Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym ja to. 6 okt. 2011 10:06

Hei, jeg er ei jente som har hvert i et ustabilt forhold i ca 7 år, med mye løgn og utroskap, dette har medført at jeg har hvert redd for å gjøre ting jeg har blitt bedt med på, fordi da kunne min partner kanskje være utro. dette har igjen medført at jeg har mistet mange gode venner, og sitter alene igjen. Nå som det har gått opp for meg at jeg ikke vil leve sånn, hadde det hvert hyggelig å hatt noen som en kunne finne på ting med, da tenker jeg ikke bare som partner men også venner av begge kjønn. Jeg regner med at jeg ikke er alene om å stå i en lignende situasjon, så om det er flere som ønsker en venn veninne er jeg her. :-))

Skjult ID med pseudonym ulv to. 6 okt. 2011 10:10

Man kan vel aldri få for mange venner? :)
Kanskje lettere for folk å gi deg positiv respons hvis du forteller litt mer om deg selv, spes hvilken landsdel og aldersgruppe du tilhører ;)

(mann 44 år fra Akershus) to. 6 okt. 2011 10:12 Privat melding

Forsiktig. Sukker har uttalt at de ikke vil tålerere at noen rekrutterer herfra for å drive med sosiale aktiviteter utenfor Sukker ;)

Skjult ID to. 6 okt. 2011 10:13

For en idiot kommentar fra tiwas!!!!!

(kvinne 34 år fra Rogaland) to. 6 okt. 2011 10:18 Privat melding

@Tiwas

Dagens ;)

Skjult ID med pseudonym Tiwas to. 6 okt. 2011 10:23

@(Skjult ID ) - tor 6 okt 10:13: hehe...deg om det. Jeg synes det var litt morsomt, for det var jo faktisk det sukker sa her på forumet :) Jeg mener at det er helt fint å skaffe seg venner her, jeg :)

Skjult ID to. 6 okt. 2011 10:26

Du om det men det er en dårlig måte å møte noen som forteller om ensomhet og dårlige år på!!!!

(mann 44 år fra Akershus) to. 6 okt. 2011 10:33 Privat melding

@(Skjult ID ) - tor 6 okt 10:26: Akkurat den skal jeg ta kritikk på. Det var ikke det som var meningen, og jeg ser problemet. Så - til TS: Beklager at jeg måtte harselere litt med Sukker på grunn av en tråd de startet nylig. Det var ikke meningen, men det kommer dessverre helt sikkert til å skje igjen siden jeg ikke er noe flink til å tenke konsekvenser når jeg sier noe ;)

(mann 40 år fra Oslo) to. 6 okt. 2011 10:49 Privat melding

TS: Kjedelig situasjon du beskriver! Nå høres det ut på følgende måte for meg. Du har vært i et veldig usunt forhold tidligere og vært ganske destruktiv i tankesettet. Hvis man ikke kan stole på en partner og "må sitte hjemme og passe på" at han ikke er utro - da er det ikke liv laga... Kjedelig å se at du har levd slik i syv år! Det er å undergrave seg selv og sin egen verdi!

Uansett. Ekte venner er der når du plutselig trenger dem! Noen venner kommer og går... det er livet! Om du er åpen og mottakelig.... utadvendt... så er det lett å komme i kontakt med mennesker. Sukker kan funke greit som nettverksbygger.... tror bare ikke sukker alltid er helt klar over sin egen rolle der.... ;) Det er utrolig mange hyggelige mennesker rundt om og en god del av dem på dette nettstedet... Ellers om du har hobbyer/interesser - så finn venner som liker de samme tingene - så er du igang..

Et smil kommer du langt med....

(mann 40 år fra Oslo) to. 6 okt. 2011 10:53 Privat melding

Ut av sammenhengen virket den nok litt lite gjennomtenkt ja, ellers var den knall for oss som hadde lest posten fra sukker :) "Skyt først spør etterpå"-filosofi :P

@TS Landsdel og alder hjelper nok ja, så kan det jo være noen i nærheten som også ønsker det samme :)

Skjult ID med pseudonym ja to. 6 okt. 2011 11:00

Jeg er 36 år og bor i telemark

(mann 40 år fra Oslo) to. 6 okt. 2011 11:06 Privat melding

En annen liten sak bare - du vil kunne søke etter single menn her på sukker.... Og finne noen i nærheten av der du bor.... ;) Jenter bør ha venninner...!! I og med at du er anonym her så gir ikke det andre jenter her mulighet til å kontakte deg... Det forutsetter i alle fall at noen uanonyme jenter roper ut at "Her er jeg"... sånn at du kan kontakte dem...

Skjult ID med pseudonym ja to. 6 okt. 2011 11:17

Litt av poenget med å være anonym i starten, er at det ikke er hvordan man ser ut som behøver å bety noe.
Men jeg er alene mor til en gutt på 13 og ei jente på 10, jeg er glad i gå på turer, står på ski om vinteren.
Liker å ta en tur ut på byen en gang i blant, liker også å gå på kafe. Vil dere vite mer er det bare å spørre :-)

(mann 36 år fra Oslo) to. 6 okt. 2011 11:20 Privat melding

@Tiwas

Folk bør absolutt passe seg. Lista ligger lavt for å motta trusler om utkastelse. Jeg har kansellert et par dater jeg nå i frykten for at o'store sukker skal kaste meg ut siden daten ikke er i offisiell sukkeregi...

Skjult ID med pseudonym X-reveur to. 6 okt. 2011 11:24

ja: Jeg respekterer selvfølgelig ønsket ditt om anonymitet.... ;)

(mann 47 år fra Oslo) to. 6 okt. 2011 11:27 Privat melding

Ja:
Kan jeg lese mellom linjene at du også har en viss redsel for å gå inn i et forhold av frykt for å bli såra igjen og derfor i enda større grad ønsker å etablere nye vennskap?

Skjult ID med pseudonym ja to. 6 okt. 2011 11:29

Jeg er ikke ute etter en date Tiwas, og ser ikke noe galt i ønske seg venner som kanskje har det på samme måte som meg selv.

(mann 41 år fra Akershus) to. 6 okt. 2011 12:00 Privat melding

hvis du har lyt til noen å skrive med er det bare å ta kontakt:)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 6 okt. 2011 14:57 Privat melding

Regner med at sjansen for at du bor langt unna meg er rimelig stor, men ønsker du også "brev-venner" så er det bare å ta kontakt :)
Er selv alene med barn (ikke på fulltid da men...).

Jeg vet ikke om du har forsøkt å kontakte noen av dine gamle venner? Vet at jeg selv ville blitt veldig glad dersom venninner jeg hadde sett "forsvinne" fordi de ble sammen med "møkkamannfolk", hadde tatt kontakt med meg igjen og fortalt at de endelig hadde kommet seg ut av det uføret :) Kan hende at noen av dine gamle venner egentlig fortsatt er der, bare at du må ta kontakt og legge "alle kortene" på bordet :)

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 6 okt. 2011 15:03 Privat melding

Kjære ensom

Jeg bor et stykke unna, men har du lyst til å skrive noen ord så er det bare å ta kontakt :)

Skjult ID to. 6 okt. 2011 15:12

Bare fordi en tråd ikke er merket grønn, betyr ikke det at dere forumtroll kan komme å avspore den!!

TS, det er en vanskelig situasjon du er i. Kanskje du kan kontakte dine tidligere venninner og si at du innser hvor mye du angrer på at du lot forholdet komme i veien for vennskap. Bare en idé.

(kvinne 43 år fra Telemark) to. 6 okt. 2011 21:31 Privat melding

Tusen takk for mange fine svar.