Alle innlegg Sukkerforum

Hvor finner man klær til de som har store pupper..?!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym pupper ti. 11 okt. 2011 21:52

Det er endel ting som irriterer meg når det gjelder KLÆR. Jeg kan dra på H&M, Cubus, Gina Tricot og alle disse "vanlige" butikkene for å finne klær, utfordringen er å finne noe som passer rundt brystene! Ofte må jeg opp en størrelse eller to fordi toppen/kjolen/genseren er for trang rundt puppene. Dette irriterer meg grenseløst, fordi mange butikker har "plus-size" størrelser, men ingen har tilpasset klærne etter de med større bryster? Hva kan være bakgrunnen for det, når gjennomstnitts-størrelsen på pupper ligger på D-cup (80D for å være mer presis, fant det her: http://pub.nettavisen.no/nettavisen/side2/fritid/article546844.ece)? Du har for eksempel "Zizzi" som er en butikk hvor de lager klær til jenter med ekstra former, men mange av disse toppene eier ikke empireliv (altså at det snevrer inn rett under brystet), de bare henger rett ned (dette er dog flatterende for de jentene som har mindre pupper, men ikke for de med store pupper). Dette kan medføre at man til slutt ser ut som en ballong eller ser enda større ut enn man egentlig er.

Det finnes i bunn og grunn alt for lite klær tilpasset de som har større pupper. Hvorfor tror du at det er slik? Og til de av dere kvinner her inne på forumet som har D-cup eller større, hvor finner du klær som passer rundt brystet? Har dere tips til en litt oppgitt kvinne med store pupper..?

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 11 okt. 2011 21:54

berre klipp vekk det som strammer du...:)

(kvinne 32 år fra Hordaland) ti. 11 okt. 2011 21:55 Privat melding

Jeg har funnet mye fint på Noa Noa, men dette er jo relativt kostbare klær. Mye empireliv, men sliter selv med å få plass til puppa i noen av klærne derfra.. Spørs kanskje litt hvilken aldersgruppe du er i, og hva slags stil du har :)

Skjult ID med pseudonym m30ish ti. 11 okt. 2011 21:55

Jeg kan mote. Send over et bilde av daiene dine du så skal jeg hjelpe deg ;-)

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 11 okt. 2011 21:56

Tråden skal være seriøs.

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 11 okt. 2011 22:21

Jeg handler mine i vanlige butikker og gjennkjenner ikke problemet.. foruten manglende v-halser på topper jeg liker. Men om det er tunikaer du snakker om så er ikke det pent på noen egentlig.. Synes jeg..

Skjult ID med pseudonym Kitty ti. 11 okt. 2011 22:26

Ikke alltid like lett nei.. med mer enn Dcup nei. Byoung hender det at jeg finner meg noe fint på, og LMC. Jeg bestiller meg litt klær. Finner noe på laredoute.no f. eks. Der har de mye fint i alle prisklasser. Og jeg elsker at de har så stort utvalg av sko ;-) Ellers så finner du mye fint undertøy og litt annet på howcool.com. Også i alle størrelser og fasonger ;-)

Skjult ID med pseudonym pupper ti. 11 okt. 2011 22:32

irene;) @ jeg snakker forsåvidt om alle typer topper. Gensere er det jo ikke så ille med, men når det gjelder f.eks kjoler eller fine hverdagstopper, så er det ganske lite utvalg.

Ellers takker jeg for tipsene deres! Skal definitivt sjekke ut butikkene, har faktisk ikke hørt om et par av dem:)

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 11 okt. 2011 23:40

@TS
Jeg har tenkt på akkurat det samme! (litt større enn D her)
Hvis jeg skal gå i klær som passer, må jeg stort sett få de sydd privat.

"Vanlige" klær havner i to kategorier: Den ene ligner på telt, nummer to blir enormt utfordrende.

Har ett par plagg som passer fra Zizzi, en stk kjole som (nesten!) passer fra Kjolesalongen i Ski.
Jeg ville spart mye penger om jeg fikk redusert brystene!

Skjult ID med pseudonym **Milla** ti. 11 okt. 2011 23:46

http://www.bravissimo.com/

Her har de noen fine topper....

Skjult ID med pseudonym sensuella on. 12 okt. 2011 00:33

Det er nok enklere når man er stor i str. å finne klær som passer over en stor byste, da er det mange butikker i Norge som fører stor mote.

Når man derimot er slank og bruker små str. og stor cup så finner man sjeldent noe her i Norge er min erfaring. Dette gjelder både undertøy og klær generelt. I London derimot så har jeg funnet mine favoritt butikker hvis man liker den mer feminine stilen. Det samme i USA og i Hellas. De bruker mye stretch i topper/kjoler m.m. Dessuten er det en stor fordel å kjenne en flink sydame. Det har hjulpet meg mange ganger.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt on. 12 okt. 2011 01:24

Litt uenig med sensuella her; Stor mote er sydd for de som er korte og breie og ønsker å skjule alle former. I norske kjedebutikker er de fleste med høyde over 170cm og/ eller størrelser over 38 henvist til stor mote- hyllene, og der er det sjelden man finner flatterende søm og snitt.

Selv er jeg 172cm høy med brede skuldre, lang overkropp, overarmer med muskler, bred øvre del av rygg, høyt plassert d-cup, smalt liv, brede hofter, forhenværende sprettrumpe, ridebukselår og smale legger/ ankler. Jeg har slitt med å finne gode snitt på klær i hele mitt liv, uansett om jeg har vært svært slank eller ikke fullt så slank. Stor eller liten gjør lite forskjell når snittet i tøyet ikke gir rom for annet enn kleshengeren.

Nyttig tråd, TS!

Skjult ID med pseudonym sensuella on. 12 okt. 2011 19:08

@HeltEnkelt

Det er ikke min erfaring selv om jeg er nesten like høy som deg selv. Kan nok være at vi er forskjellig bygd. Har aldri trengt å kjøpe klær på stormote. Likevel stopper ikke en str. på 38 i de vanlige kjedebutikkene, men str. 44. Heller ikke hva jeg har hørt fra andre venninner som både er mindre 1.70 og høyere. Har en venninne som er 1.60 og hun sliter med å finne klær på stormote fordi i følge henne er både armer for lange og ben. Så det er jo akkurat det motsatte av hva du sier her. Har en annen venninne som er 1.74 og kraftig bygd og hun trengte ikke gå på stor mote før hun var ganske stor/overvektig. På den tiden vet jeg at hun hadde 2-3 favoritt butikker i Oslo. Hun fant ingen butikker i hjembyen. Det eneste negative som hun fortalte meg er at klærne var veldig mye dyrere på de stormote butikkene. Så hun fant lettere klær enn hun som var mindre. Hun som er mindre vet jeg finner lettere klær i USA. Kan jo være at de stormote butikkene her i landet varierer.

Skjult ID med pseudonym banditten on. 12 okt. 2011 20:18

Se eventuelt på tøj fra blandt andet danmark/sverige og andre udenlandske butikker. Størrelserne og formfactoren ændrer sig nemlig i tøj fra land til land.

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 12 okt. 2011 22:20 Privat melding

fint det er flere som sliter, men var i London å shoppa litt, der var det MYE enklere å finne klær som passa bra enn her, men kan jo ikke dra dit hver gang man trenger klær (vel er jo lov å drømme :p) men har faktisk funnet en del fint på zizzi, men er veldig forskjell på butikkene, hva de har av utvalg.
men det her var vel ikke noe nytt iforhold til hva som sto hehe

(mann 36 år fra Akershus) lø. 15 okt. 2011 20:29 Privat melding

Typisk at jenter som skriver innlegg som tar for seg problemene gigantiske pupper fører med seg er anonyme. :(

ARGH!!! :P

Skjult ID med pseudonym mouch lø. 15 okt. 2011 20:35

Men jenter med gigantiske pupper er da godt synlige ellers, hvis man beveger seg utendørs.
Ikke så lett å skjule, de der :)

Skjult ID med pseudonym BjarneRimi lø. 15 okt. 2011 21:15

Kan du sende meg noen bilder av puppene, så skal jeg forsøke å finne noen butikker ;-)

(kvinne 44 år fra Oslo) lø. 15 okt. 2011 22:23 Privat melding

Ok, så er man norsk og da lukter jo slike innlegg av snikskryt, men allikevel. Dere siste som kommenterte her kan kanskje slappe av litt. Ingen har sagt det snakkes gigantpupper. Det holder faktisk om man er stor og liten på andre steder i forhold til en slags gjennomsnittsmal. Akkurat som når man som mann har trent litt mye og fått litt for store lår til gjennomsnittsbuksene. Det kjenner dere sikkert til ;)

(mann 36 år fra Akershus) lø. 15 okt. 2011 22:56 Privat melding

Nå var etc. fryktelig kjedelig. La oss drømme om store pupper nå, da. ;)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci lø. 15 okt. 2011 23:03

Jeg har vært gjennom det problemet i mange år... helt umulig å finne noe som faktisk gjør at man ikke ser vulgær ut, uansett:) Enten får man kløft ut av ville h...... eller så får man det ikke igjen...knapper er et mareritt...:)

Jeg fant etterhvert ut at butikker som EvaKlær, og Ødegaard, har ting som kan passe... også må man egentlig bare finne noen triks... som å bruke noe under, hvis utringningen er for stor...
Jeg har handlet endel på zizzi, men som du sier, er det ofte litt formløst... og for noen av oss, vil vi bare se større ut enn det vi er...
Nå skal jeg på ingen måte promotere reduksjon, men jeg har tatt det... og det åpnet seg en helt ny verden for meg... ting ble med et mye enklere... jeg kan nå kjøpe det jeg ønsker å bruke, ikke bare det som passer... og det føles som en befrielse...

Jeg fant endel på nett, når jeg hadde veldig store pupper... men vanskelig å handle, når man ikke ser formen på ting... :)

Lykke til med å finne stilige klær...det finnes nok noe der ute, selv for oss som har/hadde litt mer foran:):)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 sø. 16 okt. 2011 09:54

Zizzi har feil snitt.. mye mageklær.. liker tettsittende klær som fremhever midjen, så Noa Noa er min superfavoritt.. Har brukt litt vel mye kroner der, og gir meg nok aldri.. men looove dem clooothes.. litt old school boheme..

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 16 okt. 2011 11:11

Jeg elsker NoaNoa og:):) men har ikke kunnet bruke deres klær før den siste tiden...:) For selv om det sitter i midjen, er det ikke akkurat veldig mye puppeplass:) kommer ann på størrelsen selfølgelig:)

Skjult ID med pseudonym sensuella sø. 16 okt. 2011 11:40

TS glemte å skrive ned hvilke butikker jeg har funnet. Her er 3 av mine favoritt butikker. Kun 2 av de som jeg finner på nettet. De bruker endel stretch i topper og kjoler. Ganske feminint for oss som liker den stilen. Dessverre ikke butikker vi finner i Norge, men Jane Norman finnes i Sverige og Danmark. Bebe har jeg kun sett i USA. En kleskjede som heter online i Hellas har utrolig mye fine klær. Tror de har rundt 20 butikker i Hellas.

http://www.bebe.com/
http://www.janenorman.co.uk/pws/Home.ice

Skjult ID med pseudonym be-my-Man sø. 16 okt. 2011 11:44

TS

Du har to muligheter ......å kjøpe større klær eller slanke deg.

Skjult ID med pseudonym sensuella sø. 16 okt. 2011 12:06

@be-my-Man

Nå står det vel ingen steder at TS er stor eller at hun ønsker å slanke seg. Kun at hun sliter med å finne klær som passer over bysten, men som samtidig er tettsittende/feminint. Det er vanskelig å finne dette her til lands.
TS vil ha tips til hvor andre evnt. får tak i klær. Dette er et kjent problem blant oss som er storbysta eller har vært ettersom mange har tatt bryst reduksjon. Selv om man går ned i vekt så er fortsatt bysten stor i de fleste tilfeller.

Skjult ID med pseudonym SnillGutt sø. 16 okt. 2011 12:07

hmm...ser du bare 2 muligheter, du? Hun kan jo starte å sy/strikke sine egne klær ;P
<----->

Skjult ID med pseudonym be-my-Man sø. 16 okt. 2011 12:11

Sensuella

jeg kjenner problematikken, derfor er det dessverre bare de to muligheter eller å strikke selv eller liknende :)

Skjult ID med pseudonym sensuella sø. 16 okt. 2011 12:22

@be-my-Man

Det er synd at ikke flere kleskjeder har mer stretch i klærne de selger her i landet, da hadde det vært så mye enklere for alle uavhengig av kroppsfasong. Har selv vært 20 kg større og har likevel det samme problemet som TS. Derfor handler jeg også mest klær i utlandet.

Skjult ID med pseudonym be-my-Man sø. 16 okt. 2011 12:30

Strech er da stikkord @Sensuella, helt enig

Synes selv det er kjipt at klær som passer bra rundt brystene er ofte for stor rundt skuldrene og midje.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 16 okt. 2011 16:52

Linn:):)

Zavanna har jeg kjøpt litt og:) Bl.a en kul topp sist på fredag:):)