Alle innlegg Sukkerforum

Den single kompisen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun lø. 15 okt. 2011 20:28

Jeg var ute på byen i går, og har ingen som helst ønsker om å gjenta dette i dag. Men hvorfor forventer folk at jeg skal stille opp på 1-2-3 når de likevel vil ut? Er det liksom "Du er singel, da har du ikke noe bedre å ta deg til"?

Merker jeg misliker dette.

Skjult ID med pseudonym mouch lø. 15 okt. 2011 20:33

Noe sånt, og du er desperat etter selskap.
Bare svar voff, og logre med halen.

Skjult ID lø. 15 okt. 2011 20:33

De synes kanskje ikke at du kommer deg ut nok, da?

(mann 33 år fra Akershus) lø. 15 okt. 2011 20:39 Privat melding

Hva er du misfornøyd med? At du har venner eller at de vil ha deg med ut? Jeg skjønte ikke problemstillingen.

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 15 okt. 2011 20:41

@kompromiss
Ser det var noe dårlig formulert. Men, altså, jeg merker at jeg fort blir en de tyr til når de kjeder seg fordi dama ikke er hjemme og de vil ut - og går ut fra at jeg alltid vil ut. Det er ålreit å få spørsmål om det, men det er ikke like ålreit når de maser og nærmest sier at jeg ikke kan ha noe bedre å ta meg til.

Skjult ID med pseudonym Tiwas lø. 15 okt. 2011 20:44

@neptun: Forstår deg godt. Lite kult å være den man kommer til når dama ikke er spennende, og de forventer at du alltid er klar fordi du er singel...

Skjult ID med pseudonym oggså lø. 15 okt. 2011 20:44

Når det bare er "folk" og ikke venner som maser på deg, så er vel ikke det noe å bry seg om. Hva nå "folk" måtte bety...

Skjult ID med pseudonym mann_78 lø. 15 okt. 2011 20:45

Denne neptun er en enkel sjel merker jeg... blir tydligere og tydligere til mer man leser på dette forumet. Slitsomt!

Skjult ID med pseudonym SnillGutt lø. 15 okt. 2011 20:45

Bor i en by jeg ikke kjenner noen, jeg. Så det problemet har jeg ikke ;P
<----->

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 15 okt. 2011 20:49

@mann_78
Men du klarer ikke å la være å lese og bry deg. Og ikke klarer du å komme med argumenter heller. Faktisk har du ikke noe å melde i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym oggså lø. 15 okt. 2011 20:50

...og er det venner/kamerater du snakker om, så får dere ta et kurs i kommunikasjon, ærlighet og forståelse, så skal du se det ordner seg:-)

(mann 44 år fra Akershus) lø. 15 okt. 2011 20:57 Privat melding

Gifte folk, eller folk som har vært i forhold lenge, ser ikke ut til å forstå at single ikke bare sitter inne og prøver å tømme spenol-flasken. Derfor gir de seg jo heller ikke når de skal ha en med ut - hvilket *kan* være koselig. Det som ikke er fullt så koselig er når man aldri blir invitert med når de inviterer vennepar og sånt, men kun når de ikke finner noe å gjøre med venneparene sine :S

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 15 okt. 2011 21:08

Men om du takker nei til å bli med ved noen anledninger når du har andre ting å gjøre (eller selv om du ikke har andre ting å gjøre), så er vel dette noe som løser seg av seg selv. De lærer kanskje ikke av at du halvhjertet prøver å si nei, men om de opplever at du faktisk mener hva du sier så bør de jo strengt tatt det..

Skjult ID med pseudonym willard lø. 15 okt. 2011 21:08

Sikkert fordi en som singel har lavere status og rang.

Skjult ID med pseudonym Smily85 lø. 15 okt. 2011 21:25

@Tiwas
Ening med hva du skrive der gitt. Er blant av mine venner som er singel,enten har de kjærest eller gift. Og nå det kommer til festligheter (med andre par),så er ikke jeg 100% invitert (om jeg blir invitert,så må jeg skaffe meg en date fort som svinnet,noe som ikke jeg gidder...bare forlov å være med på festen).

(kvinne 47 år fra Hordaland) lø. 15 okt. 2011 21:32 Privat melding

Høres ut som noen av dere bør få dere ekte gode venner.Jeg blir alltid bedt med selv om jeg kommer alene;)
og husk det er lov å si NEI..smiler.
Ha en strålende aften;)

(kvinne 44 år fra Oslo) lø. 15 okt. 2011 21:53 Privat melding

Kan man unngå å bli snurt og fornærmet er nok det generelt sett det beste for alle, spesielt en selv. Vil du virkelig ikke ut, så er det beste å se akkurat det. Eller enda bedre: spør/fortell/snakk om hvordan deres forespørsler oppleves. Mener du at de bare kontakter deg når de ikke har partneren sin til stede, kan du jo si noe om hva du synes om det? Det er ikke så mye mot som skal til, bare litt. De har kanskje aldri tenkt det slik eller tenkt på at du kunne se det som noe annet enn kult. Man skal ikke ta folk for gitt, uansett, helt enig.

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 15 okt. 2011 21:54

@HDV
Med tanke på de stedene som vanligvis blir foreslått, er det svært lite sannsynlig at de prøver å spleise meg med noen som helst...

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 okt. 2011 21:59 Privat melding

det hørtes mer ut som "tidligere festevenner" enn venner :) jeg har hatt mange av de.. de går som "bekjente" nå. Hver gang dama eller typen har planer på sin kant, så ringer de for å mase på meg, siden jeg er jo singel allikevel, så jeg skal helt sikkert ut å sjekke mannfolk..
men mine ekte venner spør også, men der er jeg invitert med uansett hva som skjer.. om det er jentekveld, ut en tur, filmkveld osv

Skjult ID med pseudonym Alene lø. 15 okt. 2011 22:23

Ekstremt sjeldent ute. Blir bare i dårlig stemning og trist av å se alle de søte jentene som henger seg etter de som vet åssen de skal dra dem for å få dem til sengs, mens jeg kan komme i prat og ha en god samtale helt til da jenta ser en av de tidligere nevnte... Så sjelden folk gidder å spørre meg om å bli med ut lenger og det syns jeg er veldig ok for da slipper jeg å skuffe dem med at jeg ikke blir med. Jeg har sagt ærlig til dem at jeg ikke trives på byen og det respekterer de og finner heller på andre ting med meg i steden.

Men å sitte på vors med den faste gjengen (som forøvrig kun er par alle sammen), det er helt ok. Byen kan brenne... Litt derfor jeg er glad for å være ferdig med studentlivet også, best å komme seg ut i jobb der ingen forventer at du dukker opp på fest her og der i ett kjør. Var på fest en gang da jeg studerte og var da som vanlig ganske knust pga ei jente, men jeg lot meg overtale til å bli med. Husker bare at jeg etter en stund datt ut av samtalen, var som i en boble der jeg kun la merke til hvordan folk var så lettsindige rundt meg, hvordan de likte å sjekke opp folk, hvordan de trivdes med singellivet, og da kjente jeg bare tårene presset på så jeg måtte bare komme meg vekk og dra hjem. Å se folk som har det bra, er glade og får til alt det du selv ikke får til er faktisk ikke så lett når man selv ikke akkurat er glad. Og det er vel godt over 10 år siden jeg kan si jeg var det...

Nå er det nesten bare par rundt meg da og de drar alltid ut sammen så de vil ikke bare ha meg med når den ene er borte. Er aldri ute med kompiser som er single, det er for stor belastning for meg.

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 16 okt. 2011 00:39 Privat melding

Hm ... er det noen som glemmer at det å være sosial og det "å gå ut" ikke bare er for og handler om par og sjekking? Mange måter å være sosial på.

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 16 okt. 2011 08:57

@Etc: Nei, men for meg blir det en for stor belastning. Legger alltid merke til ting rundt meg og etter så lang tid så tenker man ikke på annet og glemmer hvordan det er å ha det gøy uten å tenke på det. Igår var jeg hjemme og så på QuizDan og for meg er dette faktisk en bedre lørdag enn en tur ut uansett formål. Nå skal det sies at jeg er ganske langt nede og har julaften og bursdag som de to verste dagene i året (for da er det gått enda ett år siden sist og fortsatt ikke fått meg kjæreste, slike merkedager minner meg på det)... Jeg tvinger meg selv til å være sosial noen ganger, men det gir meg ingenting annet enn påminnelse om hvor langt bak kompisene mine jeg er, Høres nitrist ut, og det er det egentlig også. Å jobbe mye er fint, da er jeg hvertfall nyttig for andre og da gir livet litt mening.