Alle innlegg Sukkerforum

"Vi elsker å jakte"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mr.Average ma. 10 okt. 2011 16:54

..leser jeg til stadighet her inne. Og når vi har fått det vi vil ha, så går vi visstnok lei. Som at det er en universell sannhet som det ikke er så mye å gjøre med.

Hvorfor kjenner jeg meg ikke igjen i dette da?

Jeg hater å jakte. Liker jeg en jente håper jeg for alt i verden at hun liker meg også, for den jeg er. Den jeg er til vanlig. Meg. Om ikke, så blir det aldri noe av. Jeg er ekstra hyggelig og snill med henne ettersom jeg liker henne, men en får ikke en jente interessert i seg ved å være ekstra hyggelig og snill. Akkurat det har jeg jo skjønt :p Men jeg vet jo ikke hva annet jeg kan gjøre for å vise henne at jeg liker henne. Jeg vil jo henne bare det beste.

Liker jeg en jente og det viser seg at hun liker meg, så går jeg ikke lei om hun viser meg mye oppmerksomhet og viser at hun er "min". Da er jeg verdens lykkeligste og vil vise det like tydelig for henne at jeg er "hennes".

Er det så unormalt da??

(mann 33 år fra Akershus) ma. 10 okt. 2011 17:05 Privat melding

Nei det er ikke så unormalt. Men det er som kjent mye lettere å få ei jente på kroken ved å spille litt "hard to get" (men ikke for mye) mens man flørter enn å vise alt for mye interesse.

(kvinne 34 år fra Rogaland) ma. 10 okt. 2011 17:36 Privat melding

Helt enig med kompromiss, legger du deg for mye etter henne vil hun gå lei svært fort.... Blir veldig fort skremt selv dersom han kaster seg over meg å maser hele tiden.. Men ingen er like så kanskje hun vil loke du er sånn med henne!!

(mann 44 år fra Akershus) ma. 10 okt. 2011 18:02 Privat melding

Veldig enig. Blir det ikke vist interesse tilbake, så gidder jeg ikke...Gjelder samme andre veien også - viser jeg ikke interesse, så er det ikke noe å jakte på.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 10 okt. 2011 19:33

Forslag til Sukker:

"Liker å jakte" vs. "Foretrekker åpen interesse"
Velg det ene eller det andre, gi muligheten for å utelukke alle andre.

Mulig jeg er litt naiv, men jeg er faktisk avhengig av å se litt interesse for å forstå at det er interesse, jeg. Ingen interesse tolker jeg som ingen interesse. Og jeg liker å håpe det er damer som tenker sånn også.

Skjult ID med pseudonym kar ma. 10 okt. 2011 19:36

Akklamerer replikkene fra Tiwas og neptun.

(mann 39 år fra Oslo) ma. 10 okt. 2011 19:39 Privat melding

Samme greia her...

(mann 44 år fra Akershus) ma. 10 okt. 2011 19:40 Privat melding

@neptun: Det damer ikke forstå er hvorfor vi i prinsippet er oppdratt til å tolke "nei" som "kanskje", og det er fordi vi aldri vet når et nei er et nei. Jenter tror at de kan si "nei" for å leke, og så skal vi være mann nok til å "ta det vi vil". Det er bra, visstnok. Med mindre hun sier "nei", for da skal vi trekke til oss labbene. De fleste forstå jo hva som er hva i ytterste konsekvent, men det sjekkespillet er det ikke alltid helt klart i.

Det samme gjelder når damer skal være overlegne og late som de skal jaktes på. Jaja...da får de vente på noen som ikke tar nei for et nei eller et tja for et tja. Og så får man håpe det går greit. I mellomtiden er jeg bort hos hun som smiler tilbake til meg og gir litt hint om at hun er interessert, uten å legge seg på gulvet med åpne ben av den grunn - forskjell på jakt og jakt. Mitt jaktinstinkt i sjekkesammenheng er omtrent som jaktinstinktet til de som sitter i en liten bu og venter på at en elg skal tusle forbi. Det er *ikke* de som flyr rundt med en liten kjepp for å jakte grizzly ;)

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 10 okt. 2011 19:42 Privat melding

Jeg syntes en greie midt i mellom "spille hard to get" og "vise for mye intr" er ganske fint jeg...
Hvis jeg liker en gutt, tar jeg seff kontakt, men hvis han ikke gidder å være den som kontakter meg
først av og til i det hele tatt, gidder jeg ikke...
Å vise intr er ikke noe farlig, og de fleste ville jeg mene blir glad for intr, uansett om de er enig i den eller ikke.
Seff, viser du for mye intr, at du tar kontakt fler ganger om dagen, kanskje ikke alle liker hver dag en gang i begynnelsen. Kanskje noen er intr men er opptatt? Mitt tips er... skriv så lenge de svarer, svarer de ikke bryr de seg enten ikke, eller er optatt... og det må jo seff også taes hensyn til..

Men selv liker jeg det når gutta vier meg litt oppmerksomhet, og ikke jeg hele tiden må være den som kontakter dem

(mann 34 år fra Rogaland) ma. 10 okt. 2011 19:42 Privat melding

Eg er også sånn, om eg ikkje ser nokon form for interesse så tolker eg det som ingen interesse.

(kvinne 42 år fra Østfold) ma. 10 okt. 2011 19:46 Privat melding

Om jeg er interessert i en fyr, skremmes jeg ikke vekk av at han er interessert i meg. Så enkelt. Jeg vil ikke jaktes på, jeg vil fanges! Tenk så ufattelig herlig om det dukket opp en fantastisk mann som ba meg slette profilen min! Hadde absolutt ikke vært vond å be.

Jeg er på sukker fordi jeg ikke vil være her. :-)

(mann 44 år fra Akershus) ma. 10 okt. 2011 19:48 Privat melding

Lilah: Joda, men om jeg ba deg slette profilen din og ikke sletter min egen så ville jeg jo vært slem sev om jeg er fantastisk! :p

(kvinne 42 år fra Østfold) ma. 10 okt. 2011 19:49 Privat melding

Da hadde nok fantastiskheten sunket litt, det skal jeg innrømme. :-)

Skjult ID med pseudonym Sukkerbit ma. 10 okt. 2011 19:50

...i tillegg kjenner jeg at fantastiskheten sank litt når jeg så egne skriveferdigheter. Kunne jo godt sjekket at jeg skrev "selv" og ikke "sev". Må ha meg nytt tastatur, tror jeg :S

Skjult ID med pseudonym Mr.Average ma. 10 okt. 2011 19:59

@Hu_Tyra
"legger du deg for mye etter henne vil hun gå lei svært fort..."

Ja, skjønner det om hun i utgangspunktet ikke er noe særlig interessert i meg, men om hun liker meg så skjønner jeg ikke at hun kan bli lei av oppmerksomhet fra meg. Snakker ikke om stalkertendenser her med press fra øst og vest 24/7, men tydelig oppmerksomhet og åpenhet om at jeg liker henne. Om hun ikke vet hvordan jeg er som person kan hun selvsagt gå lei av personligheten min ganske kjapt, men det er en annen sak. Da er det den berømte kjemien som svikter. Men nå har jeg som forutsetning at den er på plass slik at en interesse har oppstått.

Mulig jeg ikke skjønner dette fordi jeg selv VIRKELIG hadde likt om en jente jeg likte tok i mot meg med åpne armer uten sperrer. Men i følge denne jaktlogikken burde jeg jo der og da miste interessen for henne, for da hadde jeg nådd målet.

Does not compute.

(mann 37 år fra Rogaland) ma. 10 okt. 2011 20:06 Privat melding

Selv er jeg drittlei jaktingen og spillet. De som skal spille, move on.

Er åpen og ærlig om min interesse og mine intensjoner, gjengjeldes ikke dette, neivel, next !

(mann 33 år fra Akershus) ma. 10 okt. 2011 20:07 Privat melding

@TS

For mye interesse for tidlig fra gutten tar ofte livet av jentas interesse, selv om alt annet er på plass. Sprøtt men sant. Når hun er forelsket og dere er i et forhold kan(bør) du øke interessen, men da selv da må du passe på å ikke blir for klengete og needy.

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 10 okt. 2011 20:11 Privat melding

@kompromiss; Det tror jeg ikke gjelder alle i grunn... I allefall ikke enig... Syntes generellt gutter har en stygg tendens til å spille for mye på "hard to get"... seff forventer det mer oppmerksomhet om man går fra flørt til forhold, men endel jenter liker mye intr i tidlig stadium og... men det er vel mest snakk om skikk og bruk skulle jeg tro da

(mann 44 år fra Akershus) ma. 10 okt. 2011 20:22 Privat melding

Folk som er (too) hard to get skyter seg selv i foten, tror jeg. Om jeg er hard to get, så er det som regel fordi jeg ikke vil bli get-et. Da er neste steg hard to want. Av en eller annen snodig grunn ser det ut som om de som liker hard to get digger hard to want, så jeg må finne en ny måte å komme meg unna :p Ikke at det ofte er et problem, men...hehehe

(kvinne 32 år fra Akershus) ma. 10 okt. 2011 20:47 Privat melding

Så søtt innlegget ditt var, Lillah! Jeg er så enig; jeg er også på sukker fordi jeg ikke vil være her! :)

Jeg forstår ikke de som går inn for å spille spill i håp om at det gjør meg mer interessert. Jeg blir interessert av opprikitge menn som er seg selv, på samme måte som jeg ønsker å være meg selv. Jeg synes det beste er å være åpne og ærlig med hverandre hele veien, slik at en vet hvor en har hverandre. Er jeg interessert, så viser jeg interesse og tar initiativ. Er jeg tilbakeholden så er jeg rett og slett ikke (så) interessert.

Jeg vil også at mannen jeg er interessert i skal være hengiven og gi meg sin oppmerksomhet - ingen grunn til å holde igjen dersom det er en gjensidig interesse der!

(kvinne 34 år fra Rogaland) ma. 10 okt. 2011 21:22 Privat melding

@Mr.Average

Alltid godt med oppmerksomhet, men alt med måte selvsagt skal kunne puste også =)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 10 okt. 2011 21:23

Eller, sagt på en annen måte, de som er så omsvermet at de blir tent av å bli ignorert, er nok litt for omsvermet til at jeg skal ha noe til sjans.

(mann 33 år fra Akershus) ma. 10 okt. 2011 21:27 Privat melding

Nå sier jeg naturligvis ikke at total ignorering er veien å gå, men man må finne en mellomting og det er mange som viser for mye interesse alt for tidlig.

Skjult ID med pseudonym Alene ma. 10 okt. 2011 21:47

100% enig med TS...

Skjult ID med pseudonym lareya ma. 10 okt. 2011 22:43

Hvis jeg viser en interesse og dette gjør at han forsvinner var min interesse i utgangspunktet bortkastet!

Skjult ID med pseudonym 48902 ti. 11 okt. 2011 20:05

Vil du ikke ha oppmerksomheten min, skal du slippe. Orker ikke spill.