Alle innlegg Sukkerforum

forelsket eller flørt livet ut...

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Vestfold) sø. 9 okt. 2011 04:52 Privat melding

Håper jeg ikke er alene om dette. Men er det flere her inne som føler di er redde for å vise følelser for den potensielle kjæresten di møter? Alle tidligere har jeg prøvd å holde tilbake mye. Det har som regel ført til at den andre har følt seg mer og mer interessert i meg. Men når jeg gjor det motsatte nå sist og virkelig viste henne alt. Altså brukte all tid på henne og fikk henne glad vær dag. Så virker det som hun gikk lei. Jeg vet ærlig talt ikke lengre. Mulig det kun er og blir flørt på meg resten av livet. At forhold ikke er noe jeg er skapt for. Er det andre som føler det slik eller lignende? Jeg håper virkelig det er mulig for alle å få kjærest og ha det fint sammen.

Skjult ID med pseudonym yes sø. 9 okt. 2011 04:54

Det er dessverre slik. Har hatt det sånn begge veier også. Forferdelig kjipt. Er en latterlig verden i grunn.

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 9 okt. 2011 04:56

Litt tdlig å gi opp :-)

(mann 35 år fra Vestfold) sø. 9 okt. 2011 04:59 Privat melding

Kan ikke si jeg gir opp. Var bare min måte å fortelle det på. Jeg vil virkelig finne en ordentlig jente. Det eneste problemet hun forige følte var avstand. Hun bor i Sverige og jeg i Oslo. Men jeg reiste til henne og tok henne med til Norge, Danmark, England og USA på jobb reiser. Hvor vi hadde det helt fantastisk. Så jeg føler det kun er for at jeg ga henne for mye at hun fant ut det ikke ville fungere.

(mann 35 år fra Vestfold) sø. 9 okt. 2011 05:26 Privat melding

at hun ble redd... Eller skremt av og få så mye servert. Hun sa det i værtfall.

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 9 okt. 2011 11:16 Privat melding

Jeg kjenner ingen dame som ikke liker at mann viser følelser og omsvermer henne.
Men selvfølgelig må en utvikle antenner etterhvert for å skjønne hva andre liker. Også viktig å ha litt frirom og ikke føler seg overvåket :-)

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 9 okt. 2011 11:34

Får man ting/opmærksomhed i for store mængder bliver det kedeligt. Får man ikke nok er det fortsat interessant.
Desværre gælder det lidt om at finde den gyldne mellemvej, som selvfølgelig er forskellig fra person til person.

Det er min erfaring i alle fald.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 9 okt. 2011 11:51 Privat melding

Jeg tror det er som banditten beskriver. Man må kjenne at man har noe å tape, det må være spenning. Blir det for lett mister man spenningen og det blir fort kjedelig. På en annen side har jeg to kompiser som har vært sammen dama si hver dag siden første dag de møttes... Ikke helt til å bli klok av :)

Kanskje det er sånn at dersom begge er på samme nivå av interesse så går det bra, dersom det er skjevt fordelt så går det dårlig. Tror man fort kan skremme den andre vekk hvis man er på et høyere nivå av interesse enn den andre. Så det er nok hvertfall lurt å ikke vise noe mer interesse enn det man faktisk har, da blir man ikke dumpet fordi man var kunstig interessert :)