Alle innlegg Sukkerforum

På bærtur?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kamo fr. 7 okt. 2011 09:37

Er jeg på jordet om jeg påstår dette.

Jeg så en norsk jente giftet seg på min facebook, noe som er naturlig da de fleste jentene som er der, er norske.
Hun giftet seg med en mann fra Iran.

Så klikker jeg litt rundt på profilene og ser at av 25 jenter med kjæreste, er det 2 jenter som har norske kjærester og begge disse jentene er over 35år og bor i et område der de uansett ikke ville møtt menn fra andre land.

Googler jeg norske kvinner og utenlandske menn kommer haugevis med diskusjonsfora opp der jenter og gutter spør om det samme som jeg.

Så kommer årsaken - Når jeg går på utesteder, opplever jeg at jenter ofte kommer bort til meg og etter en stund spør hvilken land jeg er ifra, når jeg sier Norskere enn en torsk så blir de skuffet og viser det ganske direkte.

Ingen av jentene på jobben er sammen med en norsk gutt, de sier de ikke ville tatt i oss med knipetang, det nærmeste jeg kommer er en jente i 2.etasje som er sammen med en finne.

Jeg spiller cricket og rugby engang i uken, det er to store ligaer i Norge med relativt mange utøvere, der er jeg en av 10 etnisk nordmenn. De andre er menn som er komme titl Norge fordi de traff en norsk jente i utlandet.

Har jeg et poeng eller er det bare tøv? Trenger den norske mannen en makeover som må begynne allerede på barneskolen, mer punch og lidenskap og stolthet og slossing og læres opp til å være mer direkte med jenter?

Skjult ID med pseudonym omaK fr. 7 okt. 2011 09:56

Er jeg på jordet om jeg påstår dette.

Jeg så en norsk jente giftet seg på min facebook, noe som er naturlig da de fleste jentene som er der, er norske.
Hun giftet seg med en mann fra Norge.

Så klikker jeg litt rundt på profilene og ser at av 78 jenter med kjæreste, er det 76 jenter som har norske kjærester og disse jentene er over rundt 30 og bor i ganske spredt rundt om.

Googler jeg norske kvinner og utenlandske menn kommer haugevis med diskusjonsfora opp der jenter og gutter spør om det samme som jeg.

Nesten alle jentene på jobben er sammen med en norsk gutt, bortsett fra de som opprinnelig er utenlandske selv.

Skjult ID med pseudonym Kamo fr. 7 okt. 2011 10:03

Det er naturlig å ha forskjellige oppfatninger, forøvrig første gang jeg har postet noe på et norskforum uten å bli møtt med personangrep og det er kjekt, snør det i helvete nå?

Uansett så meneg jeg ihvertfall at jeg har et poeng, jeg ser ikke noen kvinnelig Rugby-league med australske og new zealandske jenter eller cricket league bestående av engelske og irske jenter i Norge, og alle har kommet hit med norske menn?

(mann 36 år fra Oslo) fr. 7 okt. 2011 10:07 Privat melding

Dette skjønte jeg ikke en skrubbel av for å si det mildt. Du burde kanskje stilt et mer tydelig og kort spørsmål?

HVA var spørsmålet igjen? Om vi kvinner vil ha skikkelig menn som er direkte, barske og skikkelige gladiatorer?

Da er mitt svar: Nja... Gjerne det men +++ liker litt følelser, sjarm og en skikkelig kosegutt også.

Skjult ID med pseudonym Kamo fr. 7 okt. 2011 10:11

Jeg lurer på hvorfor det kan se ut til at svært mange norske jenter foretrekker menn fra andre land, når norske menn foretrekker norske kvinner i langt større grad?

Skjult ID med pseudonym lareya fr. 7 okt. 2011 10:23

Kan det ha noe med at norske kvinner er svært selvstendige og at likestillingen i Norge stadig vekk når nye høyder at norske gutter foretrekker norske kvinner?Tjener egne penger og fixer det meste selv slik at mannen ikke trenger bytte dekk eller klippe plen?

Eller.. er det ikke slik at flere norske menn finner seg ikke norske damer da norske kvinner ikke lengre har tau mellom kjøkkenet og soverommet?

Kan det være at en del norske kvinner finner seg en utenlandsk mann fordi disse ikke helt er up to date når det gjelder likestilling og behandler deretter enhver kvinne som en KVINNE, vil at hun skal være feminin og gå i høye pumps?

Skjult ID med pseudonym Kamo fr. 7 okt. 2011 10:53

@Lareya - Jeg spiller en sport der de fleste jeg spiller med er fra Australia, når vi går på byen og jentene på utestedet får vite at guttene er fra Australia, så løper de bort til oss og klenger...om jeg ikke sier jeg er norsk men later som jeg også er fra oceania så liker de meg like godt og, og jenter som aldri så på meg før er plutselig veldig interessert.
Er det virkelig så kjedlig med norske gutter?

Skjult ID med pseudonym McCloud fr. 7 okt. 2011 11:03

Begge kjønn er clueless på hva de trenger?
Alt er sosialisering; blir det store og kule en utenlandsk mann, så tror alle det.
Keiserens nye klær-variant...

(mann 49 år fra Østfold) fr. 7 okt. 2011 11:11 Privat melding

Kamo... hvor i all verden er det du jobber og hva slags omgangskrets har du? Noe slikt har jeg aldri hørt om før.

Skjult ID med pseudonym dude fr. 7 okt. 2011 11:22

Bodde i USA noen år, og det var null problem å dra damer når man sa man var fra Norge, de digget aksenten osv.

Hvis en negresse f.eks går på bygdefest i Norge vil hun også få mesteparten av oppmerksomheten, fordi hun fremstår som noe nytt og spennende.

Kamo forstår nok dette fenomenet etterhver, bare han kommer litt lenger ut i puberteten.

(mann 36 år fra Akershus) fr. 7 okt. 2011 11:33 Privat melding

Jeg tror nok enkelte jenter synes det er spennende og eksotisk med menn fra fremmede kulturer; enkelte kvinner tenner jo også på "bad boys" og enkelte etniske grupperinger har jo fått et visst rykte i så måte.

Min personlige erfaring er imidlertid at dette gjelder relativt få kvinner, men jeg har ikke noe bredt empirisk materiale å bygge mine antagelser på. :)

Skjult ID med pseudonym **Milla** fr. 7 okt. 2011 11:42

Smaken er som baken. Selv vil jeg ha en norsk mann for å ha så like verdier og holdninger som mulig.... (samt tiltrekning da... faller gjerne for blåøyde vikinger)

Skjult ID med pseudonym pantera68 fr. 7 okt. 2011 11:46

Tror jeg skygger banen fra denne tråden:) Kjenner min besøkelsestid og den er ikke nå.......

Skjult ID med pseudonym .... fr. 7 okt. 2011 22:03

ja du er på bærtur, tror de fleste norske damer vil ha etnisk norske menn

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 7 okt. 2011 22:21

Bærtur

(mann 38 år fra Østfold) fr. 7 okt. 2011 22:51 Privat melding

Om du har et poeng i hva? At 23 av 25 damer du er kompis med på facebook som er i et forhold er det med en utenlandsk mann? Godt mulig det. Uansett, hva så? Er vennelista di representativ for befolkningen som helhet? I think not.

Skjult ID med pseudonym Nine fr. 7 okt. 2011 23:35

Dette er det mest tullete jeg har lest. Jeg har forelsket meg i en og annen utelandsk mann selv, inkl. hatt et forhold til to stk ( en fra europa og en fra midtøsten). Jeg tror litt av grunnen til at jeg falt for disse fra starten av var at de begge var veldig gode på førstekontakten, ga seg ikke osv.. og ba meg ut selv etter et par nei.. Og skal jeg være ærlig hadde jeg vel heller en innstilling om at det nok var greiest å ikke involvere meg med en ikke-norsk mann... Han ene hadde jeg et lengre forhold til, han var en flott person, hadde en annen oppvekst enn meg selv, hvor han måtte stå på endel og hvor han ikke fikk alt servert (vi har det jo godt her i Norge), og var pga dette blitt en veldig selvstendig og flott person. Når det gjelder å ta kontakt er jeg selv er lite tøff på dette området - det er nemlig mange flott norske menn der ute som jeg gjerne skulle fått på kroken.. men de virker ofte litt sjenerte da, så faller nok mest for den utadvendte varianten av norske menn også.. Uansett, poenget mitt er at det er personlighet og ikke kultur/land som har noe og si, og jeg tror ikke noen notorisk leter etter utlendinger pga utseende.. Så jeg mener du er på bærtur.