Alle innlegg Sukkerforum

E det vits i gi et fohold som tar slutt en annen sjangs?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym FantOnOmeT on. 5 okt. 2011 19:20

E det vits i gi et fohold som tar slutt en annen sjangs? Som den rasjonelle typen eg e tror eg det vil fungere omtrent som det gjorde, og det vil ta slutt igjen senere. Men "hadde" det bare fungert ville alt vært kjempe flott og det e jo det eg ønsker helst. Ka tror dere? :)

Og e d noen som har gode erfaringer fra sukker? E litt skeptisk til nettdating skal være det store. Men det e jo fryktelig mange herlige jenter her. Og det e jo mye mindre stress enn å gå på byen ;p

(mann 47 år fra Oslo) on. 5 okt. 2011 19:24 Privat melding

Har opplevd det selv en gang, og det fungerte flott da vi ble sammen igjen ettersom vi også måtte ta et lite oppgjør med det som skar seg første gang.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 5 okt. 2011 19:28

Du har iallefall ikke noe sikkert svar før du har prøvd:) Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym stjerne* on. 5 okt. 2011 19:35

Er enig med de over her...gi det en sjangs til, om det er det du har lyst til:)
Om det skulle skjære seg igjen, vet du for sikkerhet at det ikke er riktig uansett.
Prøver du ikke, vil du alltid gå rundt å lure på om det faktisk kunne ha fungert...

Jeg har også erfaring med dette..alltid greit å gi noe bra en sjangse til:)
Men selvfølgelig er jo det å snakke sammen om hva som gikk galt,veldig viktig for at det skal lykkes bedre andre gangen:)

Skjult ID med pseudonym McCloud on. 5 okt. 2011 19:38

Vi kan svare både ja og nei.
Det egentlige svaret er vel det bare du som vet.

Skjult ID med pseudonym Z on. 5 okt. 2011 19:40

Kommer an på hvorfor ting ble slutt og grad av respekt for hverandre mens dere var sammen synes jeg.

Men for meg er det også hevet over enhver tvil at om man virkelig satser på hverandre og "bestemmer seg", må man starte om igjen....og om igjen.......................og om igjen mer enn en gang. Det er jeg glad for, egentlig.

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 5 okt. 2011 19:55

Selvsagt er det ikke noe poeng. Er jo en grunn til at det ble slutt/ikke fungerte første gangen. Blir ikke noe bedre andre, femte eller tiende gangen.

Skjult ID med pseudonym Z on. 5 okt. 2011 19:58

Uenig, Powpow. Andre gangen kan det gå bedre.
Men svært skeptisk til femte eller tiende gangen om det blir SLUTT, ja :-)

(når jeg sa "starte om igjen", mente jeg selvsagt mental nullstilling om man f.eks er samboer/gift)

Skjult ID med pseudonym jente, 30 to. 6 okt. 2011 00:42

Z; du er så vanvittig klok, det du sa i ditt innlegg kl 19:40 er så riktig, så riktig; Hvis man vil satse på hverandre, må man starte om igjen... og om igjen... og om igjen... Det er det som er feilen i dagens samfunn. Man går bare videre om man opplever humper i veien. Oppskriften på et lykkelig ekteskap er å bli forelsket igjen og igjen.. i samme person... og være villig til å satse, til å holde ut i stormen, for det kan fint gå over. Noen FÅ FÅ par er så heldige å treffe sine ulitmate match, og opplever ikke de store konfliktene i løpet av samlivet, men de er nok veldig tolerante av seg, begge to. Vi andre må nok finne seg i å jobbe for det...

Nesten alle par jeg kjenner i dag har hatt en pause/det har blitt slutt. Men likevel er de gift/sammen etter flere år i dag, tror faktisk det er helt naturlig med noe slikt, i hvert fall om man blir sammen i ung alder.

Kanskje er dette ønsketenkning, jeg treffer eksen min, som jeg var sammen med i tre år, i morgen etter at han har vært borte i en måned. Det ble brått slutt for fire år siden, men tror det er noe på gang igjen mellom oss... wish me luck ;)

Skjult ID med pseudonym tdh to. 6 okt. 2011 00:51

"Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results." - Albert Einstein
Nå har de vel kanskje motbevist E = mc2 så da er det sikkert en sjanse :)

Måtte kjærlighetsguden være på din side :) Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Sexything ti. 18 okt. 2011 12:18

Jeg vil ha flere tanker omkring dette. Anyone?

(mann 44 år fra Akershus) ti. 18 okt. 2011 12:25 Privat melding

Det kommer jo litt an på hvorfor det skar seg. I mitt forrige forhold var det to ting som gikk igjen. Den ene var politisk syn. Jeg liker å diskutere politikk, selv om man er uenig - det gjorde ikke hun. I alle sammenhenger, bortsett fra politikk, var hun enig i at vi bare skulle droppe ting som provoserte den andre ;)

(kvinne 38 år fra Hordaland) ti. 18 okt. 2011 14:18 Privat melding

Tvilsomt...

(mann 51 år fra Oslo) ti. 18 okt. 2011 14:48 Privat melding

Nei

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 18 okt. 2011 14:54 Privat melding

HerrFekt; det kunne da ikke ha fungert flott andre gang- for du er jo her...?

Skjult ID med pseudonym clementine ti. 18 okt. 2011 14:57

Umulig og si, kommer helt an på hvorfor det ble slutt.
Men hvorfor ikke bare prøve og se!
Ofte skjønner man med engang hvorfor det ble slutt, men av og til, som noen over her erfart,,,ja så går det mye bedre andre gangen fordi man har skjønt et og annet !

Ofte skorter det vel på at man ikke snakker åpent nok om hvor skoen trykker?

Skjult ID med pseudonym Me ti. 18 okt. 2011 15:05

Om det er hverdagen som knirker, så tror jeg ikke det er mulig å endre det, selv om man er enig i hvorfor det gikk alt og hva man skal gjøre annerledes. Man greier det ikke selv om man vil. Dersom det er noe som var viktig da, men som ikke er viktig nå lenger eller dersom noen rammer eller forutetninger har forandret seg, kan det selvfølgelig gå bra.

Eks.: Han er fjern og gir henne lite oppmerksomhet og kjærtegn over tid. Det blir slutt. Han vil tilbake og lover å gi mer oppmerksomhet framover. INGEN TRO PÅ BEDRING PÅ LANG SIKT. Et mønster mellom to parter er vanskelig å endre.

Han kan aldri planlegge ferier eller helgr før han ser om jobben kanskje trenger ham. Det blir slutt. Han er lei av jobben, og føler at han stadig blir utnyttet. Han bytter kanskje jobb til og med og snur på egne prioriteringer. TROR AT DET KAN FUNGERE i slike tilfeller.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ti. 18 okt. 2011 15:13

Jeg ville aldri gitt noen av exene en sjangs igjen.. feilene i de forholdene er utilgivelige. Men jeg ser ikke poeng å gjøre det slutt når det er bagateller som får en til å ville bryte. Da snakker man sammen, ytrer hva man ønsker fra situasjonen. Og vice versa... Jeg tok opp ting med mine exer, men der ble det bare værre.... Da er det dømt... Men ser ut som det har funket fint for meg det :p

(mann 47 år fra Oslo) ti. 18 okt. 2011 16:26 Privat melding

iukulele:
Joda, fungerte mye bedre andre gang. Andre og naturlige faktorer som gjorde at det tok slutt etter noen år da, bl.a. utenlandsstudier for min del. Og HURRA, jeg kan endelig skrive innlegg fra relefonen min! :-D

Skjult ID med pseudonym koffert ti. 18 okt. 2011 16:58

nei

(mann 40 år fra Oslo) ti. 18 okt. 2011 17:34 Privat melding

Forsøkte tre ganger med sukkereksdama.... ;) Fant vel ut at det ikke funket uansett... Det er utrolig kjipt... Nå er vi bare venner... men det å skulle være venner med ekser er jo litt kjipt det også. Litt som å si "Sorry, hunden din døde, - men du kan beholde den!"...

Nuvel.... jeg er jo venner med ekskone, eksdame, og sukkereksdame nå - så nå har jeg tre "kjærester" jeg ikke kan hoppe i køya med.... HURRA!!! (Og ja - alle tre veit at jeg tenker det,,,,,,, )

(mann 38 år fra Oslo) ti. 18 okt. 2011 18:40 Privat melding

Sier meg enig med Einstein.

Og ler hysterisk av X-Reveurs hundemetafor.

Skjult ID med pseudonym HerrFekt ti. 18 okt. 2011 18:41

X-Reveur:
Prisløst! :-D

(mann 35 år fra Rogaland) ti. 18 okt. 2011 18:59 Privat melding

Nei, det finnes så mange kjekke jenter der ute som ein kan ha det mykje kjekkare saman med.

Skjult ID med pseudonym helten ti. 18 okt. 2011 19:12

Det kan funke, litt avhengig av hvorfor det ble slutt. Litt tid alene kan få folk til å reflektere over forholdet og skjønne at egentlig var det veldig bra og hvis man er motivert for å gjøre de rette endringene så kan det fungere.

På den annen side har jeg prøvd dette, og selv om det holdt i 5 år til (som var bedre enn før "pausen"), så ble det jo slutt igjen.

Skjult ID med pseudonym Me ti. 18 okt. 2011 19:26

Hunden din døde - men du kan beholde den! Ja, det var ukas beste metafor! ;-)