Alle innlegg Sukkerforum

Om det å tvile på matchtallet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 9 okt. 2011 17:53

Fra tid til annen så kommer det innlegg fra noen kritiserer matchtallet. Annet er ikke å forvente når lavt matchtall, eller lite matchende matchtre, av mange blir brukt som en ekte eller fiktiv grunn for at de ikke er interessert.

Matchtallet er ikke magi, men kun en summering av matchen på spørsmålene i relasjonstesten. Hver og en kan selv bestemme hvorvidt det enkelte spørsmål skal telle med. Hvis det at motparten leser masse er det eneste så betyr noe, så kan man gjøre hele filtreriningen på bakgrunn av det. Hvis det er mye lesing, mye friluftsliv og lite porno som er viktig, så tar man med det. Verre er det ikke!

Suksessen som skyldes matchtallet er grunnlaget for Sukker. Størrelsesorden 100.000 kjærester er koblet på Sukker og på grunn av dette så anbefales sukker enormt mye. Vårt totale markedsføringsbudsjett ligger på kun ca 500.000 årlig i motsetning på flere titalls millioner for de to datingtjenestene som er nest størst.

Den effektive matcingemotoren har derfor stor verdi for oss og hvis vi tillater folk å så tvil, misnøye og mistro til matchingen så er dette kritisk. En leser kan fort bli forledet til å tro at det er like effektivt å velge partner ved å lese horoskopet i ukebladet denne uken.
Vi valgte nå å slette en tråd hvor en sukkerbruker tvilte på verdien av matchingen. Vi liker ikke å legge munnkurv på folk, men når noen sprer villedende tolkning av den viktigste fordelen med Sukker så må vi ta grep.

Så igjen: Matchsystemet er kun et verktøy og matchtallet summerer kun matchen på de enkelte spørsmålene i relasjonsmatchen. Det er altså opp til hver enkelt bruker å lære seg å benytte verktøyet, og det kan de aller fleste klare! :)

Les mer her:
http://sukker.no/matchsystem.html

Ha en ellers flott kveld :-)

(mann 47 år fra Hordaland) sø. 9 okt. 2011 17:57 Privat melding

synst det er flaut på deres vegner at dere er så redd for kritikk at dere sletter tråden da...folk må ha lov til å tvile..sette spørsmålstegn..tåler ikkje matchsystemet deres det så legg om...

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 9 okt. 2011 18:15

Ca 1% av våre brukere er regelmessig på forumet. Hvis denne prosenten skal bestemme hva som er sannheten om Sukker så krever det langt mer av denne prosenten enn vi av og til ser. Nå var det mange innlegg etter hverandre som totalt hadde misforstått noe svært vesentlig om Sukkers. Hvis dette skal få stå slik, og dermed danne presedens for hvordan nye brukere og de resterende prosentene av Sukkers brukere som bare leser forumet, skal forstå denne funksjonen, så er det for kritisk for oss. Det er en grunn til at verdens datingtjenester stort sett aldri har forum. Sukker har derimot et eksepsjonelt positivt rykte i markedet og vi kan derfor ha et forum uten masse guffe. Likevel er det alltid noen som ikke har dagen og ønsker å ta det ut på noen eller noe og da har vi ikke tid til å sitte å diskutere. Det eneste vi da kan gjøre er å slette disse trådene. Heldigvis kommer de ikke ofte :-)

(mann 43 år fra Oslo) sø. 9 okt. 2011 18:21 Privat melding

Er enig med Blindebukk. Slik sensurering er lite voksent.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 9 okt. 2011 18:22

Jeg tror kanskje at den typen sensur er en ganske sikker vei til et dårligere rykte. Sånn tenker jeg ihvertfall. You've got to walk the talk, nemlig. For å fortsatt få denne positive omtalen må dere gi brukerne en grunn til å gi dere den. Men pytt, det er ikke min bedrift ;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 9 okt. 2011 18:24

viss noken av dei 1% tviler på systemet deres ligger dere fremdeles godt an:) og det eg skreiv i den tråden som blei sletta va egentlig kødd..men kjekt å bli tatt på alvor av og til:)

men meiner fremdeles at folk har lov å tvile,sette spørsmål:) og viss du ser andre tråder her så går folk mest etter blide..hjelper ikkje å ha 95 i match viss ein ser ut som eit dass..:)

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 9 okt. 2011 18:26

joda om begge ser ut som en dass så:)

(mann 49 år fra Østfold) sø. 9 okt. 2011 18:27 Privat melding

Vi betaler for en tjeneste og det er ingen menneskerett å være her. Liker vi det ikke så er det bare å si opp. So shut up and smell the flowers.

Skjult ID med pseudonym atlejTrieG sø. 9 okt. 2011 18:28

Var det den uskyldige tråden som var aktiv i dag?

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 9 okt. 2011 18:31

da blir det irene på meg hehe:)

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 9 okt. 2011 18:31

hahaha dagens!

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 9 okt. 2011 18:32

eller vi har desverre bare 92 i match...så får finne meg en annen dass..

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 9 okt. 2011 18:33

Sukker driver med avansert merkevarebygging. Med mindre du vet hva det innebærer så blir det en altfor langdrøy affære å forklare deg det.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 9 okt. 2011 18:34

hehe ja finnes sikkert fleire dasser her:)

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 9 okt. 2011 18:35

Det er jo det som er det fine:)..oppi alt det mindre fine såklart

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 9 okt. 2011 18:38

ja og går ein lei kan ein berre dra i snora:)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 9 okt. 2011 18:38

"You've got to walk the talk" er ikke alltid like lett. I dette tilfellet for eksempel hadde undertegnede ikke spist på lang tid og hadde akkurat lagd middagen til familien som satt å ropte om å slutte med "det der". Man kan ikke forlange at vi som drifter disse sidene skal redegjøre for alt, til enhver tid. Vi jobber på spreng for at så mange som mulig skal bli fornøyde og problemet er ikke at vi ikke vet hva som trengs. Vi får massevis tilbakemeldinger og har en kø som er lang som den kinesiske mur. Grunnen til at det har vært litt lite utviklking i det siste har vært at vi har jobbet med rammeverket i lengre tid. Men fremtiden er altså lys :-)

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 9 okt. 2011 18:41

Ok Sukker.

Den er fin, det skjønner jeg godt. Blir spennende å se hva som skjer framover da :)

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 9 okt. 2011 18:41

hahaha@sukker, bra sagt:)

Trekke i snoren? aaaaaah , der jeg gjør feil kanskje@blindebukk

Skjult ID med pseudonym kodern sø. 9 okt. 2011 18:47

Jeg koder selv og veit at det å drifte en side som dette er krevende. De må ta hensyn til at det skjer mye på programmeringsfronten om dagen. Stadig nye ting som gjør at det ikke bare er å bygge på som på et hus men må bytte ut grunnmur og barekonstruksjoner både her og der. Har lenge vært imponert over hva de har fått til med denne siden og er det fortsatt. Kunne trenge litt oppdatert design snart da ;-)

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 9 okt. 2011 19:40

Så klart CretivO, men det der er jo litt sånn "in a perfect world"-tenkning.

Med så mange brukere som det finnes her inne så vil det aldri skje at alle fyller inn relasjonstesten slik den er ment, eller at alle tar den seriøst. Jeg synes kanskje det er litt bakstreberk å tviholde på det gamle verktøyet også, sett at det er mulig å fornye det.

Hadde bare alle skjønt at det er meningen at de skal være snille så hadde det ikke vært krig i verden ;)

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 9 okt. 2011 19:45

Jeg har prøvd å lese meg opp på hvordan det matchtallet fungerer, men jeg skjønner det fortsatt ikke. For meg betyr ingen av de tingene det spørres etter noenting og må bare prøve å svare et eller annet som man håper at jentene vil at man skal svare. Og selv om man vekter alt med lite viktig så får man dårlig match med mange allikevel. Jeg skulle gjerne vært uten det systemet for å få muligheten til å se de med match under 70. Info burde stå i profilen, ferdig snakka. "Filosofisk og undrende"? Hallooooo? Sjå kor da bryr meg! Man kan jo fortsatt ha den testen for de som VIL bruke den, men burde kunne gå an å deaktivere den slik at man kan se alle jentene i området man leter...

Skjult ID med pseudonym ehhh ... sø. 9 okt. 2011 19:45

.... men, men ... Hvis 1% av brukerne er inne på forumet .... hvorfor er det da så farlig at denne lille gruppen kritiserer matchingen ...? Nå leste ikke jeg tråden det er snakk om, men synes det må være lov å stille kritiske spørsmål til en tjeneste man tross alt betaler for. Ja, det er frivillig å være her, men hvorfor skal sukker ha såpass stor bestemmelsesrett over hvem som passer sammen og ikke? F.eks. vil de jo gjerne at mannen skal være eldre enn kvinnen, og at kvinnen ikke skal få velge seg høye menn. Noe som har vært diskutert MYE her, jeg vet :)

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 9 okt. 2011 19:50

Såvidt jeg har skjønt tidligere, viser matchtallet noe om hvor sannsynlig det er at et forhold skal fungere. Nå er jo for det i seg selv litt merkelig, all den tid det er mulig å føre opp "kort flørt" - da burde jo det automatisk gi lave matchtall. Men viktigere - jeg tror folk legger alt for mye i matchtallet, rett og slett fordi vi, uansett hvor mye Sukker gir beskjed om det, tror at det er slik at jo bedre matchtall, jo bedre er den på den andre siden. Slik er det ikke, og blant annet derfor synes jeg det er synd at alt er ordnet etter matchtall.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 9 okt. 2011 19:50

Alene

JA!!

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 9 okt. 2011 19:53

@ehhh
Det er jo en del yngre menn på onlinelista, men da må du titte på de siste sidene av de 51 som er pålogget. Problemet er bare at det er litt tungvint å må "bla" igjennom masse sider før man kommer på slutten av den onlinelista. Ellers er det vel bare å bruke matchsøk osv, for de/om du har tolmodighet.........

Skjult ID med pseudonym lareya sø. 9 okt. 2011 19:56

Vel.. det er merkelig at jeg får vanvittig lav match med menn som er yngre enn meg når de har satt alder til yngre enn det jeg er, men ikke motsatt , tvert i mot, jeg har match med menn som er 60! Jeg vil ikke ha de på listen min, og jeg fatter ikke hvorfor alders matchen ikke går begge veier! <Når jeg har satt en grense for øvre alder...

en annen ting er at jo lengre vi blir sittende stuck på sukker og betaler jo mer penger tjener jo sukker...

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 9 okt. 2011 20:00

@CreativOne
Noen må lage spillereglene for verktøyet, men de er jo ikke nøytrale. For eksempel legges det opp til at mannen ideelt skal være 3-4 år eldre enn dame, mens store høydeforskjeller får matchen til å fyke nedover, bare den ene krysser av for "litt viktig". Dessuten er det mye uklart i alternativene, noe som gjør at to personer ikke alltid har følt på at de har svart på det samme.

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 9 okt. 2011 20:06

CreativOne:

Jeg mente vel "hva flest mulig jenter vil svare"... For jeg trenger nok dessverre utvalget for å finne noen. Og jeg har aldri problemer med å prate med jenter om noe som helst så pinlig stillhet har jeg aldri opplevd. Det eneste jeg trenger er å komme i kontakt med flest mulig jenter for å finne en eller annen som faktisk vil ha meg for det har jeg gått hele livet uten å finne og jeg kan svelge en drøss med kameler hvis bare en eller annen vil ha meg. Og jeg kan svelge kameler livet ut for jeg vil uansett være lykkeligere i et forhold selv om det ikke er med drømmedama enn jeg er nå... Jeg har vært svært nær å gi opp alt i så mange år nå at å innsnevre hvem jeg kan finne er kjipt selv om det er godt ment fra admins. Er vel egentlig bare jobb som har holdt meg oppegående og har vel ført til at jeg ikke har hatt noe annet liv enn jobb også og vil gjerne ut av det.

Hvis du syns den matchinga er nyttig så burde jo du få lov å bruke den, men vi som ikke vil bruke den burde få slippe :)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 9 okt. 2011 20:10

@CreativOne
Jeg har vel satt middels eller lav på filosofisk og undrende, og ikke som viktig pga jeg ønsker ikke bare en som undrer seg over enkelte temaer, da jeg syns det er ekstremt viktig med handling.

Skjult ID med pseudonym sukker.no sø. 9 okt. 2011 20:23

@alene. Hvis du er åpen for det meste så bør du sette "ikke viktig" på alt du mener ikke er viktig i relasjonstesten. Om man har få krav og svarer relativt normalt så skal både kvinner og menn kunne få opp ca +/-15.000 matcher. Dette er såpass mange at vi ikke ser det formålstjeneslig å presentere flere. Hovedgrunnen er selvfølgelig at det etterhvert begynner å bli så mange interessekonflikter at det blir litt fåfengt.
Det kan sikkert være en trøst at det finnes muligheter som kan ligge hos Sukker, men det er neppe i de dårligste matchene at håpet ligger. Sukker kjører forøvrig snart i gang en profilhjelptjeneste som vil være nyttig om det ikke blir noe særlig med fart her inne :-)

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 9 okt. 2011 20:24

Enig med Sukker.no! Verdensmestrene på forumet tillegger sine egne navlebeskuende meninger alt for stor betydning.

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 9 okt. 2011 20:28

@Sukker.no:

Har gjort, det, kanskje et par ting totalt av de 70 jeg har lagt vekt på i det hele tatt. Anyway, det er en diskusjon og jeg sa min mening.

(mann 42 år fra Telemark) sø. 9 okt. 2011 20:36 Privat melding

Jeg tror ganske enkelt at det sukker mener, er at istedet for å lure på matchen så send en mail og få praten igang!

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt sø. 9 okt. 2011 20:39

Ikke har jeg lest hele tråden, og kanskje har jeg bare glemt hva Sukker svarte sist jeg spurte, men jeg greier fortsatt ikke å forstå at;

1) En mann som definitivt skal ha barn når jeg har svart nei får match med meg bedre enn 90%.

2) Min beste venn, min største forelskelse, han jeg er enig med alt om, vi som fungerer så godt sammen at vi kan bo i båt sammen over lang tid, vi som bruker hverandre som mal når vi leter kjæreste, vi som er hverandres ønskepartner på alle sett og vis bortsett fra at vi har ulikt ønske om hvor ofte sengehalmen skal benyttes og derfor aldri får dreis på forholdet, - vi to får knapt 70% i match...

Jeg skulle gjerne jublet for sukkersystemet jeg, hvis bare jeg hadde greid å få logikken til å stemme...

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 9 okt. 2011 20:39

Grumse gikk rett til sakens kjerne! :-) Imponerende!!

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 9 okt. 2011 20:46

som veteran her inne er vel du eit levende eksempel på at matchen ikkje funker? eller er det berre det at du er så forbanna utrivlig som gjer at du går igjenn her inne?:)

Skjult ID med pseudonym stjerne* sø. 9 okt. 2011 20:52

Punkt 1.
Sett din egen profil åpen for de under 70%

Punkt 2
Gå på online listen og trykk ALLE menn/kvinner

Da får du opp alle profilene.
Ikke alle som har åpen profil...da får du desverre ikke sendt dem et brev.
Men ganske mange har det:)
Da kan man jo i alle fall komme i kontakt med de som tenker uten om systemet!

Skjult ID med pseudonym lareya sø. 9 okt. 2011 20:52

tok et matchsøk.. huket av et par ting, alder,bilde og avstand.. på 50 km.. fikk opp hele 27 matcher , mellom 100-70..Hvorpå 10 av dem ikke søker langvarig forhold , dermed er jeg nede i 17 aktuelle kandidater.
syns nå det er et lite antall med tanke på hvor utrolig mange som er her inne.. er dette valuta for pengene??

(mann 42 år fra Telemark) sø. 9 okt. 2011 20:55 Privat melding

Er det meg du spør Blindebukk?

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 9 okt. 2011 20:57

strings...er du han som kaller seg veteran da?

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 9 okt. 2011 20:59

Forsto ikke ironien med engang.....men jeg er jo også veteran her inne...............

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 9 okt. 2011 21:00

du er tilgitt..........:)

Skjult ID med pseudonym sytekopp sø. 9 okt. 2011 21:05

Kunne ikke sukker har en buss lastet med single som de kunne kjørt til de som bor oppi hutiheita er ingen kunne tru at nokon skulle bu når de trykker på innenfor 50 km?

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 9 okt. 2011 21:05

Det pussige er sånne ting som at jeg har 80 i match med blindebukk, både før og etter at jeg satte det som absolutt krav at barn er uaktuelt.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 9 okt. 2011 21:08

malinka..det er fordi eg driter i om eg smeller deg på tjukka eller ikkje hehe:)

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 9 okt. 2011 21:11

Du hadde likt å ha meg pizzabakende på kjøkkenet ditt, med kul på magen. Jeg skjønner jo det og er veldig glad i deg også. Skal jeg bake muffins til deg?

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 9 okt. 2011 21:15

ja takk..:) gjerne ei god kake og..så kan me konkurere om kem som har størst kul på magen:)

Skjult ID med pseudonym koffert sø. 9 okt. 2011 21:17

*sukkersøtt* ser for seg Malinka og blindebukk på kjøkkenet ^^

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 9 okt. 2011 21:21

Malinka har kun denne kvelden igjen på sukker og har deretter tenkt å ta seg en eviglang pause herfra. Hun ønsker spesielt de gode, gamle traverne på forumet lykke til.

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 9 okt. 2011 21:21

OMG! Jeg har blitt smittet av hingsty!

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 9 okt. 2011 21:23

Malinka .. det var litt kjipt, skal jeg råtne her alene? Forstår deg vel godt.. utenom forumet så har jeg gitt meg for lenge siden:)
Kommer du på fredag uansett?

(kvinne 46 år fra Hordaland) sø. 9 okt. 2011 21:31 Privat melding

Jeg kommer på fredag, ja. Tar med meg to søte, single venninner som har lyst til å møte nye mennesker.

Jeg har vært her frem og tilbake i fem år, irene. Med noen lange pauser innimellom. Man kan si at jeg er ferdigråtnet her og klar for andre ting. Det var en oppvekker at jeg fikk mail fra sukker, som var ekstrempositivt ladet. Innholdet var at dersom jeg ikke fant en kjæreste her inne, så ble det i alle fall nesten gratis for meg å være her etterhvert. Prisen nærmet seg vel 170,- nå og jeg tenkte bare at nå, frøken, er det på tide at du gir opp å gjøre mer av det som ikke funker.

Jeg er glad for at sukker kan si at de har lagd 100.000 kjærestepar, men for meg blir det bare enda et tegn på at kanskje ikke nettdating er tingen for meg.

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 9 okt. 2011 21:31

Dessuten finner vi da en knakande kjekk kar til deg på freddan.

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 9 okt. 2011 21:37

En knakende kjekk? ho hoooooo:) lover du?

Ja jeg tror dette datinggreiene bare gjør en kynisk og rar til slutt.. rar var jeg fra før.. men nå er det en kjip kombinasjon hehe

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 9 okt. 2011 21:38

170 kroner? Neste avgift for meg er en tier...

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 9 okt. 2011 21:46

Jeg har jo helt mistet interessen for å gå på date med noen fra nett. Da er det nok lurt med en pause tenker jeg. Lang pause.
Det er null problem å finne en knakande kjekk til deg. Herregud. Du er jo bedårende.

Årsaken til at jeg har så høy pris, er at jeg ikke har hatt på automatisk betaling før siste halvåret eller noe sånt, neptun. Før det pleide jeg bare å være her en måned, la vær å betale abonnement noen uker osvosv.
Som oftes var jeg bare betalende medlem dersom jeg hadde eksamen og ferie.
Jeg skulle jo ikke bli en av disse som var her i åresvis.

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 9 okt. 2011 21:54

Kjenner meg igjen i det du sier malinka.. sikkert det lureste for oss selv og de som eventuelt skulle vise noen interesse, bare ta en laaaaang pause ja.

To bedårende dames miss malinka:) Smask

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 9 okt. 2011 21:56

Det blir nok ikke lenger før noen snapper deg, Blindebukk! :-) Med ditt elskverdige vesen og dine saklige kommentarer som åpenbart er bygget på solid bakgrunnskunnskap innen de fleste emner, er det i grunnen rart at du har fått gått i fred her så lenge som du har. For ikke å nevne dine evner til å uttrykke deg skriftlig......

Skjult ID sø. 9 okt. 2011 22:00

@Malinka. Har du forsøkt et bilde der du smiler mot kamera? Jeg får i allefall ikke følelsen av at du er særlig interessert i kontakt med meg når jeg ser bildet ditt.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 9 okt. 2011 22:04

@CreativeOne
Da er du nok en handlingens mann:)

Skjult ID med pseudonym koffert sø. 9 okt. 2011 22:12

@Malinka
Bilde 3 i albumet hadde vært perfekt som profilbilde, om du hadde sett inn i kamera og smilt litt ekstra ;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 9 okt. 2011 22:13

endleg ein som har oppfatta meg riktigt...:)

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 9 okt. 2011 22:15

Skjult ID; det har aldri vært noe problem å få kontakt med menn her inne, eller å bli kontaktet av dem. Jeg fatter ikke hva jeg har skrevet som får deg til å tenke det?

Jeg har bare skrevet at nettdating ikke er noe for meg og at jeg føler meg litt miserabel som har vært her i evigheter uten å ha funnet noen som passer for meg. Det handler neppe om hvordan profilbildet mitt ser ut. :)

Skjult ID med pseudonym R sø. 9 okt. 2011 23:08

Jeg vet ikke hva som skjedde, men prøvde å sette inn et innlegg her angående en konkret mangel ved matchingen, som går på seksuelle preferanser. Prøver nå igjen:

Ikke at man skal tilkjennegi hva man tenner på direkte, men at en del av relasjonsprofilen har valg for dette.

Så det teller i matchscoren angående dette.

Min erfaring som stemmer med det venner og kjente jeg diskuterer sånt med, er at om dette ikke stemmer, så er det stopp for videre kommunikasjon, og date, selv om alt annet stemmer, mens par jeg kjenner, som garantert hadde fått lav/ingen match på Sukker, holder sammen, fordi sexen stemmer. Forskjellige parametre kan være "dominant/underdanig", såvel som fetisjer osv. kombinert med viktighetsgrad som med de andre parameterne.

En jeg skrev med, hengte seg opp i mine preferanser , og fortsatte å hinte på dette, selv om jeg prøvde å si "glem at du hørte dette", det var vedkommede som var nysgjerrig, og jeg var så dum å svare ærlig. Bare ett eksempel på at det kan skjære seg, og dette er såpass privat, at jeg tror mange vegrer seg for å ta dette opp på forumet, og sannsynligvis blir min posting sensurert denne gangen også - det var jeg som hadde den første postingen i tråden som ble sensurert!

Det er ubehagelig når ting stopper på forskjeller i seksuell smak, som oppdages overraskende og egentlig for tidlig om man ikke er typen til å holde kortene tett til brystet og opparbeide god kjemi og forelskelse først-

Og tross alt så er nettdating litt kunstig i seg selv, så man spør om slike preferanser "for tidlig", og lettere da får avsmak, der et møte i den virkelige verden, kanskje hadde ført til at man lettere aksepterte litt forskjeller i seksuell smak.

Siden virkeligheten i nettdating da er at man sannsynligvis må matche seksuelt, ellers blir det bom stopp, er det derfor et problem at relasjonsprofilen ikke inneholder mer detaljerte parametre på dette, for det holder ikke å kunne svare høy score på at man er frigjort osv. om man f.eks. er litt sub, og trenger en som er dominant, eller omvendt, eller er åpen for begge deler f.eks.

Jeg ville også ha vektet en match på seksuelle preferanser, SAMT - romantiske, følelsesmessige preferanser selvsagt, HØYT, MYE høyere enn om man leser samme bøker og ser like mye på film/TV osv.

Virker ikke som psykologene til Sukker, har fått med seg hvor viktig det er at sexen stemmer, for folk flest, det er jo derfor mange forhold ryker til slutt, tross alt, når dette ikke funker lenger...

Skjult ID med pseudonym bat sø. 9 okt. 2011 23:10

Men det er kanskje ikke alle som har det seksuelle som en så stor del av sin identitet?

Skjult ID med pseudonym R sø. 9 okt. 2011 23:26

Da kan man jo bare vekte de spørsmålene lavt, så man blir "rund" på det punktet! :-)

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 10 okt. 2011 00:26

jeg tror det enkleste sukker burde gjøre er å lage et bedre regelsystem til forumet som faktisk blir opprettholdt. hvis dere lager en regel der visse tråder ikke er lov, og noen ikke følger regelen, så er det ingen diskujson. en person som melder seg inn må godkjenne disse tingene, gjør dem ikke det så er dem bare ikke medlemer.

som det er nå så er det litt hip som hap hva slags regler som blir fulgt, og hvordan de blir håndtert. blir som på ungdomsskolen der elever ikke er redde for rektor for de vet at ingenting skjer hvis de er litt rampete.

Skjult ID med pseudonym koffert ma. 10 okt. 2011 00:34

Om man ikke kunne være litt rampete, og anonym, ville dette forumet vært dødt.
Selv om ikke så veldig mange skriver her, er det en god del som leser.
Dette gir sukker ekstra medlemmer på onlinelistene sine.