Alle innlegg Sukkerforum

Tvillingsjeler, tror du de finnes?

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Rogaland) lø. 8 okt. 2011 22:29 Privat melding

Dette lurer jeg på om dagen.
Har kommet i kontakt med en mann på et annet forum og vi bare fant hverandre. Vi kunne snakke om alt mulig fra første melding og jeg følte at jeg nesten kjente han uten å ha sett bilder eller møtt han. Vi har vær igjennom mye av det samme og det viste seg at vi begge var alene foreldre, så mye av den samme bagasjen og de samme erfaringene med andre ord.
Vi har nå flyttet kontakten over på mail og kantakten er ikke så ofte, men klarer ikke å stenge han ute av tankene mine. Han lever på en måte videre i tankene mine. Så derfor lurer jeg på om jeg kanskje har møtt min tvillingsjel..........

(mann 33 år fra Akershus) lø. 8 okt. 2011 22:32 Privat melding

Nope.

Jeg tror det finnes massevis av folk der ute som er forskrekkende like hverandre, men å kalle det "tvillingsjel" impliserer at alle har akkurat en person som matcher perfekt, og det tror jeg ikke noe på. Da beveger man seg bort fra det som kan forklares med statistikk og tilfeldigheter over til overtro.

(kvinne 31 år fra Oslo) lø. 8 okt. 2011 22:35 Privat melding

Tvillingsjel? Næææ

Men jeg tror derimot at man kan finne mennesker som har samme holdninger, noe av de samme erfaringene og generelt sett være lik en selv.. Og kjemi på nett er noe helt annet enn kjemi irl..

Skjult ID med pseudonym Mort1 lø. 8 okt. 2011 22:36

Nei

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 8 okt. 2011 22:38 Privat melding

Det er fint når to mennesker får en slik kontakt. Det er vakkert! Jeg vil likevel råde deg til å ikke investere mer enn du kan tape, - det er ikke sikkert at det er det samme når dere treffes irl.

*vært på sukker for lenge* :-)

Skjult ID med pseudonym 123 lø. 8 okt. 2011 22:39

Ja, jeg lever i troen ;)

(mann 43 år fra Oslo) lø. 8 okt. 2011 22:41 Privat melding

Nei, slikt finnes ikke.

(kvinne 39 år fra Oslo) lø. 8 okt. 2011 22:49 Privat melding

Jeg tror på sjebnen;)) Og tror det er mange som går glipp av den rette fordi de ikke tørr investere mer enn de kan tape. Det blir feil. Om alle tenker slik så går det jo ikke. En av to MÅ jo ta initiativ, sånn er det bare. Synes du skal ta steget videre!;))

(kvinne 32 år fra Akershus) lø. 8 okt. 2011 23:00 Privat melding

Det er en fantastisk følelse når en kjenner at en kan dele av seg selv med et annet menneske, og bli virkelig sett og møtt. Nyt følelsene og prøv å være mest mulig i nuet, tenker jeg. Er ikke så viktig hva en kaller kontakten, om han er din "tvillingsjel" eller ikke. Det virker som om han har masse av det du trenger i et forhold, og det er det som teller.

Håper den gode kontakten fortsetter, og det føles like riktig når dere møtes i det virkelige liv! :)

(mann 40 år fra Oslo) lø. 8 okt. 2011 23:07 Privat melding

Enig Miris, blir ikke bedre enn det. Man trenger ikke tenke på å filtrere hva man sier og man blir ikke sett ned på om en sier noe som er litt annerledes. Absolutt en god følelse det ja.