Alle innlegg Sukkerforum

Litt engstelig....

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Oslo) lø. 15 okt. 2011 14:59 Privat melding

Sukker har masse pene jenter/damer mv. Alt for mange av disse er potensielle deltakere, om ikke allerede aktive i Ekstremsportveko på Voss...

Tror jeg egentlig er litt engstelig av meg.... Jeg kommer aldri til å hoppe ut fra et fly for så å styrte i bakken, sette utenfor et stryk i en mer eller mindre usikra gummibåt, feste et gummistrikk til beina og hoppe utenfor ei bro, la meg skyte ut i en space-shot, ta Spin-spider...

Jeg er kort sagt litt kjedelig... Det begrenser meg en god del.... ser jeg...

Hvor tøff er egentlig dere???

(mann 44 år fra Akershus) lø. 15 okt. 2011 15:03 Privat melding

Litt enig med deg. Har ikke problemer med å rafte eller gå i fjellet. Fallskjerm har jeg litt over 100 hopp selv, så ser ikke problemet der heller. Det som er litt skremmende for min del er at de skal gjøre alt dette hver eneste helg, og bare innimellom sette seg og slappe av. De må jo bli forferdelig slitne!

Men jeg er nok en skikkelig tørrpinn selv, som setter pris på å ha en fin og rolig hverdag og så heller gjøre noe sprøtt en gang i blant for å rise opp i ting. Disse gærningene her inne - hva gjør DE for å riste opp i ting?

Er nok kjedelig, jeg også...liker å kose meg hjemme, gå på kino eller restaurant osv osv. Det mest ekstreme jeg gjør for tiden er å kaste meg ut av senga hver morgen for å komme meg på jobb :p

(mann 33 år fra Akershus) lø. 15 okt. 2011 15:03 Privat melding

Er ikke så glad i ekstremsport, men jeg setter pris på et bra adrenalinrush. Det finnes mange måter å få det på :)

Skjult ID med pseudonym Tiwas lø. 15 okt. 2011 15:07

@kompromiss: som å sjekke saldo en uke før lønning? ;)

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 15 okt. 2011 15:07

Jeg er nøyaktig så tøff at jeg ville trodd at en space-shot var noe drikkende, og en spin-spider ett eller annet lavtgående på tivoli :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 15 okt. 2011 15:08

ekstremsport er å stille seg framfor ein bamse på 210 i skinnvest det står hells angel på og sei at han er ein drittsekk hehe:)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 okt. 2011 15:11 Privat melding

nei vett du ka.. er greit med slike ting iblant. som jeg skrev i profilen min tidligere, husker ikke om det står enda..
" jeg er en sofagris og ingen atletisk trenings idiot " hadde jeg skrevet, fordi absolutt ALLE var godt trent, eller trente MINST 5 ganger i uka, samt toppturer i fjell og maraton i helgene.. jeg ble rett og slett sliten av å lese om det, så selv om jeg prøver å holde meg i form med små fjellturer, eller trenings senter, så gjør jeg det ikke mer enn ett par ganger i uka.. MAX! jeg sniker meg til og med unna det også innimellom ^^ men prøver å sparke meg selv bak.. men her inne er alle *visstnok* atleter ;)

Skjult ID med pseudonym M. lø. 15 okt. 2011 15:11

Tawis og Trådstarter

Selv om kanskje mange jenter liker ekstremsport, så er det vel ikke sikkert at de må gjøre dette hver eneste helg.

Kanskje dere bare får inntrykk av dette ved å lese noen profiler.

Det er kanskje bare mere det at de har det som sine interesser.

Treffer de drømmemannen, så tror jeg nok de vil tilpasse seg dette. Men siden de er single, så har de lyst å leve livet, og ikke sette livet på vent, selv om de ikke har kjæreste.

Man kan jo selvfølgelig leve selv om man har kjæreste, men at det blir litt mere tilpasset kjærsten sin, som man også skal ha tid til... ellers er det vel ingen vits i ha et forhold.

Nei, jeg tror ikke dere skal bekymre dere for mye om dette.

Jeg er ikke en ekstremsportjente.... så snakker ikke for meg selv. Men jeg bare tror ikke at dere trenger bekymre dere for slike jenter heller..

(mann 58 år fra Oslo) lø. 15 okt. 2011 15:13 Privat melding

Har strikkhoppa fra helikopter, strikken var vist 300m lang. Om jeg er tøff for det? Gjør det i hvertfall ikke hver helg (eller igjen kansje..)

Skjult ID med pseudonym M. lø. 15 okt. 2011 15:17

Sorry mente Tiwas, og ikke Tawis..... hahaha! :-)

Skjult ID med pseudonym dagga lø. 15 okt. 2011 15:20

@M

Tror vel egentlig at trådstarter er litt ironisk her. Leser man profilene får man inntrykk av at folk er helt propell og ikke driver med annet ennå å risikere livet for å få det neste kicket.

Svært få, om noen, på Sukker er jo slik i virkeligheten, og jeg er enig med trådstarter: Man blir jo helt andpusten av enkelte profiler. Personlig holder jeg meg unna disse profilene, og det er vel kanskje ikke helt hensikten hos den som har laget profilen?

(mann 44 år fra Akershus) lø. 15 okt. 2011 15:21 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym M. ) - lør 15 okt 15:11: Jeg har absolutt ikke noe mot noen som liker litt spenning. Jeg gjør det selv, men det jeg tror X prøvde å sette fokus på er at det er så mange profiler som enten prøver å overselge seg selv eller som rett og slett ikke har tid til annet. For meg er det turn-off. Jeg hadde faktisk blitt veldig lei meg om jeg hørte fem år inn i et forhold at det var min skyld at hun sluttet som levende kanonkule og dragetemmer. Da vil jeg heller møte en som har roet seg litt ned, men ikke helt, uten hjelp :)

(mann 33 år fra Akershus) lø. 15 okt. 2011 15:22 Privat melding

@Tiwas

Akkurat saldoen er det ikke noe særlig spenning forbundet med, den er stabil og lav så ingen overraskelser der :)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 okt. 2011 15:24 Privat melding

@ M, tror cluet her var at der er så utrolig MANGE som er adrenalin junkies, ut fra et gjennomsnitt profiler.. tror bare at mange skriver det for å virke mer interessante også ^^

ikke at ALLE faktisk ER slik, men i såtilfelle later de som om de er det..
føler omtrent 75% beskriver seg selv som atletisk, og trener 5-7 ganger i uka osv.. men tror ikke alle er like aktive som de skriver, i så tilfelle synes jeg det er rart at norge ikke topper alle sports grener i verden ^^ hvis dette skal være ett utsnitt av norges befolkning :)

(mann 40 år fra Oslo) lø. 15 okt. 2011 15:29 Privat melding

Problemet er kanskje jeg plutselig endret fra å ikke ha noen spesiell formening om emnet røyking til å sette det som absolutt krav om at matchen skulle bli en "ikke-røyker".....

Observasjonen min sånn rent direkte er jo at folk som ikke setter seg i fare og får adrenalin-kick av å bruke nikotin, hydrogencyanid, tjære og karbonmonoksid søker andre utfordringer for å friste skjebnen... ;)

Jeg anser meg som å være normalt aktiv, og sosial... men har ikke særlige behov (i alle fall følte behov) for å gjøre potensielt, allmennkjente aktiviteter hvor man satser livet... - sånn utenom et par turer i alpinbakkene i løpet av sesongen.... Det er omtrent det skumleste jeg gjør... (blir gruset av 10-åringer som fyker forbi meg... menmen...)

(mann 33 år fra Hordaland) lø. 15 okt. 2011 17:04 Privat melding

Jeg finner ikke så mange veko-deltakere, dessverre. :P Hvor leter du, TS?

At man driver med ekstremsport betyr ikke at man gjør det hele tiden. Flere ganger i uka, samt en del helger, betyr ikke at man ikke har tid til andre, og annet, også. Det er vel sånn omtrent umulig å kunne hoppe fallskjerm hele tiden, både praktisk og økonomisk. Samme med klatring, dykking, etc...

At jeg klatrer flere ganger i uka er ikke annerledes enn andre som trener vekter like ofte. Eller spiller WoW eller bare glor på TV. Det går noen timer i uka, samt en del helger til hopping, men det gjør det samme hva slags hobby man har.

Skjult ID med pseudonym X-reveur lø. 15 okt. 2011 17:08

Matchlista mi! ;) Og jeg har svart ganske samvittighetsfullt på matchinga... ;)

Er jo bare sånn at jeg ikke gidder å prøve å si "Hei" engang... hehe

Skjult ID med pseudonym Tiwas lø. 15 okt. 2011 18:01

@lnx: Med mindre man er instruktør i HALO eller LALO med landing i vann, da...;)

Skjult ID med pseudonym meg lø. 15 okt. 2011 18:07

Jeg har hoppet fra trappetrinnet og helt ned på gulvet UTEN Strikk eller fallskjerm. Det gikk heldigvis bra, kun med mindre skader; vrikket ankelen.

Om jeg er tøff, får andre vurdere..

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 15 okt. 2011 18:19

Det er vel litt slik at enkelte liker å overeksponere de sidene man liker best ved seg selv. Det er liksom ikke så spennende å si at man jobber på kontor i åtte timer, spiser middag og slapper av hjemme, eventuelt tar seg en liten spassertur i nærområdet, selv om det gjerne er det hverdagen går i. Derimot er det spennende å si at man rafter og hopper i fallskjerm - eller drar på løvesafari til Afrika, for den saks skyld.

Skjult ID med pseudonym Tiwas lø. 15 okt. 2011 18:26

@neptun: Men de vektlegger gjerne at de gjør det FLERE GANGER I ÅRET! Ikke bare har jeg ikke tid til å fly ned til Tanzania hver eneste årstid, men hvor pokker får man pengene til slik?? :S

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 15 okt. 2011 18:29

@Tiwas
De har ikke jeg vært borti, jeg tenker mer på de som skriver i det vide og breie om at drømmereisen går til Tanzania og legger ut bøttevis av bilder fra da de var der i 2007 i albumet sitt.

De du snakker om, har vel vunnet i Pengelotteriet, tenker jeg.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 15 okt. 2011 18:30 Privat melding

La meg si det sånn: Jeg ploga i slalombakken i ungdomsåra.

Skjult ID med pseudonym Tiwas lø. 15 okt. 2011 18:30

@neptun: Må nesten det. Eller vunnet i Nokas. Ikke vet jeg, men jeg sparer for å få en pakkereise til syden. Skal jeg lengre får jeg heller droppe en ferie for å spare...Dessuten liker jeg meg veldig godt på hytta der det mest tekniske vi har er parafinlamper. Man kan se bjørn og jerv om man er heldig, men mer eksotisk enn det blir det ikke der :p

Skjult ID med pseudonym lnx lø. 15 okt. 2011 18:45

ploge slalombakken? Så du er en av DEM! ;) Jeg begynte sent med slalom. Ikke før sist vinter. Tok meg 3 ganger før jeg begynte å irritere meg over hvorfor alle skal kjøre ned så treigt! Er jo en kunst å styre utenom alle.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 15 okt. 2011 18:46 Privat melding

@lnx: Når du trener litt lærer du deg å kjøre med stil og kontroll. Da slipper du problemet du beskriver :p

Skjult ID med pseudonym fyr84 lø. 15 okt. 2011 18:54

Jeg forstår ikke greia med å hoppe ut av et fungerende fly.

Skjult ID med pseudonym lnx lø. 15 okt. 2011 18:56

Tiwas, joda.. etter noen ganger til ble det færre oh-shit-moments, men dog. Men nå holder jeg meg mer utfor løypa, eventuelt over den... O:)

(mann 33 år fra Hordaland) lø. 15 okt. 2011 18:57 Privat melding

@fyr84, er jo dritvanskelig å få et fly som ikke funker opp i passende høyde.

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 15 okt. 2011 19:00

Det er noe med disse ekstremsportfolka, de behersker enhver ekstremsport som om de alltid skulle ha gjort det.

Litt som en kompis av meg. Han har spilt gitar i alle år. Men han har prøvd mye annet også, deriblant paino, banjo og trekkspill, og det er jo som han aldri skulle ha gjort noe annet, jo. Mulig det er litt slik med ekstremsportfolka også - det er noe som bare ligger der.

Lurer på hvilken kategori jeg kan være en generalist på, jeg...

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 okt. 2011 19:04 Privat melding

jeg er med!! gi meg strikkhopping, fallskjermhopping, whatever.. jeg DRIVER ikke med det, men jeg kunne tenkt meg å prøve ALT en gang, hvis det er muligheter for det etc.. :) men gi meg en sofa og en varm armkrok om kvelden, og ett glass vin, så hadde alt vært fantastisk ;)

(mann 44 år fra Akershus) lø. 15 okt. 2011 19:05 Privat melding

For de som aldri har hoppet fallskjerm kan jeg fortelle dere det at når noen først lurer dere inn i det flyene, så VIL DERE IKKE BLI MED NED. Det er mer ekstremt å sitte på under landing med de vrakene...

Skjult ID med pseudonym lnx lø. 15 okt. 2011 19:11

hehe tiwas.. ja det er et annet godt svar på "hvorfor hoppe ut av et fungerende fly" - "du har ikke sett flyet vårt...."

(kvinne 34 år fra Hordaland) lø. 15 okt. 2011 19:13 Privat melding

Jeg heter Selma og jeg er sofagris :DGidder ikke å trene mer en 2 ganger i uken(Zumba :P)Er ikke noe ski-fan heller :DHoppe fallskjerm?No way!Vet,jeg er bare kjedelig :D

Skjult ID med pseudonym Tiwas lø. 15 okt. 2011 19:14

@Spavalica: Jeg er sikker på at du snart får muligheten til å gjøre en sofa vakrere et sted :)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 okt. 2011 19:17 Privat melding

jeg har egentlig aldri vært redd slike ting.. jeg har høydeskrekk, men det er når jeg står på en krakk etc, ikke når jeg er i ett fly.. det som skremmer meg mer enn noenting, måtte heller vært å stå på en scene foran masse folk :p liker meg bedre i bakgrunnen hvor jeg har overblikk og ser på de som har ett enormt eksponerings behov.
men å hoppe i strikk, etc, der kaster jeg meg bare rett ut uten å tenke ^^

(mann 47 år fra Oslo) lø. 15 okt. 2011 19:19 Privat melding

Inx:
Jepp, en av DEM er nok den mest korrekte termen jeg kan tenke meg.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 okt. 2011 19:19 Privat melding

@ Selma, jeg er også sofagris ;) men kan godt tenke meg å oppleve å gjøre det EN gang i livet..

(kvinne 34 år fra Hordaland) lø. 15 okt. 2011 19:26 Privat melding

Jeg venter gjerne ,,litt'' til...til jeg blir 60+:DESupergranny:DEr alt for ung til å dø!! :D

(kvinne 34 år fra Hordaland) lø. 15 okt. 2011 19:28 Privat melding

@Tiwas jeg synes at vi 2 er dreamteam :D

(mann 44 år fra Akershus) lø. 15 okt. 2011 19:32 Privat melding

@Spavalica: hehe...ja, det kan jeg tenke meg :)

Skjult ID med pseudonym Alene lø. 15 okt. 2011 22:28

Blir ikke interessert i jenter som opplagt er treningsnarkomane og er altfor kroppsfiksert. Kunne heller aldri hoppa i strikk eller fallskjerm så vil helst ikke bli tvunget til noe sånt en gang.

Virker litt som mange syns de virker interessante ved å liste opp masse aktiviteter som er viktige for dem, men det det betyr for meg er egentlig at det ikke blir tid til meg og da tar jeg heller ei som holder seg i ok form uten å bli ekstrem og som gjerne kan ta det rolig på sofaen med en film.