Alle innlegg Sukkerforum

Nettdatingens forbannelse

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun ti. 4 okt. 2011 23:12

Som en veteran i nettdatingsverdenen, klarer jeg ikke å la være å tenke på profiler nærmest som biler i en bruktbilhandel. Det er utrolig lett å se feilene, men det er desto vanskeligere å se forbi dem. Type, oppgir hun ett trekk som skurrer litt, havner hun lett i "glem det"-boksen. Det kan være treningsvaner, det kan være at hun har hund, det kan være at hun har feil musikksmak. Men, ærlig talt, er dette egentlig ting man bryr seg om i andre sammenhenger?

Nei, oktoberforsettet mitt er å være mindre kritisk.

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 4 okt. 2011 23:17

oktoberforsettet mitt er å prøve å bli litt aktiv, og ikke bare sose rundt på forumet ;)

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 4 okt. 2011 23:20

Burde jeg ha et oktoberforsett også nå?

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 4 okt. 2011 23:20

@Paraply tir 4 okt 23:20
Jepp :)

(kvinne 42 år fra Østfold) ti. 4 okt. 2011 23:31 Privat melding

Jeg kjenner problemet... Som språklærer er det vanskelig å se forbi dårlig språk eller mangelfulle kommunikative evner, og jeg sliter også veldig med dem som mangler interesse og engasjement for samfunnet vi lever i. De trenger ikke være enige med meg, men NOE må de tenke om den verdenen de lever i.

Når det så ramler inn meldinger fra menn som faller utenfor, prøver jeg å tenke "det gjør ikke noe, dropp fordommene", men jeg får det ikke til å vare. Det kan bli en date eller to, men så blir forskjellene for store. Akkurat de punktene er så viktige for meg!

Så - finner du noe som fungerer, send det over! :-)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 5 okt. 2011 01:03

TS: Hvordan funker det så langt?

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 5 okt. 2011 01:10 Privat melding

Det der tror jeg gjelder mest for de som bor i Oslo, Bergen, eller Trondheim som får opp helt sikkert overveldende mange profiler.

(mann 50 år fra Buskerud) on. 5 okt. 2011 03:26 Privat melding

@ lillah

enn om det betyr at én (ei) er litt lenger singel,
synes jeg det er verdt å følge hjertet sitt. Gjør du det, er det greit å takke nei.

Er det derimot bare hodet ditt som takker nei, kunne en revurdering muligens hjelpe.

Det går an å lure hodet, men ikke hjertet.

Takk for ærlig innlegg !

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 5 okt. 2011 18:45

Hjertet mitt har ikke så mye det skulle ha sagt. Her er det kun hjernen som regjerer!
Og hjernen er flink til å eliminere jenter. Dog er jeg fleksibel og det er vel et større problem å støte på ei som liker meg enn ei som jeg liker. :P

(mann 44 år fra Akershus) on. 5 okt. 2011 19:42 Privat melding

@Lillah: Jeg er veldig enig med deg. Selv er jeg kanskje mer opptatt av semantikk enn grammatikk, og mener det må være mulig å i det minste bygge komplette setninger. Helst komplette setninger med mening. Om de ikke gjør det, så ville det aldri fungert med meg uansett hva hjertet mitt sa - hodet hadde vært irritert, og det hadde til slutt ødelagt forholdet. Jeg synes faktisk det er *positivt* med en partner som har områder hun er forskjellig fra meg, for så lenge det er et gjennomtenkt standpunkt har man mange spennende diskusjoner foran seg. Dessverre er det da også mange som tror at mening med diskusjon er å omvende den andre, men der er i hvert fall jeg uenig...

Skjult ID med pseudonym neptun on. 5 okt. 2011 22:43

@Lillah
Selvsagt er det noen ting som er viktigere enn andre. Men det gjelder å finne det som faktisk er viktig og det som er mindre viktig - og gi blaffen i det siste. Hvis hun ikke har lest en bok siden hun gikk på skolen, så er det viktig for meg, men om hun gleder seg som en unge til vinteren kommer, er ikke det like viktig - selv om jeg helst skulle likt å gå inn i et hi et stykke uti november for så å komme ut igjen når snøen begynner å smelte.

Skjult ID med pseudonym bat on. 5 okt. 2011 22:50

Er det en forbannelse, eller er det egentlig besettelse av en demon det er snakk om? :)

(mann 34 år fra Rogaland) on. 5 okt. 2011 23:15 Privat melding

Å skrive på dialekt er grusomt, krever jo så vanvittig konsentrasjonsevne til å bare prøve å forstå kva som står der. Ein greier jo ikkje i det heile tatt å kose seg over meldinga då.

Skjult ID med pseudonym uff on. 5 okt. 2011 23:45

Merker jeg har et tilbakefall til den klassiske tabben - snublet over en profil som jeg ikke klarer å gå bort fra, og sitter og lurer på om jeg skal skrive til henne og i så fall hva. Sikkert lukket og åpnet den profilen et par dusin ganger siste to dagene :)

Ingen perfekt match, og det er et par ting som virkelig ikke er ideelle, men ett eller annet fenger og da vet jeg at da må jeg jo for faen bare ta kontakt. Får sikkert ikke svar, men man må jo prøve...

Skjult ID med pseudonym neptun on. 5 okt. 2011 23:53

@uff
My point exactly. Nå har jeg bestemt meg for at om jeg vil ha kontakt, så tar jeg kontakt. Og om man ikke får svar, hva så? Det får man i hvert fall ikke om man ikke tar kontakt.

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 6 okt. 2011 00:02

@uff
Vet hva du mener. Dog er jeg bare innom 2 ganger før fornuften slår inn og sier; "Du Powpow, denne jenta, hun er ikke ute etter en som deg.". Og vips, så er problemet løst og jeg slipper å finne på noe å skrive.