Alle innlegg Sukkerforum

Morsomme definisjoner?

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Akershus) lø. 15 okt. 2011 12:56 Privat melding

Jeg får innimellom besøk at damer som tror de er cougars, men som egentlig er Turkey Vultures:
"A cougar past her prime, still on the hunt, but unable to bring down faster and wilier prey like the cubs she hunted during her prime. The turkey vulture is more reliant on incapacitated prey, akin to carrion, to feed her hunger for meat." (Urban Dictionary)

Noen andre som har noen bra definisjoner?

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 okt. 2011 13:01 Privat melding

hahaha seriøst? jeg har fått kommentarer om det, men jeg blir støtt av det, synes det er vulgært med hele cougar definisjonen i seg selv, men mulig du har rett i at enkelte tror de er flottere enn de er, eller kanskje det er at de er villige og legger seg ned, og smålammene tenker "jaja, gratis sex" og at det bekrefter de såkaltes cougar damenes tro om seg selv? :D

Skjult ID med pseudonym Tiwas lø. 15 okt. 2011 13:17

@nortibia: Alt for mange som har sett sex og singelliv. Jeg tror ikke på forhold der en av partene er veldig mye eldre enn den andre, og jeg tror hele samfunnet vårt har blitt skrudd. På film ser damer at det er greit å plukke opp 20-åringer på byen, og det kan de gjøre til de er 60. På nett-sjekking får vi alle en konstant strøm av vakre mennesker opp, og det gjør at de som er over gjennomsnitt plutselig ser ut som vrengte polvotter...

Bleh...:p

Personlig ser jeg egentlig ikke den store forskjellen på "cougar" og "gammel gris" :)

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 15 okt. 2011 13:21

Forskjellen ligger i antallet. Gamle griser finner man som alltid "på hvert et gategjørne", mens cougars hører fortsatt til sjeldenhetene ;)

Skjult ID med pseudonym Guybrush lø. 15 okt. 2011 16:03

Uansett hva som kommer det ned til visuell og mental alder. Personlig kunne jeg aldri tenkt meg å gått ut med eller blitt sammen med noen som ser eldre ut enn meg selv - noe som til tider kan være en utfordring når folk tror jeg er 10 år yngre enn min egentlige alder.

Samtidig er det noe med at man bør være på samme intelektuelle nivå - og det er en kjennsgjerning at denne endrer seg jo eldre man blir. Hvis en godt voksen dame har et intelektuelt nivå med en 19 årig jente føler jeg at det er lite sannsynlig at hun vil "vokse opp" og at en evt unggutt vil til slutt måtte vokse fra henne.

Aldere på papiret betyr igrunn lite for meg men kombinasjonen av det jeg nevner over er utslagsgivende i forhold til hva jeg forventer av en person. Utfordringen min er stort sett å finne noen som ser yngre ut enn meg selv og ikke er så himla mye yngre - samtidig som at hun ikke kjeder vettet av meg eller får meg til å himmle med øynene av hennes kunnskaps eller innsiktsløshet :P Satt på spissen.

At godt voksne damer evt synes det er spennende å finne seg noe ungt kjøtt for ei natt er en sak - men om de tror at å oppføre seg som en tenåring vil holde på denne unggutten når han blir eldre så må de nok tro om igjen. Godt voksne personer av begge kjønn som står igjen på tenåringsstasjonen i utviklingen ender stort sett med å hoppe fra forhold til forhold.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 okt. 2011 16:08 Privat melding

tror ikke cougar er snakk om voksne damer som oppfører seg som de var 19 fremdeles.. men heller menn som vil ha en godt voksen dame nettopp fordi hun er mer moden i tankengang, og det er spennende..

Skjult ID med pseudonym mi lø. 15 okt. 2011 16:22

Merkelig at 11 år nedover ikke er noe problem , men 7-8 år oppover er forferdelig... men alt er jo relativt...

Skjult ID med pseudonym nortibia lø. 15 okt. 2011 16:27

@mi , det kommer vel ann på hvem en spør det ;) jeg foretrekker 7-8 år oppover istedetfor 11 nedover anyday ;)

Skjult ID med pseudonym mi lø. 15 okt. 2011 16:44

Nei, men TS mener åpenbart det...

Skjult ID med pseudonym Tiwas lø. 15 okt. 2011 18:11

@mi: Du kan si hva du vil, men det er ingen hemmelighet at damer eldres mentalt fortere enn menn. Det er nok en grunn til at de fleste forhold der mannen er litt eldre fungerer best. Det til tross for at vi dør tidligere enn dere (uten å diskutere skyld, altså :p ) og dere da flyr rundt i 10-15 år som enker før dere hjemsøk...jeg mener oppsøker oss igjen. Det er kanskje ikke uten grunn at det er sånn? De fleste damer jeg har snakket med vil faktisk ikke ha en yngre mann som livspartner. De vil ha en mann som er 2-7 år eldre enn seg. De fleste menn vil ha en dame som er roughly 5 år yngre. Give or take. Når det er sånn i stort sett alle samfunn er det kanskje en grunn til det...?...

Og jeg synes det er ille å ta kontakt med jenter som er mer enn 10 år yngre enn meg selv. Jeg vil ikke være en gammel gris. Jeg *er* en gris noen ganger, men det får være ovenfor de som er innen min aldersgruppe. Jeg ser faktisk ikke forskjell på menn og damer som vil ha noen som er unaturlig langt unna sin aldergruppe. Men jeg *synes* det er morsomt at damer har fått et tilsvar på "cougar"-tittelen sin, som høres mye bedre ut enn "gammel gris" som er vår tilsvarende tittel.

Og når det er sagt - er det ikke lov med litt humor uten at noen skal surne så innmari til? Har du dårlige erfaringer?

(mann 47 år fra Oslo) lø. 15 okt. 2011 18:28 Privat melding

nortibia:

Er ikke det MILF-tankegangen du beskriver der?
Tror "cougar" snarere sikter til dama som den aktivt søkende part hvis jeg har forstått det rett.
Selv prøver jeg aktivt å fremstå som en FILF(eller snarere wannabe-FILF siden jeg ikke har noen unger) ved å bruke ord som "gem", "knæsj" og "lættis" når jeg er i nærheten av unge damer, men av en eller annen grunn ser det ikke ut til å funke. Tenke seg til.

Skjult ID med pseudonym Etc. lø. 15 okt. 2011 18:54

Lættis er jo klasse, HerrFekt, mer av det, gitt.. hehe

Jeg tror i hele tatt folk har sett for mye på TV og at en del har blitt litt vel fokusert på MILF/cougars. Overraskende nok, gjør det det ikke noe mer ok å å titulere ukjente folk med verken det ene eller det andre av de to termene. Hadde det ikke vært engelske uttrykk, hvor mange gutter hadde da gått bort til vilt fremmede damer med referanser til sex. Ja, en del ville nok det, det fleste ville det ikke.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 15 okt. 2011 19:06 Privat melding

Jeg har skrevet med en kjempesøt MILS i dag...:D

HerrFekt: Du vil alltid være min FILTh i hvert fall :p

Skjult ID med pseudonym mi lø. 15 okt. 2011 19:15

Ingen dårlige erfaringer..og ikke sur... :-) bare syns det blir litt komisk når du klager over at damer på 45 tar kontakt.....du er ikke akkurat ung selv heller.... Syns bare det blir feil å kategorisere både den ene og den andre veien

(kvinne 57 år fra Vestfold) lø. 15 okt. 2011 19:37 Privat melding

Jeg har vært sammen med flere yngre enn eldre enn meg. På profilen søker jeg menn som er fra 10år yngre til 2år eldre. Dette er ikke fordi jeg tror jeg ser så bra ut. Det er fordi jeg alltid har følt meg mer på bølgelengde med de som er yngre enn meg. Det har ingenting med at jeg er på jakt etter "lammekjøtt" eller bare er ute etter sex. Det har med det mentale å gjøre.

Nå gjelder ikke dette her, (for her er det jo ingen respons), men andre steder er det ofte at ung gutter som er både 20 og 25år yngre tar kontakt. Disse er jo ikke noen jeg har interesse for.
Men ser jo at det er en del menn her som syntes det er helt greit... den andre veien.

Skjult ID med pseudonym Guybrush lø. 15 okt. 2011 19:38

Mi: det er en viss forskjell på for eksempel 7 år ned og 7 år opp. Faktisk 14 år differans.

Min erfaring med kvinner som er et stykke eldre enn meg selv er at de stort sett enten er langt mer "voksen" (tolk det som du vil) enn meg selv og jeg derfor føler at jeg snakker med noen som er en generasjon over meg (som å snakke med sine foreldre og andre slektninger), eller de er helt utrolig barnslige på et slikt nivå at jeg føler jeg snakker med en liten unge bare i en innpakning som ikke stemmer overhodet.

Skjult ID med pseudonym nortibia lø. 15 okt. 2011 19:45

@ Herrfekt, jeg er ikke så bevandret i termologien, så du har sikkert rett der mr wannabe FILF ^^ men de behøver ikke å oppføre seg som 19 for det om ^^

@Nepptunia, tror det har med at når en er yngre så tar en flere sjanser, og at de tenker mer "skitt la gå, enten er hun interessert eller ikke.. " mens eldre menn kanskje har mer livserfaring, og er gjerne mer kvalitets orientert og forsiktige, og tar ting med ro, og sender ikke rundt 100 brev i timen som de yngre kanskje gjør :)

Skjult ID med pseudonym mi lø. 15 okt. 2011 20:03

Mitt poeng er ikke at det er galt å foretrekke det ene fremfor det andre. Jeg liker som oftest de som er yngre enn meg, det har med min personlighet å gjøre...men jeg blir da ikke provosert av at noen som er seks, syv år eldre tar kontakt. Og jeg kaller dem ikke gamle griser av den grunn......

Skjult ID med pseudonym Tiwas lø. 15 okt. 2011 20:08

@mi: Så du synes det er helt ok at noen som er, la oss si, 10 år over grensen din tar kontakt for å flirte? Det er uansett ikke det som var poenget med posten, men du virker som om du blir skikkelig sur over at folk tar med litt humor - for det var det det var ment som. Sutre over damer på andre halvdel av 40-tallet som ville leke med meg gjorde jeg i en annen tråd for lenge siden og fikk det ut av systemet...

Skjult ID med pseudonym 123 lø. 15 okt. 2011 20:12

MILFer kan være ganske fine da :)
Discodrops er heller ikke å forakte :D

Skjult ID med pseudonym mi lø. 15 okt. 2011 20:22

Igjen...jeg er ikke sur, ikke på noen måte :-) Og ja, jeg syns det er helt greit, om de aksepterer at jeg ikke ønsker noe videre. Skal jo ikke være forbudt å ta kontakt...

(kvinne 44 år fra Oslo) lø. 15 okt. 2011 22:12 Privat melding

En MILS, Tiwas? Majones, eller?