Alle innlegg Sukkerforum

Profil optikk vs. buzz-ord

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrende lø. 8 okt. 2011 21:02

Profiltekster og bilder danner ufrivillig grunnlaget for en spirende interesse eller en hurtig avtenning på profilens eiere her på sukker.
Jeg faller desverre selv i gruppen som hurtig diskreminerer mellom "gode" og "ikke-aktuelle" profiler her inne. Tilgangen til min diskremination vil jeg gjerne ha reevaluert, og om mulig endret. Men jeg trenger hjelp-

Til min fortvilelse har jeg oppdaget noen fantastiske menn herinne (bekjente fra virkeligheten), som bruker alle de (for meg) håpløse buzz-ord og bilder (bar overkropp eller med en drink i hånden) som gjør at man hurtig zapper videre til neste profil.

SÅ til dere menn:
hvordan skal jeg gjenkjenne en av de staute, ærlige, gode menn som jeg er her inne for å finne?

(kvinne 41 år fra Hordaland) lø. 8 okt. 2011 21:07 Privat melding

Profiltekster og bilder danner ufrivillig grunnlaget for en spirende interesse eller en hurtig avtenning på profilens eiere her på sukker.
Jeg faller desverre selv i gruppen som hurtig diskreminerer mellom "gode" og "ikke-aktuelle" profiler her inne. Tilgangen til min diskremination vil jeg gjerne ha reevaluert, og om mulig endret. Men jeg trenger hjelp-

Til min fortvilelse har jeg oppdaget noen fantastiske menn herinne (bekjente fra virkeligheten), som bruker alle de (for meg) håpløse buzz-ord og bilder (bar overkropp eller med en drink i hånden) som gjør at man hurtig zapper videre til neste profil.

SÅ til dere menn:
hvordan skal jeg gjenkjenne en av de staute, ærlige, gode menn som jeg er her inne for å finne?

Skjult ID med pseudonym tdh lø. 8 okt. 2011 21:10

Er ikke alltid like lett å få frem en personlighet gjennom tekst, samt at det man tenkte da man skrev og det mottaker faktisk leser ut av teksten ikke helt stemmer overens.

Den eneste måten er vel å treffe en person for å kunne utale seg med sikkerhet om de er noe for deg :)

Men helt enig, veldig lett for at man sorterer ut fra visse ord og evt mindre heldige bilder.

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 8 okt. 2011 21:14

Kanskje det ikke er noen måte å kjenne oss igjen på annet enn gjennom å prøve først?

(kvinne 41 år fra Hordaland) lø. 8 okt. 2011 21:24 Privat melding

Hva sorterer menn på, i en jente-profil?

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 8 okt. 2011 21:27

@1regndans
Puppper... :-)

Nei, det må være et eller annet ved profilen som treffer meg, enten det er utseende, interesser, formuleringer, holdninger eller hva det skal være. Og er det ikke noe der som jeg finner frastøtende, så er den interessant.

(mann 33 år fra Akershus) lø. 8 okt. 2011 21:31 Privat melding

Profiler uten bilder hopper jeg glatt over. Så ser jeg på sted, bilder og tekst og danner meg et ja-/nei-/kanskje-inntrykk.

Skjult ID med pseudonym tdh lø. 8 okt. 2011 21:32

For egen del er det en del profiler som gir inntrykk av at de er hyperaktive, alle bildene er fra diverse toppturer/skiløyper osv, tekst om at man liker å være aktiv. Får inntrykk av at de trener 7 dager i uken :) Høres utrolig slitsomt ut.

Og som mann er det nok "dessverre" bilder som sorterer oftest, må i det minste finne de attraktive. Ikke like ofte selve profilteksten, dersom de ikke gjør noe som jeg absolutt ikke liker, som røyking da.

Samt beskrivelse av "drømmemannen" dersom jeg føler at det ikke passer på meg. Da er man vel diskvalifisert allerede uansett :)

(kvinne 41 år fra Hordaland) lø. 8 okt. 2011 21:43 Privat melding

Enig med deg tdh.
Kompromiss: jeg har visst ingen sjans på deg ;)

Mange av profilene her inne er da sant nok enten hyperaktive, metro eller meget arrogante.

Det interessante er at de man i virkeligheten tiltrekker en helt annen type enn her inne, og ikke overraskende, når man tenker på hvor meget det betyr med kjemi, ustråling og kommunikasjon.
Det triste er at man sorterer på uviktige ting. Og at man kan fremstille seg selv som en idiot eller et ikon, kun fantasien setter grenser.

Skjult ID med pseudonym tdh lø. 8 okt. 2011 22:19

Utrolig hva utstråling og kjemi gjør for utseende. Dersom man virkelig finner tonen med noen får de "bedre" utseende på grunn av det. Man ser personen i ett annet lys.

Mange legger nok fokus på kun de positive sidene, og kanskje mottaker leser denne vektingen annerledes enn det du selv mente. Er nok mange diamanter bak mange relativt standard og kjedelige profiler dersom man hadde tatt sjansen på å treffe personen. Er nok mye som ikke kommer frem i disse.

(mann 33 år fra Akershus) lø. 8 okt. 2011 23:01 Privat melding

@1regndans

Ikke så lenge du er i Bergen og jeg er i Oslo ihvertfall.

For å svare på det du spurte om i OP, så blir du vel bare nødt til å ta kontakt og gå på dates selv om du er litt skeptisk.

Skjult ID med pseudonym Uvanlig lø. 8 okt. 2011 23:06

Kjapt spm.

Når ble metro introdusert som det nye hippe ordet?

(mann 33 år fra Akershus) lø. 8 okt. 2011 23:13 Privat melding

Omtrent samtidig som "kleint" tror jeg.

(mann 39 år fra Akershus) lø. 8 okt. 2011 23:22 Privat melding

Tenker nå som så at om en person ikke leser det som jeg har skrevet akkurat som jeg tenkte det så er sikkert ikke den personen noe for meg uansett. Det jeg mener er at vi mennesker tenker jo alle forskjellig. Men allikevel er det innenfor enkelte grupper fellestrekk i hvordan vi tenker.
Ergo. Ei som evt skulle likt meg og levd med meg burde da bli trigget av måten jeg skriver (for måten jeg skriver definerer og hvordan jeg tenker) og ikke bare klikket seg videre. Nå kan jo folk tenke som de vil. Men jeg vil mene at de som bare kikker på en profil og går videre uten å lese både er her inne uten interesse for å finne en partner. Og at de er noe grunnere i tankemåten enn feks meg.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 8 okt. 2011 23:26 Privat melding

Jeg forstår ikke hva dere jenter syter over - jeg hadde GJERNE sett bilde i bar overkropp :p

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 8 okt. 2011 23:34 Privat melding

Buzz-ordene er verst da.

Når skal buzz-kontrollen bli innført på lik linje med stavekontrollen??

Skjult ID med pseudonym mann_78 lø. 8 okt. 2011 23:41

Damer:

Er det slik at uansett situtasjon bildet er tatt i, så er et bilde hvor man er i bar overkropp turnoff for dere?
Jeg tenker da på ikke oppstilte-på-badet-bar-overkropp-bilder, men type bilder hvor bilder i seg selv er litt kult og tatt i en naturlig setting hvor man tilfeldigvis var i bar overkropp.. er dette no-go uansett?

(mann 33 år fra Akershus) lø. 8 okt. 2011 23:42 Privat melding

@_mino

Det er viktig å være buzzword-compliant da, for å vise at man følger med i tiden.

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 8 okt. 2011 23:49 Privat melding

buzzword-compliant.... jeg er bare sååå født i feil årtusen

(mann 55 år fra Oslo) sø. 9 okt. 2011 10:27 Privat melding

Hva med mitt da a?
I flg sukker er dette ca det vi skal vise up-front.
Betyr det at alle burde ha fulle album
Sånne med blomster, gamle Fido og hamstern eller ett litt tåkete ett av muttern

(kvinne 41 år fra Hordaland) sø. 9 okt. 2011 10:27 Privat melding

@_mino: ja, buzzword-selektiv, det ligger i sakens kjerne når man ikke kan bedømme utstråling og glimt i øyet her inne, må ha noe å gå etter. Stavefeil er et ordentlig turn-off (jeg er god til å lage dem selv), men jeg kunne godt falt for en dyslektiker i virkeligheten, tror jeg da.
Hvis resten var der :) Så kontroverset er å finne skatten bak profilteksten uten å over-selektere.

@mann_78:
Angående bilde, synes jeg det er super mange lekre menn her inne med flotte overkropper. Men, hvis den ene sjansen for å vise hvem man er innbefatter utelukkende en sixpack, så står jeg desverre over. Det gir også et tydelig signal om hva man forventer å se i sin kvinnelige motpart.
Jeg tenner veldig på intellekt (ikke å forveksle med intelligens). En mann som er reflektert og har noe mellom ørene. En flott kropp er et stort bonus.
Så hvis du inkluderer et "nakenbilde" blir kravet til teksten desto høyere, og der kan de fleste i denne kategori ikke alltid følge med- men overrask meg, jeg er åpen :)

Den gledelige nyhet er, at de menn med den bare overkropp er sterkt ettertraktet av andre likesinnede barbies, så det er ingen grunn til å endre profilbilde, med mindre du vil nå en annen målgruppe.

(mann 39 år fra Akershus) sø. 9 okt. 2011 10:31 Privat melding

Her trengs ingen sixpack. har så fin en øltønne så:p