Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan ønsker du at sukkerforumet skal være?

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Oslo) fr. 7 okt. 2011 14:42 Privat melding

Selv så ønsker jeg meg et forum som har delt opp trådene i ulike emner. f.eks. sjekking, profil make over?, sex, humor, politikk/samfunn, helse osv. Det finnes mange forskjellige emner man kan ha av tråder.

Jeg ønsker også at man kan få opp på førstesiden av sukkerforumet hvilke 10 tråder som er mest lest, har flest innlegg osv. Også se topp 10 sukkerbrukere som har skrevet mest innlegg. Gjerne også en "jeg liker/liker ikke/takker" funksjon ved vært innlegg. Gjerne også en link på hver tråd som er en varsel/rapporterer om ufin tråd o.l.

Hva ser dere for dere? Ønsker dere noen endringer?

Skjult ID med pseudonym SnillGutt fr. 7 okt. 2011 14:57

Det du skriver der, er jo et ønske om et standard forum. Tror sukker er redde for at for mye oppdelte kategorier får forumet til å bli ganske dødt. Men hadde absolutt vært mer oversiktlig.
<----->

(mann 40 år fra Oslo) fr. 7 okt. 2011 14:59 Privat melding

Hum, akkurat dette har ikke vært diskutert på dette forumet tidligere.. Interessant tanke. Noen som har innspill om kildekoden også??? ;)

(mann 38 år fra Oslo) fr. 7 okt. 2011 15:00 Privat melding

Kategorier er vel nedstemt av Der Sukkerschtyre tidligere. Men oversikter som nevnt over her kunne vært greit, kanskje i høyrekolonnen for å holde forumet ellers på omtrent samme uryddige nivå som i dag.
Takk / liker funksjon stemmer jeg også for.

(mann 44 år fra Akershus) fr. 7 okt. 2011 15:02 Privat melding

Jeg sendte en veldig detaljert liste over ønsker til sukker. Svaret er at de ønsker at forumet er som i dag og ikke har tenkt å gjøre noen endringer. Dessverre, for det hadde gjort forumet mye bedre og antakelig vis også mer brukt...

Skjult ID med pseudonym X-reveur fr. 7 okt. 2011 15:07

Det de kunne gjort var noe så enkelt som å legge til en knapp "Til toppen" - nede på innleggene så slipper man å scrolle opp hele tida. For reloader man F5 etter å ha lagt inn et innlegg så massepubliseres innlegget!

Skjult ID med pseudonym McCloud fr. 7 okt. 2011 15:11

Man reloader da også ved å velge tab tilbake.

Skjult ID med pseudonym Søtstoff fr. 7 okt. 2011 15:12

@X-reveur: "Home"-knappen fungerer aldeles utmerket til denslags. =)

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 7 okt. 2011 16:35

Vi kan jo bare lage et eget forum som er slik vi vil ha det.

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 7 okt. 2011 16:36

Singelforum. Et gratis forum for single. Og tenk å kjekt det hadde vært med et sjekkested der et av kravene var at det ikke var rom for gifte/samboende brukere.

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 7 okt. 2011 17:48 Privat melding

Skulle ønske det fantes en funksjon der man kunne velge å "abonnere" på varsel for hver gang noen skrev ett innlegg i en tråd du ønsket å følge...:)

Skjult ID med pseudonym ulv fr. 7 okt. 2011 18:05

Er veldig enig med dere her, hadde vært veldig greit med et slikt forum :)

Det dere beskriver er et Ubb-forum (ultimate bulletin board) til punkt og prikke. Har driftet og moddet mange slike oppigjennom, det er egentlig latterlig enkelt, men koster i form av serverplass og koden koster litt også. Så å sette det opp er null stress.

Det store hinderet er problematikken rundt at sukker, ifølge postere her, ikkje ønsker et slikt forum (skjønner ikkje hvorfor, alt de kan tilby som kan øke opplevelsen til brukeren, bedrer deres konkurranseevne og omsetning)
og det er vanskelig å få til noe utenom sukker fordi sukker ikke tillater rekruttering til andre grupper på nett (forståelig nok) og fordi det uten integrering med sukker.no sin medlemsdatabase er umulig bla.a. å kontrollere at man er singel, osv.

(mann 44 år fra Akershus) fr. 7 okt. 2011 18:08 Privat melding

Ulv: Det er fordi de ikke vet hva et forum er, og i frykt for noe nytt og skremmende velger de å holde seg på 90-tallet...

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 7 okt. 2011 18:18 Privat melding

Så vidt jeg skjønner så er det jo oppdeling i tema og kategorier på oppslagstavlen, men den bruker jeg nesten ikke siden man ikke ser om det er noen som svarer på det som legges ut der. Jeg er redd at en oppdeling gjør at man bare må leite gjennom enda flere faner for å finne ut hvor det skjer.

Men det er flere som har ønsket det som @høpstpusn nevner - en feed med beskjed om når noen har svart tilbake på en tråd man selv deltar i. Da er det lettere å svare på tiltale innen rimelig tid også.