Alle innlegg Sukkerforum

Playere og luremuser

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Troms) on. 7 mars 2007 17:07 Privat melding

De aller fleste (alle?) jenter håper jo på en kjekk, morsom og snill mann. En player er attraktiv i den forstand at mange jenter blir lett sjarmert av selvtilliten som utstråles. Det er sikkert jenter som tenker kun sex og VET at det er det det dreier seg om ved å date en player. Likevel tror jeg de aller fleste jenter enten det er på sukker eller IRL ønsker å ligge med en de er glad i. Min personlige teori er at playeren lykkes med å dra damer fordi hver enkelt jente håper at akkurat HUN skal kunne temme playeren og at playeren skal vise seg å være snill og god på bunnen. I forlengelsen av det resonnementet er det nærliggende å dra nok en personlig teori om hva som har skapt bitchene og luremusene. Jeg tror de har blitt brent av et visst antall playere. De ser at angrep er det beste forsvar og ender om som playere female. Jeg tror neppe disse jentene er særlig glade og lykkelige inni seg. Akkurat som mannlige playere ikke er det. Sex uten følelser er gøy i øyeblikket, men over tid gir det bare rastløshet, uro og et avstumpet følelsesliv. Men til tross for dette faktum er poenget mitt at "image is everything". I forhold til å kunne bli kjent med jenter så lønner det seg for menn å være playere - samme hva sikkert mange jenter nå vil skrive "Det er personligheten som teller mest, snill, varm, ærlig bla, bla". Er du mann og åpenbart er ute etter et langvarig forhold så lukter alle jenter mellom 17-70 akkurat det og styrer unna "den desperate". Er du mann og kjører en laid back holdning hvor du ikke kan love kvinner noe som helst - se da kommer de strømmende som fluer. Dette gjelder også i stor grad uavhengig av utseende til mannen. Heller en morsom fyr med noen kilo for mye som ikke tar ting så alvorlig enn en kjærestesyk kjekkas, tenker mange jenter. Dermed har vi denne evige runddansen: playere -> bitcher -> luremus -> de som faller utenfor -> nye playere-> nye bitcher -> marked for sukker -> playere-> luremuser -> misfornøyde sukkere. Og alle ender opp ulykkelig inntil det en dag LIKEVEL sier PANG! Sånn er kjærligheten :-)

Skjult ID med pseudonym cakegirl to. 8 mars 2007 20:06

Er du seriøs nå?!!!
Jeg skyr playere! En mann som virker som han har evne til å være i et forhold, er så mye mer tiltrekkende.
En player er for opptatt av seg selv, sin MC, sin ditt/datt...
Det skinner gjennom selv når han strever for å sjarmere.

Skjult ID med pseudonym cakelady to. 8 mars 2007 23:06

Frisco, en morsom fyr med noen kilo for mye som ikke tar ting alvorlig, slår ikke nødvendigvis en kjekkas med seriøse intensjoner. Førstnevnte blir ofte klovnen vi alle liker, men som ofet ender opp som kun kompis. En kjekkas er per definisjon en kjekkas, om det er pga utseende eller karisma. Draget ødelegges ikke av om han i tillegg er kjærestesyk - men kan ødelegges av innbilskhet, selvgodhet, alstå playeregenskaper.

Helt enig med cakegirl og LilleMy. Playere er etter min erfaring narsissistiske og de færeste i stand til å elske andre enn seg selv (og muligens barna sine - fordi de er en forlengelse av dem selv). Når man først gjennomskuer dem, så kjenern man dem letetre igjen, og spares man for mye bryderi og unødvendig hjertesorg.
Skjult ID med pseudonym Player fr. 9 mars 2007 20:48

Er Frisco en player? Hehehe

Skjult ID med pseudonym kill cat lø. 10 mars 2007 08:43

Livet er langt og det skjer mye. Det finnes perioder i ens liv da det er helt greit å møte playere, fordi du vet hva du får og så vet du også at du kan glemme det med en gang.

Ikke en gang kvinner er altid ute etter en kjæreste og fast forhold. Og da er det best å sky unna kjærlighets tørste menn, som ringer deg og forteller at de føler seg brukt.

Etterhvert eller bare helt plutselig blir man forelsket.

Jeg mener at det er ikke noen poeng å gjøre damer til noen uskyldige offer som blir "harvet over" av hensynsløse playere. Det finnes damer som lever som sommerfugler og som liker det - for en periode. Og disse damer plukker opp menn som blomster til sine samlinger...

Skjult ID med pseudonym Atriani lø. 10 mars 2007 10:42

Helt enig med deg kill cat!
Jeg trenger jo ikke skrive noe her......du har alllerede skrevet det jeg ville si! ;o)

Skjult ID med pseudonym Lurende lø. 10 mars 2007 11:19

Atriani,

Allikevel skrev du noe... Merkelig.

Skjult ID med pseudonym feigingen lø. 10 mars 2007 11:42

Er ikke en pulekamerat noen en har sex med mer enn en gang? Altså ikke ONS? Og hva kalles kvinnelige playere? Luremus virker ikke helt dekkende...

Skjult ID med pseudonym daRomeo lø. 10 mars 2007 12:36

Bra skrevet kill cat :)

Skjult ID med pseudonym Atriani lø. 10 mars 2007 12:57

Hei Lurende:
Selvfølgelig skrev jeg noe, jeg skrev at jeg er enig!!! :-))
Trodde det var det som var viktig i en diskusjon??? Å utrykke sine synspunkter???
.....hmmm.....kanskje jeg tar helt feil.....
Hvis man ikke sier noe så trodde jeg man utrykkte at diskusjonen ikke engasjerer og at man ikke har noen mening!

Skjult ID med pseudonym feigingen lø. 10 mars 2007 15:04

Er ikke enig i at forelskelse utvikler seg over tid. Kjærlighet utvikler seg over tid, men forelskelse for meg er mer PANG, der satt den. Det skjer tidlig, på mange måter før en blir skikkelig kjent.

Problemet jeg har hatt med det jeg har ment var luremus, var at det i k k e ble noe sex :( Mens en player jo kun er ute etter sex. Men, jeg kan ha oppfattet det feil.

Skjult ID med pseudonym feigingen lø. 10 mars 2007 17:41

Enig i at en ikke elsker noen etter 14 dager. Men, jeg har vært forelsket i noen etter ett par møter. Jeg skiller skarpt mellom forelskelse og det å elske.

Så prosessen er:
Fasinert > betatt > forelsket > elsker. Og vi håper den stopper der... ;) Tid på de forskjellige fasene kan nok variere, fra gang til gang, og fra person til person.

Skjult ID med pseudonym lady lø. 10 mars 2007 21:08

Enig med LilleMy,
en som er åpen om sine intensjoner spiller jo ikke. Men det er jo det en player gjør; han sier og gjør det han tror skal til for å få damen til køys, uten skrupler. Men det kan være en eller flere ganger, problemet er bare at han aldri har noen intensjon om å innfri noen av sine løfter eller antydninger og halvkvedede viser. Før eller siden vil jo jenten (som regel) skjønne at hun har med en player å gjøre - if it walks like a duck and talks like a duck, it's probably a duck. Men det kan jo være vanskelig å innse hvis man ahr kastet bort tid, eller utviklet følelser for fyren.

Forøvig tror jeg jenter kan være mer disponert for å falle for sine pulekamerater, eller "fucking good friends", fordi kvinner utvikler et spesielt "bidnings"-hormon ved hudkontakt. Naturens metode for å styrke morsbånd bl.a. Det er søren meg så mange jenter jeg kjenner, inkludert meg selv, som ikke har vært forelsket i fyren før sex, men blir det etter et par runder. Men kanskje det gjeler noen menn også??

Skjult ID med pseudonym feigingen sø. 11 mars 2007 04:38

Ja, jeg er ikke helt ukjent med å utvikle dypere følelser etter noen runder. Men, ikke skyt meg om pulekameraten eller playeren ikke faller for deg...

Skjult ID med pseudonym kill cat sø. 11 mars 2007 12:22

Å ha sex med noen uten følelser, ender for min del til at jeg blir kall og kynisk.

Etter noen runder mister jeg også lysten på sex med vedkommende. Det blir som å ta seg en dusj: kos, sex, han sovner og jeg går hjem. Jeg får heller ingen dårlig samvittighet for det - jeg blir bare veldig "opptatt" og har ikke noen mere tid for ham.

Etter to lange forhold, vet jeg, at elskov er best i et forhold med kjærlighet. Jeg leter :-)

(mann 41 år fra Oslo) sø. 11 mars 2007 14:01 Privat melding

Godt sagt.

Skjult ID med pseudonym James Bond ma. 12 mars 2007 18:35

Greia er enkelt og greit at vi gutter også gjerne vil treffe drømmedamen -og da binde oss. Likevel betyr ikke det at vi ikke i tillegg liker kortere forhold, "pulevenner", elskerinner, venninder -kall det hva du vil.

Problemet her inne er at det er en skala med "ønsket varighet på forhold" som enten er "sex i natt" eller "kun giftemål holder". Jeg sier ja takk begge deler. For det finnes begge typer jenter her inne som vil ha det samme. OK, så ble vi ikke forelsket i hverandre, men fy f.. så utrolig digg sex;)

(mann 44 år fra Buskerud) ti. 13 mars 2007 10:49 Privat melding

Hmm spennende diskusjon men som altid er jo de fleste annonyme....
Ingen som tør stå frem med profil og si at jeg digger pulekamerater/venniner eller er dere alle annonyme samboer/gift og bruker dette som litt tidsfordriv.. Og får og få ut litt fantasier?

Skjult ID med pseudonym kill cat ti. 13 mars 2007 14:24

Jeg trur de fleste i forhold mener at vår runddans med dating, av og på og av og til er passe patetisk slik at de er glade at de slipper å være med om det her.

Og husk at det finnes forum der det er nærmest krav å bruke grove ord. Her skal vi tross alt prøve å finne oss en prins/prinsesse. Så snakk pent :-)

(kvinne 37 år fra Telemark) ti. 13 mars 2007 19:11 Privat melding

hei! Du sier at playere er utgangspunktet for bitcher og luremus, men det betyr jo at jenter er avhengige av gutter og at det er guttenes oppførsel i forhold til jentene som bestemmer hvordan de igjen forholder seg til guttene. jaggu, jeg er ikke superfeminist, men selv jeg så mye humor i et slikt resonnement :-) Du kan jo like greit si at damen ble laget av mannens ribbbein :-) he he..
og til en annen ting, hvis playere skaper sine nemesis'er i femaleplayere -som du kaller de, hvor faller da kategorien luremus inn? De kan da umulig være blandt de som sitter igjen som tomme skall etter et vilkårlig ligg, da de således ikke i utgangspunktet kunne bli kalt luremus...? eller??
he he :-)

(mann 46 år fra Troms) lø. 17 mars 2007 18:19 Privat melding

Hallo igjen :) Fint å se at jenter også tør å stille med bilde i denne diskusjonen. La meg forsøke å presisere hva jeg mener om temaet siden flere her påstår at playere ikke har skapt luremusene. Jeg står imidlertid fast på det.

På 70-tallet startet for alvor kvinnenes frigjøring. Hva besto den i? I tillegg til det selvsagte "lik lønn for likt arbeid" og andre samfunnsmessige og sosiale kjønnsmessige skjevheter som skulle og BURDE rettes opp, så er det en dimensjon til jeg tror er medvirkende til det vi diskuterer her. Nemlig det faktum at jentene i sin iver etter å få samme rettigheter som oss gutter (jeg understreker at jeg mener det er en selvfølge at de skal ha det) også ubevisst ønsket å være like oss også på andre områder. For eksempel frigjorte i sex og sjekking. En arena som i årtusener stort sett har vært mannens oppgave og domene i anskaffelsen av en familie. Jenta skulle være flink i huset og mannen skulle forsørge henne og resten av familien. Jenta var den omsorgsfulle, mens mannen var jegeren. Den moderne tid har bevisst og ubevisst frigjort jentene i så stor grad at det er akseptert at kvinner selv kan sjekke opp menn og ha uforpliktende sex med dem. (P.S I tidligere innlegg har jeg presisert at sex uten følelser til slutt vil føre til at BÅDE kvinner og menn blir rastløse, tomme og misfornøyde.) Denne utviklingen kombinert med negative erfaringer av playere har skapt den moderne kvinnen, etter min mening. La meg benytte anledningen til å utdype det siste poenget. Jeg har allerede vært inne på playere female (se innlegg på toppen) så jeg tar her for meg luremusene. Hva har får en kvinne til å bli en luremus? Jeg tror altså at det er den historiske og moderne playeren som har skapt henne. Ingen må fortelle meg at en jente er født til å være en luremus? Det er personlige erfaringer (brent av gutter/menn) og samfunnets påvirkning (TV-serier, media, magasiner,etc) som påvirker menns og kvinners adferd og tanker. ”Sex og singelliv” for eksempel er jo nettopp et resultat av kvinnenes frigjøring og krav om å få delta i det samme spillet som lenge var forbeholdt menn. Jentene har dessuten skjønt at deres mektigste ”våpen” i forhold til å få det som de vil i omgang med menn er deres eget kjønnsorgan. Mannfolk er nå en gang enklere i hodet enn kvinner på dette området og det forstår – og utnytter - den moderne jenta. Ønske om oppmerksomhet fra det motsatte kjønn blir ekstra effektivt dersom hun kan holde mannen på gress. Her fungerer hint om sex

(mann 46 år fra Troms) lø. 17 mars 2007 18:20 Privat melding

en gang i framtida i så måte svært godt. Poenget mitt er likevel at det er playeren som har gjort henne slik. Og mange jenter har skjønt at angrep er det beste forsvar. Det at jenta velger å la være å ha sex med en player/andre menn og dermed kan framstå som en luremus, kan etter min mening ikke brukes som argument for at det ikke er playerne som har gjort henne slik. Min påstand er altså at det har playerne – over tid – gjort.

Til slutt et lite hjertesukk til de kvinnene her inne som så enkelt snakker om perioder som ”sommerfugler” og ”sanking av menn”. Jeg tillater meg å tvile på at det er så enkelt som dere prøver å framstille dette. Er det virkelig så lett for jenter å ha sex uten følelser som dere forsøker å framstille det som? Jeg har hatt sex med en god del jenter. Min påstand er at samtlige ønsket noe mer enn det de fikk. Tilfeldig? Neppe. Det forteller meg at jenter og menn (playere inkl) EGENTLIG ønsker seg noe dypere, mer ekte enn et tilfeldig nummer eller pulekompiser. Og det er vel grunnen til at vi alle sammen er her inne på sukker :)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 18 mars 2007 04:34 Privat melding

Frisco, en liten kommentar til rollefordelingen. Det har kun vært en meget kort periode på 50 og 60 tallet mannen var eneansvarlig for å skaffe maten og å være forsørger. I jegersammfunnet samlet kvinnene vekster, i bondesamfunnet jobbet hun. I industrisammfunnet jobbet hun.

(kvinne 37 år fra Telemark) ti. 20 mars 2007 00:00 Privat melding

jentene har skjønt at deres mektigste våpen i forhold til å få det som de vil i omgang med menn er deres eget kjønnsorgan.. He he, er det den moderne kvinnen som altså har skjønt dette? En diskusjon som je ikke kan gå inn på uten å falsifisere en slik påstand, noe jeg ikke gidder i denne sammenheng, poenget mitt er generelt at:
Beklager, du snakker i store ord om selvsagt likestilling etc, men alt du sier er farget av det motsatte.... jepp jepp.

Skjult ID med pseudonym reyalP ti. 20 mars 2007 00:42

Men er det ikke minst like mye slik at når vi gutta er 20 blir vi lurt.
Når vi er tredve lurer vi?