Alle innlegg Sukkerforum

nettdating

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym filosofen on. 7 mars 2007 19:56

Nettdating er bra som et utgangspunkt for å treffe folk. Men det er ikke særlig lurt å skrive med noen i månedsvis, da bygger det seg lett opp forestillinger om drømmeprinsen, og man kan lett begynne å drømme og få følelser. Skygger unna litt når menn sier at de. tenker på meg. Ikke særlig lurt å forelske seg på nettet.Nærhet og følelser på nett er en ting, så kan det jo vise seg å bli en nedtur når man treffes i virkeligheten. Man er jo ikke her for å få brevvenner, eller????Hvis man er forlenge på nettdating, så kan man jo bli hektet (dataavhengig) og kun leve i cyberspace, tror det er mange rastløse sjeler her som dater flere samtidig. Har også møtt noen kjekke menn, der det helt klart var kjemi tilstede for begge parter, men hvor de sa at de skulle Hilse på andre Damer også. Det er lett å bli frustrert: Kanskje hun andre er bedre enn hun forrige, og til slutt ende opp med ingenting...angre

For mange tilbud i Godtebutikken, og kanskje den ene "smaker " bedre enn den andre??
Nei helt enig. 1 år er altfor lang tid å være her inne i cyberspace

Skjult ID med pseudonym bim to. 8 mars 2007 19:45

Er redd en del bruker denne tjenesten fordi her er det så lett å bruke og kaste, helt uforpliktende. Triste greier... Ikke gi dere ut for å ønske å gå inn i et seriøst forhold når dere bare ønsker å leke litt!
Og nei - det holder ikke å si at dere ikke fant noen dere passet sammen med før dere var 62 og i rullestol!!!

Skjult ID med pseudonym veteran to. 8 mars 2007 20:00

1) Helt enig i at det ikke er lurt skrive med noen for lenge. Luften går rett og slett ut av ballongen etter et par uker. Skal det bli noe, mener jeg det er et must å treffes i løpet av de første 2 ukene.

2) Det er naivt å tro eller mene at den man treffer på date ikke skal møte andre enn deg. Det er jo nettopp derfor mange er registrert her inne, for å kunne prøve seg frem med flere.
Men, når det er sagt, etter 3-4 dater med samme person bør man kunne bestemme seg...

3) Ja, 1 år er alt for lenge. Blir det ikke noe orden de første 5-6 månedene, ta en lang pause og sjekk litt på andre arenaer. Av mange lyser det rutine og skepsis på daten. De regner på en måte med at det ikke blir noe denne gangen heller. Og da ender det med selvoppfyllende profeti.

(mann 41 år fra Oslo) sø. 11 mars 2007 14:05 Privat melding

Jeg er fresh meat. ;-)

Skjult ID sø. 11 mars 2007 16:12

I'll take you to the candy shop
I'll let you lick the lollipop
Go 'head girl, don't you stop
Keep going 'til you hit the spot (woah)

Skjult ID med pseudonym Stamina sø. 11 mars 2007 21:21

Det er på nettet som å dra på byen. Gjør man for mye av det så kommer men inn i en tilstand der man ikke er åpen nok. Men, å kutte ut nettet er vel nepp en løsning. Det handler jo mere om hvordan man selv opplever situasjonen. Mitt inntrykk er at det er lettere å komme i kontakt med (og komme innpå) dem som ikke har vært her så lenge. Oki, da lærer vi av dem som er ferske og gjør som dem. Nye øyne, positive meldinger, sende mange meldinger, svare mange med nysjerrighet, sette opp dater, gjerne med innhold, dra på trening sammen, handle mat med noen, gjøre storrengjøring, kort sagt tenke nytt! Jeg er sikker på at hun dukker opp til slutt..

Skjult ID med pseudonym vaskemann sø. 11 mars 2007 22:44

Felles storrengjøring høres spennenede ut, noen interesserte?

Skjult ID med pseudonym Stamina sø. 11 mars 2007 23:08

Det er en genial måte for en singel å få gjort denslags. Hvis man har truffet hverandre en gang først er jo dette være en fin måte å sikre seg to møter på. En gang vask hjemme hos den ene, så den andre. hvis det ikke skulle bli noe mer så blir det i allefall rent!

Skjult ID med pseudonym Supplement ma. 12 mars 2007 09:42

Har vært på denne siden lenge og synes det er trist når folk gir opp. Jeg har en hyggelig profil og selv om aktiviteten fra min side går opp og ned så ser jeg muligheter. Det som er bra er at av og til så tar noen som liker meg kontakt. Føler selv at jeg har vært nære mange ganger. Til en pris på litt over halvlitern i måneden så går butikk i pluss for å si det sånn ;)