Alle innlegg Sukkerforum

Denne evendige proilen....

Vis siste innlegg
(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 10 okt. 2011 19:22 Privat melding

Heisann godt folk!!! =)

Har småkikket en stund på forumet, og her er det mye morro!! Men ut fra det jeg kan se, er det endel behjelpelige folk og...
Derfor lurer jeg på litt hjelp, jeg, faktisk...

Hva slags inntrykk får man av profilen min?
Noen tips til forbedringer av profilen?
Bildene greie?
Hva liker dere menn der ute at vi jenter deler med dere på profilen?
Hva syntes dere jenter man virkelig bør utelate?

Skjult ID med pseudonym kar ma. 10 okt. 2011 19:26

Får ikke sett den siden du har sperret for de med match <70 ;)

Skjult ID med pseudonym Sukkerbit ma. 10 okt. 2011 19:30

Jeg synes profilen din så bra ut, men - og detter er ikke for å være slem - vurdert "et par kilo for mye". Det er mange som liker "god og rund", og personlig tror jeg kanskje jeg ville synes det var litt feilreklame å sette "et par kilo for mye". Bortsett fra det og at du ikke er min type, så synes jeg den så veldig bra ut :)

Skjult ID med pseudonym mann_78 ma. 10 okt. 2011 19:32

Enig med det som sies, grei profil, litt kjedelig og intesigende bilder og du kan risikere å få forbrukerombudet på nakken med beskrivelsen "et par kg for mye".

Du bør være ærlig på dette, ellers vil du sløse både med din og andres tid.

(mann 33 år fra Akershus) ma. 10 okt. 2011 19:38 Privat melding

Ser bra ut den. Beskrivende uten å være for kjedelig. Det eneste jeg noterer meg som trekker litt ned er orddelingsfeilen i linje 2 og det er strengt tatt ikke så viktig :)

Siden du ser ut til å ha greie på det her skal jeg prøve å gi litt tips om det nær uoppnåelige. De få virkelig gode profilene jeg har sett har kommunisert mye om personlighet og humor mellom linjene, og samtidig hatt et interessant og tiltalende innhold.

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 10 okt. 2011 19:52 Privat melding

Ok... fler som har nevn et par kilo for mye... ikke sikker på hva som mener med at jeg skal være ærlig på det...
og når jeg først spør... er det definisjons spm?
Hva er forskjell på "et par kilo for mye" og "god og rund"?

@Sukkerbit; Feilreklame?? Hva mener du?

@kar; er det sperret for det??? Var ikke klar over... åssen endrer jeg det?

@mann_78; hvilke deler gjør profilen kjedelig? Og hva mener du med "intetsigende bilder"?

@kompromiss; Takk, endelig en litt mer konkret tilbakemelding!!! Har fått litt tilbakemeld at jeg virker litt naiv/ uskyldig på profilen min og vil endre den så den virkelige meg syntes, så trenger tips til hva som er intr for folk å vite om noen osv...

Skjult ID med pseudonym Sukkerbit ma. 10 okt. 2011 19:57

@Callienta: Tja - jeg mener at "et par kilo for mye" er noen kilo mindre. Er vel en definisjonssak, men jeg tror ikke veldig mange ville vært helt enig med det du skriver. De fleste jentene her inne bruker "et par kilo for mye" feil i andre retningen, men det er uansett en definisjonssak. At jeg mener det betyr ikke at du trenger å mene det.

Skjult ID med pseudonym kar ma. 10 okt. 2011 19:58

Synlighet og preferanser, nest siste menyvalget under "min profil". Er noen avkrysningsbokser der for litt forskjellig sånt.

Hvis folk har brukbart representative bilder i galleriet syns jeg ikke de trenger å fylle ut noe på den kroppsvektgreia.

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 10 okt. 2011 20:03 Privat melding

@Sukkerbit; Takker for din mening på det, kjekt å vite på hva som blir sett på det... Men i og med at jeg ikke har helbilder av meg, veit jeg ikke helt hva du dømmer det på....

@kar; Ok, skal fikse på det, takk =)

Skjult ID med pseudonym Sukkerbit ma. 10 okt. 2011 20:11

@Callienta: Nei, det er klart. Du har ingen helbilder. Som jeg skriver så må du selv bestemme, men siden du spurte prøvde jeg å svare ærlig. Jeg valgte å bruke skjult profil fordi jeg regnet med at det ville bli tatt slik du tok det. Det jeg prøver å tenke på når jeg velger der er hva _andre_ mener og ikke hva jeg selv mener. Selv har jeg et par kilo for mye selv om jenter sier jeg skal ha atletisk. Det går på at _jeg_ synes jeg har noen kilo for mye. Når det gjelder vårt eget ytre er det umulig å være objektiv, siden vi per definisjon er subjektiv :o)

Men kanskje droppe den menyen, slik en annen foreslo? Eller bare overse det jeg skriver. Det er vel ment, men ikke sikkert du er enig. Din profil - dine valg :o)

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 10 okt. 2011 20:17 Privat melding

Synes profilen din var veldig bra med utfyllende tekst og bilder som viser akkurat hvem du er. veldig smilende og blid. At noen sier du burde skrive rund og go i stedet for et par kilo for mye er bare idiotisk spør du meg!

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 10 okt. 2011 20:18 Privat melding

@Sukkerbit; Tror i grunn du leser for mye i hvordan jeg tok det... ikke fornærmet eller noe... Bare litt intr i hvordan du tolket det dithen at det var "god og rund" og ikke "et par kilo for mye" uten et helbilde å gå ut fra..
Ærlig hadde jeg tenkt å sette "god og rund" da jeg ordnet profilen, for det er mitt synd på det (og stolt av det og).
Men siden jeg ikke har peil, spurte jeg bestekompisen min som hjalp meg med hele profilen og han mente at det rette var den jeg krysset av...
Ser og fordelen ved å drite i å ha noe der =)
Men... forstå meg rett... jeg er i grunn mest nysgjerrig på HVA som gjør at folk lager opp en mening på hva som er hva... Det er et fasinerende emne i seg selv i grunn =P

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 10 okt. 2011 20:20 Privat melding

@Marjen; He hehe he... Alle har vel forskjellige synspunkter bare, men takker for din mening på det =)
Kommer uansett til å endre endel på profilen, i allefall teksten.. få litt mer frem den "ikke bare smil men litt kokko" siden av meg og liksom... eller den litt slemme siden,... Noe du mener jeg virkelig burde holde meg unna som emne?

Skjult ID med pseudonym Sukkerbit ma. 10 okt. 2011 20:21

@Caliente: Jeg tror det varierer veldig. Gutter ser ut som om å overvurdere seg selv mens jenter ser ut til å undervurdere seg selv. Det er damer her inne som har "et par kilo for mye" og er dønn midt i blinken for FHM-idealet (uten å diskutere om det er positivt eller ikke) og menn med dobbelthaker som synes de er atletiske. Da må det jo bli feil når det annet kjønn skal inn og se, pluss at damer ser ut til å like menn som ikke er i bodybuilderform, og gutter og menn liker damer som ikke er tynne...Go figure...

Skjult ID med pseudonym kar ma. 10 okt. 2011 20:22

Grei profiltekst egentlig. Kanskje litt "alvorlig", men ikke noe i veien med det heller. Jeg tror jeg ville tonet ned det med "Musikk er like viktig som å puste for ham", sånne krav kan virke mot sin hensikt siden grad av interesse er ganske subjektivt.

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 10 okt. 2011 20:23 Privat melding

@Sukkerbit; Se der, var et litt mere svar jeg var ute etter... jah, blitt litt overrasket over hva folk tror jenter vil ha og hva vi jenter tolker som gutter vil ha, når ingen av tingene ser ut til å stemme med virkeligheten =P

(mann 33 år fra Akershus) ma. 10 okt. 2011 20:24 Privat melding

Personlig synes jeg "et par kilo for mye" er et uttrykk som _strengt_tatt_ hører hjemme mellom slank/atletisk og gjennomsnittlig. Fordi gjennomsnittet i dag er mer enn 2 kg over sunnhetsidealet (skjønnhetsidealet vil jeg ikke gå inn på for det er et minefelt).

Men det er viktig å understreke at når folk sier "et par kilo for mye" så mener de så klart mer enn bare 2 kg for mye. Og da kan man egentlig tolke begrepet akkurat hvor man vil, som gjør det veldig vagt og dermed helt supert for alle som er litt usikre på hva som er riktig å krysse av på. Så det så :)

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 10 okt. 2011 20:30 Privat melding

@komprominss; Det er sant som du sier.. er egentlig et minefelt av et samtale emnet =P Og hva folk ser på som hva... hva som egentlig betyr ditten eller datten, hva folk mener det egentlig SKULLE bety...
Selv syntes jeg de få valgene som var gjorde det vanskelig... gjennomsnittelig er greit... det er fra par kile for lite til for mye... men par kilo for mye er fra par kilo for mye til hva? Og hvofor er det eneste neste alternativer "stor og fyldig" når det finnes både litt mindre enn det og litt større enn forrige liksom...
Tok forslaget i å droppe det jeg =) =)

@Kar; Hvilke alvorlige deler tenker du på?
Ser forresten hva du mener med musikk kravet mitt.... Hehe hehe he... Tusen takk for tipset =) =)

Skjult ID med pseudonym Marjen78 ma. 10 okt. 2011 20:31

@Kompromiss

Men du må da være enig at det er jo utrolig pirkete da å reagere på noe som kan tolkes begge veger. Synes det er helt uvesentlig. Om menn her inne er så forbanna opptatt av å se helbilde slik at de kan studere et menneske fra topp til tå før de velger om de vil date eller ikke. Ja da er det f..n ikke rart ingen finner seg partner. en sånn kjæreste vil ikke jeg ha. Vi er da mennesker og ikke fotomodeller!

@Callienta

Eneste er å prøve og holde flyt i teksten og ikke for mye tekst. (Må nok gjøre noe med min og etterhvert :P)

Skjult ID med pseudonym Sukkerbit ma. 10 okt. 2011 20:36

@Marjen: Det er vel ingen som har definert om noe er bedre enn noe annet,vel? Like barn leker best. Noen liker moren, noen liker dattern. Og noen liker sønnen. Sånn er det og alle har preferanser. Du har jo helt klare preferanser du også...

(mann 33 år fra Akershus) ma. 10 okt. 2011 20:39 Privat melding

@Marjen78

Jepp, helt enig.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 10 okt. 2011 20:41

Hei Callienta. :-)
Jeg syns du har en sjarmerende og morsom tekst.
Og du smiler og lyser opp som en solstråle også. Så jeg TROR deg på alt det du skriver. Flotte bilder av fototalentet og kunstneren er det også. :-)
Håper du får noen tilbakemeldinger fra gutter som leser teksten din. (Den er nok litt for lang for de fleste, tror jeg...men det finnes menn som liker mer enn bare å se på bildene. ;-))
Jeg synes du fortjener at tråden din skal besvares med noe mer enn en diskusjon om "vekt".
Ønsker deg masse lykke til her inne.
:o))

Skjult ID med pseudonym Marjen78 ma. 10 okt. 2011 20:48

@sukkerbit

"Det er vel ingen som har definert om noe er bedre enn noe annet,vel? Like barn leker best. Noen liker moren, noen liker dattern. Og noen liker sønnen. Sånn er det og alle har preferanser. Du har jo helt klare preferanser du også..."

det var ikke poenget. Poenget var at TS ville ha tilbakemelding ang profilen sin og får da reaksjoner hos flere på at hun har skrevet et par kilo for mye og heller burde ha skrevet rund og god. Det er helt idiotisk mener jeg! Det har ingenting med preferanser å gjøre etter min mening!

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 10 okt. 2011 20:49 Privat melding

@Marjen; jah... det er trikset.. flyt i teksen =P Ha ha ha ha...
Forsåvidt enig med deg, og bryr meg i grunn ikke HVOR jeg blir satt, en jeg liker skal vel helst like meg tilbake, så da er det vel strengt tatt samme pokker, ikke sant?? Hehe he he he

@Sukkerbiten; Protesterer i at like barn leker best... Har ALDRI lekt bra med de som er for like meg... For mye energi i bildet, for mye stahet, for bråkete (to liesinnede skravlebøtter... stakkars folk rund oss da...)
Tror faktisk mer på å utfylle hverandre.. motpoler tiltrekkes osv jeg... (Jada.. veit det ikke var meg du skreiv det til...)

@Tingeling; Det var det herlig tilbakemeld =) Rødmer litt ved å bli kalt kunstner... min hemmelige drøm!!!
Ja, teksten er nok noe lang, men det er faktisk med vilje,... Vil helst ha en gutt med noe mellom ørene, og da må han helst kunne lese og ikke bare se bilder....
Veldig takknemlig for koslige og konkret tilbake meld fra deg!!

(kvinne 41 år fra Buskerud) ma. 10 okt. 2011 22:37 Privat melding

synes den var bra jeg! lett å lese, for de som liker det, og jeg regner med at du søker en som orker lese hele teksten.. jeg har skrevet mye.. mer, og er ikke ute etter en som ikke klarer lese gjennom alt jeg skriver ;)
Passe med humor og viser tydelig hvem du er. Fine bilder :)