Alle innlegg Sukkerforum

Hvor finner jeg de useriøse damene?

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Telemark) lø. 15 mars 2008 02:47 Privat melding

Her leser jeg stadig inlegg om useriøse damer, og folk som gir opp -gir opp håpet på hva? Jeg mener, hva ville verden vært uten de useriøse? Og om de useriøse damene skulle føle seg forfulgt,så har de en stor stjerne hos meg! Jeg har plass til en, ja til to eller flere useriøse damer i mitt liv. ta gjerne med en seriøs venninde, bare hun ikke legger en altfor stor demper på stemnigen.

Mulig tyskerne lager noen av verdens "beste" biler, men det er en grunn til at Lamborgini kommer fra Italia! Bilene er helt opplagt i rødvinsrus, designet med -og av mennesker som leker med form, farge og fantasi nesten som en orgie . Sikkert , vi har seriøst sett ikke bruk for lamborgini til og fra oslo sentrum,men du verden så mye mere artig pendlingen hadde blitt!

Inviter meg med på en useriøs date, på en foto session, jeg er jo relativ exhibonistisk. Be meg med på dagstur i hemsedal, og for all del ikke glem after ski muligheten. Jeg står både på brett, og telemark, og lærer gjerne bort begge deler. -men kun til useriøse damer, selvhøtidelige fine fruer får heller finne på noe annet. Eller lær meg noe jeg ikke kan fra før!

Jeg vil bli kidnappet med på blå-tur, for de som ikke vet hva en blåtur er, så er det en tur "ut i det blå" det ukjente, og den som blir invitert med, aner ikke hvor reisen går. Det burde være en menneskerett og bli invitert ut på blåtur minst et par ganger i livet, og en plikt å invitere andre, på lik linje med skatten. Blåturen kan ende opp på din favoritt kafe, hjemme i boblebadet, eller gøteborg.
eller tusenfryd.

Seriøse mennesker blir ikke med på blåtur, det er forbeholdt useriøse, spontane, lekne mennesker som ikke er redd for å drite seg litt ut. Er det fordel med å være blondine tro? Sannelig om jeg vet.

Jeg vil ha en date med en useriøs dame som blir med på vinsmaking fordi det er godt, og seriøst forsøker å sjekke meg opp om stemningen er der -og som nyter en god latte og frokost søndag morgen før andre plikter evt kaller. Eller blir i sengen hele søndagen. -akkurat det siste er seriøst ment. Det nærmer seg sommer, og den første som inviterer meg på nudistranden på Huk får premie (diplom) (øystein du teller ikke, jeg mener hetrofile damer)

slå et slag for alle de useriøse deilige damene, og slutt å plage dem. her er rom for alle og enhver. :o)Skjult ID med pseudonym Elite lø. 15 mars 2008 03:24

Sikkert greit med userøse damer(alt til sin tid) og bruk.
Hva med mange som er ute etter seriøse forhold og spesifiserer dette i sin profil?
Har motatt mange mail fra damer som i første mail stiller spørsmål om hvor du bor(kan være uskyldig kansje)men når de i tilegg spør om hvordan bil du kjører og om du har hytte,båt eller driver eget firma,da lyser det ei varsellampe hos meg.
Jeg har det meste av det jeg trenger både når det gjelder penger,bolig,hytte og nesten ny bil og trenger ingen useriøs dame for å hjelpe meg med å "ta vare på "dette.
De fleste som stiler spørsmål i denne kategori får som regel svar som at jeg har verken hytte eller båt,samt at jeg kjører en bil som burde vært på skroten.
Nei,de lurer ikke en rev som er prøvd lurt før!

(mann 47 år fra Telemark) lø. 15 mars 2008 03:33 Privat meldingDet er de seriøse damene som er de værste "gold diggers" ;o) og de er jo enkle å styre unna, de står som regel på sine faste steder (i baren) dollet opp, med "jeg er deilig blikk" og uten så mye som en krone til pils.

Skjult ID med pseudonym snuppa lø. 15 mars 2008 09:20

Ha! Ja der er jeg enig med Nimbex, det er de seriøse damene som vet akkurat hva de vil ha og hvordan de skal få det!
Nå mener jeg de "seriøse" damene som på død og liv skal finne seg en livspartner helst med en gang, det er dette som for meg blir useriøst...
Hvordan kan man i det hele tatt finne "en rette" om en ikke løsner litt på skjortesnippen og er litt mindre høytidelig?
Jeg ser på meg selv som seriøs, men jeg er leken og "fantette", og mener detter er kvaliteter som lar meg komme nærmere den type mennesker jeg søker. Ved å vere litt useriøs, tror jeg vi lettere ser og finner de ekte kvalitetene i det andre mennesket, og det er samtidig lettere å kunne vere seg selv fordi tingene ikke blir så stivt og unaturligt.
Jeg kunne aldri utgitt meg for å vere noen andre for å få en mann som kan sikre meg med materialistiske ting.
Visst er det nok det de fleste søker, sikkerhet og trygghet, dette vere seg både emotionelt og materalistisk. Men vi er ulike alle mann, og vi har vel ulike måter å oppnå det vi søker..

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 15 mars 2008 09:53

Hvorfor jeg ler nå? Fordi seriøs selvsagt ikke har noe som helst med alvor å gjøre.

Her slenger du ut påstander som flyr veggimellom - og skriver søte små lister over ting å gjøre for de "useriøse" :

Inviter til en useriøs date - done
Inviter til foto session - done
Inviter til dagstur til hemsedal - done. (Men jeg synes f.eks dagstur til Skagen og andre turer var enda mer vellykket)
Inviter til noe han ikke kan fra før - done
Inviter til blåtur - done
Inviter til vinsmaking - done
Inviter til latte og frokost søndag morgen - done (Men det er vel kun "useriøse" som gjør dette kun før plikter kaller??)
Inviter til å bli i sengen hele søndagen - done.

Da står jeg igjen med nudiststrand på Huk. - not done fordi jeg heller har valgt naturen som det naturlig element.

Synes tingene du nevner er helt mainstream, og som er ingredienser i et hvert liv jeg, Nimbex :-)

Sier det igjen: Seriøs har ufattelig lite med alvor å gjøre.


Hilsen superseriøs superbruker enn så lenge
Zitelle

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 15 mars 2008 10:50


Ordet useriøs brukes ofte på Sukker med veldig ulike betydninger, blant annet brukes useriøs om:

1. de som er lettlivet, lattermilde, de som finner på sprell og er spontane.
2. de ikke som jakter på en partner for livet, men som vil ha seg noen for natten eller en kort periode
3. de som ikke svarer på alle meldinger.
4. de som mer opptatt av hytte og båt enn av indre verdier.

(5.eller var disse kanskje mer seriøse? Nettopp , det kommer jo helt an på hva vi legger i ordet)

Derfor lurer jeg på Nimbex. Hvis du vil slå et slag for useriøse damer, hva mener du med det? Har en følelse at du trekker likhetstegn mellom kategori 1 og 2 her. Og i så fall er jeg enig med Zitelle. Det er fullt mulig å være seriøs, men likevel ha evne til å leke og hive seg rundt og bli på det du beskriver uten å tro at nå skal vi gifte oss...

Og ingen av aktivitetene du beskriver får det til å ringe noen"useriøse bjeller" hos meg.Dama som aldri dukka opp på vinsmakingen uten å gi beskjed, og som du ikke hørte noe mer fra, ville jeg kalt useriøs. Hun som kom, lagde engelr i snøen, og gikk på blåtur med deg ville jeg kalt uhøytidelig, spontan, og avslappet. Men ikke useriøs. Hun har jo skjønt noe viktig! Håper du finner henne snart!


Skjult ID med pseudonym rika lø. 15 mars 2008 10:53

Lilleulv.

Jeg bøyer meg i støvet. Veldig, veldig godt oppsummert i mine øyne!

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 15 mars 2008 11:02

After a while you learn the subtle difference between holding a hand and chaining a soul
And you learn that love doesn't mean leaning and company doesn't mean security.
And you begin to learn that kisses aren't contracts and presents aren't promises.

And you begin to accept your defeats with your head up and your eyes open with the grace of a woman, not the grief of a child.

And you learn to build all your roads on today because tomorrow's ground is too uncertain for plans
And futures have a way of falling down in mid-flight.

After a while you learn that even sunshine burns if you get too much.
So you plant your garden and decorate your own soul, instead of waiting for someone to bring you flowers.

And you learn that you really can endure that you really are strong - and you really do have worth, and you learn and learn...
With every good-bye you learn.

JLB

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 15 mars 2008 11:03 Privat melding

Ville tro useriøs i startinnlegget mere hadde betydning som 'ikke ta seg selv så høytidlig', ikke alltid velge de mest fornuftige løsningene, og ta litt sjanser som går på tvers av det hverdagslige. Var på photo-shoot én gang, men regner meg ellers som skap-exibishonist^^

Skjult ID med pseudonym Morpheon lø. 15 mars 2008 11:05

Nydelig dikt, Zitelle. Hvem er JLB?

Skjult ID med pseudonym Solan_g lø. 15 mars 2008 11:14

Nimbex skriver: "Her leser jeg stadig inlegg om useriøse damer, og folk som gir opp -gir opp håpet på hva?

Veldig bra tråd dette her, men jeg tror nok Nimbex har missforstått litt av hva folk klager på. Jeg er også veldig glad i de useriøse damene som Nimbus beskriver. Og de som han beskriver som seriøse klarer jeg meg veldig godt uten ;)

Men hvis du leser en av de mange klagetrådene som går igjen her, så ser du fort at det er total mangel på respons de fleste klager på...! Jeg her vært der selv, og skriver av erfaring. Men jeg har gjort noe med det, og da ble livet plutselig fryktelig mye morsomere å leve...!

Her kunne jeg lett ha skrevet et lengre innlegg om utvelgelses prosesser, maskuline/feminine særtrekk og egenskaper, og psykologi i forbindelse med dating, men det tror jeg allerede jeg har skrevet litt for mye om på dette forumet ;(

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 15 mars 2008 11:22

JLB = Jorge Luis Borges :-)

Skjult ID med pseudonym Morpheon lø. 15 mars 2008 11:37

@zitelle, takker, skal sjekke ham nærmere ut : ) @solan, trodde det kun var et høytalermerke, men jeg kan ta feil : )

Skjult ID med pseudonym bjørk lø. 15 mars 2008 12:19

Jeg så bare humoren i Nimbex' innlegg, og er litt forundret over alle svarene som kom etter det... ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 15 mars 2008 12:22

Jeg så også humoren i Nimbex sitt innlegg, bjørk. Likevel benyttet jeg sjansen til å si noe seriøst, seriøs som jeg er ;-)

Skjult ID med pseudonym femme lø. 15 mars 2008 13:06

Veldig bra Nimbus! (Er ikke det en Nimbus en båt - en useriøs båt? ;)

Jeg leser det utelukkende som at "useriøs" her er brukt litt ironisk; seriøse er jo det korrekte, men Nimbus taler for de ukorrekte.
Som nr 1 i Lilleulvs presise liste elelr som Morpheus beskriver den useriøse damen.
Og litt enig med Bjørk - ble også overrasket. Synes Nimbus' velformulerte innlegg nesten ble dissekert og plukket fra hverandre til tross for glimtet han skriver med. Skulle tro det var revisorer og jurister som var på farten... Men det var jo ikke myntet på seriøse folk.

Skjult ID med pseudonym kravstor lø. 15 mars 2008 14:33

Yepp, Nimbus er en svensk motorbåt. Siden det ikke er en seilbåt ,er den useriøs:)

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 15 mars 2008 16:34 Privat melding

Kan disse useriørse damene være lekne ,spontante og uforpliktende overfor andre gutter i tillegg til Nimbus samtidig?
Det er ikke noen problem å møte noen slike useriøse gutter ute i hvertfall, det var moro helt til at at du ønsker at han kun være slik mot deg alene...

(mann 47 år fra Telemark) lø. 15 mars 2008 17:23 Privat melding

Så deilig å klare å få i gang så mange tankek og tilbakemeldinger :o))

Zitelle, du har skjønt det meste (muligens ikke humoren min) men du avslører stadig utrolig fine kvaliteter i det du skriver.

Og selvsagt var start innlegget seriøst ment;o)

(mann 47 år fra Telemark) lø. 15 mars 2008 17:33 Privat melding


Nimbex:

Et medikament som paralyserer kroppens muskler / gir midlertidig total parese (lammelser) du får ikke rørt en musel. på 20min ++ Bruker det nokså ofte for at folk skal ligge stille:o)

Nimbex tar pusten fra deg

-bokstavelig talt, og jeg håper jo å kunne gjøre det samme med noen (men da i overført betydning)

Inimellom sniker det seg inn en kollega som skjønner nicket, og legger igjen en ller annen artig hilsen.

Skjult ID med pseudonym Perle62 lø. 15 mars 2008 18:38

Sakset fra egen profil "Det går an å stole på deg. Du tar i et tak når det trengs, kan føre en dyp samtale, men også være med å leke. "
Ja takk til begge deler. Fint å ha en jeg vet jeg kan stole på. Tror det er et must for at leken skal fungere. Hvem gidder å stå på et gatehjørne og ha planlagt en overraskelse dersom den du venter på ikke møter?

En ting er sikkert, neitakk til grå og kjedelige hverdager. Tror hemmeligheten er å bryte rutiner og av og til "sette livet på hodet" som utrykk for at "hei jeg bryr meg fremdeles om deg". Det kan kreve planlegging og seriøsitet for å få til nettopp det lekne øyeblikket. Planlegging / seriøsitet og lekenhet kan helt klart gå hånd i hånd slik jeg ser det. Det bør ikke være motsttninger.

Og Perle62 ble det etter en diskusjon her inne. Tidligere Fermina, hovedperson i Garcia Marquez sin bok "Kjærlighet i koleraens tid". "Perle" fordi den skinner i alle regnbuens farve nøyanser, og fordi om du behandler en perle dårlig, putter den i et miljø den ike hører hjemme i, utsetter den for ferskvann feks. vil den slutte å skinne og bli matt. En perle er også et resultat av et sandkorn som kom inn i et miljø det egentlig ikke hørte hjemme i, et skjell. Ref løvetannbarnet som hadde dysleksi som betemmte seg for å bryte ut og bli noe helt annenenn det skjebnen hadde planlagt.
Kallenavn skal man ikke kimse av :)
62... mye enklere, det er årsmodellen.

(kvinne 40 år fra Oslo) lø. 15 mars 2008 19:14 Privat melding

Kort å gott: De oseriösa damerna är dem som förstått sig på livet, fattat att man bara levar en gång å tar tillvara på det!!!! De oseriösa damerna är dem som förstått att det finns viktigare saker in life än å bry sig om vad andra tycker å tänker om dig, vågar vara den dem är, vågar vara "rakt på sak" å ta chansen på att dem får att Ja eller ett Nej!
Att detta kallas att vara "oseriös" e ju helt på trynet!!!!

Du e rå Nimbex!!

Skjult ID med pseudonym fremmed lø. 15 mars 2008 19:20

Det går ann å være

-Seriøs kjedelig
-Seriøs selvopptatt
-Seriøs egoist
-Seriøs feig
-Seriøs umoden

-----------------------
Jeg forstår det slik at TS ønsker seg noen som kan være

-Seriøs spennende
-Seriøs imøtekomende
-Seriøs morsomt
-Seriøs ...........kom deg ut ditt skall...... opplevelse...

Seriøsitet er bra men....... ikke, når den dreper fantasien ;)))


Dette er seriøst ment

Skjult ID med pseudonym pinky lø. 15 mars 2008 19:24

Dette var et morsomt innlegg Nimbex!

Skjult ID med pseudonym Smily lø. 15 mars 2008 19:39

Hahahahhaha .. denne var god ...
Ok jeg får gi et seriøst svar da..... jeg sier ikke nei til å prøve noe nytt og er med på alt som er morsomt... er full av humor og innsatsen er det heller ikke noe å si på.... men er fremdeles seriøst på søken etter en spesiell mann... ;o)

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 15 mars 2008 20:58 Privat melding

Jeg har veldig sans for mennesker som i bunn og grunn er seriøse, men som kan sprette litt ut av rollen sin i blant. Trond Viggo Torgersen er et eksepmel på et slikt menneske. Han fikser å bli tatt dønn seriøst når han på konferanser holder foredrag om svært seriøse temaer, samtidig som han blir tatt seriøst som komiker i "useriøse" sketsjer og rollefigurer...

Flott med mennesker som våger og evner å være både det ene og det andre! Alt til sin tid....

Skjult ID med pseudonym Knivkvass sø. 16 mars 2008 14:27

Nimbex....et tankeeksperiment....hvis man nå har en heftig bra profiltekst og på alle måter er en rålekker fyr som får de fleste kvinner til å bli heite i toppen og våte i trusa....og hvis man har brukernavnet "rakeblakk",....så er vi vel enig om at de fleste "seriøse" damer antakelig vil skygge unna kjapt. Hvor stor andel av de "useriøse" damene (som hurtig klikker på profilen når de ser bildet) vil statistisk sett øyeblikkelig konvertere til "seriøs" i det sekund de tar en nærmere kikk på brukernavnet "rakeblakk"? :-)

Skjult ID med pseudonym Perspektiv sø. 16 mars 2008 16:30

Eller for å ta det fra et annet perspektiv. Hvor mange kvinner med brukbar økonomi ønsker seg en gold digger?

Skjult ID med pseudonym estrella sø. 16 mars 2008 20:47

@Lilleulv enig med deg, det går da ann være begge deler : ) Handler mest om å bruke mest mulig sider av en selv, bare være den man er....Umulig og dele folk inn i seriøs og useriøs, vi er alle litt av hvert avhengig av situasjoner også

@nimbex...tingene som du ramser opp som såkalte useriøse damer ønskes til ...da må du kanskje titte litt bedre rundt deg og bidra sjøl også, kanskje ikke du får ut det impulsive i jentene da ; ) ?