Alle innlegg Sukkerforum

F**n, ta kontakt da!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Caph fr. 7 okt. 2011 22:18

Argh, litt lettere irritert her :)

Min erfaring med sukker så langt: Vært på 5 dater. Alle med damer som på en eller annen måte kontaktet meg først. Enten flørt, hjerte, eller melding.

I tillegg har jeg selvsagt kontaktet noen damer først, og har hatt bra kontakt med 4-5 av de, men der ble det ingen date. Det rant ut i sanden, fordi de virket lite interessert når alt kom til alt. Fair enough.

Derfor gir jeg litt f. for tiden når det gjelder å ta det første steget. Det fører jo ikke til date likevel (har vært her i 7-8 mnd).

Den siste uken har jeg regelmessig hatt besøk på profilen min av en flott jente. Heldigvis ikke første gang, forhåpentligvis ikke siste gang.

MEN. Hvorfor ikke gi en liten lyd?? De siste par ukene har hun vært innom i hvertfall 7 ganger. Jeg har besøkt henne 3-4 ganger. Det er jo en pen jente.. (!) Må jo kikke litt, men vet jo at hun har 1 brev om dagen (minst, herlighet), så da gir jeg f. mtp tidligere erfaringer å ta kontakt. Skal det bli date, så må det tydeligvis være slik at hun tar kontakt først, for da er hun interessert NOK, til at det kan bli date.

Men hvorfor gidde å besøke meg 3-4-5-6-7 ganger uten å ta kontakt?? Besøker jeg en profil så mange ganger, så er jeg nærmest desperat etter oppmerksomhet fra vedkommende (ja, det har skjedd 2 ganger, skal innrømme det:p )

Pokker så irriterende sukker er :D

(mann 31 år fra Oslo) fr. 7 okt. 2011 22:22 Privat melding

Hu er feig. =)

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 7 okt. 2011 22:27

F**n, ta kontakt da!

;)

Skjult ID med pseudonym Caph fr. 7 okt. 2011 22:28

Det er jo tydeligvis jeg også :D Men hu der kan få så mange dater hu vil, og det kan ikke jeg. Men det frister å spørre henne direkte om hva hu glor etter :p

Men sjansen er jo der for at hun kjenner noen som kjenner meg (IRL), og derfor bare er innom for å le av meg :D Haha, det er hardt å være søkende ;)

(mann 31 år fra Oslo) fr. 7 okt. 2011 22:30 Privat melding

Det er jo bare å ta kontakt det. Skjer det ikke noe mer så er det ikke vits å ta seg nær av det. =) Problem Solved =)

Skjult ID med pseudonym .... fr. 7 okt. 2011 22:32

Hun er faktisk ikke interessert .. folk klikker rundt på profiler hender jeg trykker på samma profil flere ganger for jeg husker ikke at jeg har vært der før jeg kommer inn på den...

move on

Skjult ID med pseudonym SnillGutt fr. 7 okt. 2011 22:33

@TS

Du har nok rett. Hun kjenner nok noen som kjenner deg IRL, så hun går inn på profilen din hver gang hun har en venninne på besøk for å vise deg og le av deg!
<----->

Skjult ID med pseudonym skogsgutt fr. 7 okt. 2011 22:36

hehe eller du er blitt en sånn innloggings kto--

altså sånn er det for meg jeg husker ikke innloggingen min til match,men når jeg har få&#7831;t mail at en har besøkt meg så trykker jeg bare"se hva hun skrev"og vips er jeg jo inne,

så unnskyld til dere der ute som har en plagsom fyr som besøker dere ettar ganger om dagen :-)

Skjult ID med pseudonym Caph fr. 7 okt. 2011 22:36

@Multivit
Joda, men har jo et håp om at hun tar kontakt slik at det kan bli date, da :p Tar jeg kontakt, er det jo dødsdømt. Har 0% hit mtp. dates når det gjelder førstekontakt fra min side. Selv etter mange meldinger fram og tilbake. Næh, hun får skjerpe seg, eller gi f. i å terge meg :D

Skjult ID med pseudonym **Milla** fr. 7 okt. 2011 22:37

Hva om hun tenker det samme om deg? At du kan få så mange dater du bare vil, og at hun dermed ikke vil stå i kø av damer som melder deg?

Skjult ID med pseudonym Caph fr. 7 okt. 2011 22:39

@skjultid
Men hvorfor besøker hun meg så ufattelig mange ganger mer enn andre?? (ja, jeg får ikke haugevis av besøk, og hun besøker meg absolutt mye mtp på akkurat det)

@SnillGutt
Hehe, har tro på teorien din :D

@skogsgutt
Vet ikke helt om jeg skjønte den der :p

(kvinne 38 år fra Hordaland) fr. 7 okt. 2011 22:40 Privat melding

Tror det er sånn for alle,ser ivertfall at flere "besøker" meg flere ganger uten og gi lyd fra seg...

Skjult ID med pseudonym Caph fr. 7 okt. 2011 22:42

@**Milla**
Neida, jeg er en ganske vanlig fyr, mens hun er en dame som plukker de hotteste dudsene på byn som stamhaftige epler i oktober.

Har vurdert om profilen hennes er falsk, men da hadde hun kontaktet meg med et rødt hjerte for lenge siden, dessuten er profilen for gjennomført til å være en typisk falsk profil. Men en vet aldri :p

(mann 31 år fra Oslo) fr. 7 okt. 2011 22:43 Privat melding

Send hu en melding. Lite vits at vi skal spekulere på vegne av deg. =P Hun sitter med fasiten.

@noldust1. Stakkars =/

Skjult ID med pseudonym skogsgutt fr. 7 okt. 2011 22:44

@caph

sorry dårlig forklart var litt ivrig

jeg får mail på at noen har besøkt meg på match,

da trykker jeg bare på "se hvem som har besøkt deg"
også trykker jeg på nikket til den som harbesøkt meg og da er jeg rett innpå match uten innlogging
og rett til den personen
var den bedre??

Skjult ID med pseudonym ulv fr. 7 okt. 2011 22:44

Har hatt en lignende opplevelse i det siste, samme jenten har vært innom på profilen min minst daglig i ti dager. Satt hjerte på meg, så eg satt hjerte tilbake. Hun forsatte å besøke men skrev ingenting, så eg skrev en liten melding, den ble lest men fikk aldri svar. Fremdeles er hun innom av og til...

Lurer på hva som er greien....

(mann 31 år fra Oslo) fr. 7 okt. 2011 22:45 Privat melding

@ulv. Det der opplever jeg hele tida også. Og får ikke svar heller. Først da kan man begynne å spekulere =P

Skjult ID med pseudonym Caph fr. 7 okt. 2011 22:46

@noldus1
Men deg er de jo REDD for å kontakte, for du er så flott :) Jeg har hatt 850 besøk på 7-8 mnd, så 7 besøk av samme person på kort tid er ikke dagligdags.

Jaja, måtte bare lufte litt frustrasjon. Hun sitter vel bare der og ler av meg fordi hun vet hvem jeg er, og jeg ikke vet hvem hun er :D

(kvinne 38 år fra Hordaland) fr. 7 okt. 2011 22:48 Privat melding

Multivt: du trenger ikke være spydig,jeg mente ikke at det var så synd i meg,men at det ikke er unormalt til TS... Om noen besøker profilen din mange ganger så betyr jo ikke det at man selv ønsker kontakt med alle,tydeligvis så er det enkelte som besøker de samme profilene mange ganger uten noe fortsettelse...enkelt og greit..

Skjult ID med pseudonym Caph fr. 7 okt. 2011 22:49

@skogsgutt
Ahh, sånn ja. Men hun er jo absolutt ivrigst da. Jeg har bare vært innom henne 3-4 ganger. Og da etter at jeg har sett hun har besøkt meg :)

@ulv
Ja, du har vel i grunn større grunn til å lure, så kanskje jeg skulle holde kjeft :D

(kvinne 38 år fra Hordaland) fr. 7 okt. 2011 22:50 Privat melding

Caph: hmm skulle jo tro at hun kontakter deg snart,ellers hadde jeg gjort som du tenker ..spør henne rett ut på en mld :)

(mann 31 år fra Oslo) fr. 7 okt. 2011 22:50 Privat melding

Det var ikke spydig ment. Og jeg mente ikke at du selv syntes synd på deg selv. Jeg synes synd på deg. =) Eller, egentlig ikke. Du skal tross alt til syden =P

Skjult ID fr. 7 okt. 2011 22:50

hvorfor skal man gjøre det så vansklig? Synes du dama er interessant, så ta kontakt selv.
Meningsløst å sitte å vente....

(kvinne 38 år fra Hordaland) fr. 7 okt. 2011 22:52 Privat melding

Ok,beklager at jeg tolket det sånn.. ja håper det blir bra i Syden...første gang jeg reiser( løper vekk nå ,vil ikke ødelegge tråden) :)

Skjult ID med pseudonym ulv fr. 7 okt. 2011 22:53

@Multivit
Så dette går tydeligvis rundt blandt sukkerjentene.. ja, det at man vegrer seg for å sende førstemelding er naturlig nok, men når man setter hjerte og får hjerte og førstemelding i retur, da er vel det å svare temmelig mye enklere?
Eller kanskje hun tilhører en av disse som ikkje har slått av pop-up blokkering og tror at bare superbrukere kan lese meldinger? ;)

Ekstra irriterende fordi denne jenten har svært høyt match, flott profilbilde og spennende tekst, kunne veldig gjerne likt å blitt kjent med henne når hun attpåtil er interessert... jeje, back to fishing! ;)

Skjult ID med pseudonym Caph fr. 7 okt. 2011 22:55

@noldus og @skjultid

Hvordan motivere seg for å kontakte noen når en har 0% suksess mtp dates når en selv tar det første steget til kontakt? :) De gangene jeg har blitt kontaktet først, så har jeg jo 100% suksess mtp. dates med de jeg selv er interessert i. Har kontaktet mange som har ofte besøkt profilen min, og av de få (4-5) jeg har klart å holde kontakten med over flere meldinger, så har de alltid vist svært liten interesse i å bli kjent med meg. Så derfor er jeg i g f**n modus på førstekontakt nå ;)

(mann 31 år fra Oslo) fr. 7 okt. 2011 22:57 Privat melding

Du bør sende alle damer en ekstra melding hvor du opplyser dem om at de kan svare siden du er superbruker. Er ikke sikkert alle forstår det =P

Skjult ID med pseudonym lana fr. 7 okt. 2011 22:59

Hmm..
Vel, enten er dere så like at dere begge tenker at dere ikke gidder å ta kontakt pga dårlige erfaringer. Da blir det nok heller ikke til noe med dere.. Synd da..

Eller hun syns du ser veldig kjekk ut på bildet, siden hun stadig klikker seg inn på det, men kanskje også stadig oppdager at dere er jo totalt forskjellig på et eller annet viktig punkt, som gjør at hun ikke tar kontakt. Hadde hun tror du var mannen i hennes liv, hadde hun nok prøvd seg hvis hun var av den typen, så da er hun kanskje litt i tvil.. Forslag: overbevis henne om at du er flott. Men da må du nok sende en mail..

Har erfaring med det samme selv, og har selv sluttet å skrive med noen skate men sikkert. Jeg kan godt ta initiatov til kontakt men da er det mannen som skal foreslå å møtes, vil gjerne ha en fyr som tar litt initiativ og ansvar. Selv dabber jeg litt ut når jeg skriver med menn som deler lite og er upersonlige, eller veldig opptatt av sine ting og virker lite nysgjerrige. Jeg skremmes også lett bort av menn som stiller urealistiske krav til "drømmedama" i profilen, skriver om seg selv i 3 person, ser sure ut eller ser bort på alle bildene (tør de ikke se folk i øya liksom?). Syns også profiler som skriver lite om seg selv, og litt sånn "send en mail og spør davel" virker kjedelige og ansvarsfraskrivende, men jeg liker vel men som er litt sosiale og utadvendte.. Men.. Så er det jo ikke alltid profilen forteller alt da..

Skjult ID med pseudonym X-reveur fr. 7 okt. 2011 23:04

TS: Du gjorde fredagskvelden for meg med denne.... Har ikke lest de andre svarene - for de er litt irrelevante... fordi det er ditt første innlegg jeg ville kommentere.. .

Skjult ID med pseudonym Caph fr. 7 okt. 2011 23:20

X-reveur
Hehe, takker, og bare hyggelig ;)

Skjult ID med pseudonym Powpow fr. 7 okt. 2011 23:55

Blokker kjerringa. Siste en trenger er vindushoppere. :P

Skjult ID med pseudonym 123 lø. 8 okt. 2011 11:18

Jeg klikker stadig vekk på de samme profilene uten å ta kontakt når jeg er her inne.

Tar liksom en runde, ser, leser, vurderer - og klikker som regel videre uten å sende en melding. Mange frøkner er forsåvidt interessante - men det er nok kun de som har lagt ned litt arbeid i profilen sin, som jeg skriver til.

Frøkner som er billedskjønne, men som ikke gidder å fylle ut profilen sin med noe fornuftig hopper jeg glatt over.
Pen innpakning uten innhold tenker jeg (fordomsfullt) da. Been there, done that..Real fucking boring..

Skjult ID med pseudonym tdh lø. 8 okt. 2011 11:29

@lana : er nok mye som ikke kommer godt frem i profilen ja. Det man skriver høres bra ut for en selv, men ikke alltid leseren oppfatter det på samme måte som det var ment. Mange nyanser blir nok borte når en skriver.

Kanskje er det en stalker, konspirasjonsteoriene er mange :) Det enkle er vel ofte det beste, send en melding og se om du får noen respons. Kanskje poenget var nettopp at du skulle bli nysgjerrig og dermed ta kontakt.