Alle innlegg Sukkerforum

On the Phenomena of Passing Wind

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Fornøyelig sø. 16 mars 2008 11:31

I studieårene trente jeg veldig hardt og var en hormonbombe med store problemer med magen. Hva skulle man med gasskraftverk når man hadde meg liksom? Min daglige kost besto blant annet da av ca 24 tykke brødskiver av kneip og 3 liter skummet melk, egg, masse bananer og havrevelling. Fett hadde jeg dessverre angst for. Ettersom jeg trente mye så ble jeg sulten på natten og måtte opp og legge innpå boller med havrevelling (ukokt melk og havregryn). På det verste, etter hard vekttrening, så la jeg innpå 6 boller velling fra kl 24 til 05! Neste dag på forelesning var det tre atmosfærer inni magen og jeg ble helt surrete i hode av å holde meg. Gassen, som trolig ble absorbert i blodet, kunne ha de merkeligste effekter! Noen ganger var det som lattergass og jeg ble helt koko. Bare flirete og lo. Andre ganger ble jeg bare maksimalt ukonsentrert. Da jeg syklet hjem (alltid som en gal) kunne jeg kjenne gassen trigget melkesyre i beina fort.

Nå som jeg er eldre, klokere og normal vil jeg komme med noen råd til de som har litt av det samme problemet.
Det viste seg at det var flere årsaker. Jeg hadde for mye magesyre. Jeg var/ble? intolerant for laktose. Jeg var intolerant for ukokt havregryn, og jeg var, som alle mine medstudenter, akutt allergisk mot middagen på Frederikke (Blinderen). Det smalt normalt på do ca tre kvarter etter inntak (tror disse har ryddet opp i sine rutiner nå). Fordi jeg var nervøs for å blåse bort sidemannen (eller damen ;-), ble jeg stresset og det utløste igjen mer magesyre. Showet var i gang. Jenta som jeg satt mye med på forelesning var forøvrig Siri Kalvik og det er ikke tilfeldig at jeg endte opp med spesialfelt luftstrømning etter endt fysikerutdannelse! ;)
Da jeg var på date kunne lettelsen bestå i å løpe ut på gangen for å se på tapeten.

Løsningen for meg: Laktoseredusert melk (intoleransen kan ha kommet av mangeårig overforbruk). Droppet havregryn. Hvis akutt syre brukes Pepsiduo (kjøpes på apoteket). Ikke spis store måltider de siste tre timer FØR leggetid! Ikke spis sjokolade og ro ned eggene. Ha olje i maten slik at man ikke sulter i hjel om kvelden. Forsøk å stresse ned. Jeg klarte aldri det for jeg var så gira. Svidd mat trigger magesyre. Ikke spis hele tiden. Magen trenger pause også.

Hadde noen kommet med disse tipsene da jeg var 20, fryktelig kåt og gæærn, så hadde nok ting forløpt mye lettere. Karakterene ville også vært bedre. Derfor denne lille opplysningstimen :)

Skjult ID med pseudonym Mammadalt sø. 16 mars 2008 11:54

Du virker ikke akkurat i dårlig humør i dag mr. Sukker :-). Nesten merkelig at du ikke ble oppdaget tidsnok til å skrive Haakon Lies biografi - det hadde blitt noe det... he he. Nå finner jeg ikke flere vettuge argumenter for å være inne i det deilige været. På med joggeskoene så fort som... :-)

Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 16 mars 2008 12:52

hehe
spørs om Siri syns du var så innmari fonøyelig å tilbringe studiene med...? :-)

Har jo lurt etpar ganger på hva som får Siri til å takle all motgang,
nå vet jeg mer ;-)

(mann 56 år fra Hordaland) sø. 16 mars 2008 12:59 Privat melding

Kan være på grunn av denne luftige fortiden, at hun startet Storm weather senter =)

Skjult ID med pseudonym Morpheon sø. 16 mars 2008 13:01

..forresten, 24 tykke brødskiver av kneip skulle i følge Kellogh ha lagt en demper på den værste sexlysten ^^

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig sø. 16 mars 2008 19:24

Det var da enda godt. Tør ikke tenke på hvordan det ville blitt uten de brødskivene i såfall ;)

Skjult ID med pseudonym Insomnia sø. 16 mars 2008 20:48

Fantastisk historie om en frustrert, fisefull fyr - hahahahah :))

Skjult ID med pseudonym knuffings sø. 16 mars 2008 21:11

Legg til noen klaser med druer og du har en vandrende kjernekraftverk? ;-)

(mann 47 år fra Telemark) ma. 17 mars 2008 03:13 Privat meldingDet er din skyld at polisen smelter!

Skjult ID med pseudonym Empatisk ma. 17 mars 2008 08:46

Hei Fornøyelig.
Takk for tips, Jeg trener mye og spiser kanskje noe av det samme, dog med mindre Storm i vindkastene, men heller jevn "flau bris". Så jeg skal sjekke ut noen av tipsene dine og satse på vindstille på fjellet.
Hils Siri!

Skjult ID med pseudonym rika ma. 17 mars 2008 08:56

Nimbex.

....Det er når man har lest innlegget ditt med polisen fire ganger rett etter hverandre og ennå ikke aner meningen at jeg forstår at du har skrevet om 'pol-isen' og ikke 'polisen', som i svensk politi.... Herlighet, jeg er kort, stutt og dum i dag.....*ler høyt*

Skjult ID med pseudonym Morpheon ma. 17 mars 2008 16:22

Ahh, jeg trodde det var forsikringspolisen =)

Skjult ID med pseudonym .. ma. 17 mars 2008 19:27

Herregud.. Dette føyer seg inn i rekken av ting man ikke vil vite om andre ass