Alle innlegg Sukkerforum

Oppfordring til utroskap

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym KB fr. 14 okt. 2011 17:42

Jeg kjenner til en datingside hvor uforpliktet sex med andre single står i hovedfokus, men plutselig fikk jeg opp en reklame for en datingside som spesifikt sa at de oppfordret til utroskap....
Det var ikke bare en side, men to, som jeg fant med et enkelt google søk. "Gifte menn/kvinner søker elskere"....

Jeg har en liten følese av at disse sidene er kun for å scamme uvitende mennesker, men igjen.. det er kanskje et marked for slike tjenester i Norge.
Jeg ble bare så overasket over hvor freidig reklamen var.... som om det å være utro var en selvsagt ting. Nå skal det jo sies at det er en del utroskap ute blandt det norske folk, men at noen vil profitere på dette så åpenlyst ble jeg litt overasket over.

Har noen av dere andre sukkerbrukere blitt oppmerksomme på dette og vil dere anse det som et problem? At utroskap blir allminneliggjort slik at en får inntrykk av at det er en selvfølge å være utro når en er i et forhold.

Skjult ID med pseudonym likefrem fr. 14 okt. 2011 17:48

Det er dessverre ikke et marked for formidling av uforpliktende hetero-sex i Norge, verken utro eller singel, så alle sider som liksom holder på med det er en scam.

Når det kommer til allminneliggjøring av utroskap, så kunne jeg ikke brydd meg mindre, da jeg anser det som en fullstendig ikke-provoserende privatsak.

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) fr. 14 okt. 2011 17:58 Privat melding

Likefrem: helt feil, om du har fulgt med i media er det etablert en norsk avdeling av et større utenlandsk selskap som tjener store penger på nettopp dette og som oppga et stort antall nye medlemmer. Om man synes no særlig om det er en annen sak.

Skjult ID med pseudonym HAHA fr. 14 okt. 2011 18:03

@likefrem

Du har ikke fulgt med i timen!!!!
Flere norske sexdating sider.bare jeg vet om minst 10 stk. Noen gratis,men de fleste betalende, og de koster mye mindre enn denne siden.

Har også fått meg meg minst 2 stk sider som oppfordrer til utroskap. For meg spiller det ingen rolle hva de gifte gjør, men jeg selv hater utroskap. Så det er jo på en måte genialt om de får seg egne sider. Kanskje vi slipper de gifte her!

Skjult ID med pseudonym likefrem fr. 14 okt. 2011 18:05

Og det tar du for god fisk?

Er det Ashley Madison du tenker på? Det kan godt være at de har et stort antall nye medlemmer. Som ikke er betalende.

Jeg undersøkte siden c-date, som koster penger for menn, men er gratis for kvinner. For å få sett hva det går i, laget jeg falsk profil som kvinne, og alt som dukket opp var en stakkars kis på 42 fra trøndelag som hadde tatt tidenes mest deprimerte nakenbilde av seg selv og kulemagen sin i dusjen.

Tipper at man gjør ca. samme oppdagelse ved å undersøke den siden du snakker om.

(mann 38 år fra Østfold) fr. 14 okt. 2011 18:05 Privat melding

Må være fresht å avtale en hot blinddate på en slik side, også er det kjerringa som dukker opp... =) Skulle likt å vært vitne til den påfølgende diskusjonen, hvor begge i utgangspunktet har et forklaringsproblem.

Skjult ID med pseudonym Uvitende fr. 14 okt. 2011 18:12

Dumt spørsmål og litt på siden av saken men...

Hva betyr det egentlig at noe er en "scam"?

Skjult ID med pseudonym Me fr. 14 okt. 2011 18:13

Ja, har sett det og reagerer veldig negativt på det! På linje med å gi ut boka: "Hvordan rane kiosken på hjørnet - for deg som vil ha litt ekstra lommpenger og en frossenpizza". Sier bare ÆSJ. Men det er bare mitt liv jeg kan styre. Og jeg kan bare velge det bort og oppfordre andre til å gjøre det samme...

Skjult ID med pseudonym HAHA fr. 14 okt. 2011 18:15

I og med at vi ikke får nevne navn på konkurenter her kan jeg ikke legge ut linker osv. Men disse sidene fungerer på samme måte som Sukker. Noen har bilder i profilen,andre ikke. Noen bilder er fake andre ikke, noen bilder er gamle,andre ikke osv osv...Alder,kjønn,sted kan søkes på. Altså en helt vanlig dating side,bare at det er sex som ligger i bunnen og ikke kjæreste emne.
Og kan love at det er ganske mange jenter og gutter herifra som ligger ute med slike profiler der også!

Skjult ID med pseudonym Konge fr. 14 okt. 2011 18:41

@ Me

Ler meg skakk, beste boktittelen, hadde glatt kjøpt den !

Skjult ID med pseudonym KB fr. 14 okt. 2011 21:08

@Uvitende

Scam = svindel. Du kan se at ordet er hyppig brukt når suspekte datingsider blir omtalt.

Bare bruk google med ordene utroskap og dating, så dukker de vel opp.