Alle innlegg Sukkerforum

Etter en date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten on. 5 okt. 2011 07:40

Når man har vært på date eller har hatt en date hjemme hos seg selv, skal man da alltid sende en sms etter vedkommende er gått ? Takker for daten og at det var koselig eller at dersom man ikke vil noe mer sender avslag til neste date evnt? Eller skal det gå noen dager ?

Skjult ID med pseudonym lime on. 5 okt. 2011 08:11

Det er da denna 3 dagers regelen men for min del uansett om jeg syns daten gikk knall eller ikke er det hakke mere sjarmerende hvis han sender en sms og takker for daten etc feks når jeg sitter åp toget hjem fra byen da viser det meg at han oppriktig er intresert. For min del liker jeg gutten skikkeli godt driter jeg i regelen og sender sms anyway..og var daten skikkeli ille så er det jo ganske fair å takke for daten men si at man feks ikke hadde rette kjemien man må jo ikke lyve liksom :P :)

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 5 okt. 2011 08:11 Privat melding

Folk praktiserer så mangt. Jeg synes det er god folkeskikk og høflighet å takke for kaffen/møtet/kvelden/daten, og gjør dermed det. Andre har andre standarder og det er ikke sikkert at min måte er den beste alltid. Det har hendt at enkelte menn har vært litt mer innbilske enn nødvendig og tolket en slik takk-for-sist som overdreven interesse fra min side, uten at det har vært tilfellet. Men jeg liker å få takk-for-sist-meldinger selv, så da fortsetter jeg å gjøre mot andre som jeg vil at andre skal gjøre mot meg.

Skjult ID med pseudonym TuppeLiten on. 5 okt. 2011 08:39

Her er det snakk om 6 daten, så aner ikke helt :o( Forvirret mhm en smule....

(mann 44 år fra Akershus) on. 5 okt. 2011 08:56 Privat melding

Jeg gidder ikke følge noen slike "regler". Er jeg interessert, så viser jeg det. Er jeg ikke interessert, så kan det ta noen dager før jeg gir lyd fra meg. Om noen mister interessen fordi jeg viser interesse, så får det heller være.

Som svar til det du skriver over:
1. Om det var hyggelig, så ville jeg sendt en melding ikke så lenge etter og takket for daten
2. Om jeg hadde vært interessert i mer, så hadde jeg skrevet det der og da. Hadde jeg ikke vært interessert, så hadde jeg tatt det med i #1 (type: "Tusen takk for en hyggelig middag. Du er en kjempekoselig gutt/jente/esel som jeg virkelig føler at jeg kan være meg selv sammen med. Dessverre føler jeg kanskje at vi er mer som kompiser enn noe annet, og hvis du føler det samme hadde det vært hyggelig å ta en øl og spille biljard en dag.")

Da er det i det minste klart hvor du er og hva du vil...men det er mange meninger om hvordan det skal gjøres, men jeg liker ikke å holde noen på pinebenken...

(mann 38 år fra Østfold) on. 5 okt. 2011 11:54 Privat melding

Vil du sende en sms, så gjør du det. Og du kan faktisk skrive akkurat hva du vil også.

Vil du ikke sende en sms, så gjør du det ikke.

Det er ikke vanskeligere enn... Enn man gjør det til selv.