...!
Du spør om det er for lite å bare si HEI... Svaret mitt på det er ja. Da kan du like gjerne sette et hjerte hvis du ikke skriver mer enn det ene ordet. Du kaster over utspillet uten at jenta har noe å ta tak i eller vare på. Forsøk en litt lenger, mer personlig variant neste gang. Lykke til!

(mann 47 år fra Telemark) lø. 15 mars 2008 03:48 Privat melding


Jeg tror jeg skal klare å invitere en kollega fra nabosykehuset her som er på vakt i natt akkurat som meg på en kafe-frokost.
Før klokken 08:00 nekter jeg gi opp. -det handler kanskje om instillingen, og ikke ta ting for høtidelig?

Skjult ID med pseudonym Mr.A lø. 15 mars 2008 03:49

Jeg er enig....ikke gi opp! ;D

Skjult ID med pseudonym folkeskikk lø. 15 mars 2008 13:08

@Språkrådet.
Og hva skal man med språkregler når folkeskikken er glemt?
Foreslår at du holder deg til saken når du driver voksenopplæring.

Skjult ID med pseudonym femme lø. 15 mars 2008 13:15

Hvilket bilde har du brukt Giropp? Og hva står det i profilen din?
Språket ditt er helt greit, noen "fatfingers" blir det jo lett i farten (bare de er ryddet ut av profilen som bør være litt mer bearbeidet). Men innholdet er viktig. Og hvem skriver du til? Skriver du til noen som matcher deg og som du tror vil selv føle matcher deg hva gjelder utseende, alder og livsstil? Som kanskje er litt mer anonyme enn de flotteste rosene?

Husk Jimmy Soul - litt voldsomt da, men you get the point;
If you wanna be happy
For the rest of your life,
Never make a pretty woman your wife,
So from my personal point of view,
Get an ugly girl to marry you.

(mann 43 år fra Hedmark) on. 19 mars 2008 10:20 Privat melding

Jeg har egentlig gitt opp www.sukker.no for lenge siden. Når vi ser den respekten damer har på slike steder og gir blanke blaffen å besøke profiler og ikke gidder sende brev og dømme etter hvordan en profil er skrevet. Da har kort og godt www.sukker.no mistet en stor del respekt å være en seriøs datingside.

Det er brukerene som bestemmer hvor seriøst denne nettsiden skal være. Når en part ikke gidder stort sett å gjøre noe annet enn å velge "JEG SKAL HA BREV" og gi blanke blaffen "Å GI NOE TILBAKE". Da er opplegget her inne mislykket.

Jeg har motatt 8 brev jeg nå på to mnd. På www.finnenvenn.no når jeg var der fikk jeg langt mere besøkende enn mine 158 her inne og så fikk jeg 75 brev iløpet av tre mnd.....

Sier litt hvordan brukere her inne bruker muligheten sin!

Skjult ID on. 19 mars 2008 11:07

Synes ikke det er rart man får mindre antall brev her. Matchtallene gjør jo sitt til at man trolig vet litt mer om hvem man har med å gjøre, vel å merke om folk stort sett er ærlige. Synes derfor det er mer interessant å lese brev her enn på andre nettsteder. Noen vil ha mange brev fra alle og enhver, men jeg vil ha få med større sannsynlighet for at de er interessante for meg.

Skjult ID med pseudonym huffa on. 19 mars 2008 11:07

Jeg synes mange framstår som veldig skrytete og kravstore i profilene sine jeg, og det virker ganske avskrekkende på meg! (Jeg er ikke noen søkkrik, slank modellbabe, men derimot en helt vanlig jente, noe som vises i profilen min).

Jeg skriver litt til de jeg liker, og svarer alle som skriver til meg. På to mnd har jeg hatt ca 1600 besøk og fått brev fra 100, og det er jo nesten for mye, jeg vil jo bare ha en mann ; ) Nå gleder jeg meg til sukkerfest!!!!!!!!!!

(mann 46 år fra Rogaland) on. 19 mars 2008 11:18 Privat melding

Vel det er ikke en regel her inne som sier at vi alle skal få like mye brev og oppmerksomhet . Dette er jo et åpent forum der personer kan ta kontakt med den de ønsker . Å svare dem de ønsker .

Å ikke få svar på brev kan virke dumt . Men slike ting burde man være klarover da man sender brev .


(mann 70 år fra Møre og Romsdal) on. 19 mars 2008 11:32 Privat melding

Jeg vil tro at noen har altfor store forventninger til det å delta her på sukker,dette er da bare den første innledningen.
Det finnes mange fine damer her med spennende profiler jeg har forelsket meg i, med og uten skrivefeil,responsen er bra nok den. Møt opp på sukkerfest å vis hvem du er å møt den du liker under fire øyne,det gir nok den beste og sikreste responsen.
Da vil du også oppleve at dette med aldersforskjell viskes ut, dette er iallefall min erfaring.

Skjult ID med pseudonym Smily on. 19 mars 2008 12:16

Det er jo en større sjangs at du har mer til felles med en du har bra match med enn en med dårlig match. :o)

Skjult ID med pseudonym JanAudun on. 19 mars 2008 12:56

Slike datingsider handler for det meste om et pent ytre. Høy, mørk osv osv. Men er en på en slik kanal skal en ikke forvente noe annet heller. Her møter man personer som ofte ikke finner alternativer "der ute". Hvorfor ikke? Jeg tror nok kravene er så store her inne at "få" tilfredstiller "egoet" deltakerene har for å finne noen.
Nå regner jeg med at noen er så irriterte på det jeg skriver. Men fakta er at slike kanalsteder har overtall av single mennesker som har vært singel leeeenge. Disse er skremmende nok å møte, riktignok vet dem hva dem vil ha som livsledsager og det er kjempefint. Men det er fåtall som kommer inærheten av dem.

Skjult ID med pseudonym jepp on. 19 mars 2008 13:09

Ikke gi opp!

Selv har jeg vært her siden august og skrevet til mange jenter. Faktisk så har jeg møtt et par også.

I perioder svarte ingen, i andre perioder hadde jeg kontakt med to-tre samtidig. Jeg var ofte på tanken om å gi opp sukker jeg også, men sannelig; I dag sitter jeg hjemme, nyter sola (og det er i Bergen av alle steder), drikker kaffe og venter på at verdens skjønneste jente skal komme hjem til meg etter jobb :-)

Skjult ID med pseudonym Janne47 on. 19 mars 2008 13:13


Er nok ikke irritert på deg Jan Audun. Skjønner at du har hatt dårliger erfaringer her på sukker. Det du må spørre deg, er hva det gjør med deg. Hvorfor er det et nederlag for deg at andre ikke oppfører seg slik du ønsker det.?

Skjult ID med pseudonym JanAudun on. 19 mars 2008 13:38

Janne47: Nei det er ikke et nederlag når jeg er forberedt på at jeg ikke får noe igjen for pengene jeg har betalt her inne for å bruke tjenesten. Jeg takker og bukker meg selv med et smil. For jeg forventer ingen respons fra ett slikt sted der noe positivt kan skje. Jeg savner heller mennesker som er mere åpne for nye bekjentskaper og det hadde vært gøy og mye givende vis medlemmene hadde tatt noen skritt frem selv også. Det tror jeg ikke mange er uenig med meg i.

(mann 36 år fra Hordaland) on. 19 mars 2008 14:00 Privat melding

Jeg tror jentene her gjerne skulle svart alle de får brev av, men jeg er sikker på at de peneste jentene får langt flere brev enn de orker/har tid til å lese. Da er det enkelt, de siler så godt de kan, og svarer de som ser best ut i deres øyne. Det hadde jo vi gutter gjort også, hadde situasjonen vært omvendt, og jentene var de som tok kontakt og initiativ, og vi fikk 150 meldinger på en kveld.

Jeg foreslår dere slutter å syte, og heller sender mail til de jentene som ikke er de mest "glossy" og 8-10 på skjønnhetsskalaen, men kanskje prøver på 5, 6 og 7'eren også.

Keep trying!

PS! prøv speed-dating dersom dere ikke har suksess her.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) on. 19 mars 2008 14:04 Privat melding

Jeg foreslår at dere slutter å syte og heller sender mail til de jentene du faktisk vil sende melding til. Og disse jentene er som oftest "8-10" på "skjønnhetsskalaen" fra ditt personlige ståsted.

Ikke nøy deg med noe du "kan overleve med til nød". Gå for det du vil ha. Klarer du ikke det, så finn ut hvorfor du ikke klarer det, fiks det, og fortsett.

(mann 42 år fra Vestfold) on. 19 mars 2008 15:23 Privat melding

Et godt råd, jeg må vite konkret hva du skriver - når
du prøver å få hennes 'oppmerksomhet'.
Eller så er det umulig å vite hva du gjør galt, men noe er det helt sikkert -
siden de unngår å gi deg et svar.

Skjult ID med pseudonym Uflax on. 19 mars 2008 16:13

JanAudun;
Jeg tror helt enkelt at du har gravd din egen grav med tanke på hvordan du velger å fremstå på forumet. Med en slik instilling og slike innlegg vil du i hvert fall aldri få hverken besøk eller svarmeldinger fra meg. Sjansen er vel stor for at det er flere som oppfatter deg slik jeg gjør.

Trådstarter;
Ikke vet jeg om det er tilfelle for deg, men det er mange som med fordel kan finslipe teknikken på hvordan man henvender seg til folk. Tenk igjennom hvordan det du skriver kan bli oppfattet, hva slags samtale du signaliserer at dette kan bli.
På samme måte som du ikke går bort til folk på gata og med gravalvor fyrer løs en rekke enkeltspørsmål som krever svar uten å presentere deg, uten smil og latter, uten å gi noe av deg selv, så er det likeledes lite hensiktsmessig å gjøre tilsvarende her. I alle fall i min innboks :)))
Like dumt blir det for meg når noen ramler innom og begynner å legge ut om dagen idag etc. uten å sjekke om jeg er interessert i å høre om det. På samme måte som du i alle fall venter til dama i kassa i det minste har smilt før du sier noe.
Overfallsmetoden funker dårlig.
20 spørsmål og andre avhør funker dårlig.
Vulgære henvendelser funker dårlig.
Enstavelsesmeldinger funker dårlig.
osv

Positiv oppmerksomhet funker.
Gode komplimenter funker.
Smil og latter funker.
Respekt, beundring, høflighet, oppriktig interesse og alle andre positive aspekter du kan formidle i meldingsform som innbyr til en for mottakeren hyggelig, spennende, koselig eller på en eller annen måte oppløftende samtale funker veldig bra!

Lykke til!

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) on. 19 mars 2008 16:17 Privat melding

"På samme måte som du i alle fall venter til dama i kassa i det minste har smilt før du sier noe."

Really? Hvorfor i himmelen skulle man gjøre det?

(mann 61 år fra Hordaland) on. 19 mars 2008 16:19 Privat melding

Velkommen i klubben....

Skjult ID med pseudonym Uflax on. 19 mars 2008 16:43

Bm;
Ikke for noe annet enn at det gjerne blir litt vanskelig å nå frem til noen som har oppmerksomheten sin alle andre steder enn rettet mot deg, men ok da; Bedre eksempel finnes :)

Har fortsatt tilgode å la meg underholde av kassakømonologer :) Ser frem til erfaringen :)

Men klart, det går jo helt enkelt å skaffe seg den oppmerksomheten du vil ha når du vil ha den, men da har du vel kanskje heller ikke tom innboks i utgangspunktet?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) on. 19 mars 2008 16:51 Privat melding

Uflax:

Bare få oppmerksomheten på deg ved å si noe :P .

Tja, tom innboks eller ikke er vel irrelevant i denne sammenhengen :) .

Skjult ID med pseudonym JanAudun on. 19 mars 2008 17:14

Uflax): Hvorfor er sjangsen mindre å få brev etter en slik uttalelse? Tåler ikke brukere få høre hva vi observerer da kan dem heller la være skrive. Det sier mye mere om de som velger å tro at jeg er slik i virkeligheten. For dem som kjenner meg, det finnes faktisk noen personer her inne på sukker.no som har hatt nære bekjentskaper med meg tidligere. Som garantert vil oppfatte meg som egentlig svært positiv og drømmemann nr.1 for enkelte. Jeg er enkelthet ingen dømmende person, men svarer utifra hva vi opplever på slike steder.

Det er jo lov å si ifra. Men jeg er soppas ærlig at jeg står frem med åpen profil og bilde når det gjelder denne saken. Fordi jeg ikke er en person som mener det stikk motsatte av hva jeg selv vil tro. Slik at mennesker selv ikke skal tvile på hvem jeg er. Men husk at en sak er en sak, det er ikke en person.

Jeg er fullstendig klar over hvordan slike nettsteder brukes. Jeg har prøvd det meste når det gjelder internet og kan med enkelthet fastslå at "INTERNET" ikke er "REALITY-".) for saken er så sann den er at den virkelige personen må oppleves i IRL for å få bekreftet hvordan en person egentlig er med tanke på kjemi (personlig tiltrekning).

Skjult ID med pseudonym Doc on. 19 mars 2008 18:28

Takk Jan Audun, det var jo et meget oppklarende innlegg

(mann 42 år fra Oslo) on. 19 mars 2008 22:23 Privat melding

Hmm, etter en pause fra forumet her tar jeg en kikk.... og temaene er stort sett de samme.

En kommentar til når online dating ikke funker. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen...online dating vil forløpe seg veldig forskjellig om du er jente eller gutt. Tviler dere på dette, sjekk med noen dere kjenner real life fra det motsatte kjønn som er på sukker eller lignende.
En ex av meg testet sukker for et års tid siden. På 1 måned hadde hun 80 "interessenter"... flere enn meg og 2 kompiser til sammen, og vi hadde vært der i flere måneder. Gutter initierer, jenter selekterer, dette er hovedlinjene... Punktum!
Derfor tar jeg det ofte med en klype salt når jenter skal trøste gutter som "ikke får det til" på nettet, som i dette tilfellet.

Når det er sagt, det ene er ikke nødvendigvis enklere enn det andre. Gutter blir motløse av mangel på respons, jenter skeptiske til gutters motiver og "overveldet" av pågangen.
Den eneste løsningen til dette, som ofte brødmannen er inne på, dog jeg er ikke alltid like enig i hans noe vel bombastiske følelsesløse tilnærming til "problemet"; Fortsett å prøv og rist av deg eventuelle avslag det er flere fisker i havet, ha alltid kontakt med flere jenter samtidig, og ta pauser når du er lei. Da kan du bare håpe at jentene er easy going nok til å gi deg en ærlig sjans.
Personlig har jeg møtt flere av dem via sukker, men de vokser absolutt ikke på trær.

Skjult ID med pseudonym femme to. 20 mars 2008 00:04

Enig med mrkrølle her.

Det er alltid noe man kan gjøre selv, ref BM, men noe realisme skader heller ikke i vurderingene av hvem man bruker tid på og hvem man faktisk passer sammen med.

Skjult ID to. 20 mars 2008 12:08

Et tips: Det funker IKKE med "ferdigtrykte" brev som pumpes ut i hopetall..Har flere venninner her inne og vi har mange ganger opplevd å få nøyaktig samme (lange og tilsynelatende personlig) mailene fra en person. Det går rett i "bøtta" for min del..

Skjult ID med pseudonym The Rock to. 20 mars 2008 12:41

Ok,"Skjult ID", jeg tar hintet ;) Skal slutte å spamme jentene heretter...

Skjult ID med pseudonym Smily to. 20 mars 2008 12:45

hihihi... jeg fikk nylig en meld hvor det sto øverst hvem andre som også hadde mottat samme meld.
Bare ristet på hode og slettet den ,uten så mye som et blikk på profilen...

Skjult ID med pseudonym bytheway to. 20 mars 2008 12:49

... til skjult ID:
disse lange tilsynelatende personlige mailene. Da spør jeg deg om hvor mange forskjellige måter du kan skrive om deg selv og ting som opptar deg. Noen ganger er mailen satt opp med noe "alle får", men gjerne sammen med noe relatert til jentas profil. Utgangspunktet dere jenter gir oss i profilene er forresten heller ikke så varierte , så mulighetene for variasjoner krymper. I nesten alle profiler leses (ja i en og samme profil også) det ofte: *aktiv, men liker også en kveld på sofaen *tar gjerne en fest, men også en kveld bare vi to *en tur i marka, men liker også det urbane *blalala, men synes også .....
Skal vi være oss selv hver gang, eller skal vi late som vi leser noe annet i profilene deres?

God påske!

(En story sier at hvis en ting gjentas mange nok ganger (f eks på et utested), så blir det napp til slutt) :)

Skjult ID med pseudonym Smily to. 20 mars 2008 12:56

@mr krølle ... hvordan kan du bare si at sånn er det .??... jeg er ,som du kanskje vet, jente og har vært her inne i et år til sommeren .Jeg har ikke akkurat friere på rekke og rad her... Det har blitt en del pågang på profilen min pga det nye profilbildet (mitt lille prøve prosjekt) men kan ikke si at jeg får så mye meld ... og som oftest får jeg ikke svar på de meld jeg sender...
Men gir ikke opp for det jeg da ;oP

Skjult ID med pseudonym Solan_g to. 20 mars 2008 13:10

Men herregud da.. Er dere helt bortreist jenter..???

Skjønner dere ikke at gutten prøver å samle seg et uskyldig lite harem......!!!!

Hva er vel bedre da enn å finne en knippe med jenter med sammenfallende interesser???

Ergo: Samme mail til alle og se hvem som svarer.... Da har man et godt utgangspungt å jobbe ut i fra *ler*

Skjult ID to. 20 mars 2008 13:24

bytheway: Jeg snakker om mailer om er helt ordrett like (klipp og lim) , og som inneholder mange komplimenter til meg (tekst og bilde), tilsynelatende personlige. Når jeg hører at de tre jeg kjenner her inne har fått nøyaktig samme melding, på akkurat samme tidspunkt, kan en jo bare tenke seg hvor mange meldingen er sendt til...Da blir det litt komisk for meg.. Og dermed også ganske uinteressant. Bare et lite tips til trådstarter som klagde over manglende respons...

(mann 46 år fra Rogaland) to. 20 mars 2008 13:58 Privat melding

Hvor troverdig er en profil her inne egentelig . Til og med bilder stoler vi ikke på .

Hva betyr for eks utadvent , easy going , snill , lett å prate med og at utseende betyr mindre enn det indre for dere damer ?
Dette finner man så å si i 99% av profilene til ei dame .


Betyr det egentelig at dere ikke er utadvente mot andre enn venner og kjente , at dere ikke er noe snillere enn andre , Å at dere overhode ikke er lette å ha med å gjøre og at utseende betyr allt .

Skjult ID med pseudonym Doc to. 20 mars 2008 14:31

Krølle har 100 prosent rett i sitt innlegg

(mann 46 år fra Rogaland) to. 20 mars 2008 14:56 Privat melding

Ja sett fra en manns perspektiv så er han "spot on" , men bare vent til Hmmm og Zitelle logger på da blir det nok ikke så rett likevell lol .

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 mars 2008 14:57 Privat melding

Tar en Nostradamus her og antar at Zitelle sier seg helt enig. Hun virker fornuftig.

(mann 46 år fra Rogaland) to. 20 mars 2008 15:01 Privat melding

Ja det er hun . Men ville bare terge litt .

Skjult ID med pseudonym lilje78 to. 20 mars 2008 15:07

Joda JanAudun, jeg har fått MYE mer svar på mine profiler andre steder, men jeg er utrolig lei av å kaste bort tida mi på å skrive med folk som ikke fylle mine krav. Nå hørtes jeg veldig kravstor ut, men jeg vil ikke ha en fraskilt helgepappa eller en som røyker/snuser og siden jeg har høyere utdannelse ser jeg helst at han også har det. Her på sukker slipper jeg unna å prate med de som 100% sikkert ikke passer meg. På andre nettsteder skriver folk uten å gidde å lese profilen, det gjør de sikkert her inne også, men da har man noe å gå etter siden de har denne relasjonsprofilen her inne.

Skjult ID med pseudonym mrkrølle to. 20 mars 2008 15:08

@smiley: jeg sier at dette er hovedlinjene for hvordan det funker innen online dating. Jeg er rimelig sikker på at når du sier "blitt en del pågang på profilen min pga det nye profilbildet". Bare der er du nok langt over den responsen de færreste gutter kan forvente. Jeg kjenner til hvordan gutter slenger hjerter i øst og vest. Tipper du har fått noen.

Og hva kan egentlig jeg gjøre, av lignende art? Legge ut bilde av meg selv i bar overkropp... selv om jeg er godt trent kan jeg ikke akkurat se at det vil ha noen spesiell effekt. (og ja... jeg har prøvd det...i 4-5 dager, fordi jeg glemte å fjerne bildet etter å ha vist det til ei jente. Resultatet var noe sånt som 30 besøk, 0 meldinger, med unntak av ei som lurte på hva i all verden jeg mente med å ha et slikt bilde på profilen min og kalte meg en skrytepave)

Altså, jeg vil ikke virker bitter. Jeg er vel en av de gamle traverne her og har hatt mange positive opplevelser. Alle jeg har møtt har vært kule på sin måte. Men damn..... det har stort sett vært en vanvittig jobb å finne dem.
En jobb som ingen jente kan forstå... mener ihvertfall jeg. Og før dere farer opp... ja, jeg vet det kan være minst like vanskelig for dere å finne "drømmekjæresten". Men jeg snakker om jobben med å det i hele tatt å finne noen kule easy going jenter som jeg kan ha et spontant møte med. (tolk det som dere vil.. men jeg snakker ikke utelukkende om sex)

For å sitere ei venninne av meg... kanskje hun til og med leser dette: "stakkars dere, vi kan bare knipse... men dere må faktisk vise noe, personlighet og greier"

Skjult ID med pseudonym lilje78 to. 20 mars 2008 15:10

Gir opp.
Har du prøvd å bytte profilbilde. Jeg finner stadig gutter som ser betydelig penere ut på bildene i albumet sitt enn det de har valgt som profilbilde. Dessverre er bildet ditt det første folk ser og det er det som gjerne vekker interessen hos folk, men heldigvis er vi forskjellige og tiltrekkes ikke av de samme.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 mars 2008 15:15 Privat melding

lilje:

Du ser faktisk ikke hvor sant det mr. krølle sier er for majoriteten?

(mann 41 år fra Hordaland) to. 20 mars 2008 15:25 Privat melding

mrkrølle har som alltid noen velvalgte ord å komme med. Som BM er inne på er det virkligheten for svært mange menn som blir tegnet opp i hans innlegg. ( Det er ikke syting å slå fast dette faktum, men kan kanskje være en trøst for de som sitter å føler seg veldig alene med null respons. )

Skjult ID med pseudonym lilje78 to. 20 mars 2008 15:25

Mr.krølle. For oss uatraktive kvinner er ikke kø av kontaksøkende menn et veldig stort problem. Jeg velger å tro at i 2008 så er jentene like på hugget for å finne en partner som gutta er. Det hadde vært spennende å finne ut forholdet mellom gutta og jentene når det gjelder å ta kontakt med hverandre, jeg for min del tror forholdet er ganske lik. Det er lett å tro at egen erfaring er gjeldene over hele fjøla. Personlig så er det stort sett jeg som tar kontakt med gutta og får kanskje kontakt med 1 pr. 15 brev jeg sender ut. Jeg sender brev til de jeg tror jeg kan passe sammen med og som passer meg. Jeg skyter ikke blink så ofte, men der ute er det også en gutt til meg, jeg må bare finne han først.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 mars 2008 15:29 Privat melding

"Jeg velger å tro at i 2008 så er jentene like på hugget for å finne en partner som gutta er."

Er jo kjempekoslig å velge å tro det, men det gjør det langt fra sant. I min erfaring er det langt i fra sant, ut fra folk jeg selv kjenner og egen erfaring.

Er såklart snakk om generaliseringer her, det er såklart noen individer som ikke faller inn under dette, men majoriteten gjør det.

Du har alltids den sinnsyke burugla med glassøye, pukkelrygg, trebein og hårete nesebor som virkelig ikke får noen brev i det hele tatt.

Men det er ikke spesialtilfeller vi snakker om.

Skjult ID med pseudonym Smily to. 20 mars 2008 15:32

Jeg gir også opp.... må bare komme med et siste skrik : Det krølle sier gjelder bare en LITEN PROSENT AV JENTENE...!!!!!
De fleste av oss må "slite" like mye som gutta!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Doc to. 20 mars 2008 15:33

Bare så det er sagt; jeg synes det er særdeles patetisk å sutre på forumet over manglende interesse fra damene her inne. Har man ikke draget ellers, så får man det heller ikke på sukker. Den eneste forskjellen er vel at markedet blir en del større. Poenget til mr Krølle er jo bare at innsatsen vi gutter må legge ned for å oppnå kontakt, er en helt annen enn hva som er tilfelle for "tilsvarende" jenter. Jeg har lest en del innlegg på forumet i det siste, og det slår meg hvor klarsynt både mr Krølle og Brødmannen er. En spade er og blir en spade!

Skjult ID med pseudonym mrkrølle to. 20 mars 2008 15:34

Godt poeng, Daytona. Hensikten er ikke å syte, men å bidra til en forklaring og trøst til de som måtte ha behov for det. Dette er noe som gjelder veldig mange menn innen online dating. I "real life" også, men online dating er den litt mer ekstreme utgaven av "real life".

Et tips: hvis du er normalt morsom og velformulert... se etter noe du kan ta tak i, enten i teksten eller bildene. Skriv noe artig eller noe som skiller seg ut. Finner du ikkenoe, har ikke jenta gjort sin del .Klikk videre til neste profil! Dette har blitt min policy.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 mars 2008 15:37 Privat melding

Liten prosent?

Ser du normal ut eller bedre er det bare å lage en profil på en av nettstedene, legge ut et halvgreit bilde, og brev ramler inn. Noen får masse brev, noen får mindre. Tar du en kar som ser helt normal ut, samme innholdet i profilen som den tidligere nevnte jenta, og slenger den opp, så sittern der med tom innboks.

Klart det er 98% idioter som skriver disse brevene til dere jenter, jeg sier ikke at det er LETTERE for dere å treffe noen spesielle enn det er for oss. Dont get me wrong.

Skjult ID med pseudonym Smily to. 20 mars 2008 15:44

BM... nei det detter ikke inn meld ... har du noe bevis.... blir bare oppgitt her !!!at dere ikke er intresert i å se det jentene her inne skriver.. bare lager deres egne konklusjoner!!
Og ja , det er like vanskelig å finne kjæligheten uannsett om du er mann , dame .. rå kjekk/super deilig elller bare vanelig.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 mars 2008 15:46 Privat melding

Noe bevis? Nei ikke annet enn venninners og venners erfaringer og egenerfaring.

Sleng opp en profil på nettby, skriv noe vås i profilteksten, sleng inn et bilde av ei helt grei jente, og vent på svar.

Gjør det samme med en helt normal vanlig kar som bilde.


Do your own research, fortell oss hvordan det går :) .

(mann 46 år fra Rogaland) to. 20 mars 2008 15:50 Privat melding

@ lilje

Skal man se på dette litt klønete så må man dele opp profilene i pen , penere og penest .

Vert nivå har sine krav og spesifikasjoner . Værre blir det da noen sikter høyt . Det at det indre teller mest er bare en skrøne som vi liker å uttrykke oss med for å ikke virke selvopptatte og kravstore . Det som er felles for oss alle er at vi først og fremst er opptatt av utseende . Så kommer det indre etter på . Faller man ikke i smak visuellt så er muligheten for å oppnå kontakt svært liten . Dermed så spiller det nesten ingen rolle hvor grei en er . Det er ikke det som fanger oppmerksomheten først .

Skjult ID med pseudonym Doc to. 20 mars 2008 15:52

Det er helt korrekt Rebel

Skjult ID med pseudonym mrkrølle to. 20 mars 2008 16:01

@rebel: Hehe... den der fortjener en egen tråd...

Utseendet/attraksjon er ekstremt viktig. For begge kjønn. Men jeg vil påstå at det ikke bare handler om pen eller mindre pen. Det handler kanskje enda mer om typer.
I mitt eget tilfelle vet jeg jo helt klart hvilke damer jeg har mest drag på, basert på idealene de har. F.eks liker de Bruce Willis, er jeg kjapt ute av dansen... liker de f.eks Justin Timberlake er jeg ofte med helt med inn til mål!

Dette handler jo om selvinnsikt, mener jeg. Ikke nødvendigvis negativt, men noe å ta til etterretning. Jeg har samme greia, når jeg blir interessert i jenter. Giselle Bundchen... bleh! Winona Ryder... mmmmm.

Skjult ID med pseudonym Daytona to. 20 mars 2008 16:02

Smily: Et lite hint om forskjellen for menn og damer på sjekkemarkedet får du ved å ta med deg en kompis som ser like bra ut eller bedre enn deg. Deretter kan dere gå ut på et vellfyllt utested og si følgende til minst femti personer hver, av motsatt kjønn: Jeg er så utrolig ensom og har ikke lyst å gå hjem alene i natt, er du fri?

Et veldig banalt eksempel selvsagt, men det sier noe om hvilket kjønn som må jobbe hardest, det er ikke så veldig ulikt her på nett.

Rebel66: Ja!

Skjult ID med pseudonym lilje78 to. 20 mars 2008 16:09

Rebel, det har du sikkert rett i. Jeg skal finne et bedre profilbilde når nettdatingpausen min er over. Alle har en vikel de ser litt bra ut i, var det en som uttrykte her inne, jeg får leve i den troen. Jeg får jo besøk av gutta, så bildet mitt er ikke helt avskrekkende, da blir det litt verre med det som står skrevet. Noe hindrer i hvertfall gutta å ta kontakt, mulig det er mitt litt "usikre" tilværelse mellom utdannelse, jobb og bosted.

(mann 46 år fra Rogaland) to. 20 mars 2008 16:15 Privat melding

@ mrkrølle

Men er det mulig å se utifra en profil hvilken type disse damene vil fatte interesse for ?

Jeg var ikke helt med på måten du sammenligner oss med andre idialer . Man må vel oppnå kontakt først må man ikke det !

Men jeg er enig i det du seier. Man kan jo tildels lese mye ut av en profil for å danne seg et bilde om det er noen vits å sende brev . Men om man tar steget så vil nok det visuelle telle mest med eller uten hår .

(mann 46 år fra Rogaland) to. 20 mars 2008 16:20 Privat melding

@lilje

Mulig det kan hjelpe . Men det viktigeste er at du legger med et bilde som du liker og som viser oss den du vil at vi skal se . Det som jeg føler er viktig med en profile, er at den gir et bilde av hvilken person du er . Dvs måten du ønsker å vise deg som . Måten du formulerer og uttrykker deg på . Det er vel så viktig som hvilke interesser du har osv . Formulering og uttryksmåter gir oss et bilde av personlighet .

Skjult ID med pseudonym Smily to. 20 mars 2008 16:21

@daytona.... hahahhahahahahhah ..... Det er jo ikke det samme i det hele tatt... hadde jeg gjordt det hadde jeg nok ikke gått hjem alene ,mens kompisen hadde nok godt hjem med to store blåveiser....hihihi...
Men føler ikke det er det samme fordi det hadde vært for en natt og ikke noe langvarig. Der vil jeg si vi står likt...menn og kvinner.

Skjult ID med pseudonym mrkrølle to. 20 mars 2008 16:26

@rebel: funker best hvis du vet litt om jenta... ex´er osv.
Det var mer et teori angående attraksjon, ikke nødvendigvis online dating "kontaktprosedyre".

Men på nettet går jeg oftest etter de "søte". Har alltid likt meg bedre sammen med de, og har også best sjans på de.
"Cuteness" er relativt enkelt å oppdage... type ansikt, måten de poserer på osv.

(mann 46 år fra Rogaland) to. 20 mars 2008 16:32 Privat melding

Hehe mrkrølle da er vi to .

Jo da ellers så skjønte jeg poenget ditt .