Alle innlegg Sukkerforum

En filosofisk betrakning av hvorfor vi er her.

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Telemark) sø. 16 mars 2008 23:05 Privat melding


Hva gjør menneskene her inne på sukker? Alle har sine egne erfaringer, minner, bitterhet, optimisme og forvetninger. Unike i sin eksistens, men med en del grunnleggende homogene egenskaper. De søker "noe" og de gjør det på en tidseffektiv måte, mens man selger seg selv etter beste evne.

De mest intressante menneskene jeg kjenner har passert 60år, og lurer fremdeles på hva de skal bli når de blir voksne. -det betyr ikke at de har surret rundt, en av dem jeg referer til er professor. Men han har samme instilling til storbyweekend som jeg.

"finn den mest autentiske kafeen som du føler deg velkommen til, som fanger din oppmerksomhet, og nyt øyeblikket med lokale nyheter, kafe og menneskene som kommer og går, gjør det med din elskede, gjør det alene. Drikk vin til lunsj, og ikke forsøk å rekke over mer en du har tid til -intrkk må få tid til å synke, ikke glem å bruke alle sansene dine"

Jeg tror vi trenger en bekreftelse på at vi eksisterer -et vitne til våre liv. Jeg ser det hos meg selv, og jeg ser det hos andre. ensomheten er deilig -men den bør være selvvalgt, og den blir først fulkommen når du kan dra tilbake og dele opplevelsen med noen som vet hvem du er.

Jeg ønsker meg et vitne i livet mitt som jeg kan fronte med mine sta, og egenrådige meninger,som vil leke med meg, som lar fortiden slippe. Som vil elske med meg og som utrykker at jeg er attraktiv både fysisk og psykisk.

Jeg tror på kjærligheten, jeg tror den er rundt oss hele tiden, og at den kommer når vi minst venter det, og at den kan være ekte og varig. Jeg ser det hele tiden.

En klok kvinne sa en gang "gå inn i sorgens landskap så modig som du overhodet kan med åpne øyne, og når tiden er moden vil andre dører igjen åpne seg for deg"

Livet er bare et lite glimt, internett som redskap for å inne den rette, kan like fort bli en viktig tidstyv og et stort hinder i seg selv. Om vi ikke tar oss tid til livet og stadig søker nye ansikter,nye profiler, nye opplevelser mister vi det mest vesentlige.

Den opprinnelige hensikten til at vi kanskje kom hit for i utgangspunktet: Finne et vitne til vårt liv, på kort eller lang sikt.

Når jeg går av denne nattevakten skal jeg ut og møte mennesker. Oppsøke et fjell jeg liker og kanskje enhelg på brett. Noen dager er bestemt, andre dager er åpne.

Lykke til med påsken, fridager er en utfordring når man søker etter noe viktig.

Skjult ID med pseudonym rika sø. 16 mars 2008 23:21

Vi søker etter det vi savner, eller det vi t r o r vi savner. Så får tiden vise...

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 17 mars 2008 17:37 Privat melding

Jeg likte dine betraktinger, Nimbex...

Dette sammen med din hyllest av det useriøse og lekne, gjør at jeg skjønner at du har mye å by på... Både for den rette og for den rette der og da...

Riktig god påske!

Skjult ID med pseudonym fremmed ma. 17 mars 2008 19:01

Nimbex

Meget bra og inspirerende !!!

Skjult ID med pseudonym estrella ma. 17 mars 2008 19:24

livet byr på mange opp og nedturer og er man heldig å ha noen ved sin side gjør det livet bare mer fantastisk : )

som jeg leste et sted; " men da slo jeg neven i bordet og sa til meg selv; heretter skal jeg fandenimeg være lykkelig. Og kan man tenke seg, det har jeg vært siden"

en liten oppmuntring til alle hvis man har rett innstilling

(mann 47 år fra Telemark) ti. 18 mars 2008 12:38 Privat melding

Estrella -det er en (jævliig) sunn instilling. :o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 18 mars 2008 16:06

Nimbex
Jeg liker at du snakker personlig ut fra dine egne erfaringer, og langt på vei forstår jeg hva du sier. Men man bruker gjerne ulike ord på samme følelse, noe som er både bra, lærerikt og tidvis inspirerende. Takk for mange gjennomtenkte innlegg fra ditt ståsted.

Ikke føler jeg meg bitter, og ikke føler jeg at nettdating er effektivt for min del heller! :-)
Jeg føler heller ikke at jeg leter etter et vitne i livet mitt. Jeg kan heller ikke si at jeg føler at jeg leter etter det jeg savner her inne.
(Da leter jeg i så fall på feil sted slik jeg ser det)

Det å forstå litt mer, bli litt klokere, bli mer sensitiv og selektiv er et mål for meg for å bli stadig mer stabil i egne valg.
Kanskje det er derfor jeg er her? Sukker består i alle fall av både vakre, smarte og inspirerende mennesker jeg har lært mye av.
Takk til dere. Dere vet selv hvem dere er :-)