Alle innlegg Sukkerforum

Angående det å svare på brev/flørter.

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Hordaland) fr. 7 okt. 2011 22:56 Privat melding

Får dere svart på alle brev/flørter dere får her inne? svarer dere alle som skriver til dere eller kun dem dere er tiltrukket av ?

Skjult ID med pseudonym SnillGutt fr. 7 okt. 2011 22:57

Svarer alle. Er da høflig. Men så får jeg ikke like mye mail per dag som det du får.
<----->

(mann 31 år fra Oslo) fr. 7 okt. 2011 22:59 Privat melding

Alle skal få!! Svar.... =) Ren folkeskikk det.

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 7 okt. 2011 23:00

Samme som snill gutt:) altså er jeg snill jente:) og mindre populær som faktisk har tid haha.. jeg er raskere enn 1888

(mann 44 år fra Akershus) fr. 7 okt. 2011 23:00 Privat melding

Trodde jeg svarte alle, men det er visst noen få jeg ikke har svart - ifølge hva folk sier, så da må jeg si at jeg *prøver* å svare på alle :) Men om jeg svarer at jeg ikke er interessert og mailene fortsetter, så hender det støtt og stadig at jeg bare ignorerer dem...

Skjult ID med pseudonym Caph fr. 7 okt. 2011 23:00

Får svart på alle 1 henvendelser i mnd ;) Enten høflig avslag, eller positivt til dem jeg er tiltrukket av. Verre er det ikke.

(mann 47 år fra Hordaland) fr. 7 okt. 2011 23:01 Privat melding

neh..gjer faen,har til og med slutta å svare..:)

Skjult ID med pseudonym ulv fr. 7 okt. 2011 23:01

Svarer på alle førstemeldinger av prinsipp.
Overser flørter av prinsipp.

Slutter å svare hvis eg føler eg må stå for hele samtalen aleine - idet det føles som et dårlig jobbintervju, er det ingen vits å fortsette... Får eg f eks "hei" som førstemelding, svarer eg gjerne med noe like lettvint og intetsigende, "hei, står til?" el.l. Forventer at de som tar kontakt, tar initiativ til å starte en samtale også - akkurat som eg forventer det samme av meg selv når eg selv tar kontakt...

Anng det med tiltrukket/ikkje tiltrukket, så er personlighet for meg en alt for stor del av det til at eg kan ta stilling til det før eg har et inntrykk av personlighet. Selvfølgelig er man overfladisk når man ser på profiler og leter etter noen å ta kontakt med, fordi da er det alt man har å gå på, men idet noen tar kontakt med deg, kan man være mer åpen, føler eg selv :)

(mann 44 år fra Akershus) fr. 7 okt. 2011 23:02 Privat melding

@irene: Kan jeg også få et nummer? Eller...når jeg tenker meg om er det mange nummer jeg gjerne skulle hatt! :p

(kvinne 37 år fra Hordaland) fr. 7 okt. 2011 23:05 Privat melding

Jeg har selv vært på reisefot hele denne uken og har kun fått svart innimellom ,jeg mener absolutt ikke å være uhøflig men når jeg er inne på sukker så ender jeg som regel opp her på forumet den lille tiden jeg er pålogget,har fått noen brev med "klager" på at jeg ikke svarer og da kjenner jeg at jeg ikke gidder å svare heller( da er det snakk om noen som har sendt dagen før eller samme dag) ofte jeg bare har lest og logget av også ,tenker at jeg får svart etterhvert når jeg har bedre tid,kansje litt dumt ..får vel gjerne la vær å lese brevene til jeg har tid å svare så jeg har en viss oversikt.. (reiser forøvrig vekk en uke fra i morgen igjen men tar med meg sukker.no på turen) beklager uansett veldig til dem som leser dette og jeg ikke har svart.. skjerpings..

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 7 okt. 2011 23:07

mente at jeg var rask på å oversende videre med nødvendig informasjon.. eh ja et nummer hehe.. 3? værsågod, ha en fin dag videre:)

Skjult ID med pseudonym kar fr. 7 okt. 2011 23:07

Har vel knapt fått noen henvendelser (stort sett glad hvis jeg får mer enn fem *besøk* på profilen i løpet av en uke), eller jo det var ei som tok kontakt etter at jeg hadde vært innom profilen, og vi brevvekslet en stund uten at det ble mer enn det :)

Ellers får jeg faktisk vanligvis svar når jeg selv kontakter noen. Har i grunnen innsett at det er mine indre kvaliteter det er noe vits å markedsføre, mine ytre hjelper tydeligvis ikke stort :)

Skjult ID med pseudonym ulv fr. 7 okt. 2011 23:08

Å sende klage til folk som er treige med å svare, er kanskje i overkant patetisk?

Skjult ID med pseudonym kar fr. 7 okt. 2011 23:09

Addendum: Jeg svarer i prinsippet ikke på flørter (som jeg har disablet uansett) og meldinger som består i sin helhet av "hei :)". Selv om selvtilliten min kanskje ikke er den beste så syns jeg faktisk jeg fortjener litt mer innsats enn det.

(mann 30 år fra Rogaland) fr. 7 okt. 2011 23:14 Privat melding

Svarer alltid til alle :)

(mann 40 år fra Oslo) fr. 7 okt. 2011 23:20 Privat melding

Svarer på brev. Hjerter og slikt tull driver man ikke med...

(kvinne 37 år fra Hordaland) fr. 7 okt. 2011 23:22 Privat melding

OI ,nå ser jeg at man kan se hva man har svart på og ikke... hærlighet for en "blondy".. hmm får vel sitter igang og svare da ;)

Skjult ID med pseudonym SnillGutt fr. 7 okt. 2011 23:26

Kanskje legge en liten notis i profilen din om at du ikke alltid har tid til å svare på brevene selv om du leser dem? Så slipper du sånne meldinger :)
Er kanskje en fin måte å luke ut idiotene på, men likevel :)
<----->

(kvinne 37 år fra Hordaland) fr. 7 okt. 2011 23:28 Privat melding

Takk for tips,det skal jeg gjøre :)

Skjult ID med pseudonym Pantera68 fr. 7 okt. 2011 23:28

Svarer alltid:)

(mann 48 år fra Hordaland) fr. 7 okt. 2011 23:30 Privat melding

Prøver å svare på de henvendelsene eg får :)

(kvinne 32 år fra Akershus) fr. 7 okt. 2011 23:33 Privat melding

Jeg svarer alle som har tatt seg tid til å skrive tilsynelatende gjennomtenkte meldinger til meg. Jeg kjenner imidlertid at jeg er litt lei av å gjenta samme frasene; "Hyggelig med melding fra deg, men tror desverre ikke vi passer så godt sammen. Lykke til videre!"... Skjønner med andre ord også de som ikke svarer på alt - det å ikke svare er i grunn et svar det også!

(mann 38 år fra Oslo) fr. 7 okt. 2011 23:36 Privat melding

Jeg står på den "Svarer alle"-listesaken, så jeg er vel egentlig pent nødt til å svare alle. Prøver å leve opp til det, men det hender jeg glemmer det bort og at det drøyer noen uke...dager før jeg husker å svare. =)

Skjult ID med pseudonym sweetmint fr. 7 okt. 2011 23:36

Svarer alltid. Men litt som Tiwas også. Er jeg ikke interessert og har gitt uttrykk for det en gang, ja da ignorerer jeg. Men for all del, veeeeldig hyggelig med mail.

Skjult ID med pseudonym Powpow fr. 7 okt. 2011 23:52

Jeg svarer alle. Selv de opplagt fake profilene. Men det er vel lett for meg å si som ikke har en innboks som renner over med jenter som har lyst til å bli bedre kjent. :P

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) lø. 8 okt. 2011 00:25 Privat melding

Jeg svarer alle hvis det kommer meldinger og det av ren høfflighet. :) men får veldig sjelden svar tilbake på flørter jeg sender selv.

(mann 43 år fra Oslo) lø. 8 okt. 2011 08:16 Privat melding

Svarer alle, men mennesker som ikke har interesse tilbake og bare svarer meg på spørsmål jeg har stilt går fort i glemmeboka.

(mann 55 år fra Oslo) lø. 8 okt. 2011 09:07 Privat melding

Jeg har svart på begge jeg . . . . .

Skjult ID med pseudonym Enok lø. 8 okt. 2011 09:09

Jeg er mann, får en del flørter - de svarer jeg kun på hvis dama ser bra ut.

Hvis jeg får en gjennomtenkt melding så svarer jeg kanskje med et høflig avslag eller med ærlig interesse hvis den er der.

Men meldinger type "hva skjer'a" gidder jeg ikke. Det er typisk fra folk som ikke kan eller vil ta noe initiativ selv.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 8 okt. 2011 10:31 Privat melding

Må innrømme at jeg ikke svarer hvis noen virker totalt uinteressante.
Ser liksom ikke poenget med å svare. Føler liksom det blir litt kleint å gi noen skriftlig avslag.
Innbiller meg liksom at det ikke er så hyggelig å få et negativt svar uansett om det er fint formulert.
Og tror ikke folk her sitter på gjerdet og venter selv om de ikke får svar, eller?

Liksom?

:oP

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) lø. 8 okt. 2011 10:40 Privat melding

Jeg har rett og slett ikke samvittighet til å la være........ Sier det bare som det er at "vi har desverre ikke match". Det kan jo bety så mye. Trenger ikke å legge ut i det vide og brede............Får som regel et høflig svar tilbake eller ingen ting. Syns ikke det koster meg så mye :)

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 8 okt. 2011 10:45

Det kommer helt an på dagsformen. Hvis jeg har lyst til å svare, så svarer jeg alle. Samme hvor interessant eller uinteressant de måtte virke. Har jeg ikke lyst... Ja, nei da skjer det vel ikke noe da. Igjen: samme hvor interessant eller uinteressant de måtte virke.

Altså: Det er ikke deg, det er meg :o

Skjult ID med pseudonym 123 lø. 8 okt. 2011 10:59

Svarer alltid høflig jeg :)

Dog uten å benytte fraser som "jeg tror vi ikke passer sammen". Synes det blir litt for dumt når man ikke har møtt vedkommende ;)

Men, det er meg da.

Skjult ID med pseudonym tdh lø. 8 okt. 2011 11:00

@Paraply Minner meg om Costanza i Seinfeld - http://www.youtube.com/watch?v=vFXCKQ7K2bs&feature=related

Svarer alle ( ikke det at det renner inn med meldinger da :P ), synes selv det er greit å få ett svar selv om det er avslag, da er man i hvertfall sikker.

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 8 okt. 2011 11:04

Haha! Og huff... :/

Skjult ID med pseudonym Alene lø. 8 okt. 2011 11:07

Svarer alle selvfølgelig, verste er når man har sendt mld til noen og ser at de har lest den og venter spent på svar, men det aldri kommer. Tar jo ikke mange sekundene å svare. Nå får jeg sikkert ikke så mange som noen andre her inne, men skulle vært rimelig vilt mange brev før jeg ikke svarte. Flørter eller bare hjerter ser jeg ikke noen grunn til å svare på for alle kan sende meg brev her inne og er de interesserte så bør de klare det.

Skjult ID med pseudonym Pulsvanten lø. 8 okt. 2011 14:50

Jeg synes det kan virke litt arrogant å sende ut avslagsmeldinger i hytt og pine, så jeg svarer rett og slett ikke på "Hvordan står det til med deg i kveld?" meldinger. Disse gutta har sannsynligvis ikke ofret meg eller profilen min noe særlig oppmerksomhet, og bare sett på bilde. Enig med den der oppe som sa at det er kleint med avslag.

Sender kun høflig og personlig avslag til dem som har satt seg inn i profilen min og virker oppriktig interessert, fordi jeg vil ikke at de skal gå og vente.

(kvinne 36 år fra Buskerud) lø. 8 okt. 2011 18:38 Privat melding

Jeg svarer ikke alle, og det er fordi jeg er lei av sure tilbakemeldinger når jeg prøver å være høflig.
Standardsvar fører ofte til "Hvordan kan du vite at vi ikke passer sammen?"
Svarer heller ikke på "hei", "Hva gjør du" o.l, eller om det er tydelig at de ikke har lest profilen.

Noen vil ha svar, andre sier de vil det, men takler negativ respons på sine henvendelser dårlig.
Andre igjen synes det er greit å ikke få svar om motparten ikke er interessert.

Til lags åt alle kan ingen gjera.

(kvinne 34 år fra Rogaland) lø. 8 okt. 2011 18:53 Privat melding

Nope jeg svarer ikke alle men siler ut de jeg evnt har lyst å bli bedre kjent med:)

(mann 30 år fra Hedmark) lø. 8 okt. 2011 19:02 Privat melding

@Pantera68

Jeg har fått et par sånne svar og syns det er greit å ryddelig og ikke minst høflig.
Syns det er bedre enn å ikke få svar.

Jonas

Skjult ID med pseudonym Pantera68 lø. 8 okt. 2011 19:06

@Rex-Lupum
Ja, ikke sant. Koster så lite:), men gir så mye tilbake:)

(mann 43 år fra Oslo) lø. 8 okt. 2011 19:07 Privat melding

Setter også pris på å få svar i retur, men jeg forventer det egentlig ikke basert på tidligere erfaringer.

(kvinne 57 år fra Vestfold) lø. 8 okt. 2011 20:48 Privat melding

Jeg må innrømme at jeg ikke svarer alle, Syntes det er litt vanskelig å si at en ikke er match eller at han ikke er min type. Gjorde det til å begynne med, men fikk da ofte brev tilbake fra sinte menn som mente jeg ikke kunne vite det når vi ikke kjente hverandre osv osv. Derfor syntes jeg det er svar nok å ikke svare, og syntes det samme selv. Blir et mer personlig avslag når jeg får negativt svar fra en jeg syntes passet meg bra, enn om jeg ikke hører noe.
Men får jeg en lang og personlig mail, så svarer jeg alltid tilbake, og jeg svarer aldri de uten profilbilde.

(mann 37 år fra Rogaland) lø. 8 okt. 2011 20:59 Privat melding

Prøver høflig å svare de fleste.

(mann 41 år fra Akershus) lø. 8 okt. 2011 21:01 Privat melding

Har bare fått 1 brev så langt :) Har svart og føler dermed at jeg har oppført meg!

(mann 43 år fra Oslo) lø. 8 okt. 2011 21:02 Privat melding

Jeg blokkerer. Svarer jeg, selv om jeg er høflig, kommer det bare flere meldinger. Det er ubehagelig.

Skjult ID med pseudonym Gaupå lø. 8 okt. 2011 21:03

Svarer alt og alle, noe som kan føre til noen merkelige samtaler... :P

(mann 47 år fra Oslo) sø. 9 okt. 2011 02:45 Privat melding

Svarer sjelden på hjerter.
Svarer som regel på flørter hvis de også har en personlig hilsen, ellers nesten aldri.
Svarer alltid på meldinger (tror og håper jeg).

(mann 40 år fra Østfold) sø. 9 okt. 2011 02:55 Privat melding

Prøver å svare på alt, men kommer veldig ann på hva innholdet i mailen jeg fikk er. Hvis det er åpenbart at de ikke har ofret det de skrev en tanke så gidder jeg igrunn ikke å svare heller. Og lar som regel være å svare på mailer fra profiler som helt klart er fake.

(mann 38 år fra Akershus) sø. 9 okt. 2011 03:03 Privat melding

Svarer alt. Uansett. Men blir ikke så masse. Så er igrunn ikke noe tema for meg.
Men skulle det bli ett problem ville jeg jo prioritert de som tiltrakk meg mest selvfølgelig.

(mann 55 år fra Oslo) sø. 9 okt. 2011 09:59 Privat melding

Har svart på begge de 2 meldingene jog har fått jeg
Synd på meg . . . . . . hulk hulk