Alle innlegg Sukkerforum

Noen tanker om hvorfor behov ikke blir tilfredsstilt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym loneWolf ma. 10 okt. 2011 15:54

Er det slik at damer ikke har behov, eller er det heller slik at damer her på sukker fra før av har alt for mange henvendelser av typen one night stand o.l. til å kunne svare skikkelig?

Hvis de hadde behov, så skulle de jo sendt like mange henvendelser selv og dermed redusert antall henvendelser i motsatt retning, tenker jeg i utgangspunktet. Men så er det jo denne uskrevne regelen med at vi menn skal ta initiativet. Er det denne regelen som til syvende og sist gjør at damer nedlesses av den typen henvendelser vi her snakker om, eller er det rett og slett at de ikke har behov for sex på samme måte som vi menn har? Nå tar jeg alle menn over samme kam her men fra naturen sin side så er vi vel dyr alle sammen, eller?.

Eller skyldes kanskje dette at det finnes ca 0,5% flere menn enn kvinner på denne planeten?

Samtidig er det vel også en betydelig overvekt av menn på sukker, men det henger vel sammen med alt ovenfor.

(mann 38 år fra Østfold) ma. 10 okt. 2011 16:18 Privat melding

Det er visst ikke en betydelig overvekt av menn på sukker. De kom ut med noen tall på det her for litt tilbake... Husker ikke det nøyaktige tallet, men det var kun noen få prosent fler menn enn kvinner.

...og damer har da behov de også, men det er da ikke alle som har behov eller lyst på en haug av ons´er (noe ikke alle menn har heller for den saks skyld).

Får man ikke svar så er ikke vedkommende interessert. Ferdig butikk.

Skjult ID med pseudonym ----- ma. 10 okt. 2011 19:28

Er vel fordi mange (de fleste?) her inne er ute etter en kjæreste og ikke en elsker?

Hvis du kun er ute etter sex, kan du gå på c-date og slutte å kaste bort sukkerfolkas tid med å sende slibrige meldinger. *forakt*

Skjult ID med pseudonym ----- ma. 10 okt. 2011 19:29

hvorfor skal man forresten "svare skikkelig" når man skriver i profilen at man er ute etter et langvarig forhold og det likevel renner inn med meldinger fra kåte mannfolk?

Skjult ID med pseudonym ----- ma. 10 okt. 2011 19:30

og det med behov som ikke blir tilfredsstilt ... det er faktisk ikke en menneskerett å få pule.

Skjult ID ma. 10 okt. 2011 19:32

Hvis det var en menneskerett hadde jeg tatt turen til Haag for lenge siden...

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 10 okt. 2011 19:36 Privat melding

enig med de ovenfor her... de fleste her inne er ute etter noe ordentlig... og om de har skrevet "flørt som kan utvikle seg" er ikke det slik at det betyr "elsker for øyeblikket så kanskje kjærester senere"...
Jeg veit at om gutta skriver til meg, og sex kommer opp som emne før man har tastet en hel dag en gang, gidder jeg som regel ikke...

De fleste damer her inne, jeg blandt dem, tror er veldig glad i både kos og sex. Men det er ikke det som er hovedgreia vi leter etter... Og mange forbinder sex (eller burde i allefall) med noen man kjenner, ikke en vilt fremmed man så vidt har sagt hei til...

Sex er ok samtaleemne hvis det går mer i det generelle, syntes jeg, ikke i deg eller meg kategorien av emnet...
Det er faktisk mer turn off enn det folk tror...

Og til delen om at jenter blir rent ned av brev fra gutta og ikke kontakter mye sjøl... Det stemmer ikke for mitt vedkommende =) Jeg sender mye kontakt ut... skjemmes ikke over det heller... men svært få svarer... Veit ikke om det er en generell greie her inne jeg...
Opplever også ofte å bli avslått for så siden se at vedkommende som ikke ville taste er stadig vekk inne på min side...
Hva er greia der spør jeg....

Skjult ID med pseudonym watchersky ma. 10 okt. 2011 19:38

Fordi:
Noen menn antar at noen kvinner som er ute etter langvarig ikke vil være avholdende inntil det blir forhold på henne?

Skjult ID med pseudonym watkins ma. 10 okt. 2011 19:41

Nei, sex er ikke en menneskerett.
Men hvis vi ser på Maslows behovpyramide, så er menneskets grunnleggende og fysiologiske behov puste, mat, vann, sex, søvn etc.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 10 okt. 2011 21:49 Privat melding

jeg er vel heldig da, opplever at mange damer tar kontakt og sender en flørt. kjempehyggelig synes jeg, men når begge har barn og det er flere fylker i mellom oss , så er det jo ikke så realistisk da

Skjult ID med pseudonym ----- ti. 11 okt. 2011 09:01

Watkins: Jeg tror du misser poenget litt. Det er selvsagt ingen tvil om at man har BEHOV for sex. Men TS irriterer seg (som så mange menn før ham) over at damer ikke kan "svare skikkelig" - denne gangen på henvendelser om sex, og mener etter alt å dømme at det er damers feil at "behov ikke blir tilfredsstilt". Derfor: Jeg har ingen plikt til å svare overhodet, men minst av alt føler jeg at jeg MÅ svare på sexhenvendelser. Enda mindre plikt har jeg til å ta ansvar for at menns behov blir tilfredsstilt.

Det bør for øvrig ikke være noe problem å skaffe seg sex mens man venter på et forhold, men da kan man kanskje vurdere å gå på andre og mer egnede datingsider? Så slipper man å kaste bort både andres og egen tid. Kan være et godt tips :) Ja, det er jenter der også, det er jeg sikker på, har hatt elskere selv mens jeg har ventet på den rette, men driver ikke å oversvømmer postkassene til menn her inne med sexhenvendelser for det :)

(mann 44 år fra Akershus) ti. 11 okt. 2011 09:36 Privat melding

1% av guttene og 5% av jentene mottar forespørsler fra alle de andre. I tillegg har de fleste et oppgradert bilde av seg selv og muligheten som finnes på nett-dating. Da blir det lite mail inn til oss andre ;)

Å anta at noen er kun ute etter sex blir vel litt drøyt, og om du kommer med direkte henvendelser om det er det ikke rart at du får få svar. De fleste vil vel til og med at ONS-partnere skal være litt seriøse og ikke rundbrennere som samler på kjønnssykdommer :p

(mann 33 år fra Oslo) ti. 11 okt. 2011 10:13 Privat melding

Hvorfor er det useriøst å være rundbrenner og seriøst å være en mann som ikke får mye sex? Jeg forstår ikke logikken, på hvilken måte er det useriøst?
Om en spiser 3 gode måltider på 3 gode restauranter over en helg, er en useriøs da? rundbrenner?

(mann 33 år fra Oslo) ti. 11 okt. 2011 10:24 Privat melding

Forøvrig interessangt å se at i de byene i verden de har innført regulerte og lovlige bordeller så synker volden og voldtektene omtrent ned til nesten ikke merkbart. Hadde ikke Sidney noe sånt som 0 voldtekter i perioden bordeller ble lovlig igjen samt slåssing utenfor utesteder sank dramatisk.
Seksuell frutrasjon er roten til svært mye ondt i samfunnet, det er helt latterlig at en skal føde så mange guttebarn inn i samfunnet som skal gå rundt sinte og frustrerte men 5% av dem får seg noe, ja utrolig smart.

(mann 44 år fra Akershus) ti. 11 okt. 2011 10:24 Privat melding

@JimJim: Jeg sier ikke at det er useriøst å være rundbrenner. Gidder ikke å forholde meg til det, så sier heller ikke at det er seriøst. Jeg sier det virker useriøst å fyre av masse meldinger til damer her inne for å høre om de er interessert i å "ha seg"...

(mann 49 år fra Østfold) ti. 11 okt. 2011 10:39 Privat melding

JimJim.. alle får seg noe. Det er bare valgmulighetene som er ujevnt fordelt ;)

Skjult ID med pseudonym undrende ti. 11 okt. 2011 12:00

Vel, jeg fikk kontakt med en kvinne som likte meg godt på tlf og ville ha tlf-sex og flere bilder, men som ikke er klar for å møte meg i virkeligheten, av de vanlige, kulturelle årsakene for når det passer å møte en ny partner, det gjaldt situasjonen på begge sider.

Jeg tror kvinner har like mye lyst på sex som menn, men at de lettere undertrykker sine behov av, skal vi si, kulturelle og sosiale grunner, enn det menn gjør.

Det er svært leit, make love not war, sier nå jeg...

Skjult ID med pseudonym Boble® ti. 11 okt. 2011 12:16

Dersom man tar med i beregningen menn i fengsel. Så er det nok sikkert omtrent 50-50. Men så kan vi igjen da ta med aldersfordelingen på de som er 70+.. Da blir det kanskje flere menn enn kvinner allikevel :(

Skjult ID med pseudonym m30ish ti. 11 okt. 2011 15:05

Latterlig å gå ut fra at det er useriøst å være rundbrenner. Det henger sammen med at kjæresteri, langvarig monogami og koseschmoselig redebygging liksom skal ha et slags moralsk overtak på andre måter å leve på. Det er vårt prestevelde, liksom Iran har sitt. Er mye puritansk grums som bobler til overflaten på dette forumet - innimellom alt det kvalme kosepratet da.

Det er mange slags mennesker her inne med ulike ønsker. Mange bruker det til rene sexdates. Hva er galt med det? Og hva er egentlig bra med å være forholds-Simen, som bare vil finne en søt og alminnelig girl next door å flette hender og nusseschmusse med hele tiden, og mener bridgekvelder med svigers er en ekstatisk måte å bruke fritiden på?